2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm kızlar öncelikle Kadir geceniz mübarek olsun. Allah bu hayırlı günde dualarımızı kabul etsin..

bi sorum olacak bayramda kendi arabamızla 5-6 saatlik yola gitsem sakıncası olur mu, ne dersiniz?

bende gidicem bayramda.dr sordum gidebilirmiyim dedim evet dedi.ama kanaman ya da lekelenmen olduysa doktorlar tavsiye etmiyor.birde düşük falan yaşadıysan ona da izin vermiyorlar.bende bu durumlar olmadığı için gidebilirsin dedi.eğer sende benim gibiysen gidebilirsin hem mola verirsin sık sık sana kalmış bişey..

tamam canım ozaman ben öle yapayım bakim nasıl oluyo

Bugün kontrole gittik bebeğimizi gördük :) Büyümüş yaramaz :)
Kahverengi akıntılarımı sordum olabilir dedi rengi kırmızı olmadıkça korkma dedi.
Mide bulantım ve kusmam için de özel bir ilaç verdi. Birdahaki kontrolümüz 1 ay sonra eylülün 15 inde

Selam kizlar. Bebisimi gordum geldim bebeğim satini yakalamaya başladı. Tabi Dr gec döllenme dedi yine çünkü 5 gun geri cikiyor. Ben elevit pronontal alıyorum . Folik asit almayı bıraktırdı Dr. Kilom değişmemiş . İnsallah hamileliğimiz en fazla 8-9 kilo alarak tamamlarım

sabahtan beri çok köüyüm bulantı baş dönmesii, iş yerinde kafamı masadan kaldırmadım patronda gelmedi bugün allahtan... benim sesim çıkmayınca dikkat ettim de ofis ne kadar sessiz bütün gürültü benmişim

bugün kayra, tsemavi, özpolat, rose, yoksunuzzz kızlar nerelerdesiniz. her gün girerdiniz. amaniinnn :18::18::18:

bugün kayra, tsemavi, özpolat, rose, yoksunuzzz kızlar nerelerdesiniz. her gün girerdiniz. amaniinnn :18::18::18:

ewttttttt nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz güzel annelerrrrrrr.....özpolat bıraz halsızdı sankı dun öle yazmıstı karıstırmıosam ama

annişkolar buradayım evet canım halsizlik devam ediyor uyku halide cabası ,arada giriyorum fakat muhabbetin dışında olduğumda pek yazmıyorum yada sorulan sorularda bilgi sahibi olmadığımda cevap vermiyorum bende öğrenmiş oluyorum işte
bin aydan daha değerli kadir gecemiz mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…