günaydın
dün bir yatmışım 14 saattir kesintisiz uyuyorum
ne olucak benim bu halim acaba
dün işten de erken çıktım karnım ağrıyor diye eşimle gezmek sohbet etmek oturmak yemek yapmak istiyorum adama yazık ya gecelerş yemeğini bile kendi hazırlıyor artık oda bıkcak benden offffffff offffffffff ben bile bıktım kendimden ama yapcak bişi yok
bugün zorlıcam kendimi hem kandil eve gidicem akşam bir banyo namazımı kılarım inşallah açılırım sonra da eşimle gezmeye çıkarım inşallah tabiiiiii
günaydın canım,
bulantıların mı var canım,yemek yapamıyorum demişssin de,Rabbi'm yardımcın olsun.
ben de hiç uyumayan insan, pazarları gece 11'de yatıyorum,öğlen 12,12,30 gibi kalkıyorum,normalde eşim yatardı ben ona kızardım kalk diye.
malesef gereğinden fazla var şu zamanların çabuk geçmesei için neler vermezdim ki
anlıyorum canım,benim de 8.haftadan sonra başladı ama hafif diyebilirim,şimdilerde ise hayatımı olumsuz etkiliyor bulantı.,zaten bu hafta sonu 12,haftaya gireceğim hayırlısıyla biraz biraz azalır inşallah.
GÜnaydınn herkesee bugun kayinvalidem sagolsun dilosu yanina aldi ben uyudum sahura bile kaldirmadi.
Kizlar doya doya uyuyunnn bebisler dogunca uyuyamayacaksinizz
BEnde artik 2 bebekle naparsamm Allahım yardim etsinn.
canım sürmeli nasılsın.ben kaçırmışım ikili testin sonucu umarım iyi çıkmıştır.sağlıklı günler
Sonuclarim iyi cikti canim sukursen nasilsin sen ne zaman yaptiracaksin?:26:
Bildigin bişiyi nedne yazıyorsunkı tabiki ayıplıyacaz yoksa takdırmı etseydık.!inanamıyorum yaa bebegıne nasıl yaparsın bunu dar bır yerde duman ıcınde bırakmak ayyy gercekten urkutucu tamda gelısme zamanında ıcmıssın bence bu salaklık degıl bencıllık kendı zaafını dusunerek bebegının nefesını hıce saymak nerde analık duyarlılıgı hmm tekrar yazık sana ve her ıcen anneye o cocugun mebalını nasıl alacanız.ileirde cocukların astım olmaları annelerının sıgara ıcmelerı yada sıgaralı ortamlarda bulunmalarıymıs bılımsel acıklanmıs yınede zararın neresınden donersen kardır mısalı bırakman ıyı olmus bolca yogurt ayran ıc ıcındekı nıkotını at bıran once ve dumansız hava alanı yaşat bebşine...
hoşgeldin canım hayırlı olsunarkadaşlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul, evlatlarımız hayırlı olsun...
yazmam biraz geç oldu ama bende mart annesi olucam inşAllah.
SAT 24 mayıs Muhtemel doğum tarihi 1 mart 2013 ilk bebeğim olcak inşallah
heyecanlıyım cinsiyet öğrenen varmı aranızda başka bir başlıkta bi arkadaş 12.haftada öğrenmiş ben daha öğrenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?