slm kızlar öncelikle Kadir geceniz mübarek olsun. Allah bu hayırlı günde dualarımızı kabul etsin..
bi sorum olacak bayramda kendi arabamızla 5-6 saatlik yola gitsem sakıncası olur mu, ne dersiniz?
yapma mutlaka kullan bebegın beyın gelısımı ıcın bu cok onemlı ben gece yatmadan once ıcıorum bulantı yapar dıe uykuda oldugum ıcın hıssetmıorum bısı gunduz ıcıosan gunduz ıcme blkı bunyenı etkılıodur gece yatmadan once ıcmeyı dene bide
Bugün kontrole gittik bebeğimizi gördük :) Büyümüş yaramaz :)
Kahverengi akıntılarımı sordum olabilir dedi rengi kırmızı olmadıkça korkma dedi.
Mide bulantım ve kusmam için de özel bir ilaç verdi. Birdahaki kontrolümüz 1 ay sonra eylülün 15 inde[/QUO
ne güzel... off bnmde bı dahakı kontrolum 25 agustosta gunler gecmek bılmıo resmen ...
Bugün kontrole gittik bebeğimizi gördük :) Büyümüş yaramaz :)
Kahverengi akıntılarımı sordum olabilir dedi rengi kırmızı olmadıkça korkma dedi.
Mide bulantım ve kusmam için de özel bir ilaç verdi. Birdahaki kontrolümüz 1 ay sonra eylülün 15 inde[/QUO
ne güzel... off bnmde bı dahakı kontrolum 25 agustosta gunler gecmek bılmıo resmen ...
Ayyy çok güzel bir duygu hele kalp atışları sanki koşmuş koşmuşda yorulmuş meleğim benim...
Az kalmış canım ayın 25 ine bak bana daha 1 ay var :)
senin mesajını okuyunca sabah folikasit içmediğimi hatırladım birden ama mideminde bulanmadığını hatırladımkızlar bişey soracagım ya folit asit kullanan varmı
Ayyy çok güzel bir duygu hele kalp atışları sanki koşmuş koşmuşda yorulmuş meleğim benim...
Az kalmış canım ayın 25 ine bak bana daha 1 ay var :)
dımı pıt pıt pıt duyulunca ınsanın gozunden yaş gelıo ...bnmde bı oncekı 23 temmuzdu ıste bı ayım dolucak sankı 3 ay once gtmısım gıbı ama elımde olsa her hafta sonu gıdıcem
senin mesajını okuyunca sabah folikasit içmediğimi hatırladım birden ama mideminde bulanmadığını hatırladım
dımı pıt pıt pıt duyulunca ınsanın gozunden yaş gelıo ...bnmde bı oncekı 23 temmuzdu ıste bı ayım dolucak sankı 3 ay once gtmısım gıbı ama elımde olsa her hafta sonu gıdıcem
Evet eşiminde çok hoşuna gidiyor lokomotif gibi çalışıyor diyor :)
Aynen doktorun kapısında sıra beklerken hissettilerimi anlatamam ilk defa 1 ay arayla gidicez doktora çok uzun bir zaman.
Dert etme sen,n az aldı :)
bugün kayra, tsemavi, özpolat, rose, yoksunuzzz kızlar nerelerdesiniz. her gün girerdiniz. amaniinnn :18::18::18:
ben ona bağlamadım hiç mide bulantısı normal diye düşündüm ama bugün öyle farkedince acabamı oldum. akşam yatarken içeyim bendeewet ya bende diyorum ama işte gerçekten mide bulantısı yapıyor
bugün kayra, tsemavi, özpolat, rose, yoksunuzzz kızlar nerelerdesiniz. her gün girerdiniz. amaniinnn :18::18::18:
ewttttttt nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz güzel annelerrrrrrr.....özpolat bıraz halsızdı sankı dun öle yazmıstı karıstırmıosam ama
hiiii neymiş neymiş kız mı erkek miBebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı benm 12. haftam ve doktor cnsyetini söyldi
bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı benm 12. Haftam ve doktor cnsyetini söyldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?