hmm anladım canım benimmm az kaldı geçicek canım bulantılarınnnn .. bende tiksinme başladı bulantı değilde görmek istemiyorum 1-2 yiyeceği yesem yerim ama canım istemiyor bulantılarım başlamaz dimi yaaa
baş ağrısı kötü cnmmm yaa duymuştum onu daha önce ..
okuyunca içim yandı bir anda.anneni düşündüm uzun uzun.bizde kardeşim için defalaraca ölümün kıyısından döndük binlerce şükür inşallah geçmiştir.rabbim bu gecenin hatırına annene peygamber sabrı versin..sizin kadar zaman geçirmemiş olsamda bende evladıyla sınanmış bir anneyim acının en ağırı ötesi yok..rabbim evladını kardeşinle donatıp yollasın sana.baktıkça onu yaşayın doya doya sadece kaderi benzemesin.öyle sevindimki helede özel durumunu okyunca hoşgelmiş kardeşinin dünyadaki sureti iyiki gelmiş.dilerim yaranıza merhem olur...
buradayım kuzum ....
,
hoşbuldum canım nasılsın;??
Selamün aleyküm cennetin ayaklarının altına vaad buyurulduğu anneler...Rabbim gecemizi mübarek ve bereketli kılsın imanlı hayırlı nesillere annelik yapabilmyi bize nasip etsin...En büyük mucize olan ve içimizde taşıdığımız yavruları sağlıcakla kucağımıza alıp hayır ve sağlık dolu günlerini hepimize göstersin inşaallh Rabbim...Kadrin kadrini bilenlerden olabilmek dileğiyle sağlık ve selamette kalın inşaallh...
aminn ecmain inşallahSelamün aleyküm cennetin ayaklarının altına vaad buyurulduğu anneler...Rabbim gecemizi mübarek ve bereketli kılsın imanlı hayırlı nesillere annelik yapabilmyi bize nasip etsin...En büyük mucize olan ve içimizde taşıdığımız yavruları sağlıcakla kucağımıza alıp hayır ve sağlık dolu günlerini hepimize göstersin inşaallh Rabbim...Kadrin kadrini bilenlerden olabilmek dileğiyle sağlık ve selamette kalın inşaallh...
Kardeşim acısı bi yandan annemn üzüntüsü yıkılışı yok oluşu bi yanda yakıyo canımı babam bebeğim olacağını öğrendiğinde keşke erkek olsada kardeşine benzese dedi bende onun adını koyarım dedğmde o duygulandığı an gözümün önünde en çok onlar için istedim zaten canm..Allah hepimize sabır versin bu tür kötü sınavlar verdirmesn hiçbirimize...Öyle güzel dileklerde bulundunki benm için Allah kalbine göre versin benimde sana dileğim evlatlarını senden ayrmasın hiç amin..
inşallah başlamaz gülüm....tiksinmem falan geçti şükür.bel ağrım var baş ağrım bulantım..yordu yemin ederim ama bunada şükür....sen tam başladın desene belirtilere...allah kolaylık versin...
ayıp olmazsa ohaaa diyebiliymiyimtek size diildir ama dimi o 8 tepsi ortakmı yaptınız akrabalarla falanmı paylaşcaanız aslında bende düşünüyom barama tatlı yapiim diye ne yapsamki ama yaa hazır baklava hamuru bulursam onlarlada yapabilirim ama burda nerden bulcam yaa şekerpare yada yoğurt tatlısını yapsamki hem kolay hemde güzel oluyo vallaa
Günaydın arkadaslar,
Sabah 7.30da uçağım var, is için istanbula gidiyorum. Ama isim kısa 15.00 ucagiyla döneceğim. Eskiden beni hiç yormadan bu seyahatler şimdi canımı çıkarıyor :))
Sürekli okuyorum aslında ama isler bu ara yogun, hep geriden geliyorum, muhabbeti kaçırmış oluyorum.
Hepinize selamlar.
kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim çok afedersiiniz çıkarttım midem de boştu sarı acı bir sıvı geldi neden acaba bir bilginiz varmı?
günaydın anneler ve mini mini bebeler
sabah huzursuz uyandım sebep malum yine eşim rahat durmuyor adam huzursuz...
akşamdan üzgündüm sabahta öyle çıktım evden kaza yaptım arabayı park ederken kaldırıma vurdum çok sarsıldım emniyet kemeri karnımı sıkıştırdı şimdi belim ve karnım ağrıyor msjla söyledim merak edip aramadı bile
günaydın anneler ve mini mini bebeler
sabah huzursuz uyandım sebep malum yine eşim rahat durmuyor adam huzursuz...
akşamdan üzgündüm sabahta öyle çıktım evden kaza yaptım arabayı park ederken kaldırıma vurdum çok sarsıldım emniyet kemeri karnımı sıkıştırdı şimdi belim ve karnım ağrıyor msjla söyledim merak edip aramadı bile
marketlerde satılıyor hazır yufkalarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?