2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Evde bn de ayakkabi giydirmiyorum hic hatta disarda bile dogru durust giydirmiyorum. Yanima aliyorum yurucek olursa giydiriyorum.

ben de aynı günde 2 kere ayrı yemek yapmaya çalıştım bi ara, başedemedim sonra kimi gün yetiştiremedim kimi gün akşma yemedi boşa gitti falan... her gün yeni yapıyorum ama aynı gün 2 öğün çorba yiyecekse aynısını yiyo... akşamları bizim yemeklerimizden veremiyorum zaten çiğneyerek yiyemiyo bi de ev salçam yok hazır salça kullanıyorum ona uyarlamam biraz zor bizim yemekleri bi de bizim yemeklere çok özendiğim söyleyenemez kolaydan bişeyler oluyo genelde :) ben de çorbalarını kıvamlı yapıyorum, bi kase çorba kesinlikle yeter bence akşam yemeği olarak bizim ki her akşam yemiyo zaten yese de çoğu zaman bi kaseyi bulmuyo yediği... bize doktor hergün 1 yumurta, 1 kibrit kutusu peynir,1 su bardağı kadar yoğurt,2 köfte büyüklüğünde koyun eti ya da organik tavuk yiyen bebeğin yeterince beslendiğini söyledi meyve falan yemese de olurmuş... bugün tvda izliyodum karatay da aynı şeyi söylüyo sadece bebekler için değil tabi herkes için meyve gereksiz hatta zararlıymış, koyun eti tereyağ kebap yoğurt zeytin zeytinyağıyla beslenin diyo...

cnm hosgeldin emziriyorsan cok dert etme kendine bence sutle muhallebi yapmayi denedin mi hic hosuna gider belki ben bir kere sutu balla verdim icti ama ertesi gun icmedi muhallebi yapiyorum bende konusma bizde de cok iyi degil anne baba dede ve anlamini bilmedigim birsuru kelime:) cok konusiyo ama anlayan yok...

Canım bebeklere evde ayakkabı önerilmiyor, düz tabanlığa yol açıyormuş. Bir arkadaşımın kızı bu yüzden tedavi görüyor, doktorlar kesinlikle evde giydirmeyin diyor. Dışarıda yürürken giydirmek gerekiyormuş sadece.

Yenikullanici
Merhaba canim...rahatsız etdiysem özür dilerim. ..zaten çok yeni üye olmuşdum..ilk şifa gönderdi arkadaşlık isteyi sonrada elisa84...ve hiç doğru düzgün kullanamıyorum..ve bu 1 hafta baya yoğunum annemler gelicek öğrenemedim kullanımı....ama sorun diğil canım. Ben olsam bende endişelenirdimm...hiç sorun diğil...bu arada kızlarin resmi kk albumümde var canım...

Benim kızım hala yürümüyor anneler...ama dün ablasinin yatağına tlrmandı.çok şaşırdım.nasıl olur yürümeden tirmanlr..şimdi o kadar alıştıkı bütün gün emekliyib yatağa tirmanıb oturuyor yatağın içinde.çok sevinib alkışlıyor...ama sorunumiz şuki daha inemiyor..bu gün ayaklari kaydirmiş yatakdan yere değmiyor ama havada nasıl ağliyor..yiyesim geldi o an

hoşbulduk :) şuanda beyaz gördüğü ve kokusunu aldığı hiç bişey yemiyor. muhallebide denedim. bakalım bekliyorum bende istemesini

ben oğluma 10.5 aylıkken yaptırdım menenjit aşısını. sömestr tatilinde urfada olacaktık. korktuk salgın falan vardır diye malum ordada suriyeliler çok fazla. yaptırdık bizde doktorumuzun önerisi ile. 1 ay içinde 2. doz olacak sanırım. umarım doğru yapmışızdır. neye hangi aşıya güveniceğimizi şaşırdık valla.:44:

Bu da bizim mutlu mesut hallerimiz: :)

Eki Görüntüle 1040944

maşallahhhh

canım benimkiler gece ince bir çorapla yatıyor
gündüz de iki çorap ile duruyorlar

Son düzenleme:

Biz gunde bir kez fitil attik.yetti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oğlum yürümeyi iyice pekiştirdi
salondan mutfağa gidiyor, dolanıp geliyor
kızım da pek hevesli bir kaç adım atıp düşüyor

makam arabalarına kendileri binip iniyor ki bu yürüteçleri oluyor
hep açık yürüteçleri
istedikleri zaman binip iniyorlar
kızımınki pembe, oğlumunki mavi
ve asla birbirlerinin yürütecine biniyorlar

bir yerlerini incittiğinde kızım neren uf oldu diyorum
gösteriyor
öpeyim de geçsin diyorum
hemen öptürüyor
aradan ne kadar zaman geçerse geçsin Zeynep neren uf oldu diyorum
aynı yeri gösteriyor kuzum

şu anda ikisi de azı dişi çıkarıyor
kızımın ilk
oğlumun 3. azı dişi çıkıyor
müthiş bir iştahsızlıkları var
kızlar gözünüzü korkutmak istemem ama azı diğerlerine göre epey zorluyor yavruları
benimkiler resmen süzüldüler

geçmeyecek dediğiniz o zor günler geçiyor
benimkilerin uykuları berbattı ama
şu an Allah'ıma şükür gece sadece bir kere kalkıyorlar
bazen hiç uyanmıyorlar
( bu iki kere oldu)

ve benim kızım ilk defa bir kıyafetini eskitti
sürünmekten eşofmanını yırttı
çok mutlu oldum

benim de oğlum tırmanıp koltuğa çıkıyor ama kızımda öyle şeyler yok
tüm yaramazlıkları ne sevimli geliyor değil mi?

canım üşenmemişsin, okumuşsun ilgilenmişsin
teşekkkür ederim
canım iki kere yazdım ama hep bir şeyler oldu, yarım kaldı
şimdi yazabiliyorum
canım öğrencilere dergide size ait bir eser olsun
sözlü notunuz 100 diyorum
not için nasıl çabalıyorlar
ne şiirler getiriyorlar görmelisin
eyyyyy not sen nelere kadirsin

canım akademisyenlere mail attım da
dönen olmadı
Yavuz Bülent Bakiler döndü akademisyenler dönmedi

yazını sayfamızda örmekten acayip mutlu olurum canım
biraz da hava atayım arkadaşlarıma
edebi bir yazı getirdim diye :))))))

hoşbulduk :) şuanda beyaz gördüğü ve kokusunu aldığı hiç bişey yemiyor. muhallebide denedim. bakalım bekliyorum bende istemesini

cnm muhallebi yaparken seker yerine pekmez koy tatlandirmak amaciyla rengi sarariyo baya sut pekmez pirincunu kabizligi varsa biraz da zeytinyagi

kızlar kızımı dün ö.sonra parka çıkarmıştım, soğuk kapmış, akşama ateşlendi, ben salı günki aşının etkisidir dedim ama burnu akınca anladım ki üşütmüş. Bişey yemiyor, gece uyumuyor, süreklı memede kalarak uyumak istiyor. Dünden bu yana 5 -6 kez oldu minoset içiriyorum ateşlenince. Duş aldırmak istiyorum ama üşùtürùm diye korkuyorum bu kez. Önerebileceğiniz bisey varsa açığım kızlar..

Selam kızlar nasılsınız , bugün misafirlerim vardı hemde bebek görmeye :) sizde de halaa bebek görmeye gelenler oluyor mu ?

geçmiş olsun tatlım yeni bir diş mi yolda acaba ?

cnm gecmis olsun dis cikarinca da burun akintisi olur genelde bi de alnina, boynuna,koltuk altina, kasiklarina islak bez uygula ince giydir fitil kullaniyo musun? doktor bana hep ayni surubu ya da fitili verme demisti bi surup bi fitil atesi dusmezse dorder saat arayla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…