herşey çok özenli çok güzel siz de çok güzelsiniz, oğlun çooook güzel, maşallah size....
ayrıca salatanın bile 1 şeklinde olması çok güzel hiç aklıma gelmezdi...
nice güzel yaşları olsun inşallah hep birlikte....
kızlar ishalden dolayı bezini değiştirdikten sonra tam kaka yapmasa da azıcık geliyo ve onu farketmeyip bi süre poposunda kalınca o bölge kıpkırmızı olmuş, nasıl canı yanıyo acıyo, tam silip pişik önleyici sğrüyorum hemen yine azıcık geliyo, yine acıyla ağlıyo yavrum, biraz önce yarım saat içinde 3 kere değiştirdim, doğduğunda hastaneden bi krem vermişlerdi pişik için onu kullandım bu sefer geçer inşallah avaz avaz ağlıyo çünkü kucağımdayken de canını acıtıyorum sanırım zor avuttum... acıdan eziği parçalıycaktı sanki...
canım alıntılamışım ama yazmamışım, sizin de doğumgününüz kutlu olsun, nice yaşlara inşallah....
bugünkü bebekler çok yakışıklıymış ama...
maşallah size de canım...
Erdemine canım, seni alıntılamamışım. Sizin de nice yaşlarınız olsun inşallah.
Bu arada ne kadar gençsin sen öyleValla maşallah
canım yaa, sık sık yıka poposunu. başka yol bilmiyorum inan.
canım çok geçmiş olsun
altını her açtığında yıka canım,
bir de hava alması için kısa süreli havalandır
o onu rahatlatır
benim kızım da pişikten çok çekti canım
evde 7 tane pişik kremi var ben çözümü chicconun kreminde buldum
Canım kızım ek gıdaya geçtiğimizden beri hep böyle sadece tarhana yemek istiyor artık katı bişeyler yesin yada farklı çorbalar yesin istiyorum ama imkansizbende sebzeleri haşlayıp tarhanaya katıyorum ama farklı lezzetleri tanımıyor yeniliklere kapalı bi kız nereye kadar tarhana yiyecek bilmiyorum. Alışsın diye önüne yemeği koyup kaşık veriyorum hertarafı batırıyor tek yedinde diyorum ama yok oynuyor yemeklerle eşimle vermeyi denedim almıyor bitürlü
Canım çok geçmiş olsun. Benim oğlumda olmuştu gatta su toplamıştı. Sürekli yıkadım sabunla. Bize de bepanthol iyi gelmîşti.
Yemeklerden bahsedilmiş. Kızlar bize gün yetmîyor.. Oğlum 9 gibî uyanıyor. Yumurta ceviz peynir zeytin hurma kayısıdan oluşan kahvaltısını yapıyor hala bulamaç. Ama seviyor tadını :)
Sonra 12 gibi çok az portakal yerse yiyor sonra uyuyor 4e kadar falan yani öğle yemeğini 3.30 4 gibî yiyor. Ara çok oluyor ama ne yaptımsa olmadı. Sabah tok olduğu ve öğle uykusundan önce tok olduğu için bîr şey yemîyor. 3.30 gibi de etli sebzeli çorba yediriyorum.5 gibi yoğurt 8 gibi de ya tekrar öğleni yemeğinden ya da kuru ve taze meyvelerden oluşan muhallebî yediriyorum. Tabi günlük pekmezini de içiyor. Bilmiyorum bu kadar öğün yetiyor mu. Kilo almıyor bîkaç aydır. Öğün aralarını bîr türlü sıklaştıramadım.
Papatya ben de hergüm ne yapsam diye düşünenlerdenim. Yaptığımı 2 gün yediriyorum. Seçenek az ve vakitte dar olunca böyle oluyor malesef. Annemin yaptığı bir yemek var çıkta lezzetli oluyor. Kuzu etli kerevizli nohutlu patetesli pırasa.. Üstüne de portakal suyu ımm:) artık enginarda çıktı ben yrn yapmayı düşünüyotum terbiyelî..
Bebeğine bakla yediren var mı alerji yapar mı acaba..
Ne çok yazmışım :)
Yenikullanıcı Cnm bebeğin çok sık hastalanıyor kıyamam ben ona
Aklıma şey geldi. Akika kurbanı kesmiş miydiniz? Hastalıklardan kötülüklerden koruyor deniyor ya. Nejadar doğru bilmiyorum ama bîrden aklıma o geldi..
canım konuştum bile bu haftasonu kesiyoruz inşallah, çok doğru söylüyosun çok ihmal ettik onu ben de inanırım böyle şeylere...
Allah şimdiden kabul etsin Cnm. Bizde bir tane kestik. Erkek çocuğa 2 deniyor ya. Diğerini de önümüzdeki günlerde kescez înşallah. Ordan gelmişti aklıma iyi ki de gelmiş :)
Arkadaşlar bakla sorulmuş bende verecektim gurme bebeğe baktım 2 yaşından önce verilmiyormuş
kızlar facedeki gruptan bugün bebek keki tarifi aldım çok hoşuma gitti resimdek hali de içindeki malzemeler de, ben de yapıcam sizinle de paylaşayım...
2 yumurta,1çb süt, yarım çb zeytinyağ, 1 Türk kahvesi fincanı irmik, 2 tk fincanı tam buğday unu, 1 doğranmış elma, 1 kabartma tozu, yarım çb su. Çırp pişir. Fırından çıkınca ılıkken üzerine 1 çay bardağı pekmezli suyu gezdir( 3/4 pekmez iki parmak su).
tarif http://guncelannedenyansimalar.blogspot.com.tr/ bu blogdan aslında, diğer tariflere de bi bakın isterseniz...
kızlar ishalden dolayı bezini değiştirdikten sonra tam kaka yapmasa da azıcık geliyo ve onu farketmeyip bi süre poposunda kalınca o bölge kıpkırmızı olmuş, nasıl canı yanıyo acıyo, tam silip pişik önleyici sğrüyorum hemen yine azıcık geliyo, yine acıyla ağlıyo yavrum, biraz önce yarım saat içinde 3 kere değiştirdim, doğduğunda hastaneden bi krem vermişlerdi pişik için onu kullandım bu sefer geçer inşallah avaz avaz ağlıyo çünkü kucağımdayken de canını acıtıyorum sanırım zor avuttum... acıdan eziği parçalıycaktı sanki...
Erdemine, brc, nazlima Allah bebeklerinize hayirli yaslar versin. Tum dogumgunlerini saglikli, sihhatli gecirsinler insallah...
Canım kullananlar memnun kaldı ama bende işe yaramadı. üstümüz başımız tütsü oldu sadece. Sanırım ben yapamadım
ben de yapamadim sanirim oksurugu hic gecmedi her yer koktu duman alti oldu cok umutlanmistim
Canim benim cok gecmis olsun. Pisik cok zor oluyor. Umarim kisa zamanda atlatir minik kuzu. Dun yukardaki keki yaptim. Ben cok begendim:)))) tabi onemli olan kuzumun sevmesi. Annem bugun yedirecek. Bakalim bisey yemeyen kizim bunu sevecek mi??
merhaba canım bende sessiz takipçilerinizdenim işallah çabucak iyileşir hasta bebişler
kızımın poposunda çok ciddi pişik olmadı fakat boynu aşırı şekilde hatta tabaka gibi pişik oluyo ozaman sebamed pişik önleyici kremle oksizinc kremi karıştırıp sürüyorum sabaha büyük çoğunluğu geçmiş oluyo içerisinde çinko ve balık yağı var
doktorumuz desitini önermişti eczanede bizde sebamed var desitine gerek varmı dedim sebamedde çinko yok pişik olduğunda bu kremle karıştırıp sürebilirsin demişti gerçekten doğduğundan beri bir sorun olduğunda hep kullandım
komşumuzda hametan önermişti pişiğe çok iyi gelirmiş fakat içinde paraben var o yüzden içime sinmedi kullanmadım
işallah yavruna iyi gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?