- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
- 158
ebahcım gecmiş olsun canım inş. büyük bişey değildir,inş. bebişe bişey olmamıstır.aman dikkat et
eşini de cok takma belki görmemiştir msjını.
günaydın kuzu hoşgeldin.hadi hayırlısıyla git gel inş. artık kıpırtılarını da görürsün demi ne güzel.
hayırlı haberlerini bekliyorum
canım hiç alakası yok bence midenin boş olup olmamasıyla. ben sabah ayıptır sölemesdi ballı ekmek yedim 10-15 dk sonra hepsi gitti.1 bardak içtiğim suya varana kadar hepsi cıktı yaa.
kızlar bugün de bana rahat yok gecmişi okuyum geleyim dedim ama bırakmıyorlar ki rahat teklif işini hala biterememişler.yazıp duruyorum yaa şimdi cok acıktım karnım guruldamaya basladı.bi yemege gidim de geleyim.
sudem saolasın canım benimyoklugumu da farketmiş.dün kağıtların arasında kafayı yiycektim az daha Allahtan eşim geldi kurtardı. normal cıkış saatimiz 5 bucuk dün 7 ye ceyrek kala cıktım eşimde kızdı zaten bunlara.kendi işlerini sana yaptırıyorlar diye.
şimdi okudum bi arkadas sarı su cıkarıyormus.canım hiç dert etme zaten mideyi yakan acı hissi veren suyu atıyor mide, asitini
artık rutinleşti bende de tam 7 bucukta başlıyorum cıkarmaya.
cok kötü oluyorum ya ben orda zorlanırken gözlerimden yas gelirken sevgili eşim yataktan gülüyor yaa hoşuna gidiyor benim minik
tosunum anneyi cok mu yoruyor diyor.varlıgını belli ediyor diye seviniyor
canım benim sevgili eşimde camış gibi yatıyor yere yığıldım kaldım ben seslenmesem umrunda değil
ebahcım gecmiş olsun canım inş. büyük bişey değildir,inş. bebişe bişey olmamıstır.aman dikkat et
eşini de cok takma belki görmemiştir msjını.
günaydın kuzu hoşgeldin.hadi hayırlısıyla git gel inş. artık kıpırtılarını da görürsün demi ne güzel.
hayırlı haberlerini bekliyorum
canım hiç alakası yok bence midenin boş olup olmamasıyla. ben sabah ayıptır sölemesdi ballı ekmek yedim 10-15 dk sonra hepsi gitti.1 bardak içtiğim suya varana kadar hepsi cıktı yaa.
allah kolaylık versin canlarım size.bende nasıl bi bünye varsa maşallah hayat hamilelik öncemden farksız :) tez vakitte darısı başınızaaaa
hoşgeldiinnn topiğin gülüü
hoşbulduk şekerimm... kıpırtı görücem dime inanamıyorum ya, ayy çok heyecanlıyım eşimde gelcek ya onunda bi sevinci var görünce napcak acababenimde bulantılar arttı azalması gerekmiyor muydu dün çok kötüydüm kusamıyordum dedim parmağımı sokup çıkartayım bu seferde yediklerim gidicek boşu boşuna, bünye atmak istemiyor demekki diye düşündüm ama kussam daha mı iyi bilemedim :44:
yapabilirim herhalde.. midem bulanıyor ama günlerdir çrktiğim sıkıntının yanında hiç olur herhalde onu bir deneyeceğim çok teşekkür ederim..
ıhlamur da içeyim bari. dün bir bardak içmiştim fazla yüklenmek istemedim bir bardak da bugün içeyim en iyisi.. teşekkürler..
bir şey daha sormak istiyorum arkadaşalr benim bir sonrakii randevumu doktorum 12+4 e verdi ense kalınlığı ölçümü ve burun kemiğini görmek için gerekirse ikili test yapmak için.
o anda farketmedim şimdi farkına varıyorum ense kalınlığı için 12. haftada çağırıyorlar dimi. ama 12+4 olunca 13. haftam olmuş oluyor
acaba yanlış mı hesapladı.
ense kalınlığı hassas bir konu ve 12. haftanın dışında bakılmıyor diye biliyorum
giden arkadaşlar hangi haftalarda gittiler acaba 13. haftanın içindeyken de benim doktorum gibi çağıran oldu mu.
senin eşin elimde kalacak birgün okudukça sinirleniyorummmm
aman aman sen bebişinimi göreceksin yarın???heyecan yapmış gülüm....azalmaz canım 11.haftamdayım hala tam gaz bulantım devam ediyor ama akşamları..çıkarma zaten bende çıkaramıyorum sadece bulantım oluyor delirecek gibiyim...
offf bulantım hariç her şey çok güzel aslında tekrar ilaç istesem mi bilmiyorum, ben de akşamları daha iyi oluyorum sanırım sabah işe geliyorum ya çok erkenden ondan böyle oluyor. bir de spor sorucam doktora bakalım ne önericek.
anladım canım çok sağol.herşeyin normal olmasına sevindim darısı herkesin başına inşallah. ama 15 gün çok geç değil mi sanki bir kaç gün içinde çıkıyordu sonuçlar ben mi yanlış hatırlıyorumhayır canm ben dün 3 de gittim toktum o sorun değil bebeğim ense kalınlığınada baktı normal herşey dedi. bizimki kıçı devirmiş yatıyo çok tatlıydı doktorum zar zor döndürdü:) bi tüp kan aldılar rizedeyim ben ankaraya gidecekmiş sonuçlar 15 gün sonra çıkıcak..
kızlar cuma günü doktora gidicem. benim bebek nerdeyse 2 hafta geri. en son geçen 9 ağustosda 6+5 göründü. hala kalbi yok. acaba boş gebelik mi yaşıyorum?
yürüyüş canım önerilecek tek şey yürüyüş.ben yarım saat koşu bandında kalçalarımı sıka sıka yürüyorum...benim popom küçüldü kollarım inceldi kiloda almıyorum çok şükürrrrrrrr...sende günde 1 saat yürü...
6+5 te kalp atmazki kuzum...niye olumsuz düşünüyorsun geç döllenmiş demekki.cuma günü herşeyin yolunda olduğunu görürsün..merak etme ilk zamanlar ileri yada geri takip eden bebeişler bir süre sonra satını yakalıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?