2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Ayy cok heyecanlı VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLU EVLAT OLSUN İNŞALLAH...RABBİM kucağınada almak nasıp etsın bu arada kardes acısını cok ıyı bılırım basın sagolsun yuregın yangın yerıdır

demek ki tek böyle düşünen ben değilmişim. ben de bir tuhaflık var bende diyordum. hani hep derler ya anne karnına düşünce anne olduğunu hissedersin diye. baya üzülmeye başlamıştım ben bir şey hissedemiyorum diye. YİHHUUU yalnız değilmişim :)

Ya arkadaşlar ben sizleri takip edemiyorum. ve bu duruma çok üzülüyorum. neyse az kaldı evime gitmeye artık.. bakıyorum cinsiyetler bile belli olmaya başlamış :)

Bugüm doktora gittik. maşallah çok sağlıklı dedi doktorumuz. 2cm'i geçmiş boyumuz :)

Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın...

kizlar dr dan geldim bebegim 9+5 haftalikmis. Bebegimin kollari bacaklari oynuyordu Maasalah
resimlerini de yukluyorum. Bu arada dr a sordum kesenin ne tarafinda diye o da nerde olacak ortasinda olur dedi. Mide bulantim icin birsey vermedi sabret 10 gun sonra gececek dedi. Ilaci onermedi.

Merhaba güzel annişler..göbişinizdeki mis,tatlı bebişlerinizi muckk öpüyorum..bugün kadir gecesi herkesin kadir gecesi mübarek olsun..rabbim dualarımızı kabul etsin..dün gece sabaha kadar sanki göbüşümün alt kısmı minik kıpırtılar oldu gibi geldi banabilmiyorum bebişmiydi acaba?:26nun haricinde eskisine göre yorulmuyorum,belirtim filan yok..şafak 2 rabbim korusun evlatlarımızı eli ayağı düzgün,aklı başında sağlıklı bağışlasın bizlere inşallah

hz Ömer der ki;
ben dua ederken kabul edilmemesi için kaygılanmam...
içimde dua etme isteği olmadığı zaman kaygılanırım...........
çünki kula dua etme isteği verilmişse,kabulüde onunla verilmiştir...

hüzünle titreyen kalbe ince bir aahhh dokunur.......
kalbi kırık olanın kalbine ALLAH dokunur.......

biliriz ki elbet bir gün RABBİM bizim kalbimize de dokunur...
yeter ki hakkıyla sabredenlerden olalım inşallahh

selam ve duayla..
KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN..
dualarda buluşalım....

amin canımm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...Allah böyle acı yaşatmasın hiç kimseye..Sende sağa salim al bebişi al kucağna inşş canm benmm

BİSMİLLAHİ'R-RAHMANİ'R-RAHîM

اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَالمَِينَ. وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلىَ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ عَلىَ آلِهِ وَصَحْبِهِ أَجْمَعِينَ

Ey talihsizlerin sığınağı, Ey âcizlerin güç kaynağı, Ey dertlilerin tabibi, Ey yolda kalmışların yol göstereni!, Ey çaresizler çaresi! ve Ey her duada bulunana icabet eden ululuk tahtının Sultanı!

İçinde bulunduğumuz bu Kadir Gecesi hürmetine bizleri affeyle Ya Rabbi!

ALLAH'ım;
bizlere hayırlı ,sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar ver bizi onlarsız sınama! bizlerin evlatlarımıza iyi ve yol gösteren anne baba olmamızı sağla!

EFENDİMİZ HAZRETİ MUHAMMED'E, AİLE EFRADINA VE O'NUN BÜTÜN ARKADAŞLARINA SALÂT U SELAM EDEREK ,
DUALARIMIZI KABUL BUYUR YA RABBİ!

8 tepsi tatli yaptik... Öldükkkkk.. Bugun erkenden uyumak istiyorum

8 tepsi tatli yaptik... Öldükkkkk.. Bugun erkenden uyumak istiyorum

ayıp olmazsa ohaaa diyebiliymiyim tek size diildir ama dimi o 8 tepsi ortakmı yaptınız akrabalarla falanmı paylaşcaanız aslında bende düşünüyom barama tatlı yapiim diye ne yapsamki ama yaa hazır baklava hamuru bulursam onlarlada yapabilirim ama burda nerden bulcam yaa şekerpare yada yoğurt tatlısını yapsamki hem kolay hemde güzel oluyo vallaa

selamün aleyküm arkadaşlar.

1000 geceden daha hayırlı geceniz mübarek olsun.yeri göğü tek bir sözle yaratan rabbim;neye ol demişte olmamış,pişmiş tavuğa 'kun fe ye'kün'diyerek canlandıran allahım bu gecede ettiğimiz tüm dualarımıza ol der inşallah.hayatta olan sevdiklerimize sağlıklı uzun ömürler gelecek yavrularımıza sağlıkla kavuşmamızı sağlar inşallah.evlat hasreti çeken ana babaya kısa zamanda evlatlarını yolllayıp onlarıda bu mutlulukla sevindirir inşallah.selam ve duayla bulıuşmak üzzere.....

hoşgeldin canımmm amin canım sağol güzel duan için...

marketlerde satılıyor hazır yufkalarıı

okuyunca içim yandı bir anda.anneni düşündüm uzun uzun.bizde kardeşim için defalaraca ölümün kıyısından döndük binlerce şükür inşallah geçmiştir.rabbim bu gecenin hatırına annene peygamber sabrı versin..sizin kadar zaman geçirmemiş olsamda bende evladıyla sınanmış bir anneyim acının en ağırı ötesi yok..rabbim evladını kardeşinle donatıp yollasın sana.baktıkça onu yaşayın doya doya sadece kaderi benzemesin.öyle sevindimki helede özel durumunu okyunca hoşgelmiş kardeşinin dünyadaki sureti iyiki gelmiş.dilerim yaranıza merhem olur...

bugün kayra, tsemavi, özpolat, rose, yoksunuzzz kızlar nerelerdesiniz. her gün girerdiniz. amaniinnn :18::18::18:

buradayım kuzum ....

hoşgeldin canımmm amin canım sağol güzel duan için...
,
hoşbuldum canım nasılsın;??

aminnnn ALLAHIM hepimizin gönlünde olana ol desin inşallah

iyiyim canım biraz halsiz uykuluu senn nasılsınn göremedim bugün seni

iyiyim canım biraz halsiz uykuluu senn nasılsınn göremedim bugün seni

kuzum kadir gecesi ya işte anlarsın...öğlende misafirim vardı yoldan gelmişlerdi yemek falan..iki ündürde sıpam uyutmuyor akşam üzeri sızmışım.namaz tesbih bu saati bulabildim...bendede bulantı var ya akşamları başlıyor mahvediyor anlamadım gitti....birde baş ağrısı hamileliğin başından beri...

hmm anladım canım benimmm az kaldı geçicek canım bulantılarınnnn .. bende tiksinme başladı bulantı değilde görmek istemiyorum 1-2 yiyeceği yesem yerim ama canım istemiyor bulantılarım başlamaz dimi yaaa
baş ağrısı kötü cnmmm yaa duymuştum onu daha önce ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…