2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canımmm ne kadar sürede oldu bu söylediklerin ?????
bende yaklaşık 15 gündür yürüyorum koşu bandında ama hala grma gram yükseliyorum...
çok canım sıklıor yha bu duruma..
neden ben hep kolay kilo alabilen taraftayım yhaaaaaaaaa

s.a kızlarrr misafirim vardı dönderir döndermez koştum yanınıza bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir inşallah

selam kizlaarrrr, umarim herkseler iyidir, benim mide yanmalrim var ve bas donmesi vaar, surekli ac ve uykusuzummmmmm.

benim sürekli ağlıyasım var,çok kırılmışım demekki
gözlerim dolu dolu oluyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum
çok kırgınım çok kızgınım hala aramadı

Canim oncelikle gecmis olsu, kendine dikkat et ofkeyle kalkip zararla oturma. armazsa aramasin dusme sen de ustune, nereye kadar inat edecek elbet duzelirsiniz.

kızlar ben bayram için kendime cici bi hamilelik istiyorum ama hiç güzel bişi bulamadımmm:44:

özel hastanede doktor bana yapılması için bazı testler verdi 5 tane falab işte içinde kan ve idrar var iğerlerini anlamadım annede bir hastalık varmı sarılık falan diye dedi bendedetaylı sormadım:44::44:

Size de verdi mi?????????? Devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum cuma günü Ama burada kimse bahsetmedi o testlerden

tabiki canim herkesten isteniyor. sen de herhangi bir enfeksiyon vs. hastalik var mi diye bakacaklar. var ise tedavi olucaksin yoksa bebegine zarar verir. cok bahsedildi o testlerden ama sen kacirmissin demekki. hamilelgin basinda istenyor sen de basindasin zaten.

hımm ewet hiç rastlamadım burada kaçırmışım demekki çok geçmeden yaptırayım o zaman ben

Tşekkürler

canım evet o testlerin çoğunu yaptırdık hepimiz dediğin gibi 5 taneyse iyi valla bana 5 taneden fazla vermişti mesela ben sağlık ocağında yaptırdım onada para almadılar sadece rubella ve idrar testini dışarıda yaptırdım rubella da önemli bir test o olabilir mi acaba?

Son düzenleme:

Tebrik ederiz cnm ne mutlu 2 li yi geçtin.Darısı bizim başımıza inş. Hamilelikte hastalıktan korkmayın ben de hem faranjit hem enfeksiyo oldum 1 haftadır ilaçlarıma devam ediyorum.Araştırmadığım yer kalmadı ama doktorların verdiği ilaçlar güvenilir.Önümüzde koca kış var dikkatli olmakta da fayda var.

kızlaarrrrr benim de yarın dr kontrolum var
ne dersiniz cinsiyetini söyler mi acaba

Bence doktorun tecrübeliyse söyler.bnm ki 12. haftada söylüyo herkese.
Ben de bayramdan sonra öğrencem inş.

Bence yemeğe gitmelisin bu dönemde hassassın çok fazla büyütme..Sen de adım at eşine ve yemekte yalnız bırakma bence.

Eğer lekelenme ve düşük tecrüben yoksa yol yasaklamıyor doktor cnm .Ben de bayramdan sonra 10 saatlik tatil seyahati yapacağım.Sorun yok.Dinlene dinlene gideriz.

testleri yazdığı kağıt şuan bende değil hatırlamıyorum ki eşimde sağlık ocağına sordurttum yapılmıyo bizde sadece kan tedti yapılıyor demişler devlet hastanesine de gitmek içimden hiç gelmiyor ama özel de çok tutar diye mecburen gideyim bari :44:

ben aldım canımm hemde 3 tane birden.....
üçüne de kıyamadım aldım gittti vallaa.
biraz tuzlu oldu ama olsun bakalım..

aaa nasıl bir elbise aldın hamile elbisesi mi yoksa..ben bu bayram giyemicem ama kurbana çıkar göbeğim herhalde o zamana alıcam.Bu bayram uzun bi süre giyemeyeceğim bir elbise aldım.
Dar beyaz bir elbise.Bayram sabahı tam üstüme oturur ama akşam yemekten sonraki halimi düşünüyorum karnım pırtlayınca komik olucak.

ben aldım canımm hemde 3 tane birden.....
üçüne de kıyamadım aldım gittti vallaa.
biraz tuzlu oldu ama olsun bakalım..

ben geçenlerde bi kot pantolan aLDIM İŞTE üstünede gömlek her yere onunla gidiyorum çok rahat valla ama yakında laf olcak başka sırtı yok haralde diye başkada pek bişey beğenmedim şimdi netten bakıyorum bi kaç sitede var hamile hiyim ama onlarda hoşuma gitmedi offf ama almam lazım bişiler

bence gittiğin hastaneden bir fiyat al devlette yaptırmak istemiyorsan

HERKESE SELAM ARKADAŞLAR MAŞALLAHOKADAR ENERJİK HİSSEDİYORUM BUGÜN KENDİMİ,SANKİ ESKİSİ GİBİ HİÇ HAMİLE FİLAN DEĞİLMİŞİM GİBİYİM..SON 1 GÜN KALDI ÖLDÜM MERAKTAN..AHH YA BUKADAR İLERİ ATMASAYDI KEŞKE YARIN BÜYÜK GÜN RABBİM KORUSUN MELEKLERİMİZİ..NEGÜZEL BURDA HERKESİN BELİRTİLERİ VAR..KEŞKE BENDE DE OLSA HEPİNİZİ ÖPÜYORUM..

evet canım hamile elbisesi...
ayy valla karnım çıkmasa bende almam ama bir görsen karnımı,maşallah 4-5 aylık gibi var yaneee
ben ilk önce espirili tişörtlerle başaldım 3 tane aldım.sonra bol bir gömlek aldım,sonra mor bi tunik aldım....vsvs
gündelikti yani hepsi..
ee bayram yaklaşıca farkettimki 1 tane bile elbise üzerime olmıcak

bir tane kot hamile elbisesi aldım...şu bahçıvan tarzının eteklisi.diz altı....
sonra 2 tanede şık hamile elbisesi aldım..

baya bir elbisem oldu valllaaaaa

bence gittiğin hastaneden bir fiyat al devlette yaptırmak istemiyorsan
kızlar yaaa bu kan testlerini ben sağlık ocağında yaptırdım ama diğer dediklerinizi idrarı felan bende yaptırmadım hemşire gerek yok hastaneye gitmenize demişti ama yaaa yaptırsamıydım ki bi sorun olur mu şimdi yaptırsam geç mi kalmış sayılıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…