yürüyüş canım önerilecek tek şey yürüyüş.ben yarım saat koşu bandında kalçalarımı sıka sıka yürüyorum...benim popom küçüldü kollarım inceldi kiloda almıyorum çok şükürrrrrrrr...sende günde 1 saat yürü...
kızlaarrrrr benim de yarın dr kontrolum var
ne dersiniz cinsiyetini söyler mi acaba
benim sürekli ağlıyasım var,çok kırılmışım demekki
gözlerim dolu dolu oluyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum
çok kırgınım çok kızgınım hala aramadı
merhaba arkadaşlar.. çok radrasyon almamak için nete girme sıklıklarımı azalttım. nasılsınız iyimisiniz.
iyiyiz canim sen nasilsin. ya korkuttun beni ya aksama kadar pc basindayim ben is dolayisiyla. kapiyoruz yani radyasyonu haaa, amn ya napiyim....
ben de inşallah mart annesi olucam :)
slm herkese.
düşük tehlikesi yüzünden sürekli yatıyorum.
bikaç gündür de sabah bulantılarım başladı.
insallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
hosgeldin hayrili olsun.........
canim cok sevindim ikilini iyi cikmasina umarim hepimizin sorunsuz cikar.selamlar herkese umarım bebişlerle iyisinizdir
dün hiç giremedim çok kötüydüm bugün de öyleyim sinüzit problemim azdı yine ama çok şükür grip aşamasındaymışım doktora gittim bugün dayanamadım artık ama ilaç veremem sana dedi ağrı kesici ve burun spreyi verdi bol bol vitamin ve dinlenmeyle geçecek dedi off off bebeğime bişey olur diye korkuyorum bendedünden beri eşimde kendine dikkat etmiyorsun diye söyleniyor uyuz sanki keyfimden hasta oldum
dün doktor kontrolüm vardı bebişim iyiymiş ense kalınlığı normal dedi doktorum ikili testi yaptırdık hemen az önce aldık sonuçları doktor eşime risk yok demiş çok şükür sağlıklıymış bebişimkocaman olmuştu burnu hokka gibiydi ağzı açık esniyordu meleğim cinsiyetini sormadım ama doktorum da erken dedi doğru olmaz şimdi yanılma payı yüksek diyince fikrini sormadım bende benden böyle haberler umarım siz iyisinizdir hamişler
özel hastanede doktor bana yapılması için bazı testler verdi 5 tane falab işte içinde kan ve idrar var iğerlerini anlamadım annede bir hastalık varmı sarılık falan diye dedi bendedetaylı sormadım:44::44:
Size de verdi mi?????????? Devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum cuma günüAma burada kimse bahsetmedi o testlerden
tabiki canim herkesten isteniyor. Sen de herhangi bir enfeksiyon vs. Hastalik var mi diye bakacaklar. Var ise tedavi olucaksin yoksa bebegine zarar verir. Cok bahsedildi o testlerden ama sen kacirmissin demekki. Hamilelgin basinda istenyor sen de basindasin zaten.
özel hastanede doktor bana yapılması için bazı testler verdi 5 tane falab işte içinde kan ve idrar var iğerlerini anlamadım annede bir hastalık varmı sarılık falan diye dedi bendedetaylı sormadım:44::44:
Size de verdi mi?????????? Devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum cuma günüAma burada kimse bahsetmedi o testlerden
selamlar herkese umarım bebişlerle iyisinizdir
dün hiç giremedim çok kötüydüm bugün de öyleyim sinüzit problemim azdı yine ama çok şükür grip aşamasındaymışım doktora gittim bugün dayanamadım artık ama ilaç veremem sana dedi ağrı kesici ve burun spreyi verdi bol bol vitamin ve dinlenmeyle geçecek dedi off off bebeğime bişey olur diye korkuyorum bendedünden beri eşimde kendine dikkat etmiyorsun diye söyleniyor uyuz sanki keyfimden hasta oldum
dün doktor kontrolüm vardı bebişim iyiymiş ense kalınlığı normal dedi doktorum ikili testi yaptırdık hemen az önce aldık sonuçları doktor eşime risk yok demiş çok şükür sağlıklıymış bebişimkocaman olmuştu burnu hokka gibiydi ağzı açık esniyordu meleğim cinsiyetini sormadım ama doktorum da erken dedi doğru olmaz şimdi yanılma payı yüksek diyince fikrini sormadım bende benden böyle haberler umarım siz iyisinizdir hamişler
Bence yemeğe gitmelisin bu dönemde hassassın çok fazla büyütme..Sen de adım at eşine ve yemekte yalnız bırakma bence.işteyim sabahtan beri hiçbir iş yapmadım eve gidip kafamı yastıklara gömüp önce ağlamak sonra uyumak istiyorum.....çok kırıldım bu akşam onun şirketinin yemeği var ne yapayım gitmek istemiyorum herkese göstermelik gülücem gitmekte zorundayım ne yapayım bilemiyorum!!!!!!!
inş görürsünüz canım.hareketlenmiştir diye biliyorum bakalım yarın hangi haberlerle döneceksin merakla bekliyorum.
burdaki arkadasların da söylemi dogrultusunda 10. haftada azalmaya baslaması gerekiyordu sanırım belirtiler ama bende yeni yeni baslayıp artısa geciyor.hayırlısı artık ne bileyim.
aman maşallah de canım kendi kendine nazar etme.ne güzel hep öyle rahat olursun inş.
kızlar bir de sorum vardı.bayrama memlekete gidicez 6-7 saat sürer yol.sizce sakıncası olur mu aceba ?
eşimle ikimiz gidersek arka koltuga yatak yapıp yoruldugumda yatmayı düşünüyordum ama abisi yengesi de gelirse o zaman nasıl rahat ederim bilmiyorum. daha onların da haberi yok zaten bebekten. yol tutar mı sıcakta cok yorulur muyum of ya aklım karıstı.şimdi atrona da söylüyorum izin hakkın yok efendim şöyle böyle mırın kırın etti durdu yaaa bakalım dedi ama mecbur verecek ben napıcam töbe yaa
kızlar ben bayram için kendime cici bi hamilelik istiyorum ama hiç güzel bişi bulamadımmm:44:
canım evet o testlerin çoğunu yaptırdık hepimiz dediğin gibi 5 taneyse iyi valla bana 5 taneden fazla vermişti mesela ben sağlık ocağında yaptırdım onada para almadılar sadece rubella ve idrar testini dışarıda yaptırdım rubella da önemli bir test o olabilir mi acaba?
ben aldım canımm hemde 3 tane birden.....
üçüne de kıyamadım aldım gittti vallaa.
biraz tuzlu oldu ama olsun bakalım..
ben aldım canımm hemde 3 tane birden.....
üçüne de kıyamadım aldım gittti vallaa.
biraz tuzlu oldu ama olsun bakalım..
testleri yazdığı kağıt şuan bende değil hatırlamıyorum ki eşimde sağlık ocağına sordurttum yapılmıyo bizde sadece kan tedti yapılıyor demişler devlet hastanesine de gitmek içimden hiç gelmiyor ama özel de çok tutar diye mecburen gideyim bari :44:
aaa nasıl bir elbise aldın hamile elbisesi mi yoksa..ben bu bayram giyemicem ama kurbana çıkar göbeğim herhalde o zamana alıcam.Bu bayram uzun bi süre giyemeyeceğim bir elbise aldım.
Dar beyaz bir elbise.Bayram sabahı tam üstüme oturur ama akşam yemekten sonraki halimi düşünüyorum karnım pırtlayınca komik olucak.
kızlar yaaa bu kan testlerini ben sağlık ocağında yaptırdım ama diğer dediklerinizi idrarı felan bende yaptırmadım hemşire gerek yok hastaneye gitmenize demişti ama yaaa yaptırsamıydım ki bi sorun olur mu şimdi yaptırsam geç mi kalmış sayılıyorum:26:bence gittiğin hastaneden bir fiyat al devlette yaptırmak istemiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?