2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canim benimya.bosver simdi sen onun bunu.dinlen.bebisi dusun

işteyim sabahtan beri hiçbir iş yapmadım eve gidip kafamı yastıklara gömüp önce ağlamak sonra uyumak istiyorum.....çok kırıldım bu akşam onun şirketinin yemeği var ne yapayım gitmek istemiyorum herkese göstermelik gülücem gitmekte zorundayım ne yapayım bilemiyorum!!!!!!!

:):) ayy doktorlarda ne bilsin bizim sağ sol cinsiyet tahmini yaptığımızı şaşırmıştır :)

maşAllah canım Rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin Nazar

db55 ben de cuma günü gideceğim hayırlısıyla

10+2 olacağız demek benim bebekimde böyle büyümüş olacak inşAllah Nazar

çok heyecanlıyım ve çok merak ediyorum

merhaba arkadaşlar.. çok radrasyon almamak için nete girme sıklıklarımı azalttım. nasılsınız iyimisiniz.

GÖZÜN AYDIN CANIM,hayırlısı olsun inş
topiğimizin ilk cinsiyeti erkek olduk bakalım bunu takip eden kim olcak kızlar.
keyifler iyidir inş herkesin

ebah bu arada ne oldu neden bu kadar ağlayasın var,hayırlıar olsun?

ebah bu arada ne oldu neden bu kadar ağlayasın var,hayırlıar olsun?[/QUOTE]

akşam eşimle tartıştık,sabah üzgün evden çıktım işe geldim arabayı parkederken kaldırıma hızla vurdum çok sarıldım karnım ve belim ağrıdı msj gönderdim umrunda bile değil o da hasta olur elbet

ebah bu arada ne oldu neden bu kadar ağlayasın var,hayırlıar olsun?

akşam eşimle tartıştık,sabah üzgün evden çıktım işe geldim arabayı parkederken kaldırıma hızla vurdum çok sarıldım karnım ve belim ağrıdı msj gönderdim umrunda bile değil o da hasta olur elbet[/QUOTE]

çok geçmiş olsun ,sinirle evden çıkınca o sinirle vurmuşsundur arabayıda iyi düşün iyi olsun
akşama ikinizde sinirleriniz yatışmış olursunuz merak etme herşey yoluna girer

ben de inşallah mart annesi olucam :)
slm herkese.

düşük tehlikesi yüzünden sürekli yatıyorum.
bikaç gündür de sabah bulantılarım başladı.

insallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

selamlar herkese umarım bebişlerle iyisinizdir
dün hiç giremedim çok kötüydüm bugün de öyleyim sinüzit problemim azdı yine ama çok şükür grip aşamasındaymışım doktora gittim bugün dayanamadım artık ama ilaç veremem sana dedi ağrı kesici ve burun spreyi verdi bol bol vitamin ve dinlenmeyle geçecek dedi off off bebeğime bişey olur diye korkuyorum bende dünden beri eşimde kendine dikkat etmiyorsun diye söyleniyor uyuz sanki keyfimden hasta oldum
dün doktor kontrolüm vardı bebişim iyiymiş ense kalınlığı normal dedi doktorum ikili testi yaptırdık hemen az önce aldık sonuçları doktor eşime risk yok demiş çok şükür sağlıklıymış bebişim kocaman olmuştu burnu hokka gibiydi ağzı açık esniyordu meleğim cinsiyetini sormadım ama doktorum da erken dedi doğru olmaz şimdi yanılma payı yüksek diyince fikrini sormadım bende benden böyle haberler umarım siz iyisinizdir hamişler

db55 ben de cuma günü gideceğim hayırlısıyla

10+2 olacağız demek benim bebekimde böyle büyümüş olacak inşAllah Nazar

çok heyecanlıyım ve çok merak ediyorum

Seninki daha ileride daha buyuktur benimkinden. Hareketlenmistir artiki o da ayyy cok guzelll

kizlar bende cok halsizim mide bulantilariyla,kusmalarla ugrasiyorum ,ama bunlar tatli yorgunluklar biran evvel gecer umarim

bazen aklimaa geliyorda etrafimda okadar cok bebek hasreti ceken arkadaslarim varki ,onlar bu bulantilara bile cekmek icin neler neler vermezlerki ,hergun onlarda dualrimda ALLAHim umarim
en kisa zamanda cocuk hasreti ceken annelerin kucaklarini bos birakmaz insALLAH

bebeklerini goren anneleri tebrik ediyorum ,dualarinizi bizden esirgemeyin benim randevumda haftaya gunleri saymak bile istemiyorum ..zaman gecsin biran evvel

merhaba dostlar....yolculuktan bahsedilmişte ben de bişey soracağım uçak yolculuğunun bir zararı olur mu??

benim doktorum 6 ayliga kadar izin vermisti ,bi sorun yok yani
bende ilk hamileligimde 2aylikken ucakla türkiyeye gelmistim bir sorun olmadi

canım sağol herkes ayrı bişey söylüyor ben de endişeleniyordum.yarın kontrolüm var inşallah doktor da izin verir eğer uygun değilse de gitmem yani.... bebişten önemli değil artık...

selamun aleyküm canlarrr

canım benimmm...
bende dün hz ömeri düşünmüştüm uzun uzun,ahlakını,imanını........
hatta bunun üzerine onun bür sözünü paylaştım burda
demek sana geçti hislerim taaa burdan.
RABBİM gönlünün güzelliğini rüyana yansıtmış,hayırlara gelsin inşallahh...

bende rüyamda önemli mübarek bir insanı gördüm,ve o kadar netti ki anlatamam......
çok mutluyum çokkk...
RABBİM salih rüyalar nasip etsin cümlemize....

geçmiş olsun canım kendini üzme sinirleriniz yatışsın inş herşey düzelir

hoşgeldin muse

inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…