2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

inş görürsünüz canım.hareketlenmiştir diye biliyorum bakalım yarın hangi haberlerle döneceksin merakla bekliyorum.
burdaki arkadasların da söylemi dogrultusunda 10. haftada azalmaya baslaması gerekiyordu sanırım belirtiler ama bende yeni yeni baslayıp artısa geciyor.hayırlısı artık ne bileyim.

allah kolaylık versin canlarım size.bende nasıl bi bünye varsa maşallah hayat hamilelik öncemden farksız :) tez vakitte darısı başınızaaaa

aman maşallah de canım kendi kendine nazar etme.ne güzel hep öyle rahat olursun inş.

kızlar bir de sorum vardı.bayrama memlekete gidicez 6-7 saat sürer yol.sizce sakıncası olur mu aceba ?
eşimle ikimiz gidersek arka koltuga yatak yapıp yoruldugumda yatmayı düşünüyordum ama abisi yengesi de gelirse o zaman nasıl rahat ederim bilmiyorum. daha onların da haberi yok zaten bebekten. yol tutar mı sıcakta cok yorulur muyum of ya aklım karıstı.şimdi atrona da söylüyorum izin hakkın yok efendim şöyle böyle mırın kırın etti durdu yaaa bakalım dedi ama mecbur verecek ben napıcam töbe yaa

ayyyyy ne güzelllll.... çok mu ibadet edip kendinden mi geçtin 46:
bebeğin cinsiyeti belli mi peki?

ayyyyy ne güzelllll.... çok mu ibadet edip kendinden mi geçtin 46:
bebeğin cinsiyeti belli mi peki?

evet canım şükür namazımı kılıp tesbihlerimi tövbe istiğfarlarımı yaptım ama hz.ömerle ilgili zerre bişey olmadı duymadım okumadım ilginç geldi.yemin ederim 8 de hala hz.ömer diyordum..yok gülüm bayram sonrası randevum belli değil henüz...

hım yürümem çok zor, çalıştığım için oda yürümek sayılır ben yüzme ya da plates düşünmüştüm ama sakıncalı olur mu mikrop kaparmıyım havuzda falan diye korkarım

ay canım, havuzlar hijyenik değil. kaç tane havuz kontrol ettiriyor ki müşterilerine sağlık durumlarını.... hepatit falan var... hem yüzmek ve plates yürümekten daha yorucu

belki Hz. ömer gibi cevval, korkusuz, adaletli, zeki ve hassas bir oğlun olur. kızın olursa da sahabe ahlaklı olur inşaallah

Selam anneler ,
Ben bir haftadır böbrek ağrısı gibi bişey çekiyorum ama geceleri açık yatmaktan yada vantilatörün etkisindenmi bilemedim geçmiyorda.
Böbreklerimden olsa heralde başka şikayetlerim olması gerekirdi ama yok.Geçen yazda böyle şikayetim olmuştu dr. kas ağrısı demişti.Şimdi hamile olunca insan korkuyor.
Yanlarım ağrıyor ince ince :26:

üşütektendir öğretmenim dün de eşim nı şeyi söyledi ama geçti. bel bölgenizi iyi örtün. eğerki idrar yaparken ağrı ve idrarda azalma varsa mutlaka doktora gidin.

doktoruna sormalısın o bzden daha iyi bilir sonuçta senin duurmunu gözönünde bulundurarak net birşey söyleyecektir. Gidersen eğer araçta teker üstüne oturma canım...

hayırlara cıksın inş. rüyan cok güzelmiş.
benimde aklıma sey geldi bu sana bebeğinin isim müjdesi mi aceba.
erkek olursa ömer koy gibisinden aama sanırım oğlusun hamza diye seviyordu.
ömer hamza koyun sizde erkek olursa

doktoruna sormalısın o bzden daha iyi bilir sonuçta senin duurmunu gözönünde bulundurarak net birşey söyleyecektir. Gidersen eğer araçta teker üstüne oturma canım...

doktora soramam ki 1 ay sonraya randevu vermişti 3 haftam kaldı gerci ama neyse ya bişey olmaz inş. dinlene dinlene giderim napım

Güvercin anneler de bebişleri için yuva derdinde... sonbahara yaklaşırken yuva arıyorlar. balkonun odaların camını açık bırakmakmaya gelmiyor... ay biraz önce de cama çarptı. hem korktum hem de sakatlanıp kalacak diye üzüldüm...

canım hiç alakası yok bence midenin boş olup olmamasıyla. ben sabah ayıptır sölemesdi ballı ekmek yedim 10-15 dk sonra hepsi gitti.1 bardak içtiğim suya varana kadar hepsi cıktı yaa.

canım o bizim dediğimiz yeşil acı su için geçerli.boş midede oluyor bende.hem canım bende senin gibi ne yesem çıkarıyorum allah yardımcımız olsun.ilaç dahi işe yaramıyor.bu saate kadar bişey yiyemedim çok zor geçiyor hamileliğim.sende dikkat et kendine canım

selam kizlar.nasilsiniz.mart bebisleri nasillarben cok halsizim.midem kotu.her zaman aclik hissi var.yiyincede gecmiyor.kusuyorum ara sira.dun bebisimi gordum.gecen gittiginde kucucuk keseydi.simdi kesenin icinde belli olmaya basladi.ama kalbi daha atmaya baslamamis.24 yine cagirdi doktor.insallah bu sefer gorurum.

ben cuma günü gitmiştim doktora sordum gidebilirmiyim dedim.doktorda evet dedi düşük tehliksei yok dedi.kanama lekelenme ve düşük yaptıysan doktorlar izin vermiyormuş.bizde memlekete gidicez 8 saat falan sürer kendi arabamızla gidicez problem yok dedi doktor.eğer sende aynı durumdaysan gidebilirsin canım.molaları sık tutarsınız sürekli oturmamış olursun.

bir mucize büyüyor içimizde... büyürken bizi de çarpıyor malesef... hayırlısı ile inşallah güzel haberlerini alırsın bebeğinin

benim sürekli ağlıyasım var,çok kırılmışım demekki
gözlerim dolu dolu oluyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum
çok kırgınım çok kızgınım hala aramadı

benim sürekli ağlıyasım var,çok kırılmışım demekki
gözlerim dolu dolu oluyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum
çok kırgınım çok kızgınım hala aramadı

canim benimya.bosver simdi sen onun bunu.dinlen.bebisi dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…