Erkek..Yakın zamanda erkek kardeşimi kaybettim 17 yaşındaydı. hep duam ona benzeyen bi erkekti..kız çocuğunu çok sevsemde kardeşimin özlemi yüzünden erkek istiyodum..şimdi onun adını verebilceğim bi oğlum olcak inş son anda caymazsa:)...Allah herkesin gönlüne göre versin...
Erkek..Yakın zamanda erkek kardeşimi kaybettim 17 yaşındaydı. hep duam ona benzeyen bi erkekti..kız çocuğunu çok sevsemde kardeşimin özlemi yüzünden erkek istiyodum..şimdi onun adını verebilceğim bi oğlum olcak inş son anda caymazsa:)...Allah herkesin gönlüne göre versin...
annişkolar buradayımevet canım halsizlik devam ediyor uyku halide cabası ,arada giriyorum fakat muhabbetin dışında olduğumda pek yazmıyorum yada sorulan sorularda bilgi sahibi olmadığımda cevap vermiyorum bende öğrenmiş oluyorum işte
bin aydan daha değerli kadir gecemiz mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşaallah
kızlar bişey soracagım ya folit asit kullanan varmı
Aminn hepinize teşekkür ederimm...En yakın zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi beklyorumm..Allh erkes b mutluluğu tattrsınnn kızlarrr
sabahtan beri çok köüyüm bulantı baş dönmesii, iş yerinde kafamı masadan kaldırmadım patronda gelmedi bugün allahtan... benim sesim çıkmayınca dikkat ettim de ofis ne kadar sessiz bütün gürültü benmişim
benim 2. bebiş ama bende benimseyemedim hala cnım hareketlensinDenizgen tebrik ederim cnm sağlıklı hayırlı evlat olsun inş.
Topicimiz erkek bebekle başladı demek bakalım kızlar atağa geçecek mi?
Benim de eşimin kız yiğeni oldu bu sabah ..Epidural sezaryanla oldu.Odaya geldikleri an çok heyecanlıydı.Biraz önce karnında şimdi kucağındaydı..Maşallah pespembe toplu nur topu bi kız geldi.Öyle tatlıydı ki annesini copcop emmesi çok hoşuma gitti.
Darısı bizlerin başına inş.
Bnm karın ağrılarım azaldı iyice.Faranjit geçti sayılır.İlaçlarımı kullanmaya devam ediyorum.Ama haftasonuna doğru doktor çağırmadı ama bi kontrole gireyim istiyorum.
Bu hafta işte son yıllık izne çıkıcam 16 gün .Tatil dönüşü bebeğimin cinsiyeti belli olacak..Sanırım o zaman iyice sahiplenmeye başlıcam.HAla tam benimseyemedim ben hamileliği..
siz bebğinizle iletişim kurmaya başladınız mı? karın okşama ,konuşma vb.Bnm hiç içimden gelmiyor şuan.
benim 2. bebiş ama bende benimseyemedim hala cnım hareketlensinbenimsersin hissetmeye başlayınca
selam millet. umarim herkesler iyidir.
denizgen hayirli olsun oglusun, insallh biz de ogreniriz tez zamanda.
diyoduk ya cogunluk erkek olacak diye
ilk pasa ben geliyorum dedi bak.
ben bugun iste stresli, yogun bi gun gecirdim.
boyle olunca cok uzuluyorum bebisim yeter ulannn falan diye stres bombasi gibi gelecek.
İnş cnm kendimden korkmaya başladım neden duygusal bağ oluşmadı donuk kaldım diye.Arkadaşların sevmeye konuşmaya başlamış.Ben zaten normalde de annemle vs. çok cnm cicim ilişki kuramadım.Ben de mi öyle olacam ne:))
aman iş için stres yapma. En son stres yapacağın konu iş bi gün gelir bi gün gider sen üzüldüğünle kalırsın.
ben de oyleyim ya oyle konusamiyorum hala. karnima konusyomusum gibi geliyobi sey hissetmiyoruz ya daha duygusal olarak da bos oluyor.
zaten hep diyorum ben belki ben biraz sogugum bilmiyorum ama ben oyle yavrruuuuuummmm falan olaylari da show gibi geliyo
ama bilemem tabi belki benim odunlugum ahahaah
dogru diyosun daaa ahh bi becerbilsem sall gitsin demeyi ama demk lazim bebegimden onemli degil sonucta
dur azcik kendime gaz vereyim:118:
Bana da yapmacık geliyo işte .Aynı senin gibi ya bende var bi anormallik ya da biraz tepiklerini falan hissedince anlıcaz varlığını.
İş konusunda da gaz değil gerçek bu ..Bebeğinden önemli değil.Ben normalde kendimi çok yıpratırdım,işten çıkarsam diye ödüm kopardı,şimdi çok rahatım.İşten çıkarsa sevinicem hatta alır tazminatımı bebeğimle otururum diyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?