2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Erkek..Yakın zamanda erkek kardeşimi kaybettim 17 yaşındaydı. hep duam ona benzeyen bi erkekti..kız çocuğunu çok sevsemde kardeşimin özlemi yüzünden erkek istiyodum..şimdi onun adını verebilceğim bi oğlum olcak inş son anda caymazsa:)...Allah herkesin gönlüne göre versin...

kızlar haftalardır giremiyorum bi adam gibi durumum fena benim aşırı mide bulantısı ve tansiyon düşmesi yaşıyorum bitmedi gitti şehir dışından annem geldi artık yardıma

allah rahmet eylesin canım ...

allah gönlüne göre vermiş demekki hayırlısı ile çocuğunu kucağına almayı nasip etsin

aaaa topiğimizin ilk bebeğinin cinsiyeti belli oldu hayırlı uğurlu olsunnnnnn

canım gecmiş olsun dıkkat et kendıne uyku halı bendede fena bı gun ıse gec kalıcam kesın

kızlar bişey soracagım ya folit asit kullanan varmı

ben elevit alıyorum..

Allah rahmet eylesin canım

gözünüz aydın..çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inş

bugün sağlık ocağından aradılar beni

gittim kaydımızı yaptırdım hemşire çok tatlıydı bolca sohbet ettik

test sonuçlarımı istediler

17.hafta aşı için geleceksin dedi

topiğimiz il bebişi belli olmuş erkekkk sağlıkcakla gelsin paşamız hayırlı uğurlu olsun

Aminn hepinize teşekkür ederimm...En yakın zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi beklyorumm..Allah herkes bu mutluluğu tattrsınnn kızlarrr

Son düzenleme:

bende kaldıramadım kafamı ve dayanamadım eve geldim öğlen..azalmıştı fenalaşmalarım,yine mi başladı ne

kızlar hepimize hayırlı kandiller..Allah tüm dualarımızı kabul etsin..evlatlarımızı sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin..

vatana,millete,anasına,babasına hayırlı birer evlat nasip etsin.herşey gönlünüzce olsun..

Denizgen tebrik ederim cnm sağlıklı hayırlı evlat olsun inş.

Topicimiz erkek bebekle başladı demek bakalım kızlar atağa geçecek mi?

Benim de eşimin kız yiğeni oldu bu sabah ..Epidural sezaryanla oldu.Odaya geldikleri an çok heyecanlıydı.Biraz önce karnında şimdi kucağındaydı..Maşallah pespembe toplu nur topu bi kız geldi.Öyle tatlıydı ki annesini copcop emmesi çok hoşuma gitti.

Darısı bizlerin başına inş.

Bnm karın ağrılarım azaldı iyice.Faranjit geçti sayılır.İlaçlarımı kullanmaya devam ediyorum.Ama haftasonuna doğru doktor çağırmadı ama bi kontrole gireyim istiyorum.

Bu hafta işte son yıllık izne çıkıcam 16 gün .Tatil dönüşü bebeğimin cinsiyeti belli olacak..Sanırım o zaman iyice sahiplenmeye başlıcam.HAla tam benimseyemedim ben hamileliği..
siz bebğinizle iletişim kurmaya başladınız mı? karın okşama ,konuşma vb.Bnm hiç içimden gelmiyor şuan.

benim 2. bebiş ama bende benimseyemedim hala cnım hareketlensin benimsersin hissetmeye başlayınca

selam millet. umarim herkesler iyidir.

denizgen hayirli olsun oglusun, insallh biz de ogreniriz tez zamanda.
diyoduk ya cogunluk erkek olacak diye
ilk pasa ben geliyorum dedi bak.

ben bugun iste stresli, yogun bi gun gecirdim.
boyle olunca cok uzuluyorum bebisim yeter ulannn falan diye stres bombasi gibi gelecek.

benim 2. bebiş ama bende benimseyemedim hala cnım hareketlensin benimsersin hissetmeye başlayınca

İnş cnm kendimden korkmaya başladım neden duygusal bağ oluşmadı donuk kaldım diye.Arkadaşların sevmeye konuşmaya başlamış.Ben zaten normalde de annemle vs. çok cnm cicim ilişki kuramadım.Ben de mi öyle olacam ne:))

aman iş için stres yapma. En son stres yapacağın konu iş bi gün gelir bi gün gider sen üzüldüğünle kalırsın.

ben de oyleyim ya oyle konusamiyorum hala. karnima konusyomusum gibi geliyo bi sey hissetmiyoruz ya daha duygusal olarak da bos oluyor.
zaten hep diyorum ben belki ben biraz sogugum bilmiyorum ama ben oyle yavrruuuuuummmm falan olaylari da show gibi geliyo
ama bilemem tabi belki benim odunlugum ahahaah

dogru diyosun daaa ahh bi becerbilsem sall gitsin demeyi ama demk lazim bebegimden onemli degil sonucta
dur azcik kendime gaz vereyim:118:

Son düzenleme:

Bana da yapmacık geliyo işte .Aynı senin gibi ya bende var bi anormallik ya da biraz tepiklerini falan hissedince anlıcaz varlığını.

İş konusunda da gaz değil gerçek bu ..Bebeğinden önemli değil.Ben normalde kendimi çok yıpratırdım,işten çıkarsam diye ödüm kopardı,şimdi çok rahatım.İşten çıkarsa sevinicem hatta alır tazminatımı bebeğimle otururum diyorum bazen.

aynen ben de dusunuyorum bazen amaann cikarsam derdim biter, bebgimle rahat ederim diye.
ama sonra da pisman olurum ben niye biraktim diye biliyorum kendimi. benim izim hicc belli olmaz gerci eserse yarin da cikarim yani.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…