benim sürekli ağlıyasım var,çok kırılmışım demekki
gözlerim dolu dolu oluyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum
çok kırgınım çok kızgınım hala aramadı
canim benimya.bosver simdi sen onun bunu.dinlen.bebisi dusun
kizlar dr dan geldim bebegim 9+5 haftalikmis. Bebegimin kollari bacaklari oynuyorduMaasalah
resimlerini de yukluyorum. Bu arada dr a sordum kesenin ne tarafinda diye o da nerde olacak ortasinda olur dedi. Mide bulantim icin birsey vermedi sabret 10 gun sonra gececek dedi. Ilaci onermedi. Eki Görüntüle 489275 Eki Görüntüle 489276
Selam anneler ,
Ben bir haftadır böbrek ağrısı gibi bişey çekiyorum ama geceleri açık yatmaktan yada vantilatörün etkisindenmi bilemedim geçmiyorda.
Böbreklerimden olsa heralde başka şikayetlerim olması gerekirdi ama yok.Geçen yazda böyle şikayetim olmuştu dr. kas ağrısı demişti.Şimdi hamile olunca insan korkuyor.
Yanlarım ağrıyor ince ince :26:[/QUOT
canım, benim doktorum önce genellikle sol kasığı,sonra da sağ böbrek ve kalçayı ağrıtır bebek büyüme şeklinden dolayı demişti. daha çok küçük bebeklerimiz, hemen bu kadar rahatsız eder mi bilmiyorum. bir doktoruna danış ,belki normal bir şeydir. bende de oluyor bazen yanlarıma doğru ama uzun süreli ve rahatsızlık verecek şekilde değil, çok çok kendimi dinlersem bazen hissediyorum.
Selam anneler ,
Ben bir haftadır böbrek ağrısı gibi bişey çekiyorum ama geceleri açık yatmaktan yada vantilatörün etkisindenmi bilemedim geçmiyorda.
Böbreklerimden olsa heralde başka şikayetlerim olması gerekirdi ama yok.Geçen yazda böyle şikayetim olmuştu dr. kas ağrısı demişti.Şimdi hamile olunca insan korkuyor.
canım, benim doktorum önce genellikle sol kasığı,sonra da sağ böbrek ve kalçayı ağrıtır bebek büyüme şeklinden dolayı demişti. daha çok küçük bebeklerimiz, hemen bu kadar rahatsız eder mi bilmiyorum. bir doktoruna danış ,belki normal bir şeydir. bende de oluyor bazen yanlarıma doğru ama uzun süreli ve rahatsızlık verecek şekilde değil, çok çok kendimi dinlersem bazen hissediyorum.
bence vantilatörü pek kullanmamaya çalış.
Erkek..Yakın zamanda erkek kardeşimi kaybettim 17 yaşındaydı. hep duam ona benzeyen bi erkekti..kız çocuğunu çok sevsemde kardeşimin özlemi yüzünden erkek istiyodum..şimdi onun adını verebilceğim bi oğlum olcak inş son anda caymazsa:)...Allah herkesin gönlüne göre versin...
Selam anneler ,
Genelde iki böbrekte var ama sağ böbrek ağırlıklı valla .Kalça ağrılarım da var herşeye erkenden başladık o zman .Umarım büyüdüğündendir
ebah bu arada ne oldu neden bu kadar ağlayasın var,hayırlıar olsun?
db55 ben de cuma günü gideceğim hayırlısıyla
10+2 olacağız demek benim bebekimde böyle büyümüş olacak inşAllah Nazar
çok heyecanlıyım ve çok merak ediyorum
merhaba dostlar....yolculuktan bahsedilmişte ben de bişey soracağım uçak yolculuğunun bir zararı olur mu??
benim doktorum 6 ayliga kadar izin vermisti ,bi sorun yok yani
bende ilk hamileligimde 2aylikken ucakla türkiyeye gelmistim bir sorun olmadi
kadir gecesinin azizliğinde midir nedendir bilemiyorum ama tüm gece rüyamda hz.ömeri görüp sabah 8 kadar hz.ömeri sayıklamışım.ta o dönemlerdeydim savaşlara bile katıldım.peygamberim savaşa benide alın deyip durdum.ne garip değil mi???sabah kaltım hala hz.ömer diyordum....
akşam eşimle tartıştık,sabah üzgün evden çıktım işe geldim arabayı parkederken kaldırıma hızla vurdum çok sarıldım karnım ve belim ağrıdı msj gönderdim umrunda bile değil o da hasta olur elbet
ben de inşallah mart annesi olucam :)
slm herkese.
düşük tehlikesi yüzünden sürekli yatıyorum.
bikaç gündür de sabah bulantılarım başladı.
insallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?