ben oğluma 10.5 aylıkken yaptırdım menenjit aşısını. sömestr tatilinde urfada olacaktık. korktuk salgın falan vardır diye malum ordada suriyeliler çok fazla. yaptırdık bizde doktorumuzun önerisi ile. 1 ay içinde 2. doz olacak sanırım. umarım doğru yapmışızdır. neye hangi aşıya güveniceğimizi şaşırdık valla.:44:
cnm benimkinin ates sorunu hep oluyo dis zamani fitil yapiyorum dusuyo sonra tekrara cikiyo malesef
kızlar yürüyen bebeklerinizi evde ayakabıyla mı tutuyosunuz çorapla mı, kızım tamamen yürüyo artık ve bikaç gündür hep ilk adım ayakkabısıyla tutuyorum uyku haricinde, o da memnun halinden, kıyafetlerini değiştirirken ya da bezini değiştirirken falan unutmuşsam giydirmeyi alıp getiriryo ayakabılarını giydireyim diye, çıkarabileceği gibi cırtcırtlı olmasına rağmen hiç çıkarmıyo da, eskiden patik ayakabılarını tutmazdı ayağında çıkarırdı hep, sanırım rahat ediyo, kocaman bi oyuncağı var bütün gün onun üzerine başıyo girintili çıkıntılı hep düşünürdüm ayağı acımıyo mu diye şimdi ayakabılarla bu anlamda da rahat ediyodur, bi de patik ayakabılar hep terletirdi ayaklarını çorapları nemli olurdu ayakabılarında hiç olmuyo...
yani aslında ayak sağlığı için ayakabıyla basıp yürümesi mi doğru onu sormak istedim sizler napıyosunuz merak ettim...
Bugün oğluşumun doğum günü.Allahım ne çabuk da geçiyor zaman daha dün gibi aklımda doğumu.Kutlamamız haftaya olucak inş. ama ben şu an yorgunluktan ölüyorum çocukla temizlik yapmak ne zormuş
Arkadaslar merhaba. Ben ne zamandir tayin talebinde bulunuyorum ama calistigim kurum beni gondermiyor. Izmire gitmek istiyorum ve gidersem kizina kayinvalidem bakacak. Simdilik annem bakiyor ama haziranda memlekete donecek. Hergun dusunuyorum hazirandan sonra kizimi kime emanet edecegim diye. Bu cuma gununde bizim icin dua eder misiniz...tayinimiz ciksin, kizim ortada kalmasi diye. Selamlar herkese...
Bilmiyorum cnm ya, o gün dışarı çıkardıktan sonra oldu. Halbuki gün aşırı çıkarız biz dışarı.geçmiş olsun tatlımyeni bir diş mi yolda acaba ?
cnm gecmis olsun dis cikarinca da burun akintisi olur genelde bi de alnina, boynuna,koltuk altina, kasiklarina islak bez uygula ince giydir fitil kullaniyo musun? doktor bana hep ayni surubu ya da fitili verme demisti bi surup bi fitil atesi dusmezse dorder saat arayla
Nice yaşları olsun kuzucuğun. MaşallahBugün oğluşumun doğum günü.Allahım ne çabuk da geçiyor zaman daha dün gibi aklımda doğumu.Kutlamamız haftaya olucak inş. ama ben şu an yorgunluktan ölüyorum çocukla temizlik yapmak ne zormuş
Est. canım yaaa.canım üşenmemişsin, okumuşsun ilgilenmişsin
teşekkkür ederim
canım iki kere yazdım ama hep bir şeyler oldu, yarım kaldı
şimdi yazabiliyorum
canım öğrencilere dergide size ait bir eser olsun
sözlü notunuz 100 diyorum
not için nasıl çabalıyorlar
ne şiirler getiriyorlar görmelisin
eyyyyy not sen nelere kadirsin
canım akademisyenlere mail attım da
dönen olmadı
Yavuz Bülent Bakiler döndü akademisyenler dönmedi
yazını sayfamızda örmekten acayip mutlu olurum canım
biraz da hava atayım arkadaşlarıma
edebi bir yazı getirdim diye :))))))
Rabbm saglicakla gecirecegi hayirli bir omur nasip etsinBugün oğluşumun doğum günü.Allahım ne çabuk da geçiyor zaman daha dün gibi aklımda doğumu.Kutlamamız haftaya olucak inş. ama ben şu an yorgunluktan ölüyorum çocukla temizlik yapmak ne zormuş
Arkadaslar merhaba. Ben ne zamandir tayin talebinde bulunuyorum ama calistigim kurum beni gondermiyor. Izmire gitmek istiyorum ve gidersem kizina kayinvalidem bakacak. Simdilik annem bakiyor ama haziranda memlekete donecek. Hergun dusunuyorum hazirandan sonra kizimi kime emanet edecegim diye. Bu cuma gununde bizim icin dua eder misiniz...tayinimiz ciksin, kizim ortada kalmasi diye. Selamlar herkese...
kabaran diş görünmüyor mu :26: halbuki alışıkmış dışarda dolaşmaya :2: iyileşsin inşallah öptük siziBilmiyorum cnm ya, o gün dışarı çıkardıktan sonra oldu. Halbuki gün aşırı çıkarız biz dışarı.
Fitil hiç vermedim cnm. Minoset veriyorum hep, atesi düşürüyor, 1 -2 saat sonra tekrar ateşleniyo. Diş çıkarken burun akıntısı olduğunu duymamıştım. Ama dediğin bi şurup bi fitil olayını doktoruma sorsam iyi olucak. ince giydiriyorum aslında, dün akşam bez koyucaktım, üşütürùm diye vazgeçtim.
ayy harikasın tatlım ya evde havuç varken yapayım hemennnbizim herzaman yaptığımız havuçlu topları kızıma göre yaptım,sizinle de paylaşayım dedim. Havucu rendenin en ufak yeriyle rendeliyoruz, icine 2 tatlı kadar şeker atıp ocakta az tereyağıyla rengi değişene kadar kavuruyoruz. İçine cicibebenin kızarmış ekmeği yada bebe büsküvisi, ceviz, çok az tarçın atıp yoğurup parmak buyüklüğünde çiğ köfte şekli veriyoruz. Hem lezzetli,hem yumuşacık hem de besleyici. Afiyet olsun kuzucuklara. :)
Nice yaşları olsun kuzucuğun. Maşallah
Est. canım yaaa.
Tahmin etmeliydim teşvik yönteminiEn iyisini yapıyorsun.
Dedim ya, inşallah ilk fırsatta öğrencilerin yazılarını ve şiirlerini okuyacağım.
Akademisyenler öyledir. Fildişi kuleleri o kadar yüksektir ki kendilerine uzanan elleri göremezler. Nokta kadar bile kalmaz nazarlarında. "Akademide bir koltuk" yeter.
Beşir Ayvazoğlu da canlı kanlı insandır, döner bu tarz sevimli/kıpır kıpır/mini mini yürüyen tırtılları :) Gerçi ona da mail atmışsındır.
Yok canım ne edebisi, çok isterdim yazar olmayı, ola ola yazıcı olduk
Rabbm saglicakla gecirecegi hayirli bir omur nasip etsin
Gonlunuze gore olur ins
Bizim de dün 1 yaş kontrolümüz ve aşımız vardı.Gelişim açısından durumumuz iyiymiş çok şükür. 2 tane aşı yaptı doktor önümüzdeki ay da su çiçeği aşısı var dedi.Muz alerjisini sordum yedirdiğimde yanakları kızarıyor dedim muza karşı alerji olmaz dedi banaAma özellikle dikkat ettim muz yedirdiğim gün öyle oluyor yedirmeyince geçiyor diyorum alerji olsa vücudunda olur kızarıklık diyor sonra yedirmesen de olur dedi :S Bıldırcın yumurtasını sordum verebilirsin artık herşeyi yiyebilir dedi.Kan ilacı,balık yağı falan da vermedi hiç.Sizler veriyor musunuz?
Selam kızlar nasılsınız , bugün misafirlerim vardı hemde bebek görmeye :) sizde de halaa bebek görmeye gelenler oluyor mu ?
Canım ben de evde ayakkabıyla tutuyordum ama bi yerde ayak gelişimini olumsuz etkilediğini duyunca hemen çıkarttım sadece dışarı çıkıcağımız zmn giydiriyorum şimdi.Geceleri de çorapla yaırırdım akşam çorapsız yatırdım gece bikaç kez kontrol ettim ayakları sıcaktı.Üstünü açtığı için üşür mü dedim ama üstü açıkken bile ayakları sıcacıktı artık çorapsız yatırıcam ben de.
Bizim de dün 1 yaş kontrolümüz ve aşımız vardı.Gelişim açısından durumumuz iyiymiş çok şükür. 2 tane aşı yaptı doktor önümüzdeki ay da su çiçeği aşısı var dedi.Muz alerjisini sordum yedirdiğimde yanakları kızarıyor dedim muza karşı alerji olmaz dedi banaAma özellikle dikkat ettim muz yedirdiğim gün öyle oluyor yedirmeyince geçiyor diyorum alerji olsa vücudunda olur kızarıklık diyor sonra yedirmesen de olur dedi :S Bıldırcın yumurtasını sordum verebilirsin artık herşeyi yiyebilir dedi.Kan ilacı,balık yağı falan da vermedi hiç.Sizler veriyor musunuz?
benim taşınma ihtimalim var bu yüzden geldiler aslında daha önce gelmek istediler rahatsızdım ertelemiştik sonra onlar hastalandılar derken kısmet bu zamanaymışyok canım gelmeyen bu saatten sonra hi ç gelmez heralde :) hele seninkiler beklesin bu kadar beklemişken bikaç ay daha 2sini birden aradan çıkarsınlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?