2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bence yemeğe gitmelisin bu dönemde hassassın çok fazla büyütme..Sen de adım at eşine ve yemekte yalnız bırakma bence.

sevgili eşim msj gönderdi akşam beni bekleme yemeğe gidicem diyeben yemeğe gidicez diye yemek yapmamıştım şuan çok sinirliyim ne hali varsa görsün

slm kızlar oh ne güzel bayramlıklarıda almışsınız almaya çalışıyonuz :) kolay gele bende bebeğimin kalp atışlarını 10 gün önce duydum çok şükür ...
devamlı kusmaktan mide bulantılarından kilo alamadım olsun zamanla alırız artık dr bulantı hapı verdi ama ben almadım nedense almakta gelmiyo içimden ..
midem bulandıkça bebeğimin heyecanı artıyo :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ...
1-2 gündür genital bölgemde kaşıntı var ve beyazla başlayıp kuruyunca sarıya dönen akıntım var ne yapmam lazım sizce bu durumda olan varmı ?

Maşallah bayağı almışsın.Ben çok hamile kıyafeti almayı düşünmüyorm, daha sonra da giyebileceğim dökümlü kıyafetleri tercih edicem ama daha başlayamadım.Bi yandan da göbeğim çıkmadı giyidiğimde saklanması belli olsun istiyorum.

Ama kot bahçıvan tarzı hamilelere çok yakışıyo bence de.Yaz hamileleri daha şanslı kışın kıyafet türü daha az.Zaten bol kazak giyeceğiz.Ama bayrama şirin elbiseler hoş olur.

Aldıklarının güle güle giyin cnm.Bak beni de heveslendirdin şimdi.

akıntı olması normal gülümde bendede oluyo ama kasıntı varsa enfeksiyon mikrop var demektir idrar tahlili olcan ve doktor bi tedavi önercek sana çok geçmiş olsun

ayyy canim esini alip konusasim geldi valla. gerci tek tarafli dinliyoruz belki sende de hata var ama olsun hamilesin ve kaza yaptigin halde aramamsi hos degil yani. sanirim fazla inatsiniz ikiniz de . sisin bebekte ayni benimki gibi kaslar catik dogacak benim ki is stersinden seninki aile
ya da boyle bi sey. sikma canini ya git aynaya bak kendine gulumse bebeisini hayal et ben yaparim bazan iyi gelir valla bak deliyim ya ben azcik ondan
birak yapsin inadini simdi, sosnuz degil ya duzelirsin. bebek geliyo zaten en buyuk bag o

sakim ihmal etme mantar olabilir. bir ilacla gececek sey basina daha buyuk isler acar sonra. hemmen bi doktora gittt

bende istiyorummmmmmmmmm elbise espirili tşört ama normalde yani dışarda türbanlı olduğum için hiç güzel bişi bulamıyorum hepsi koca karı sırtı gibi napsam ki internettede yok antalya ya mı gitsem alışverişe???

he he ben de aldim ciciler ama hamile kiyafeti degil zaten zayifim azicik bol aldim mi al sana hamile kiyafeti. ben hemen rahat ayakkabi aldim duz, bi de elbislerrrrr. normalde cok elbise giymeme ama bu donemin tadini cikaricam.

eşin inatçıymış gerçekten.Bence sen de kenara çekil, o gelsin senin yanına ..sonuçta sen hamilesin ve esas ilgiye ihtiyacı olan sensin.Sadece bebeğine adapte ol eşin nasılsa bi süre sonra anlar hatasını.

Valla cnm çok alternatif yok zaten hamile kıyafetlerinde ben de bakıyorum bi çoğu koca karı işi dediğin gibi.En güzeli kendi kombinin ..

he he ben de aldim ciciler ama hamile kiyafeti degil zaten zayifim azicik bol aldim mi al sana hamile kiyafeti. ben hemen rahat ayakkabi aldim duz, bi de elbislerrrrr. normalde cok elbise giymeme ama bu donemin tadini cikaricam.

Ben de esprili tshırtleri sevmiyorum. Dediğin gibi normal kıyafetleri rahat hale getirince daha şık oluyor.Ben indirimden kaban aldım mesela. S beden ama modeli kloş olduğu için karnım şişince sorun olmucak hem hamilelikten sonra da rahat giyebilirm.Ben zaten elbise hastasıyım ama kışın pantolon giyecez mecbur.
Üşütmeyelim minikleri..

ara bende gelcem de kız. sinir oluyorum ne seni bırakıp gidiyo alla alla ya. ah bu kocalar hayatta oturmam evde o arkadaşlarıyla takılcak sinir de olsam giderim bende yemeğe.. gelicem de bende bişi der mi?

canım önceden bu kadar yoktu şu bir haftadır arttı hayırlısı ya nasılsa gececek bir zaman bebişler iyi olsunda sorun değil ederim sende dikkat et

bende de hiç bir sıkıntı yok çok şükür ne lekelenme ne kanama ne baska bişey.ne düşük tehlikesi o zaman korkusuz cıkabilirim yola cok saol canım bilgilendirdiğin için

ara bende gelcem de kız. sinir oluyorum ne seni bırakıp gidiyo alla alla ya. ah bu kocalar hayatta oturmam evde o arkadaşlarıyla takılcak sinir de olsam giderim bende yemeğe.. gelicem de bende bişi der mi?

aradım müsait değilim dedi ve kapattı....bir daha da aramadı zaten....eve gidicem nasılsa eve gelir yarın akşama kendi yemeğini kendi yapsın bu akşam bana böyle yaptı yarın akşamı kendi düşünsün....yoruldum artık....kendimle mi uğraşayım onunla mı uğraşayım bilmiyorum....üzülüyorum,kırılıyorum sonuç varmı yok...tek benim çocuğum değil ki onunda çocuğu....ama kendi oğluna böyle yapmıyor bu evlat değil ya ondandır....kavgada ondan çıktı zaten maddi değeri yüksek bir oyuncak almış şuan için gerek yoktu sıkışığız dedim olay oldu....ne diyeyim ne hali varsa görsün içime atıyorum sonra ne olacak bilmiyorum...kaldırıma çarptım sarsıldım dedi çocuğu kullanma diyor yalan söylüyormuşum...yüce rabbim büyük ne diyeyim....herzamanki gibi susuyorum....

canım dr senden istediyse yaptırmalısın sonuçları daha vermediysen diğerlerini de yaptır mutlaka ver... tabikide sonuçlarına bakıcak olan kişi senin doktorundur ona göre ilaç verir belki ,hemşire sadece senin aşı takibini yapıcak kişidir lütfen canım ihmal etme çok önemli bile olmasa dr un dediklerine kulak ver

böyleler işte ne diyim, hemen duygu sömürüsü yaptımızı düşünürler ben sana demedim mi. aynı benim kocam şu ara iyi gerçi garibimde alıştım bende o tavırlara... takma mı diyim tak desem uzucak gidicek sen daha çok üzülcen. dua et bol bol

oo sizin sorunun kaynagi cok ince, hassas canim ya. kaynana olayindan beter dir bu durum bilirim... canim taktik degsitirmekten baska sansin yok, ocugunla alali en ufak sey batiyo demekki ona. kendini tut ve hic bir sey soyleme, zor biliyorum ama yap bunu. ancak o sekilde huzur bulursunuz. yoksa erkekler bu konularda ustune gittikce beterlesir, inatlasir. ogluyla alakli hic bir sey soyleme cunku o aynni zamanda dis guclerinde etkisindedir. anladin sen onu. nacizane tavsiyemdir, bosuna uzme kendini.

ayy canım benım nolur uzulme ya gercekten ıcım sıkıldı senı okuyunca yurekten topla kendını sakın kafayla otur konus esınle erkekler de hamıleler gıbı psıkolojılerı degısırmıs bu donem ne bılım yanlış yaptıgı cok yanlış ama bı konus sakınles sende canım dıkkat et kendıne ıcıne atma hıcbısseyı su donem ne gelıola aklına al karsına konus

şaka gibi ama dktor benden hiç bişey istemedi tahlil yaptırdın mı diyede sormadı özel kliniği olunca mı ki?

çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için çocukla bir sorunum yok eşimde biliyor hatta herzaman beni kollar eşim bana sert çıkınca sen elif ablama bağıramazsın baba der,sorun çocuğuna aldığı hediyeye çevirdi yaptığı şeyin yanlış olduğunu biliyor kendine haklı neden bulup beni vurmaya çalışıyor anlamsız bir durum....çocuğun tüm ihtiyaçlarını ki daha c.tesi çorabına kadar tüm bayramlığını aldım...yapmayacak olsam yapmam....bilmiyorum arkadaşlar sıkıntılı durumda psikolojik olarak ezmeye çalışıyor ne yapıcam bilmiyorum eve gidip uyumak istyorum yüzünü görmek istemiyorum....benimle beraber bebeğimde üzülüyor onuda biliyorum....kayınvalideme söylesem bana hak verecek ama artık onun hakkında konuşmaktan sıkıldım....kusura bakmayın sizide sıkıyorum ama çok bunaldım....

Kızlar bir kişi dahi yorum yapmıyor sebebi nedir? Burda herkes birbirinin yanında olmalı diye acılıyor bu topikler..yoksa buraya girip,boş boş okumanın bir anlamı yok bence..belirli kişiler var ''a '' dese yorum yapılıyor..bence burda herkes eşit tutulmalı..anlamıyorum insanları yaaa birini kendilerine başkan seçiyorlar O ne dese onun kuyruğu oluyorlar..saçma geldi yani..bakın ben kaç gündür kendimi paralıyorum burda sıkılıyorum diye..birisi de bişiy desinn..ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…