2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

günaydın canım

Pek anlamam rüyalardan ama herşey bilinçaltında oluyor bence ibadetini et pek rüyalara takılma sonra çok etkisinde kalıyor insan bir ara rüyalar yüzünden psikolojik destek görmüştüm takılınca insanın gözünde çok büyüyor :44:

Bebegimin cinsiyetini bende cok merak ediyorum. Bir kizim var birde oglum olsun istiyorummm. Adinida ya MİRAÇ yada MUSAB dusunuyoruzz.

Allahimm inşaAllah gonlumdekini verir.

Bugun 11+4 gunluguz. Randevu gunumde 12+6 olacagiz inş. Dr gorurde cinsiyetini soyler

Günaydın anneler. Kadir geceniz mübarek olsun. Allah bu hayırlı günde dualarımızı kabul etsin. Bize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Bu arada kizlar benim bebis sat ile uyumlu olmadıgından buradaki Dr. İki haftada bir çağırıyor. Bugun kontrol var öğleden sonra. İstanbula gidince en basta gittiğim dra gideceğim . Bu Dr.u pek beğenmedim niyeyse

günaydınn mart ayının güzel annelerii
kadir gecemiz mübarek olsunn Rabbim dualarımızı kabul etsin yavrularımızı hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh....

hoşgeldin canım hayırlı olsun
erkek olunca cinsiyet daha erken öğreniliyormuş onun ki erkek miydi acaba :44:

sağol canım Allah hepimize hayırlı uğurlu etsin bebişlermizi
o arkadaşın doktoru çok iyi bilen biriymiş ve erkek büyük ihtimelle demiş.
aslında bir çok doktor görür ama emin olmadan söylemezmiş öyle yazmış

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun inşallah bugün tüm içinizden geçenler kabul olur rabbim tüm dualarınızı kabul eder

canım sen ikli testi bayağı erken yaptırmışşın sanki.

birde arkadaşlar bebeğin leğen kemiği ölçümü yapıldığında da cinsiyet tahmini yapılıyomuş.benim eltim iki bebeğini de 12 hafta da cinsiyetini öğrendi bu yöntemle.eğer leğen kemiği genişse yani beelli ölçünün üstündeyse kız değilse erkekmiş bebek

anneler ve onların cennet kokulu bebeleri
kadir gününüz hayırlara vesile olsun inşallah,öncelikle sağlıklı hamilelikler,sonrasında sağlıklı bebekler versin yüce rabbim hepimize,
hepimizin duaları bu mübarek günlerde kabul olsun,
evlat özlemiyle yanıp,tutuşan durumuna deva arayan annelerin babaların allah yanında olsun bugün bizim hissettiğimiz o duyguları tez zamanda hepsine yaşatsın,
allah hiçbirimize evlat acısını,yokluğunu göstermesin
evlatlarımızı eşimizin ve bizim gözümüzden ayırmasın aşkla yaptığımız evlatlarımızı sevgiyle,huzurla,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....

amin amin amin amin

bende 11 haftalıkta gttiğimde kemik yapısının erken geliştiğini ve erkek çocuklarda böyle olduğunu söyledi doktorum yanılmam ama kesn değil tabi dedi bana erkek gibi.. Allah tan bu güzel günlerde tek dileğim sağlıklı hayırlı evlat hepimize inş..Kadir geceniz mübarek olsun.. bu gün bende ikili test yaptrcam sonuçlar ne mzan belli olur bilginiz var mı

Buarada kandilimiz mubarek olsun. Allahim bu mubarek gecenin hurmetine dualarimizi kabul buyursun. Bol bol kuran okuyalim ve namaz kilip birbirimize dua edelim inşaAllah.

hayırlı kandiller sürmelii çok nadir görüyoruz seni buralarda iyisindr inşallah

canım hayr olsun rüyan ben biraz yorumlarım ayıptır söylemesi genelde kendimde çok rüya gördüğüm için ... sen maşallah gerçek hayatı görmüşsün rüyanda, bana öyle geldi ki Allahu teala sevdiği kullarına net bir şekile uyarır rüya yoluyla ya da başka türlü. bu dünya sonuçta geçici ve ne yaparsak diğer tarafa onu götüreceğiz yaşam tarzını tam olarak bilemediğim için çok bir şey söyleyemeceğim ama ibadetlerle, en önemlisi aran namazla yoksa yani kılmıyorsan hemen başlamalısın. namaz kılıyorsan ama kuran az okuyorsan kuran okumalısın ibadetlerini arttırabilirsin. yarın öldüğümüzde çok geç olabilir.

yanlış anlama sakın rüya yorumlamaktan ziyade yukarda sölediklerim kendim içinde geçerli hele şimdi karnımızda bebişlerde varken. daha çok dikkat etmeliyiz...selametle

kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın

Allah derki ; kimi benden çok seversen onu senden alırım..
Ve ekler 'onsuz yaşayamam' deme, seni onsuzda yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar,
canından saydığın yar ile bir gün el olur, aklın şaşar...

Düşmanın dosta dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa olur...
'Düşmem' dersin düşersin, 'Şaşmam' dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya 'ÖLDÜM' dersin yine de yaşarsın...

Hayırlı Kandiller kızlar

ben okudum bir tane canım, istersen daha fazla da okuyabilirim. hayr osun rüyan

Mevlanaın güzel sözü.. ve ben buna şahit oldum gerçekleştiğine..

canım bende bir tane okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…