günaydın anneler ve mini mini bebeler
sabah huzursuz uyandım sebep malum yine eşim rahat durmuyor adam huzursuz...
akşamdan üzgündüm sabahta öyle çıktım evden kaza yaptım arabayı park ederken kaldırıma vurdum çok sarsıldım emniyet kemeri karnımı sıkıştırdı şimdi belim ve karnım ağrıyor msjla söyledim merak edip aramadı bile
merak etme canım ya boş mide de olur.safra derler öyle sarı gelene.daha da mideni bulandırmış olabilir.limon suyu iç bol bol iyi gelecektir emin ol
akşamdan üzgündüm sabahta öyle çıktım evden kaza yaptım arabayı park ederken kaldırıma vurdum çok sarsıldım emniyet kemeri karnımı sıkıştırdı şimdi belim ve karnım ağrıyor msjla söyledim merak edip aramadı bile
kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim çok afedersiiniz çıkarttım midem de boştu sarı acı bir sıvı geldi neden acaba bir bilginiz varmı?
kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim çok afedersiiniz çıkarttım midem de boştu sarı acı bir sıvı geldi neden acaba bir bilginiz varmı?
günaydınlar hepinize
ikili test yaptıran arkadaşlar kan vermek için sabah aç karnına mı gitmiştiniz. bende bayramın hemen ertesinde gideceğim ikili test için
Çok normal bende öyleyim miden boş olduğu için safra kusuyorsun. mide boşken kusmak çok daha zor Rabbim sabır versin
günaydın canım ben o dediğini 3 haftadır her sabah yaşıyorum.mide boş olduğu için oluyormuş.ben her sabah yaşıyorum allah yardımcımız olsun.mide ilacı kullanıyorum hiç fayda etmiyor.geçmiş olsun
günaydınlaarr..
arkadaşlar herkese merhabalar..
ne güzel bir topik bu böyle tüm anne adayları toplanmış
allah nasip ederse bende 2013 mart annelerinden olacağım..
zaman zaman sizleri okuyorum bende aranıza katılmak istedim..
üç gündür üşütmüşüm yatıyorum boğazım şiş baş ağrılarım grip de olmuşum ama
malum ilaç kullanamıyorum aranızda benim gibi hasta olup atlatan var mı ne iyi gelir acaba..
çok fazla bitkisele yüklenmek de istemiyorum..
tavsiyelerinize ihtiyacm var:)))
günaydınlaarr..
arkadaşlar herkese merhabalar..
ne güzel bir topik bu böyle tüm anne adayları toplanmış
allah nasip ederse bende 2013 mart annelerinden olacağım..
zaman zaman sizleri okuyorum bende aranıza katılmak istedim..
üç gündür üşütmüşüm yatıyorum boğazım şiş baş ağrılarım grip de olmuşum ama
malum ilaç kullanamıyorum aranızda benim gibi hasta olup atlatan var mı ne iyi gelir acaba..
çok fazla bitkisele yüklenmek de istemiyorum..
tavsiyelerinize ihtiyacm var:)))
yapabilirim herhalde.. midem bulanıyor ama günlerdir çrktiğim sıkıntının yanında hiç olur herhalde onu bir deneyeceğim çok teşekkür ederim..Canım benim ablam yaşamıştı senin gibi bir problem. eğer miden bulanmazsa sirke ile gargara yapmak boğazları bayağı bir rahatlatıyor.
sadece ıhlamura izin war tatlımm
kızlar günaydın yarın randevum var çok heyecanlıyım doktora göre 9 haftalık olarak gidicem babası da gelecek ilk defa bakalım nasıl geçecek.
bulantılarım çok arttı benim kusamıyorum ama sürekli öğürüyorum. tam azaldı diyodum. inş. çok uzun sürmez. bir de vitamin isticem doktordan çok dirençsizim...
günaydın canım ben o dediğini 3 haftadır her sabah yaşıyorum.mide boş olduğu için oluyormuş.ben her sabah yaşıyorum allah yardımcımız olsun.mide ilacı kullanıyorum hiç fayda etmiyor.geçmiş olsun
yapabilirim herhalde.. midem bulanıyor ama günlerdir çrktiğim sıkıntının yanında hiç olur herhalde onu bir deneyeceğim çok teşekkür ederim..
ıhlamur da içeyim bari. dün bir bardak içmiştim fazla yüklenmek istemedim bir bardak da bugün içeyim en iyisi.. teşekkürler..
bir şey daha sormak istiyorum arkadaşalr benim bir sonrakii randevumu doktorum 12+4 e verdi ense kalınlığı ölçümü ve burun kemiğini görmek için gerekirse ikili test yapmak için.
o anda farketmedim şimdi farkına varıyorum ense kalınlığı için 12. haftada çağırıyorlar dimi. ama 12+4 olunca 13. haftam olmuş oluyor
acaba yanlış mı hesapladı.
ense kalınlığı hassas bir konu ve 12. haftanın dışında bakılmıyor diye biliyorum
giden arkadaşlar hangi haftalarda gittiler acaba 13. haftanın içindeyken de benim doktorum gibi çağıran oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?