gunaydin
bugun az kalsin kusuyordum ; hic engellemedim kendimi kusayim da rahatliyim dye dusundumKusamdim ama.
Dun ibretlik bir ruya gordum. Olmustum ruyamda. Ve gittigim yer pek iyi bir yer sayilmazdi. Bize devamli sarki soylememiz emredilmis. Ben de diyorum ki ibadet etsek keske. Oradaki diger insanlar da diyorlar ki( bu arada 2 erkek vardi digerleri kadindi) amel defterlerimiz kapandi bir sey yapamayiz, kiyameti bekliycez.
Bulundugum yer bir camiyi andiriyordu kat katti ama cami de degildi.her katinda insanlar vardi.
Boyle iste yorumlayasn varsa buyursun
hoşgeldin canım hayırlı olsun
erkek olunca cinsiyet daha erken öğreniliyormuş onun ki erkek miydi acaba :44:
Bebegimin cinsiyetini bende cok merak ediyorum. Bir kizim var birde oglum olsun istiyorummm. Adinida ya MİRAÇ yada MUSAB dusunuyoruzz.
Allahimm inşaAllah gonlumdekini verir.
Bugun 11+4 gunluguz. Randevu gunumde 12+6 olacagiz inş. Dr gorurde cinsiyetini soyler
anneler ve onların cennet kokulu bebeleri
kadir gününüz hayırlara vesile olsun inşallah,öncelikle sağlıklı hamilelikler,sonrasında sağlıklı bebekler versin yüce rabbim hepimize,
hepimizin duaları bu mübarek günlerde kabul olsun,
evlat özlemiyle yanıp,tutuşan durumuna deva arayan annelerin babaların allah yanında olsun bugün bizim hissettiğimiz o duyguları tez zamanda hepsine yaşatsın,
allah hiçbirimize evlat acısını,yokluğunu göstermesin
evlatlarımızı eşimizin ve bizim gözümüzden ayırmasın aşkla yaptığımız evlatlarımızı sevgiyle,huzurla,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....
Buarada kandilimiz mubarek olsun. Allahim bu mubarek gecenin hurmetine dualarimizi kabul buyursun. Bol bol kuran okuyalim ve namaz kilip birbirimize dua edelim inşaAllah.
gunaydin
bugun az kalsin kusuyordum ; hic engellemedim kendimi kusayim da rahatliyim dye dusundumkusamdim ama.
Dun ibretlik bir ruya gordum. Olmustum ruyamda. Ve gittigim yer pek iyi bir yer sayilmazdi. Bize devamli sarki soylememiz emredilmis. Ben de diyorum ki ibadet etsek keske. Oradaki diger insanlar da diyorlar ki( bu arada 2 erkek vardi digerleri kadindi) amel defterlerimiz kapandi bir sey yapamayiz, kiyameti bekliycez.
Bulundugum yer bir camiyi andiriyordu kat katti ama cami de degildi.Her katinda insanlar vardi.
boyle iste yorumlayasn varsa buyursun
kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın
Allah derki ; kimi benden çok seversen onu senden alırım..
Ve ekler 'onsuz yaşayamam' deme, seni onsuzda yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar,
canından saydığın yar ile bir gün el olur, aklın şaşar...
Düşmanın dosta dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa olur...
'Düşmem' dersin düşersin, 'Şaşmam' dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya 'ÖLDÜM' dersin yine de yaşarsın...
Hayırlı Kandiller kızlar
canım sen ikli testi bayağı erken yaptırmışşın sanki.
kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?