evet canım hamile elbisesi...
ayy valla karnım çıkmasa bende almam ama bir görsen karnımı,maşallah 4-5 aylık gibi var yaneee
ben ilk önce espirili tişörtlerle başaldım 3 tane aldım.sonra bol bir gömlek aldım,sonra mor bi tunik aldım....vsvs
gündelikti yani hepsi..
ee bayram yaklaşıca farkettimki 1 tane bile elbise üzerime olmıcak
bir tane kot hamile elbisesi aldım...şu bahçıvan tarzının eteklisi.diz altı....
sonra 2 tanede şık hamile elbisesi aldım..
baya bir elbisem oldu valllaaaaa
akıntı olması normal gülümde bendede oluyo ama kasıntı varsa enfeksiyon mikrop var demektir idrar tahlili olcan ve doktor bi tedavi önercek sana çok geçmiş olsunslm kızlar oh ne güzel bayramlıklarıda almışsınız almaya çalışıyonuz :) kolay gele bende bebeğimin kalp atışlarını 10 gün önce duydum çok şükür ...
devamlı kusmaktan mide bulantılarından kilo alamadım olsun zamanla alırız artık dr bulantı hapı verdi ama ben almadım nedense almakta gelmiyo içimden ..
midem bulandıkça bebeğimin heyecanı artıyo :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ...
1-2 gündür genital bölgemde kaşıntı var ve beyazla başlayıp kuruyunca sarıya dönen akıntım var ne yapmam lazım sizce bu durumda olan varmı ?
Bence yemeğe gitmelisin bu dönemde hassassın çok fazla büyütme..Sen de adım at eşine ve yemekte yalnız bırakma bence.
sevgili eşim msj gönderdi akşam beni bekleme yemeğe gidicem diyeben yemeğe gidicez diye yemek yapmamıştım şuan çok sinirliyim ne hali varsa görsün
bence gittiğin hastaneden bir fiyat al devlette yaptırmak istemiyorsan
slm kızlar oh ne güzel bayramlıklarıda almışsınız almaya çalışıyonuz :) kolay gele bende bebeğimin kalp atışlarını 10 gün önce duydum çok şükür ...
devamlı kusmaktan mide bulantılarından kilo alamadım olsun zamanla alırız artık dr bulantı hapı verdi ama ben almadım nedense almakta gelmiyo içimden ..
midem bulandıkça bebeğimin heyecanı artıyo :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ...
1-2 gündür genital bölgemde kaşıntı var ve beyazla başlayıp kuruyunca sarıya dönen akıntım var ne yapmam lazım sizce bu durumda olan varmı ?
Maşallah bayağı almışsın.Ben çok hamile kıyafeti almayı düşünmüyorm, daha sonra da giyebileceğim dökümlü kıyafetleri tercih edicem ama daha başlayamadım.Bi yandan da göbeğim çıkmadı giyidiğimde saklanması belli olsun istiyorum.
Ama kot bahçıvan tarzı hamilelere çok yakışıyo bence de.Yaz hamileleri daha şanslı kışın kıyafet türü daha az.Zaten bol kazak giyeceğiz.Ama bayrama şirin elbiseler hoş olur.
Aldıklarının güle güle giyin cnm.Bak beni de heveslendirdin şimdi.
Maşallah bayağı almışsın.Ben çok hamile kıyafeti almayı düşünmüyorm, daha sonra da giyebileceğim dökümlü kıyafetleri tercih edicem ama daha başlayamadım.Bi yandan da göbeğim çıkmadı giyidiğimde saklanması belli olsun istiyorum.
Ama kot bahçıvan tarzı hamilelere çok yakışıyo bence de.Yaz hamileleri daha şanslı kışın kıyafet türü daha az.Zaten bol kazak giyeceğiz.Ama bayrama şirin elbiseler hoş olur.
Aldıklarının güle güle giyin cnm.Bak beni de heveslendirdin şimdi.
Bence yemeğe gitmelisin bu dönemde hassassın çok fazla büyütme..Sen de adım at eşine ve yemekte yalnız bırakma bence.
sevgili eşim msj gönderdi akşam beni bekleme yemeğe gidicem diyeben yemeğe gidicez diye yemek yapmamıştım şuan çok sinirliyim ne hali varsa görsün
bende istiyorummmmmmmmmm elbise espirili tşört ama normalde yani dışarda türbanlı olduğum için hiç güzel bişi bulamıyorum hepsi koca karı sırtı gibi napsam ki internettede yok antalya ya mı gitsem alışverişe???
he he ben de aldim ciciler ama hamile kiyafeti degil zaten zayifim azicik bol aldim mi al sana hamile kiyafeti. ben hemen rahat ayakkabi aldim duz, bi de elbislerrrrr. normalde cok elbise giymeme ama bu donemin tadini cikaricam.
canım o bizim dediğimiz yeşil acı su için geçerli.boş midede oluyor bende.hem canım bende senin gibi ne yesem çıkarıyorum allah yardımcımız olsun.ilaç dahi işe yaramıyor.bu saate kadar bişey yiyemedim çok zor geçiyor hamileliğim.sende dikkat et kendine canım
ben cuma günü gitmiştim doktora sordum gidebilirmiyim dedim.doktorda evet dedi düşük tehliksei yok dedi.kanama lekelenme ve düşük yaptıysan doktorlar izin vermiyormuş.bizde memlekete gidicez 8 saat falan sürer kendi arabamızla gidicez problem yok dedi doktor.eğer sende aynı durumdaysan gidebilirsin canım.molaları sık tutarsınız sürekli oturmamış olursun.
ara bende gelcem de kız. sinir oluyorum ne seni bırakıp gidiyo alla alla ya. ah bu kocalarhayatta oturmam evde o arkadaşlarıyla takılcak sinir de olsam giderim bende yemeğe.. gelicem de bende bişi der mi?
kızlar yaaa bu kan testlerini ben sağlık ocağında yaptırdım ama diğer dediklerinizi idrarı felan bende yaptırmadım hemşire gerek yok hastaneye gitmenize demişti ama yaaa yaptırsamıydım ki bi sorun olur mu şimdi yaptırsam geç mi kalmış sayılıyorum:26:
aradım müsait değilim dedi ve kapattı....bir daha da aramadı zaten....eve gidicem nasılsa eve gelir yarın akşama kendi yemeğini kendi yapsın bu akşam bana böyle yaptı yarın akşamı kendi düşünsün....yoruldum artık....kendimle mi uğraşayım onunla mı uğraşayım bilmiyorum....üzülüyorum,kırılıyorum sonuç varmı yok...tek benim çocuğum değil ki onunda çocuğu....ama kendi oğluna böyle yapmıyor bu evlat değil ya ondandır....kavgada ondan çıktı zaten maddi değeri yüksek bir oyuncak almış şuan için gerek yoktu sıkışığız dedim olay oldu....ne diyeyim ne hali varsa görsün içime atıyorum sonra ne olacak bilmiyorum...kaldırıma çarptım sarsıldım dedi çocuğu kullanma diyor yalan söylüyormuşum...yüce rabbim büyük ne diyeyim....herzamanki gibi susuyorum....
aradım müsait değilim dedi ve kapattı....bir daha da aramadı zaten....eve gidicem nasılsa eve gelir yarın akşama kendi yemeğini kendi yapsın bu akşam bana böyle yaptı yarın akşamı kendi düşünsün....yoruldum artık....kendimle mi uğraşayım onunla mı uğraşayım bilmiyorum....üzülüyorum,kırılıyorum sonuç varmı yok...tek benim çocuğum değil ki onunda çocuğu....ama kendi oğluna böyle yapmıyor bu evlat değil ya ondandır....kavgada ondan çıktı zaten maddi değeri yüksek bir oyuncak almış şuan için gerek yoktu sıkışığız dedim olay oldu....ne diyeyim ne hali varsa görsün içime atıyorum sonra ne olacak bilmiyorum...kaldırıma çarptım sarsıldım dedi çocuğu kullanma diyor yalan söylüyormuşum...yüce rabbim büyük ne diyeyim....herzamanki gibi susuyorum....
şaka gibi ama dktor benden hiç bişey istemedi tahlil yaptırdın mı diyede sormadı özel kliniği olunca mı ki?canım dr senden istediyse yaptırmalısın sonuçları daha vermediysen diğerlerini de yaptır mutlaka ver... tabikide sonuçlarına bakıcak olan kişi senin doktorundur ona göre ilaç verir belki ,hemşire sadece senin aşı takibini yapıcak kişidir lütfen canım ihmal etme çok önemli bile olmasa dr un dediklerine kulak ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?