kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
papatya metro fenerbahçem erdemine geçmiş olsun iyileşsinler hepsi inşallah hemencik ...
papatya gerçekten üzüldüm ben de erene, akla gelmez ki, ama düşününce sonradan aklına geliyo insanın o arabalar bizimkilerin yaş grubuna göre değil aslında ona dikkat etmeliyiz ğzerlerindeki yaşlar bu gibi tehlikelere göre oluyo, biçok bebekte bile 3 yş snrası yazıy aslında ama alıyoruz,ama aksesuarlarına falan dikkat edip onları saklııyorum falan...
fenerbahçem biz derinin dişlerinde geceleri sıkıntı çektik ama hiç ağrıkesici falan vermeden jel sürmeden ateş falan da olmadan sadece huysuzluk ve iştahsızlıkla atlattık ama zılardan korkuyorum herkes zor diyo, ben de bi araştırayım kehribar kolyeyi, ömere de yi gelir inşallah...
İnanmıyorum canım ya çok üzüldüm içim yandı bi an çok geçmiş olsun yavruya rabbim görünmez kazalardan korusun onları hep öyle dua ediyorum...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim oglumun sacina da arabasinin tekerlegi dolanmisti cok aglamisti acamamistim sacini keserek ayirmistim seni cok iyi anliyorum
benim oglumun da istahi kapandi bugun kahvalti dahi ettiremedim agzini kilityiyor bi de eskiden taneli corbalari yiyordu simdi agzina bi tane gelince oguruyo geri cikariyo bu da mi disten oluyo?
çok sağ ol canım
iştahsızlık dişten olabilir ama kusma daha farklı sanki
papatya metro fenerbahçem erdemine geçmiş olsun iyileşsinler hepsi inşallah hemencik ...
papatya gerçekten üzüldüm ben de erene, akla gelmez ki, ama düşününce sonradan aklına geliyo insanın o arabalar bizimkilerin yaş grubuna göre değil aslında ona dikkat etmeliyiz ğzerlerindeki yaşlar bu gibi tehlikelere göre oluyo, biçok bebekte bile 3 yş snrası yazıy aslında ama alıyoruz,ama aksesuarlarına falan dikkat edip onları saklııyorum falan...
fenerbahçem biz derinin dişlerinde geceleri sıkıntı çektik ama hiç ağrıkesici falan vermeden jel sürmeden ateş falan da olmadan sadece huysuzluk ve iştahsızlıkla atlattık ama zılardan korkuyorum herkes zor diyo, ben de bi araştırayım kehribar kolyeyi, ömere de yi gelir inşallah...
kızlar yürüyen bebeklerinizi evde ayakabıyla mı tutuyosunuz çorapla mı, kızım tamamen yürüyo artık ve bikaç gündür hep ilk adım ayakkabısıyla tutuyorum uyku haricinde, o da memnun halinden, kıyafetlerini değiştirirken ya da bezini değiştirirken falan unutmuşsam giydirmeyi alıp getiriryo ayakabılarını giydireyim diye, çıkarabileceği gibi cırtcırtlı olmasına rağmen hiç çıkarmıyo da, eskiden patik ayakabılarını tutmazdı ayağında çıkarırdı hep, sanırım rahat ediyo, kocaman bi oyuncağı var bütün gün onun üzerine başıyo girintili çıkıntılı hep düşünürdüm ayağı acımıyo mu diye şimdi ayakabılarla bu anlamda da rahat ediyodur, bi de patik ayakabılar hep terletirdi ayaklarını çorapları nemli olurdu ayakabılarında hiç olmuyo...
yani aslında ayak sağlığı için ayakabıyla basıp yürümesi mi doğru onu sormak istedim sizler napıyosunuz merak ettim...
Kızlar geçen bahsettiğiniz çadırdan aldık oğluşa ikea dan indirime girmiş tüneli alıp almamakta kararsız kaldım çok basık duruyodu bizimki korkar diye almadım salıncaktan bile korkuyo çünkü:) birde orda ahşap bi oyuncak dikkatimi çekti tahta çubukları çekiçle vurarak yerlerine oturtuyosun montessorri ye uyumlu bi oyuncak 18 ay ve üzeri olduğu için almadım daha sonra alıcam orda denedik zaten vuruyo ama çekici tam kavrıyamıyo okşuyo gibi:)
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
değildir canım inşallah rota falan, gidin yine de doktora ...Önceki sayfaları okuyamadım ama hasta bebişlerimiz var sanırım hepsine geçmiş olun. Benimkinde de 2 gündür bir haller var. Önceki gün 4-5 defa yediği her şeyi kustu. Üstelik 2 gündür ishal, dün 3-4 defa kaka yaptı, ishal şekilde Gece kalkıp bez değiştirdik, sonrasında da uyumakta çok zorlandı yavrum. 2 saat uyuyamadık. Önceki gün de kalkıp uyuyamamıştı. Çok ta iştahsız. Dişten olabilir mi, yoksa başka bir rahatsızlığı mı vardır yavrumun? Aklıma rota geldi hemen çok korktum. Değildir deyin lütfen. Bugün de aynı olursa doktora götüreceğiz sanırım.
biz çocuk ortopedistine gidiyoruz kızımın boynu için. bu soruyu sordum birkaç kez , sokağa çıkmak zorunda kalmadıktan sonra evde hava sıcaksa çıplak ayak, soğuksa corapla yürüsün ileride ciddi ayak yapısı problemleri yaratıyor çocuklarda ayakkabı giyilmesi dedi bilginize arkadaşlar.
Kızlar bugün dr. Kontrolüm vardı 12 + 2 haftadayım ultrasona göre,gelişimi filan herşey yolunda 2'li test için kan verdim sonuç haftaya çıkacak ve biz sormadık bile % 80 erkek dedi ALLAHım bir an önce dileyen herkese yaşatsın ,herkesin gönlünce olsun inşallah
selam kızlar
acayip moralim bozuk bu azı dişler ne illet bişeymiş ya mahvoldu oğlum resmen
bir haftada yarım kiloya yakın kayıp oldu...hiç bir şey yemiyor sürekli midesi bulanıyor kusuyor...
uykuyu hiç sormayın abartmıyorum 20 dakikada bir uyanıyor çok yıprandı yavrum çok....
face de bi arkadaş kehribar diş kolyesinden bahsetmişti hemen araştırdım ve siparişini verdim....
tamda derdimize derman olacak nitelikte umarım faydasını görürüz...
sizinlede paylaşıcam inşallah gerçekten mucize bişey....
Kizlar ben lazimlik almayi dusunuyorum. Biraz salonda tutacagim oynasin ustune otursun biraz alissin. Sonra da banyoya koyup orda otursun diyorum. Cisini yapmasa da oturmayi ogrensin diye. Tuvalet egitimine yazin cok yavas bicimde baslamak istiyorum. Simdiden lazimliga alissin cunku benim kiz yeniliklere cok zor alisiyor. Bu surecte lazimliga alissin istiyorum. Yoksa birden hayatta oturup lazimliga yapmaz cisini:))))
biz de artık evde çoraplayız yine, çorapla parkelerde çok kayıyo ama idare ediyoruz...
bu aralar çoraplarını sık sık çıkarmaya yalınayak kalmaya başladıo çıkarıyo ben giydiriyorum gün içinde bikaç kere...
çok sağol canım benim darısı sana hazır olduğun anda hatta hepimize hepimizeay ay ay ne güzel haberler:) sağlıkla büyüsün minnak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?