2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bize de kan ilaci vitamin fln bisey vermedi tahliller iyi cikti sukur ama saglik ocaginda uc asi olduk obur ay asi fln demediler onbes aylikken kontrolu var dediler
Tahlili bu ay mı yaptılar bize tahlil falanda yapılmadı da. Niye bize 2 aşı yaptılar ki bak içime kurt düştü şimdi :44:

Teşekkür ederim canım.
Ben de öyle yapıcam kaç kere denedim hep aynı şey oluyor eminim yani.Dediğin gibi 3-4 ay bekleyip tekrar vericem neden öyle oluyormuş ki ağır mı geliyor acaba?

cnm saglik ocagina gittik bir yas icin asilari yapti sonra bi doktora gotur belki vitamin fln verir dedi biz de gittik 1,5 yasina kadar bazi tahliller yapilmasi gerek dedi yaptirdik biz de on bes aylikken yine saglik ocaginda kontrol varmis

selam kızlar
acayip moralim bozuk bu azı dişler ne illet bişeymiş ya mahvoldu oğlum resmen
bir haftada yarım kiloya yakın kayıp oldu...hiç bir şey yemiyor sürekli midesi bulanıyor kusuyor...
uykuyu hiç sormayın abartmıyorum 20 dakikada bir uyanıyor çok yıprandı yavrum çok....
face de bi arkadaş kehribar diş kolyesinden bahsetmişti hemen araştırdım ve siparişini verdim....
tamda derdimize derman olacak nitelikte umarım faydasını görürüz...
sizinlede paylaşıcam inşallah gerçekten mucize bişey....

Ay canim biz de ayniyiz yaa. 3 gecedir yarim saatte bir kalkiyoruz aciyla. Dis olup olmadiini da çözemedim. Az.once de ne yediyse cikardi uyutmaya calisiuorum simdi. Oglum da ben de mahvolduk. hepimize gecmis olsunn inşaallah

Ay canim biz de ayniyiz yaa. 3 gecedir yarim saatte bir kalkiyoruz aciyla. Dis olup olmadiini da çözemedim. Az.once de ne yediyse cikardi uyutmaya calisiuorum simdi. Oglum da ben de mahvolduk. hepimize gecmis olsunn inşaallah

evet arkadaşlar biz de dişten mustaribiz
oğlumun 3. kızımın ilk azı dişi çıkıyor
müthiş bir iştahsızlık var
gece uykusu neyse de
gündüz çok huysuzlar
ne yaparsak yapalım oyalayamıyoruz
sürekli acaba ne yapsam da oyalasam derdindeyiz
evime çok yakın bir avm var
orada bir tur atıyoruz mutlaka
annem ve kız kardeşim var mutlaka onlara da bir ziyaret ediyoruz
bugün artık biraz rahatlasınlar diye hava soğuk olmasına rağmen banyo yapıp yatırdım

Azı dişleri yüzeyleri büyük olduğu için en zor çıkan dişlerdir. Kehribar bebek diş kolyesi görülen septomların 'azalması' yönünde %100 etkilidir. Ancak her bebeğin diş çıkarma süreci farklıdır. Size şu bilgileri verebilirim.
Diş amaçlı kullanılacaksa; Mutlaka kolye almalısınız! Bebeklerin diş çıkartırken yani salya akıtma (4 -5 ay civarı) döneminde kullanılmaya başlaması önerilen bir üründür!

Çünkü bebek salya akıtmaya başladığı dönemde göğüs bölgesini sürekli kuru tutmak gerekiyor ki bebek hastalanmasın.
Diş çıkarma döneminde bağışıklık da kısmen düştüğü için; kehribarın bağışıklığı güçlendirme özelliği de devreye girer. Böylece olası enfeksiyonlara karşı bebeğiniz korunmuş olur.
Kehribarın en önemli özelliği ‘ağrı’ ları yok etmesidir. Diş, çıkmak için bebeğinizin diş etine baskı yapmaktadır ve bu da ağrıya sebep olmaktadır. Kehribar, oluşan bu ağrıyı alarak hem bebeğinizin diş etini rahatlatır (çoğu zaman jel bile sürmeye gerek olmadan bir bakmışsınız dişler gelmiş :)Hem de kulak ağrısını alır. Böylece bebeğiniz sürekli eli kulağında dolaşmaz 😊
Dişte ağrı olmayınca bebek herhangi bir yemek yememe problemi yaşamaz. Dişlerin çıkmaya başladığı 6.Ayın katı gıdalara geçiş dönemi de olduğunu göz önünde bulundursak biz ebeveynler için ‘diş kaynaklı gıda reddi’ sorunu da ortadan kalmış olur!
Gıdasını almaya devam eden bebeğin bünyesi zayıf düşmemiş olur.
Ağrısı olmayan ve günlük beslenmesine düzenli devam eden bir bebeğin uyku sorunu da olmaz! Yani geceleri ‘ağrı’ veya ‘açlık’ sebepli gece uyanmaları son bulmuş olur. Anneler de, bebekler de rahat rahat uyur 😊
Ayrıca kehribar statik elektriği de topladığı için (bilimsel ortamda kanıtlanmış) yani nazar dediğimiz olgu, çocuğumuzu bu negatif enerji akışından da korur.
ÖZETLE: Kehribarın 360 derece etkisi ile kehribar bebek diş kolyesi sayesinde bebekler her anlamda korunuyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bizde kilo kaybı bile oldu doktor serum takalım dedi çok halsiz düştü çünkü sadece anne sütü alıyo şu an sütümün yeterli olduğunu düşünmüyorum iyice azaldı zaten...
Sende kehribar kolyeyi bi araştır derim.. Sadece diş değil genel anlamda enfeksiyonlara karşı koruması iştah açması bile çok güzel...gece olsun istemiyorum inan kabus gibi geçiyo

Saol canim bende aliyim o zaman. Papatyamin dedigi gibi huysuz mizmiz memnuniyetsiz bisey oldu. Kafam o kadar salgin ki uykusuzluktan bugun onumde duran arabaya carptim ya sukur bize bisey olmadi ama dengem altust oldu yani.

Fenerbahçem ve Erdemine kızlar Allah kolaylık versin üzüldüm hem kuzulara hem size
Allah korumuş Erdeminecim aman dikkat et kendine.
şu kolye işe yararsa biz de alalım
hayırlı geceler

tahlillerimizde bişey çıkmayınca vitamin ve demiri kestik. balık yağı da verme dedi. ama ben daha önce zincomega almıştım, onu vericem. 1 yaş kontrolünde tahlil yapılmadıysa doktorunu arayıp bi sor derim. aşı konusunda da, karma aşı olduğu için hepsi 2 aşı şeklinde yapılmış olabilir.

ah aynı şeyden biz de muzdaripiz. üşütmüş falan diyodum ama hepsi sanırım bu azı dişlerden kaynaklı ateş, kusma, iştahsızlık, uykusuzlukmuş. neyse ki bugün fazlasıyla uydudu da biraz daha iyi.
Dün ateş çıkınca gece ılık duşa soktum, birdaha ateş çıkmadı, çok iyi geldi.

Yalnız bahsettiğin kehribar işe yarar bişeyse biz de alalım, hakikaten doruysa mucizevi bişey, şuana kadar da hiç bi doktordan falan da duymadım ama bi dene bakalım, bizimle paylaşırsın.

Yeni kullanıcı tavsiyen için teşekkürler cnm. Üşütme sanıyodum ama baktım ki azılarda beyazlama var, sanırım ondan kaynaklı. Ama geçen hafta ağzında aft çıkmıştı. Dili kabardı, diş etleri kanıyordu. Netten bakıp hemen dut reçeli sürmüştüm, çok iyi geldi. Doktora götürdüğümde de aynı şeyi söyledi, salgın varmış, neyse ki boğazına kadar ilerlememiş.

AKLINIZDA BULUNDUN, AĞIZDAKİ YARALARA DUT ŞURUBU, KIRMIZI DUT REÇELİ BİREBİR.

Canım biz baya geç öğrendik bunu, yakın zamana kadar önlükle geziyodu derin ağzından akıttığı sularla göğsünü üşütmesin diye, bi ara eliyle kulağına da vuruyodu su mu kaçırdık diyoduk, şu an bi sıkıntısı yok gibi ama azılar daha yok bizde çıkarken zorlanırız yine ne zaman gelicek sizin kolye ve hemen kullanınca etkisini gösteriyomuymuş sen bi kullanınca yaz bize yine...

Saol canim bende aliyim o zaman. Papatyamin dedigi gibi huysuz mizmiz memnuniyetsiz bisey oldu. Kafam o kadar salgin ki uykusuzluktan bugun onumde duran arabaya carptim ya sukur bize bisey olmadi ama dengem altust oldu yani.

geçmiş olsun canım

azı diş gerçekten çok zorluyor
hatta erenin damağı kanadı diş çıkarken
iştah neredeyse yok oluyor
ikisi de süzüldü benimkilerin

amcası erene kendi kendine şarkı söyleyip giden arabalar var ya
onlardan almış
ikisi de çok seviyor arabayı benimkilerin
ama dün eren o arabayı kafasına tutmuş
arabanın altında gitmesini sağlayan çark var ya
o çark erenin saçlarını kapmış
çocuk çığlık çığlığa bağırınca nasıl koşup arabayı saçından ayırdık bilemedim
ama oğlumun neredeyse baş parmağın tırnağı kadar bir alandaki saçlarını kapmış
orası kelleşti yavrumun
çok ağladı
çok çok üzüldüm
kendi kendine giden arabası olana bebeklere aman dikkat edelim arkadaşlar

Son düzenleme:

benim oglumun sacina da arabasinin tekerlegi dolanmisti cok aglamisti acamamistim sacini keserek ayirmistim seni cok iyi anliyorum
benim oglumun da istahi kapandi bugun kahvalti dahi ettiremedim agzini kilityiyor bi de eskiden taneli corbalari yiyordu simdi agzina bi tane gelince oguruyo geri cikariyo bu da mi disten oluyo?

Bebegi hasta olan, dis cikartan arkadaslar hepinize gecmis olsun. Isim isim yazacaktim ama herkes dertli, kimsenin adini unutmak istemedim. Bizim kiz da kotuydu haftasonu. Disten mi yoksa soguk alginligimi anlayamadim. Cok istahsizdi, ve yediklerini de hep kustu. Haftasonu hep kusmuk temizledim. Hem de ishaldi. Evi havalandirdim ama yine de kokuyu engelleyemedim. Bugun biraz acilmis istahi. Bakalim duzeliyordur insallah. Allah baska dert vermesin kuzulara. Gelip gecici olsunda onemli degil diyorum hep. Herkese selamlar...

Canım 24-48 saat arası etkisini gösterirmiş aldığım yer yüzde yüz faydasını göreceksiniz dedi birde bir çok anne bloğunda paylaşmış baya okudum hiç memnun kalmadım diyen yok herkes tavsiye etmiş... Bizim ürün yarın elimizde olacak inşallah muhakkak size etkisini paylaşıcam...

İnanmıyorum canım ya çok üzüldüm içim yandı bi an çok geçmiş olsun yavruya rabbim görünmez kazalardan korusun onları hep öyle dua ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…