2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın hamişllerrr.......
Kadir gecemiz,kandilimiz mübarek olsun,Rabbi'm dualarımızı,dileklerimizi kabul etsin inşallah...

yarın muayene günüm,İnşallah güzel haberler duyarımmm

günaydın

dün bir yatmışım 14 saattir kesintisiz uyuyorum

ne olucak benim bu halim acaba
dün işten de erken çıktım karnım ağrıyor diye eşimle gezmek sohbet etmek oturmak yemek yapmak istiyorum adama yazık ya gecelerş yemeğini bile kendi hazırlıyor artık oda bıkcak benden offffffff offffffffff ben bile bıktım kendimden ama yapcak bişi yok

bugün zorlıcam kendimi hem kandil eve gidicem akşam bir banyo namazımı kılarım inşallah açılırım sonra da eşimle gezmeye çıkarım inşallah tabiiiiii

günaydın canım,
bulantıların mı var canım,yemek yapamıyorum demişssin de,Rabbi'm yardımcın olsun.

ben de hiç uyumayan insan, pazarları gece 11'de yatıyorum,öğlen 12,12,30 gibi kalkıyorum,normalde eşim yatardı ben ona kızardım kalk diye.

malesef gereğinden fazla var şu zamanların çabuk geçmesei için neler vermezdim ki

malesef gereğinden fazla var şu zamanların çabuk geçmesei için neler vermezdim ki

anlıyorum canım,benim de 8.haftadan sonra başladı ama hafif diyebilirim,şimdilerde ise hayatımı olumsuz etkiliyor bulantı.,zaten bu hafta sonu 12,haftaya gireceğim hayırlısıyla biraz biraz azalır inşallah.

anlıyorum canım,benim de 8.haftadan sonra başladı ama hafif diyebilirim,şimdilerde ise hayatımı olumsuz etkiliyor bulantı.,zaten bu hafta sonu 12,haftaya gireceğim hayırlısıyla biraz biraz azalır inşallah.

inşallah azalır benim çok erken başladı beşinci haftadan başladı ne zamana kadar sürer bilmiyorum hamileliğin en kötü tarafı bu olsa gerek

GÜnaydınn herkesee bugun kayinvalidem sagolsun dilosu yanina aldi ben uyudum sahura bile kaldirmadi.

Kizlar doya doya uyuyunnn bebisler dogunca uyuyamayacaksinizz

BEnde artik 2 bebekle naparsamm Allahım yardim etsinn.

Buarada kandilimiz mubarek olsun. Allahim bu mubarek gecenin hurmetine dualarimizi kabul buyursun. Bol bol kuran okuyalim ve namaz kilip birbirimize dua edelim inşaAllah.

Son düzenleme:
GÜnaydınn herkesee bugun kayinvalidem sagolsun dilosu yanina aldi ben uyudum sahura bile kaldirmadi.

Kizlar doya doya uyuyunnn bebisler dogunca uyuyamayacaksinizz

BEnde artik 2 bebekle naparsamm Allahım yardim etsinn.

canım sürmeli nasılsın.ben kaçırmışım ikili testin sonucu umarım iyi çıkmıştır.sağlıklı günler

Sonuclarim iyi cikti canim sukur sen nasilsin sen ne zaman yaptiracaksin?:26:

24 ağustoda..tedirginliğim yok ama arada aklıma gelince kötü düşünceleri kovuyorum aklımdan.sağolsun doktorumda raahtlattı.çok yardımcı oluyo bana sağ olsun hep moral veriyo.inşallah iyidir bi sıkıntımız yoktur.işte azcık kiloluyum ya ondan tırsıyom :) kilo ölçümü yapıyolar mı ikli testte.oda bi oran dahiline giriyor mu

merhaba kızlar,herkese hayırlı kandiller...
bende mart annesi olacağım hayırlısıyla,topiği okurken gördüm bazı arkadaşlar pıhtılaşma için iğne kullanıyorlar,bende kullanıyorum ve ilk başlarda çok topak oluşuyodu ve canım yanıyodu.iğneyi yapmadan önce birkaç dakika buz tutun yapıcanız yere ve eczaneden alacağınız alkolle silin.iğneyi yapar yapmaz alkollü pamuğu hafifçe bastırın üstüne tekrar buzu koyup birkaç dakika daha tutun.bu şekilde hem daha az acıyo hem de topak oluşmuyo.umarım yardımcı olabilmişimdir.
herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...

günaydın...
arkadaşımızı niye bu kadar tersliyorsun ki,o da yaptığı hatanın farkında senin kadar o da hamile birbirimizi eleştirirken bence biraz daha duyarlı olalım.önemli olan 9 ay boyunca ne yiyip ne içtiğinden öte,doğduktan sonra ne kadar iyi anne baba olduğundur,şuanda çocuk kanser hastaları,böbrek hastalarının anneleri emin ol sigara içmemiştir...herkes kendi yanlışları ve doğruları ile yaşar içmemek senin doğrun içmek onun tereddütüdür.....

arkadaşlar bugün kadir gecesi Allah herkesin dualarını kabul etsin ve bütün günahlarımızı bağışlasın.kadir gecesi hayırlara vesile olur inşallah..

gunaydın güzel anneler... kadir gecemiz mübarek olsun seneye inşallah bebişlerimizle bayram gecırelım, bayram sabahı onların sesiyle uyanalım ... bu gece burdaki güzel dostluklarını esirgemeyen tüm arkadaşlarım ve bebişleri için dua edicem

gunaydin
bugun az kalsin kusuyordum ; hic engellemedim kendimi kusayim da rahatliyim dye dusundum kusamdim ama.
Dun ibretlik bir ruya gordum. Olmustum ruyamda. Ve gittigim yer pek iyi bir yer sayilmazdi. Bize devamli sarki soylememiz emredilmis. Ben de diyorum ki ibadet etsek keske. Oradaki diger insanlar da diyorlar ki( bu arada 2 erkek vardi digerleri kadindi) amel defterlerimiz kapandi bir sey yapamayiz, kiyameti bekliycez.
Bulundugum yer bir camiyi andiriyordu kat katti ama cami de degildi.Her katinda insanlar vardi.
boyle iste yorumlayasn varsa buyursun

arkadaşlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul, evlatlarımız hayırlı olsun...

yazmam biraz geç oldu ama bende mart annesi olucam inşAllah.

SAT 24 mayıs Muhtemel doğum tarihi 1 mart 2013 ilk bebeğim olcak inşallah

heyecanlıyım cinsiyet öğrenen varmı aranızda başka bir başlıkta bi arkadaş 12.haftada öğrenmiş ben daha öğrenemedim

hoşgeldin canım hayırlı olsun
erkek olunca cinsiyet daha erken öğreniliyormuş onun ki erkek miydi acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…