Erkek..Yakın zamanda erkek kardeşimi kaybettim 17 yaşındaydı. hep duam ona benzeyen bi erkekti..kız çocuğunu çok sevsemde kardeşimin özlemi yüzünden erkek istiyodum..şimdi onun adını verebilceğim bi oğlum olcak inş son anda caymazsa:)...Allah herkesin gönlüne göre versin...
Bana da yapmacık geliyo işte .Aynı senin gibi ya bende var bi anormallik ya da biraz tepiklerini falan hissedince anlıcaz varlığını.
İş konusunda da gaz değil gerçek bu ..Bebeğinden önemli değil.Ben normalde kendimi çok yıpratırdım,işten çıkarsam diye ödüm kopardı,şimdi çok rahatım.İşten çıkarsa sevinicem hatta alır tazminatımı bebeğimle otururum diyorum bazen.
cnm ben 7 haftalıkken araba ıle antalyaya gıttım 10 saatlık bı yolculuktu hıcbı sorun yasamadım riskli bır durumun yoksa sorun yasamassın dıe dusunuorum
Ayy cok heyecanlı VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLU EVLAT OLSUN İNŞALLAH...RABBİM kucağınada almak nasıp etsın bu arada kardes acısını cok ıyı bılırım basın sagolsun yuregın yangın yerıdır
8 tepsi tatli yaptik... Öldükkkkk.. Bugun erkenden uyumak istiyorum
selamün aleyküm arkadaşlar.
1000 geceden daha hayırlı geceniz mübarek olsun.yeri göğü tek bir sözle yaratan rabbim;neye ol demişte olmamış,pişmiş tavuğa 'kun fe ye'kün'diyerek canlandıran allahım bu gecede ettiğimiz tüm dualarımıza ol der inşallah.hayatta olan sevdiklerimize sağlıklı uzun ömürler gelecek yavrularımıza sağlıkla kavuşmamızı sağlar inşallah.evlat hasreti çeken ana babaya kısa zamanda evlatlarını yolllayıp onlarıda bu mutlulukla sevindirir inşallah.selam ve duayla bulıuşmak üzzere.....
ayıp olmazsa ohaaa diyebiliymiyimtek size diildir ama dimi o 8 tepsi ortakmı yaptınız akrabalarla falanmı paylaşcaanız aslında bende düşünüyom barama tatlı yapiim diye ne yapsamki ama yaa hazır baklava hamuru bulursam onlarlada yapabilirim ama burda nerden bulcam yaa şekerpare yada yoğurt tatlısını yapsamki hem kolay hemde güzel oluyo vallaa
Erkek..Yakın zamanda erkek kardeşimi kaybettim 17 yaşındaydı. hep duam ona benzeyen bi erkekti..kız çocuğunu çok sevsemde kardeşimin özlemi yüzünden erkek istiyodum..şimdi onun adını verebilceğim bi oğlum olcak inş son anda caymazsa:)...Allah herkesin gönlüne göre versin...
bugün kayra, tsemavi, özpolat, rose, yoksunuzzz kızlar nerelerdesiniz. her gün girerdiniz. amaniinnn :18::18::18:
,hoşgeldin canımmm amin canım sağol güzel duan için...
aminnnn ALLAHIM hepimizin gönlünde olana ol desin inşallahselamün aleyküm arkadaşlar.
1000 geceden daha hayırlı geceniz mübarek olsun.yeri göğü tek bir sözle yaratan rabbim;neye ol demişte olmamış,pişmiş tavuğa 'kun fe ye'kün'diyerek canlandıran allahım bu gecede ettiğimiz tüm dualarımıza ol der inşallah.hayatta olan sevdiklerimize sağlıklı uzun ömürler gelecek yavrularımıza sağlıkla kavuşmamızı sağlar inşallah.evlat hasreti çeken ana babaya kısa zamanda evlatlarını yolllayıp onlarıda bu mutlulukla sevindirir inşallah.selam ve duayla bulıuşmak üzzere.....
okuyunca içim yandı bir anda.anneni düşündüm uzun uzun.bizde kardeşim için defalaraca ölümün kıyısından döndük binlerce şükür inşallah geçmiştir.rabbim bu gecenin hatırına annene peygamber sabrı versin..sizin kadar zaman geçirmemiş olsamda bende evladıyla sınanmış bir anneyim acının en ağırı ötesi yok..rabbim evladını kardeşinle donatıp yollasın sana.baktıkça onu yaşayın doya doya sadece kaderi benzemesin.öyle sevindimki helede özel durumunu okyunca hoşgelmiş kardeşinin dünyadaki sureti iyiki gelmiş.dilerim yaranıza merhem olur...
buradayım kuzum ....
,
hoşbuldum canım nasılsın;??
iyiyim canım biraz halsiz uykuluu senn nasılsınn göremedim bugün seni
hmm anladım canım benimmm az kaldı geçicek canım bulantılarınnnn .. bende tiksinme başladı bulantı değilde görmek istemiyorum 1-2 yiyeceği yesem yerim ama canım istemiyor bulantılarım başlamaz dimi yaaakuzum kadir gecesi ya işte anlarsın...öğlende misafirim vardı yoldan gelmişlerdi yemek falan..iki ündürde sıpam uyutmuyor akşam üzeri sızmışım.namaz tesbih bu saati bulabildim...bendede bulantı var ya akşamları başlıyor mahvediyor anlamadım gitti....birde baş ağrısı hamileliğin başından beri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?