bmasallah gayet güzel yemesi...aslında iştahı yerindeyken bizimkide yıyor ama ben zorlanıyorum sürekli degısık bişeyler bulmakta..öğlen akşam aynı şey olmasın iki gün aynı şey olmasın derken bişey kalmıyo...akşamları bizimle beraber yesin diye oturtuyorum bir kase çorba içer mutlaka onun üstüne bişeyler yemelimi acaba doyuyormudur diye merak ettim....bu arada ben corba olarak hep püre tarzı verdim sulu pek vermedim sebzeleri haşlayıp eziyorum pelte gibi oluyor o şekilde veriyorum yada süzerek..parca halde yemiyor hala çiğnemeden yutmaya calısıyor...
herkese merhabalar, ben de sessiz takipçilerdenim. çok uzun süredir yazdıklarınızı okuyup faydalanıyorum. herkese bir teşekkür etmek istedim. benimde 12 mart doğumlu bir oğlum var. henüz yürüyemiyoruz daha doğrusu korkuyoruz yalnız yürümeye. bağışıklık sisteminde düşüklük var oğlumda bu yüzden 8 aylıktan beri sık sık hastalandık. antibiyotikler kullandık. üzüldük baya ama duruma alıştık artık. doktorumuz 1.5 yaşına kadar böyle devam edebilir sonra toparlar diyor. umarım düzelir. herşeyi anlıyor artık oğluşum ama konuşmada çok iyi değil. bakalım bekiliyoruz bizde. bu hastalıklar baya geriletti oğlumun gelişimini. bu aralarda iştahsızlıkla uğraşıyoruz. daha doğrusu yemek seçiyoruz fena halde istediği bir şeyi güzelce yerken istemediğini hiç yediremiyoruz. birde süt ve süt ürünleri ile hiç arası iyi değil. emdiği için çok üstüne gitmiyorum ama aklıma takılıyo hep. umarım kalsiyum eksikliği oluşmaz. neyse çok uzun yazdım. herkese sevgiler. daha sık görüşmek üzere artık :)
Canım bebeklere evde ayakkabı önerilmiyor, düz tabanlığa yol açıyormuş. Bir arkadaşımın kızı bu yüzden tedavi görüyor, doktorlar kesinlikle evde giydirmeyin diyor. Dışarıda yürürken giydirmek gerekiyormuş sadece.kızlar yürüyen bebeklerinizi evde ayakabıyla mı tutuyosunuz çorapla mı, kızım tamamen yürüyo artık ve bikaç gündür hep ilk adım ayakkabısıyla tutuyorum uyku haricinde, o da memnun halinden, kıyafetlerini değiştirirken ya da bezini değiştirirken falan unutmuşsam giydirmeyi alıp getiriryo ayakabılarını giydireyim diye, çıkarabileceği gibi cırtcırtlı olmasına rağmen hiç çıkarmıyo da, eskiden patik ayakabılarını tutmazdı ayağında çıkarırdı hep, sanırım rahat ediyo, kocaman bi oyuncağı var bütün gün onun üzerine başıyo girintili çıkıntılı hep düşünürdüm ayağı acımıyo mu diye şimdi ayakabılarla bu anlamda da rahat ediyodur, bi de patik ayakabılar hep terletirdi ayaklarını çorapları nemli olurdu ayakabılarında hiç olmuyo...
yani aslında ayak sağlığı için ayakabıyla basıp yürümesi mi doğru onu sormak istedim sizler napıyosunuz merak ettim...
cnm hosgeldin emziriyorsan cok dert etme kendine bence sutle muhallebi yapmayi denedin mi hic hosuna gider belki ben bir kere sutu balla verdim icti ama ertesi gun icmedi muhallebi yapiyorum bende konusma bizde de cok iyi degil anne baba dede ve anlamini bilmedigim birsuru kelime:) cok konusiyo ama anlayan yok...
kızlar ben hep gece gündüz çorapla tutuyodum banyo hariç ayakları çıplak kalmıyodu :)
son günlerde ayakabısız olduğu anlarda yatarken falan hep çıkarmaya başladı sinyallerini veriyo sıkılmaya başladı sanırım, uykuda çıkarıcam artık ben, zaten ev 25 derece hep üşümez artık büyüdü
...
canim anlattiklarinda cok haklisin zaten ben de antibiyotik hic vermedim ama doktor surekli fitil yapma demisti ya da surekli surup da verme bi surup bi fitil dorder saat arayla calgel de kullaniyorum islak bez boynuna koltuk altina ve kasiklarina koyuyorum o da etkili oluyo
Benim kızım hala yürümüyor anneler...ama dün ablasinin yatağına tlrmandı.çok şaşırdım.nasıl olur yürümeden tirmanlr..şimdi o kadar alıştıkı bütün gün emekliyib yatağa tirmanıb oturuyor yatağın içinde.çok sevinib alkışlıyor...ama sorunumiz şuki daha inemiyor..bu gün ayaklari kaydirmiş yatakdan yere değmiyor ama havada nasıl ağliyor..yiyesim geldi o an
hoşbulduk :) şuanda beyaz gördüğü ve kokusunu aldığı hiç bişey yemiyor. muhallebide denedim. bakalım bekliyorum bende istemesini
cnm benimkinin ates sorunu hep oluyo dis zamani fitil yapiyorum dusuyo sonra tekrara cikiyo malesefBiz gunde bir kez fitil attik.yetti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun tatlımkızlar kızımı
dün ö.sonra parka çıkarmıştım, soğuk kapmış, akşama ateşlendi, ben salı
günki aşının etkisidir dedim ama burnu akınca anladım ki üşütmüş. Bişey
yemiyor, gece uyumuyor, süreklı memede kalarak uyumak istiyor. Dünden bu
yana 5 -6 kez oldu minoset içiriyorum ateşlenince. Duş aldırmak
istiyorum ama üşùtürùm diye korkuyorum bu kez. Önerebileceğiniz bisey
varsa açığım kızlar..
kızlar kızımı dün ö.sonra parka çıkarmıştım, soğuk kapmış, akşama ateşlendi, ben salı günki aşının etkisidir dedim ama burnu akınca anladım ki üşütmüş. Bişey yemiyor, gece uyumuyor, süreklı memede kalarak uyumak istiyor. Dünden bu yana 5 -6 kez oldu minoset içiriyorum ateşlenince. Duş aldırmak istiyorum ama üşùtürùm diye korkuyorum bu kez. Önerebileceğiniz bisey varsa açığım kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?