hoşbulduk şekerimm... kıpırtı görücem dime inanamıyorum ya, ayy çok heyecanlıyım eşimde gelcek ya onunda bi sevinci var görünce napcak acababenimde bulantılar arttı azalması gerekmiyor muydu dün çok kötüydüm kusamıyordum dedim parmağımı sokup çıkartayım bu seferde yediklerim gidicek boşu boşuna, bünye atmak istemiyor demekki diye düşündüm ama kussam daha mı iyi bilemedim :44:
allah kolaylık versin canlarım size.bende nasıl bi bünye varsa maşallah hayat hamilelik öncemden farksız :) tez vakitte darısı başınızaaaa
kadir gecesinin azizliğinde midir nedendir bilemiyorum ama tüm gece rüyamda hz.ömeri görüp sabah 8 kadar hz.ömeri sayıklamışım.ta o dönemlerdeydim savaşlara bile katıldım.peygamberim savaşa benide alın deyip durdum.ne garip değil mi???sabah kaltım hala hz.ömer diyordum....
ayyyyy ne güzelllll.... çok mu ibadet edip kendinden mi geçtin46:
bebeğin cinsiyeti belli mi peki?
hım yürümem çok zor, çalıştığım için oda yürümek sayılırben yüzme ya da plates düşünmüştüm ama sakıncalı olur mu mikrop kaparmıyım havuzda falan diye korkarım
evet canım şükür namazımı kılıp tesbihlerimi tövbe istiğfarlarımı yaptım ama hz.ömerle ilgili zerre bişey olmadı duymadım okumadım ilginç geldi.yemin ederim 8 de hala hz.ömer diyordum..yok gülüm bayram sonrası randevum belli değil henüz...
belki Hz. ömer gibi cevval, korkusuz, adaletli, zeki ve hassas bir oğlun olur. kızın olursa da sahabe ahlaklı olur inşaallah
Selam anneler ,
Ben bir haftadır böbrek ağrısı gibi bişey çekiyorum ama geceleri açık yatmaktan yada vantilatörün etkisindenmi bilemedim geçmiyorda.
Böbreklerimden olsa heralde başka şikayetlerim olması gerekirdi ama yok.Geçen yazda böyle şikayetim olmuştu dr. kas ağrısı demişti.Şimdi hamile olunca insan korkuyor.
Yanlarım ağrıyor ince ince :26:
inş görürsünüz canım.hareketlenmiştir diye biliyorum bakalım yarın hangi haberlerle döneceksin merakla bekliyorum.
burdaki arkadasların da söylemi dogrultusunda 10. haftada azalmaya baslaması gerekiyordu sanırım belirtiler ama bende yeni yeni baslayıp artısa geciyor.hayırlısı artık ne bileyim.
aman maşallah de canım kendi kendine nazar etme.ne güzel hep öyle rahat olursun inş.
kızlar bir de sorum vardı.bayrama memlekete gidicez 6-7 saat sürer yol.sizce sakıncası olur mu aceba ?
eşimle ikimiz gidersek arka koltuga yatak yapıp yoruldugumda yatmayı düşünüyordum ama abisi yengesi de gelirse o zaman nasıl rahat ederim bilmiyorum. daha onların da haberi yok zaten bebekten. yol tutar mı sıcakta cok yorulur muyum of ya aklım karıstı.şimdi atrona da söylüyorum izin hakkın yok efendim şöyle böyle mırın kırın etti durdu yaaa bakalım dedi ama mecbur verecek ben napıcam töbe yaa
kadir gecesinin azizliğinde midir nedendir bilemiyorum ama tüm gece rüyamda hz.ömeri görüp sabah 8 kadar hz.ömeri sayıklamışım.ta o dönemlerdeydim savaşlara bile katıldım.peygamberim savaşa benide alın deyip durdum.ne garip değil mi???sabah kaltım hala hz.ömer diyordum....
doktoruna sormalısın o bzden daha iyi bilir sonuçta senin duurmunu gözönünde bulundurarak net birşey söyleyecektir. Gidersen eğer araçta teker üstüne oturma canım...
canım hiç alakası yok bence midenin boş olup olmamasıyla. ben sabah ayıptır sölemesdi ballı ekmek yedim 10-15 dk sonra hepsi gitti.1 bardak içtiğim suya varana kadar hepsi cıktı yaa.
kızlar bir de sorum vardı.bayrama memlekete gidicez 6-7 saat sürer yol.sizce sakıncası olur mu aceba ?
eşimle ikimiz gidersek arka koltuga yatak yapıp yoruldugumda yatmayı düşünüyordum ama abisi yengesi de gelirse o zaman nasıl rahat ederim bilmiyorum. daha onların da haberi yok zaten bebekten. yol tutar mı sıcakta cok yorulur muyum of ya aklım karıstı.şimdi atrona da söylüyorum izin hakkın yok efendim şöyle böyle mırın kırın etti durdu yaaa bakalım dedi ama mecbur verecek ben napıcam töbe yaa
selam kizlar.nasilsiniz.mart bebisleri nasillarben cok halsizim. midem kotu.her zaman aclik hissi var.yiyincede gecmiyor.kusuyorum ara sira. dun bebisimi gordum.gecen gittiginde kucucuk keseydi.simdi kesenin icinde belli olmaya basladi.ama kalbi daha atmaya baslamamis.24 yine cagirdi doktor.insallah bu sefer gorurum.
benim sürekli ağlıyasım var,çok kırılmışım demekki
gözlerim dolu dolu oluyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum
çok kırgınım çok kızgınım hala aramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?