2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

geçmiş olsun canım, ama çok eşine takılma lütfen o seni huzursuz etmeyi başarıyor sende üzülüyorsun gelip geçici şeyler ya gereksiz inan bnmkide arada yapıyor artık takmıyorum bebeğine yazık güzel şeyler düşün ileriyi düşün hayal et hayatında neler değişicek kendini böyle motive et canım...

merak etme canım ya boş mide de olur.safra derler öyle sarı gelene.daha da mideni bulandırmış olabilir.limon suyu iç bol bol iyi gelecektir emin ol

sağol cnm deniyeyim limon suyunu

Hiih geçmiş olsun canım yaa bi doktora falan görünseydin keşke sonuçta daha 3 ayı doldurmamışsında tehlikeli dönemdesin muhakkak git canım yaa ay eşinede diyecek laf bulamıyom e yuh artık ne deyim insan karısını merak edipte koşmazmı bi yanına arayıp sormazmı halini hatrını falan kavgalı falanmıydınız canım neden öyle davrandıki? kavgalı bile olsanız noolursa olsun koşup gelmesi lazımdı

ay canımm senle benim koca aynı olduğu için çok iyi anlıyorumm kavgalısınız muhtemelen, abarttığını düşünmüştür kaza olayını da benimki de fazla umursamaz... bazende öyle bi ilgili olur ki şaşar kalırım dün doğum günümdü barıştık çok ilgiliydi bakalım kaç gün sürcek :44::44:

kızlar günaydın yarın randevum var çok heyecanlıyım doktora göre 9 haftalık olarak gidicem babası da gelecek ilk defa bakalım nasıl geçecek.

bulantılarım çok arttı benim kusamıyorum ama sürekli öğürüyorum. tam azaldı diyodum. inş. çok uzun sürmez. bir de vitamin isticem doktordan çok dirençsizim...

günaydınlar hepinize
ikili test yaptıran arkadaşlar kan vermek için sabah aç karnına mı gitmiştiniz. bende bayramın hemen ertesinde gideceğim ikili test için

kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim çok afedersiiniz çıkarttım midem de boştu sarı acı bir sıvı geldi neden acaba bir bilginiz varmı?

Çok normal bende öyleyim miden boş olduğu için safra kusuyorsun. mide boşken kusmak çok daha zor Rabbim sabır versin

kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim çok afedersiiniz çıkarttım midem de boştu sarı acı bir sıvı geldi neden acaba bir bilginiz varmı?

günaydın canım ben o dediğini 3 haftadır her sabah yaşıyorum.mide boş olduğu için oluyormuş.ben her sabah yaşıyorum allah yardımcımız olsun.mide ilacı kullanıyorum hiç fayda etmiyor.geçmiş olsun

günaydınlar hepinize
ikili test yaptıran arkadaşlar kan vermek için sabah aç karnına mı gitmiştiniz. bende bayramın hemen ertesinde gideceğim ikili test için

hayır canm ben dün 3 de gittim toktum o sorun değil bebeğim ense kalınlığınada baktı normal herşey dedi. bizimki kıçı devirmiş yatıyo çok tatlıydı doktorum zar zor döndürdü:) bi tüp kan aldılar rizedeyim ben ankaraya gidecekmiş sonuçlar 15 gün sonra çıkıcak..

Çok normal bende öyleyim miden boş olduğu için safra kusuyorsun. mide boşken kusmak çok daha zor Rabbim sabır versin

bende ilk defa olduda gerçekten çok kötü bir durummuş allah yardımcımız olsun kızlar

günaydınlaarr..
arkadaşlar herkese merhabalar..
ne güzel bir topik bu böyle tüm anne adayları toplanmış
allah nasip ederse bende 2013 mart annelerinden olacağım..
zaman zaman sizleri okuyorum bende aranıza katılmak istedim..
üç gündür üşütmüşüm yatıyorum boğazım şiş baş ağrılarım grip de olmuşum ama
malum ilaç kullanamıyorum aranızda benim gibi hasta olup atlatan var mı ne iyi gelir acaba..
çok fazla bitkisele yüklenmek de istemiyorum..
tavsiyelerinize ihtiyacm var:)))

Cnm safra suyudur o mide boş olunca gelir.meraklanma.

Cnm eşini en iyi sen tanırsın.ama zor birisi gibi.belki fazla hamileliğinin üstüne düşme diye öyle yapıyodur..

Canım benim ablam yaşamıştı senin gibi bir problem. eğer miden bulanmazsa sirke ile gargara yapmak boğazları bayağı bir rahatlatıyor.

sadece ıhlamura izin war tatlımm

sabah mide bulantımızı yaşadık ve rutin safra kusmamızı gerçekleştirdik.
güneşlendik.
duşumuzu aldık.
kahvaltımızı yaptık
yatış pozisyonu aldık...
herkese huzur bir gün diliyorum...

Canım benim ablam yaşamıştı senin gibi bir problem. eğer miden bulanmazsa sirke ile gargara yapmak boğazları bayağı bir rahatlatıyor.
yapabilirim herhalde.. midem bulanıyor ama günlerdir çrktiğim sıkıntının yanında hiç olur herhalde onu bir deneyeceğim çok teşekkür ederim..

sadece ıhlamura izin war tatlımm

ıhlamur da içeyim bari. dün bir bardak içmiştim fazla yüklenmek istemedim bir bardak da bugün içeyim en iyisi.. teşekkürler..

bir şey daha sormak istiyorum arkadaşalr benim bir sonrakii randevumu doktorum 12+4 e verdi ense kalınlığı ölçümü ve burun kemiğini görmek için gerekirse ikili test yapmak için.
o anda farketmedim şimdi farkına varıyorum ense kalınlığı için 12. haftada çağırıyorlar dimi. ama 12+4 olunca 13. haftam olmuş oluyor
acaba yanlış mı hesapladı.
ense kalınlığı hassas bir konu ve 12. haftanın dışında bakılmıyor diye biliyorum
giden arkadaşlar hangi haftalarda gittiler acaba 13. haftanın içindeyken de benim doktorum gibi çağıran oldu mu.

kızlar bugün de bana rahat yok gecmişi okuyum geleyim dedim ama bırakmıyorlar ki rahat teklif işini hala biterememişler.yazıp duruyorum yaa şimdi cok acıktım karnım guruldamaya basladı.bi yemege gidim de geleyim.

sudem saolasın canım benimyoklugumu da farketmiş.dün kağıtların arasında kafayı yiycektim az daha Allahtan eşim geldi kurtardı. normal cıkış saatimiz 5 bucuk dün 7 ye ceyrek kala cıktım eşimde kızdı zaten bunlara.kendi işlerini sana yaptırıyorlar diye.

şimdi okudum bi arkadas sarı su cıkarıyormus.canım hiç dert etme zaten mideyi yakan acı hissi veren suyu atıyor mide, asitini

artık rutinleşti bende de tam 7 bucukta başlıyorum cıkarmaya.

cok kötü oluyorum ya ben orda zorlanırken gözlerimden yas gelirken sevgili eşim yataktan gülüyor yaa hoşuna gidiyor benim minik

tosunum anneyi cok mu yoruyor diyor.varlıgını belli ediyor diye seviniyor

merhaba güzel mart anneleriii. nasılsınız nasıl keyifler..
çok sık gelemiyorum yanınıza. yoğun bi iş dönemi geçirdim. şimdi ramazan bayramı rehavetine girdi bizim burası öylelikle biraz takip edebiliyorum sizi. hafif bulantılarım dışında şu an iyi gidiyo benim hayat . a tabi bide hafif hafif alt karın ağrım oluyo. o da rahim büyüdüğü için normalmiş.
yarın doktor randevumuz var. inşallah kalp atışlarını duyucaz..

ebah234 canım ya kocada ağrıza oluyo ya da onun sülalesinde bizim de ailesi ile ilgili sıkıntılarımız var. gerçi torum haberi biraz yumuşattı onları ama arada yine vidalarını sıkmak gerekiyo...
sen eşini daha iyi tanırsın tabi ama bence şimdiklik çok yüklenme. onun için de kolay deil baba oluyo. her ne kadar 9 ay biz hissetsek de her şeyi o da onlar da kendi psikolojilerini hazırlamaya çalışıyolar. karışık olabilirler arada.

hepinizi çok çok öpüyorum, bebişlerinizi de
bu arada ben listede adımı göremedim beni eklemediniz mi yoksammm

ebahcım gecmiş olsun canım inş. büyük bişey değildir,inş. bebişe bişey olmamıstır.aman dikkat et
eşini de cok takma belki görmemiştir msjını.

günaydın kuzu hoşgeldin.hadi hayırlısıyla git gel inş. artık kıpırtılarını da görürsün demi ne güzel.
hayırlı haberlerini bekliyorum

canım hiç alakası yok bence midenin boş olup olmamasıyla. ben sabah ayıptır sölemesdi ballı ekmek yedim 10-15 dk sonra hepsi gitti.1 bardak içtiğim suya varana kadar hepsi cıktı yaa.

bende 12+4 te gidecem canım.benim doktorum hep 12+ larda yaptığını söyledi ve daha iyi sonuç aldığımızı düşünüyorum dedi.bende uydum tavsiyesine 24 ağustosta kısmet olursa gidecem ve yaptıracam.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.sağlıla doğarlar bebişlerimizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…