2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Bu aşının tek doz olduğunu söylemisti hemşiremiz. Demek 2 dozu da varmış. Bir de 1 yas sonrası yapılıyomus. Markasını hatırlıyomusun aşının?

Canım ben de evde ayakkabıyla tutuyordum ama bi yerde ayak gelişimini olumsuz etkilediğini duyunca hemen çıkarttım sadece dışarı çıkıcağımız zmn giydiriyorum şimdi.Geceleri de çorapla yaırırdım akşam çorapsız yatırdım gece bikaç kez kontrol ettim ayakları sıcaktı.Üstünü açtığı için üşür mü dedim ama üstü açıkken bile ayakları sıcacıktı artık çorapsız yatırıcam ben de.

Bugün oğluşumun doğum günü.Allahım ne çabuk da geçiyor zaman daha dün gibi aklımda doğumu.Kutlamamız haftaya olucak inş. ama ben şu an yorgunluktan ölüyorum çocukla temizlik yapmak ne zormuş

Arkadaslar merhaba. Ben ne zamandir tayin talebinde bulunuyorum ama calistigim kurum beni gondermiyor. Izmire gitmek istiyorum ve gidersem kizina kayinvalidem bakacak. Simdilik annem bakiyor ama haziranda memlekete donecek. Hergun dusunuyorum hazirandan sonra kizimi kime emanet edecegim diye. Bu cuma gununde bizim icin dua eder misiniz...tayinimiz ciksin, kizim ortada kalmasi diye. Selamlar herkese...

Bugün oğluşumun doğum günü.Allahım ne çabuk da geçiyor zaman daha dün gibi aklımda doğumu.Kutlamamız haftaya olucak inş. ama ben şu an yorgunluktan ölüyorum çocukla temizlik yapmak ne zormuş

nice mutlu yaslara allah saglik sihhat versin sana da bebisine de

allah insallah istedigini nasip etsin cnm

geçmiş olsun tatlım yeni bir diş mi yolda acaba ?
Bilmiyorum cnm ya, o gün dışarı çıkardıktan sonra oldu. Halbuki gün aşırı çıkarız biz dışarı.

Fitil hiç vermedim cnm. Minoset veriyorum hep, atesi düşürüyor, 1 -2 saat sonra tekrar ateşleniyo. Diş çıkarken burun akıntısı olduğunu duymamıştım. Ama dediğin bi şurup bi fitil olayını doktoruma sorsam iyi olucak. ince giydiriyorum aslında, dün akşam bez koyucaktım, üşütürùm diye vazgeçtim.

Nice yaşları olsun kuzucuğun. Maşallah
Bu da bizim mutlu mesut hallerimiz: :)
Maşallah yavrucağa maşallah
Eki Görüntüle 1040944

Est. canım yaaa.
Tahmin etmeliydim teşvik yöntemini En iyisini yapıyorsun.
Dedim ya, inşallah ilk fırsatta öğrencilerin yazılarını ve şiirlerini okuyacağım.
Akademisyenler öyledir. Fildişi kuleleri o kadar yüksektir ki kendilerine uzanan elleri göremezler. Nokta kadar bile kalmaz nazarlarında. "Akademide bir koltuk" yeter.
Beşir Ayvazoğlu da canlı kanlı insandır, döner bu tarz sevimli/kıpır kıpır/mini mini yürüyen tırtılları :) Gerçi ona da mail atmışsındır.
Yok canım ne edebisi, çok isterdim yazar olmayı, ola ola yazıcı olduk

Rabbm saglicakla gecirecegi hayirli bir omur nasip etsin

Gonlunuze gore olur ins

bizim herzaman yaptığımız havuçlu topları kızıma göre yaptım,sizinle de paylaşayım dedim. Havucu rendenin en ufak yeriyle rendeliyoruz, icine 2 tatlı kadar şeker atıp ocakta az tereyağıyla rengi değişene kadar kavuruyoruz. İçine cicibebenin kızarmış ekmeği yada bebe büsküvisi, ceviz, çok az tarçın atıp yoğurup parmak buyüklüğünde çiğ köfte şekli veriyoruz. Hem lezzetli,hem yumuşacık hem de besleyici. Afiyet olsun kuzucuklara. :)

kabaran diş görünmüyor mu :26: halbuki alışıkmış dışarda dolaşmaya :2: iyileşsin inşallah öptük sizi

ayy harikasın tatlım ya evde havuç varken yapayım hemennn

Kızlar bugün dr. Kontrolüm vardı 12 + 2 haftadayım ultrasona göre,gelişimi filan herşey yolunda 2'li test için kan verdim sonuç haftaya çıkacak ve biz sormadık bile % 80 erkek dedi ALLAHım bir an önce dileyen herkese yaşatsın ,herkesin gönlünce olsun inşallah

Rabbm saglicakla gecirecegi hayirli bir omur nasip etsin

Gonlunuze gore olur ins

teşekkür ederim arkadaşlar sağolun

Bizim de dün 1 yaş kontrolümüz ve aşımız vardı.Gelişim açısından durumumuz iyiymiş çok şükür. 2 tane aşı yaptı doktor önümüzdeki ay da su çiçeği aşısı var dedi.Muz alerjisini sordum yedirdiğimde yanakları kızarıyor dedim muza karşı alerji olmaz dedi bana Ama özellikle dikkat ettim muz yedirdiğim gün öyle oluyor yedirmeyince geçiyor diyorum alerji olsa vücudunda olur kızarıklık diyor sonra yedirmesen de olur dedi :S Bıldırcın yumurtasını sordum verebilirsin artık herşeyi yiyebilir dedi.Kan ilacı,balık yağı falan da vermedi hiç.Sizler veriyor musunuz?

bize de kan ilaci vitamin fln bisey vermedi tahliller iyi cikti sukur ama saglik ocaginda uc asi olduk obur ay asi fln demediler onbes aylikken kontrolu var dediler

permanganant maşallh canım...

şule2013 geçmiş olsun canım, üşütmemiştir mikrop virüs almıştır bize de doktor öyle demişti, bu virüsler de soğukla ürüyolarmış ortaya çıkıyomuş,o gün soğuk alınca hastalanmıştır, limonlu ıhlamur tavsiye edebilirim, alerjisi yoksa bal da katabilirsin...

Selam kızlar nasılsınız , bugün misafirlerim vardı hemde bebek görmeye :) sizde de halaa bebek görmeye gelenler oluyor mu ?

yok canım gelmeyen bu saatten sonra hi ç gelmez heralde :) hele seninkiler beklesin bu kadar beklemişken bikaç ay daha 2sini birden aradan çıkarsınlar :)

ben de artık hem gece hem gündüz uykularında çoraplarını çıkarmaya başladım galiba daha rahat, şimdilik bi sorun yok...
doğumgününüz kutlu olsun bu arada canım mutlu sağlıklı nice yaşları olsun...

inşallah canım istediğin gibi olur için rahat emanet edebilirsin kızını...

nasıl muza alerji olmazmış benim kızımın da muza alerjisi var aynı şekilde muz yiyince iki yanak da kızarıyo sertleşiyo, 2 ayrı doktor da gördü ben tespit edip muzdanmış deyince muzu en az 3 ay verme dediler hiç muza alerji olmaz diyen olmadı... alerji önemli bişey canım sen eminsen muza karşı olduğuna eminsen 3 ay ara ver bence sonra azar azar artırarak verirsin biz öyle yapıcaz...

yok canım gelmeyen bu saatten sonra hi ç gelmez heralde :) hele seninkiler beklesin bu kadar beklemişken bikaç ay daha 2sini birden aradan çıkarsınlar :)
benim taşınma ihtimalim var bu yüzden geldiler aslında daha önce gelmek istediler rahatsızdım ertelemiştik sonra onlar hastalandılar derken kısmet bu zamanaymış bana görede kimse kalmadı ama dur bakalım yakında yine yazarsam şaşırmayalım

neredesiniz hatunlar
neden kimsenin pek sesi çıkmıyor

ben oyumu kullandım geldim
Ankara'dan bu z gibi bir hava
dışarı da çıkılmaz
ne yapsak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…