- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
- 68
kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun inşallah bugün tüm içinizden geçenler kabul olur rabbim tüm dualarınızı kabul eder
kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın
aminnnnnnnammiiinnnn canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim bu güzel günde bebişlerimize sağlık bizede kolay doğum gücü versin inşallah:)
bugün iş arkadaşımın işteki son günü Bursa'dan G.Antep'e gidiyorlar iş için...sabah elinde paketle geldi bebeğime hediyeler almış çok duygulandım,kuzucuğumun ilk eşyaları oldu krem renkli alt açma minderi ve uzun kollu filli minicik sweat....baktıkça duygulanıyorum....arkadaşımı bu eşyalara bakıp hatırlıcam....güle güle arkadaşım yolunuzda bahtında açık olsun....küçük mehmete dikkat et....
kızlar bişey soracagım ya folit asit kullanan varmı
ewt canım ılk 3 ay folık asıt takvıyesı sart ztn
Ya canım ben kullandım 1haftadır ama onu kullanınca hem mide bulantısı çok yapıyo hemde uyku halsizlik ondan içemiyorum 2gündür
Ya canım ben kullandım 1haftadır ama onu kullanınca hem mide bulantısı çok yapıyo hemde uyku halsizlik ondan içemiyorum 2gündür
ben kullanıyorumkızlar bişey soracagım ya folit asit kullanan varmı
slm kızlar öncelikle Kadir geceniz mübarek olsun. Allah bu hayırlı günde dualarımızı kabul etsin..
bi sorum olacak bayramda kendi arabamızla 5-6 saatlik yola gitsem sakıncası olur mu, ne dersiniz?
gülüm vitamin olarak ne kullanıyosun?folik asit ile bağlantılı bir sorun olduğunu sanmıyorum,ben nisan ayından beri kullanıyorum vitamin hapıda alıyorum takviye olarak ama bugüne kadar herhangi bir şikyatim olmadı....mide bulantın,uykusuzluğun,halsizliğin hamile olduğun için olmasın
slm kızlar öncelikle Kadir geceniz mübarek olsun. Allah bu hayırlı günde dualarımızı kabul etsin..
bi sorum olacak bayramda kendi arabamızla 5-6 saatlik yola gitsem sakıncası olur mu, ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?