Eki Görüntüle 1055903 Eki Görüntüle 1055904 Eki Görüntüle 1055905 Eki Görüntüle 1055906 Eki Görüntüle 1055907 Eki Görüntüle 1055908
Bunlar da bizim doğum günümüzden kareler :) Atlattık çok şükür
size de gecmis olsun ust azilardan birinin yarisi cikti digeri de ucu beyazladi ayni seyleri yasiyoruz bu gunluk sakizi nasil kullaniliyo anlatabilir misinCanım geçmiş olsun.Günlük sakızını ben kullanmıştım öksürüğü geçmiyordu 1 gecede geçti öksürüğü.Sizin de geçer inş. Bizde de bitmek bilmeyen burun akıntısı var maalesef ve çok mızmız oldu azılardan biri patlamak üzere uyku düzeni desen altüst oldu.Bunlar da geçicek sabrediyoruz işte
Bu gün benim kızımında ilk doğum günü. .büyüdü güzelim tatlı minik bir kız oldu..her geçen gün daha da büyüyorlar maşallah. ..Allah nice sağlıklı yaşlar nasib etsin kuzularımıza..
biz yine ates belasiyla ugrasiyoruz giremedim kac zamandir okuyorum yazdiklarinizi kaza atlatanlar,dusenler olmus cok gecmis olsun dun atesi 39 kusurleri gordu fitil surup banyo islak bez zor dusurdum cok da oksuruyo burnu akiyo sanirim usuttu dis de cikariyo ikisi bi arada hicbir sey yemiyo allahtan emiyo oksuruk icin gunluk sakizi diye bisey okudum netten bilen kullanan oldu mu faydasi var mi aksam babasi getirecek bi de onu deniyecegiz offf ne zaman iyilesecek bir haftadan fazla oldu nolur dua edin kizlar
çok güzelsinizEki Görüntüle 1055903 Eki Görüntüle 1055904 Eki Görüntüle 1055905 Eki Görüntüle 1055906 Eki Görüntüle 1055907 Eki Görüntüle 1055908
sonunda biz de doğumgünümüzü dün kutladık... az önce ev kullanılır hale gelebildi çoğu arkadaşın dediği gibi üzerimden kamyon geçmiş gibi:) ama değdi... sanırım bu senenin son 1 yaş doğum günü resimlerini paylaşmaktayım... seneye tekrar bir arada olmak dileğiyleee:))
Eki Görüntüle 1055903 Eki Görüntüle 1055904 Eki Görüntüle 1055905 Eki Görüntüle 1055906 Eki Görüntüle 1055907 Eki Görüntüle 1055908
sonunda biz de doğumgünümüzü dün kutladık... az önce ev kullanılır hale gelebildi çoğu arkadaşın dediği gibi üzerimden kamyon geçmiş gibi:) ama değdi... sanırım bu senenin son 1 yaş doğum günü resimlerini paylaşmaktayım... seneye tekrar bir arada olmak dileğiyleee:))
Sağol canım sizin de doğum gününüz kutlu olsun.Yorulduk ama değdi bugün zor kalktım valla kamyon değil tır geçmiş sanki :)Harika olmus cnm cok sukur siz dr atlatmissiniz... nice mutlu yaslara
Teşekkür ederim canım sağolçok güzelsiniz
nice güzel yaşlarınız olsun
Teşekkürlerrdogum gunleriniz kutlu olsun harika resimler allah nazarlardan saklasin
Bu gün benim kızımında ilk doğum günü. .büyüdü güzelim tatlı minik bir kız oldu..her geçen gün daha da büyüyorlar maşallah. ..Allah nice sağlıklı yaşlar nasib etsin kuzularımıza..
biz yine ates belasiyla ugrasiyoruz giremedim kac zamandir okuyorum yazdiklarinizi kaza atlatanlar,dusenler olmus cok gecmis olsun dun atesi 39 kusurleri gordu fitil surup banyo islak bez zor dusurdum cok da oksuruyo burnu akiyo sanirim usuttu dis de cikariyo ikisi bi arada hicbir sey yemiyo allahtan emiyo oksuruk icin gunluk sakizi diye bisey okudum netten bilen kullanan oldu mu faydasi var mi aksam babasi getirecek bi de onu deniyecegiz offf ne zaman iyilesecek bir haftadan fazla oldu nolur dua edin kizlar
Ben denedim canım burdan ebah söylemişti banada bir gecede kesti öldürdüğümüzü sabaha kadar dua ettim ona siZde de işe yarar inşallah
Doğum günleriniz kutlu olsun. Allah nice sağlıklı mutlu huzurlu ve ailecek bir arada olduğunuz güzel günler göstersin.
Kızlar bana yardım edin benim kızım tarhanadan başka bişe yemiyor ne meyve ne başka bi çorba sadece tarhanaya ağzını açıyor direniyorum vermiyorum tarhanayı akşama kadar bişe yemiyor ve ben peşinde koşturmaktan çeşit çeşit mama yapıp yedirmeye çalışmaktan çok yoruluyorum bugün tavuklu şehriye çorbası yaptım yok dün mercimek çorbası yaptım kesinlikle ağzını bile açmıyor ne yapayım sizce ya
Canım kullananlar memnun kaldı ama bende işe yaramadı. üstümüz başımız tütsü oldu sadece. Sanırım ben yapamadımbiz yine ates belasiyla ugrasiyoruz giremedim kac zamandir okuyorum yazdiklarinizi kaza atlatanlar,dusenler olmus cok gecmis olsun dun atesi 39 kusurleri gordu fitil surup banyo islak bez zor dusurdum cok da oksuruyo burnu akiyo sanirim usuttu dis de cikariyo ikisi bi arada hicbir sey yemiyo allahtan emiyo oksuruk icin gunluk sakizi diye bisey okudum netten bilen kullanan oldu mu faydasi var mi aksam babasi getirecek bi de onu deniyecegiz offf ne zaman iyilesecek bir haftadan fazla oldu nolur dua edin kizlar
Maşallah sizeEki Görüntüle 1055903 Eki Görüntüle 1055904 Eki Görüntüle 1055905 Eki Görüntüle 1055906 Eki Görüntüle 1055907 Eki Görüntüle 1055908
Nice yaşları olsun kuzucuğun, sağlıkla sıhhatle mutlulukla inşallah.Bu gün benim kızımında ilk doğum günü. .büyüdü güzelim tatlı minik bir kız oldu..her geçen gün daha da büyüyorlar maşallah. ..Allah nice sağlıklı yaşlar nasib etsin kuzularımıza..
Dönemseldir canım, inşallah geçer.Kızlar bana yardım edin benim kızım tarhanadan başka bişe yemiyor ne meyve ne başka bi çorba sadece tarhanaya ağzını açıyor direniyorum vermiyorum tarhanayı akşama kadar bişe yemiyor ve ben peşinde koşturmaktan çeşit çeşit mama yapıp yedirmeye çalışmaktan çok yoruluyorum bugün tavuklu şehriye çorbası yaptım yok dün mercimek çorbası yaptım kesinlikle ağzını bile açmıyor ne yapayım sizce ya
Ben denedim canım burdan ebah söylemişti banada bir gecede kesti öldürdüğümüzü sabaha kadar dua ettim ona siZde de işe yarar inşallah
canım yaa, sık sık yıka poposunu. başka yol bilmiyorum inan.kızlar ishalden dolayı bezini değiştirdikten sonra tam kaka yapmasa da azıcık geliyo ve onu farketmeyip bi süre poposunda kalınca o bölge kıpkırmızı olmuş, nasıl canı yanıyo acıyo, tam silip pişik önleyici sğrüyorum hemen yine azıcık geliyo, yine acıyla ağlıyo yavrum, biraz önce yarım saat içinde 3 kere değiştirdim, doğduğunda hastaneden bi krem vermişlerdi pişik için onu kullandım bu sefer geçer inşallah avaz avaz ağlıyo çünkü kucağımdayken de canını acıtıyorum sanırım zor avuttum... acıdan eziği parçalıycaktı sanki...
kızlar ishalden dolayı bezini değiştirdikten sonra tam kaka yapmasa da azıcık geliyo ve onu farketmeyip bi süre poposunda kalınca o bölge kıpkırmızı olmuş, nasıl canı yanıyo acıyo, tam silip pişik önleyici sğrüyorum hemen yine azıcık geliyo, yine acıyla ağlıyo yavrum, biraz önce yarım saat içinde 3 kere değiştirdim, doğduğunda hastaneden bi krem vermişlerdi pişik için onu kullandım bu sefer geçer inşallah avaz avaz ağlıyo çünkü kucağımdayken de canını acıtıyorum sanırım zor avuttum... acıdan eziği parçalıycaktı sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?