2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Selamün aleyküm cennetin ayaklarının altına vaad buyurulduğu anneler...Rabbim gecemizi mübarek ve bereketli kılsın imanlı hayırlı nesillere annelik yapabilmyi bize nasip etsin...En büyük mucize olan ve içimizde taşıdığımız yavruları sağlıcakla kucağımıza alıp hayır ve sağlık dolu günlerini hepimize göstersin inşaallh Rabbim...Kadrin kadrini bilenlerden olabilmek dileğiyle sağlık ve selamette kalın inşaallh...

inşallah başlamaz gülüm....tiksinmem falan geçti şükür.bel ağrım var baş ağrım bulantım..yordu yemin ederim ama bunada şükür....sen tam başladın desene belirtilere...allah kolaylık versin...

Kardeşim acısı bi yandan annemn üzüntüsü yıkılışı yok oluşu bi yanda yakıyo canımı babam bebeğim olacağını öğrendiğinde keşke erkek olsada kardeşine benzese dedi bende onun adını koyarım dedğmde o duygulandığı an gözümün önünde en çok onlar için istedim zaten canm..Allah hepimize sabır versin bu tür kötü sınavlar verdirmesn hiçbirimize...Öyle güzel dileklerde bulundunki benm için Allah kalbine göre versin benimde sana dileğim evlatlarını senden ayrmasın hiç amin..

aleyküm selam canım.aminnnnnnnnnnnnnnnnn

aminn ecmain inşallah

bilirim gülüm bilmezmiyim.dilerim dünyadaki son sınavınız olur.annenin gözleri bebeğinle güler inşallah..evinize huzur neşe bereket getirsin.bu gece en çok annene dua ettim saatlerce önce okudum yazını giremedim yazacak kelime bulamadım.evladın büyüdükçe ailenin gözü önünde koşup oynadıkça acıları hafiflesin onun her kahkahası yüreklerindeki acıyı alıp uzaklara ötelere atsın...dikkat et kendine annen için baban için,arş-ı semadan size gülümseyen kardeşin için......rabbim şefkatiyle sarsın yaralarınızı....

herkese hayırlı geceler güzel rüyalar kabul olan dualar kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah

Heheheh 2 eve canim hatta 3 ev. Ablama 5 tepsi yaptik 3 tanesini kaynanasina goturecek koye.

Günaydın arkadaslar,
Sabah 7.30da uçağım var, is için istanbula gidiyorum. Ama isim kısa 15.00 ucagiyla döneceğim. Eskiden beni hiç yormadan bu seyahatler şimdi canımı çıkarıyor :))

Sürekli okuyorum aslında ama isler bu ara yogun, hep geriden geliyorum, muhabbeti kaçırmış oluyorum.

Hepinize selamlar.

Allah canını bu saatte ucacan bende az once uctum ama malum hayırlı yolculuklar...

günaydın arkadaşlarrr.yepyeni mis gibi bir günden herkese günaydın.umarım herkes çok çok iyidir...

günaydın kızlar nasılsınız ?
dün hiç giremedim bütün gün teklif hazırlamakla ugrastım.
aklım burdaydı ama hiç fırsatım olmadı neler kacırdım aceba göz atayım azcık

kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim çok afedersiiniz çıkarttım midem de boştu sarı acı bir sıvı geldi neden acaba bir bilginiz varmı?

günaydın anneler ve mini mini bebeler
sabah huzursuz uyandım sebep malum yine eşim rahat durmuyor adam huzursuz...
akşamdan üzgündüm sabahta öyle çıktım evden kaza yaptım arabayı park ederken kaldırıma vurdum çok sarsıldım emniyet kemeri karnımı sıkıştırdı şimdi belim ve karnım ağrıyor msjla söyledim merak edip aramadı bile

kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim çok afedersiiniz çıkarttım midem de boştu sarı acı bir sıvı geldi neden acaba bir bilginiz varmı?

merak etme canım ya boş mide de olur.safra derler öyle sarı gelene.daha da mideni bulandırmış olabilir.limon suyu iç bol bol iyi gelecektir emin ol

geçmiş olsun canım yaa.takma erkekler kimi zaman anlaşılmaz varlıklardır.sen kendine dikkat et.bebeğine iyi bak.

canım cok gecmış olsun...stres yapma bebegını dusun aramassa aramasın aaaaa cok sınırlendım bak !!!! ilgi bebege kayıyo diemi böle yapıolar anlamıorum kı ya...kendıne dıkkat et canım sarsıntıdan agrıodur gecer bı sure sonra bence gecmesse gıt bı doktora ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…