2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
herkese hayırlı kandiller tatlı bebişlerin tatlı annelerii....
herkesin duaları kabul olsun....
bu geceyi hayırlı bir şekilde idrak edebilmeyi Rabbim nasip etsin...
Rabbimin affına ulaşanlardan nasip etsin...
veee bütün iyi dileklerle kandiliniz hayırlı mubarek olsun....

okudum canım ben de.

bugün iş arkadaşımın işteki son günü Bursa'dan G.Antep'e gidiyorlar iş için...sabah elinde paketle geldi bebeğime hediyeler almış çok duygulandım,kuzucuğumun ilk eşyaları oldu krem renkli alt açma minderi ve uzun kollu filli minicik sweat....baktıkça duygulanıyorum....arkadaşımı bu eşyalara bakıp hatırlıcam....güle güle arkadaşım yolunuzda bahtında açık olsun....küçük mehmete dikkat et....

cok tatlı... bnmde ılk hedıyelerını kuzenım gonderdı cınsıyetı bılmedıgı ıcın oda cogunu krem rengı almıs krem rengı ew botları war ayıcıklı mınıcık:)daha neler alıcaz onlara bu ılk hedıyelerın yerı baska

Ya canım ben kullandım 1haftadır ama onu kullanınca hem mide bulantısı çok yapıyo hemde uyku halsizlik ondan içemiyorum 2gündür

folik asit ile bağlantılı bir sorun olduğunu sanmıyorum,ben nisan ayından beri kullanıyorum vitamin hapıda alıyorum takviye olarak ama bugüne kadar herhangi bir şikyatim olmadı....mide bulantın,uykusuzluğun,halsizliğin hamile olduğun için olmasın

Ya canım ben kullandım 1haftadır ama onu kullanınca hem mide bulantısı çok yapıyo hemde uyku halsizlik ondan içemiyorum 2gündür

yapma mutlaka kullan bebegın beyın gelısımı ıcın bu cok onemlı ben gece yatmadan once ıcıorum bulantı yapar dıe uykuda oldugum ıcın hıssetmıorum bısı gunduz ıcıosan gunduz ıcme blkı bunyenı etkılıodur gece yatmadan once ıcmeyı dene bide

slm kızlar öncelikle Kadir geceniz mübarek olsun. Allah bu hayırlı günde dualarımızı kabul etsin..

bi sorum olacak bayramda kendi arabamızla 5-6 saatlik yola gitsem sakıncası olur mu, ne dersiniz?

slm kızlar öncelikle Kadir geceniz mübarek olsun. Allah bu hayırlı günde dualarımızı kabul etsin..

bi sorum olacak bayramda kendi arabamızla 5-6 saatlik yola gitsem sakıncası olur mu, ne dersiniz?

cnm ben 7 haftalıkken araba ıle antalyaya gıttım 10 saatlık bı yolculuktu hıcbı sorun yasamadım riskli bır durumun yoksa sorun yasamassın dıe dusunuorum

gülüm vitamin olarak ne kullanıyosun?

cnm ben 7 haftalıkken araba ıle antalyaya gıttım 10 saatlık bı yolculuktu hıcbı sorun yasamadım riskli bır durumun yoksa sorun yasamassın dıe dusunuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…