2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

allah kolaylık versin canlarım size.bende nasıl bi bünye varsa maşallah hayat hamilelik öncemden farksız :) tez vakitte darısı başınızaaaa

canım benim sevgili eşimde camış gibi yatıyor yere yığıldım kaldım ben seslenmesem umrunda değil

selam kızlar;

EBAH geçmiş olsun cnm her ne kadar zor olsada mümkün oldukça kafana takmamaya çalış her kızdığında her düşündüğünde bebişin aklına gelsin şekerim

GÖKÇEN; geçmiş olsun canım ateş durumuna dikkat etmelisin arkadaşında söylediği gibi sirke ile gargara yapabilirsin ama bir parmak sirkenin üstünü su ile doldur (bir bardak olcak şekilde) günde iki kez yapabilirsin birde ılık su içine bir kaşık bal ve bir miktar limon boğazının acısını hafifletecektir.

hoşbulduk şekerimm... kıpırtı görücem dime inanamıyorum ya, ayy çok heyecanlıyım eşimde gelcek ya onunda bi sevinci var görünce napcak acaba benimde bulantılar arttı azalması gerekmiyor muydu dün çok kötüydüm kusamıyordum dedim parmağımı sokup çıkartayım bu seferde yediklerim gidicek boşu boşuna, bünye atmak istemiyor demekki diye düşündüm ama kussam daha mı iyi bilemedim :44:

aman aman sen bebişinimi göreceksin yarın???heyecan yapmış gülüm....azalmaz canım 11.haftamdayım hala tam gaz bulantım devam ediyor ama akşamları..çıkarma zaten bende çıkaramıyorum sadece bulantım oluyor delirecek gibiyim...

Cnm ben de 13. hafta içinde gidicem. en iyi sonuç 12+ larda alınıyomuş diye duydum.Ama literatürde 11-14 hafta arası yazıyor zaten.

kadir gecesinin azizliğinde midir nedendir bilemiyorum ama tüm gece rüyamda hz.ömeri görüp sabah 8 kadar hz.ömeri sayıklamışım.ta o dönemlerdeydim savaşlara bile katıldım.peygamberim savaşa benide alın deyip durdum.ne garip değil mi???sabah kaltım hala hz.ömer diyordum....

offf bulantım hariç her şey çok güzel aslında tekrar ilaç istesem mi bilmiyorum, ben de akşamları daha iyi oluyorum sanırım sabah işe geliyorum ya çok erkenden ondan böyle oluyor. bir de spor sorucam doktora bakalım ne önericek.

yürüyüş canım önerilecek tek şey yürüyüş.ben yarım saat koşu bandında kalçalarımı sıka sıka yürüyorum...benim popom küçüldü kollarım inceldi kiloda almıyorum çok şükürrrrrrrr...sende günde 1 saat yürü...

anladım canım çok sağol.herşeyin normal olmasına sevindim darısı herkesin başına inşallah. ama 15 gün çok geç değil mi sanki bir kaç gün içinde çıkıyordu sonuçlar ben mi yanlış hatırlıyorum

kızlar cuma günü doktora gidicem. benim bebek nerdeyse 2 hafta geri. en son geçen 9 ağustosda 6+5 göründü. hala kalbi yok. acaba boş gebelik mi yaşıyorum?

kızlar cuma günü doktora gidicem. benim bebek nerdeyse 2 hafta geri. en son geçen 9 ağustosda 6+5 göründü. hala kalbi yok. acaba boş gebelik mi yaşıyorum?

6+5 te kalp atmazki kuzum...niye olumsuz düşünüyorsun geç döllenmiş demekki.cuma günü herşeyin yolunda olduğunu görürsün..merak etme ilk zamanlar ileri yada geri takip eden bebeişler bir süre sonra satını yakalıyor....

hım yürümem çok zor, çalıştığım için oda yürümek sayılır ben yüzme ya da plates düşünmüştüm ama sakıncalı olur mu mikrop kaparmıyım havuzda falan diye korkarım

bakalım teyzesi inşallah büyümüştür. ilk olunca bilmiyoz bişey:)) ben folic plus kullanıyorum. fakat farkettimki midemi mahvediyor. ben de akşamları yemek arasında içiyorum. sizlerd de öyle mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…