2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
şaka gibi ama dktor benden hiç bişey istemedi tahlil yaptırdın mı diyede sormadı özel kliniği olunca mı ki?

nasıl yani istemedi kan tahlili yaptırmışsın idrar ve diğerlerine hemşire gerek yok demiş dedin ya o yüzden dedim yaptır mutlaka die aaaa inanmıyorum özel kliniğe gitsen bile ister diye biliyorum tatlım bunlar gebeliğin ilk döneminde önemlidir belki ilaç tedavisi olmanı gerektiricek bir durum vardır benim nacizane yorumum tabikide dr un en iyisini bilir...

ebah234
ALLAH sabır ve kolaylık versin sana gülüm bilirim insanın eşinle olan tartışması çok koyar insana bişeye benzemez bana eşim sesini yükseltse bile oturur ağlarım ben sevdiğinin yaptıkları çok koyar insana sabret gülüm bol bol dua et önceden ben nişanlıyken benim eşimde çok sinirliydi hemen parlardı bişeye bol bol dua ettim yalvardım ALLAHA sabrın sonu selamet şimdi bal gibi adam sözümden çıkmıyo üzstüne gitme biliyorum çok canın yanıyo hele ki hamileyken dahazor ama unutmazsan bunları bu kavga büyür ve ALLAH korusun aranız iyice açılır gülüm

olaylar biter gider ben üzüldüğümle kalırım
arkadaşlar birbirimize destek oluyoruz bir kişi başkan seçilip onunla ilgili konuşulmuyor neden böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum
hepimiz bayanız birbirimizin halinden anlarız diye konuşuyoruz....
hassasız birbirimizi sakinleştirmeye rahatlatmaya çalışıyoruz....
tam benim sorunum üzerine yazılmış bir yazı olduğu için üzerime aldım bugün bana yarın sana hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz....
rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın arkadaşlar....üzüldüm....

valla ya ne test yaptır dedi ne yaptırdın mı diye sordu sadece çoçuğa bakıyo işte kalp atışına gelişimine felan vitamin verdi hiç tahlil felan demedi ben sağlık ocağına kayıt için gittim o zaman yaptılar tahlili idrar için hastaneye gitmeme gerek varmı dedim hayır yok dedi hemşire varya bide kontrol başına 120 tl ödüyoruz hastanedeki doktordan hiç kimse memnun değil o 5 beter napsam ki? hendim yaptırıp sonuçlarımı götürsem:18:

canım ben görmedim ne zaman ne yazdın ?ben kendi fikrimi söylim bende yazıyorum arada cevap bile verilmediği oluyor verilmediği zaman da neden kimse bana cevap vermiyor demiyorum herkes o an başka bir muhabbette oluyor yani muhabbetin dışında oluncada bişi yazmak istemiyorum eğer yardımcı olabileceğim bir sorun varsa o an elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum :26::26::26:

Son düzenleme:

canim ben gormedim walla yazdigini yoksam ben her seye atliyorum zaten bana da cogu zaman yamiyolar ama bana ne takmiyorum ben. yaziyorum, okuyorum geciyorum. bosver canim ya gozden kacmistir.

elifcim bence porselen senle alakali demedi onu tahminimce........

banada çoğu zaman cvp gelmiyo ben bekıyorum bakıyorum yok onların muhabbetine dalıveriyorum ama bence kasıtlı değil gülüm o konuya odaklandıkları için hadi gel beraber konuşak benimde canım sıkılıyo bebişin seğiriyomu mesela senin bende tık yok?

canım zaten dr kendisi istiyor bu testleri hayret ettim vallacanım sen hangi şehirde oturuosun ve neden klinik tercih ettin iyi bir dr ve hastane araştır rutin kontrollerine oraya devam et doğumunda dahil derim nasıl bir dr bu...ben kendimden örnek verim muayane için 50 tl veriyorum ve zaten on gün içinde ücret almıyorlar gittiğinde ve yapılması gereken testlerin çoğunu hepimiz yaptırdık detaylı konuştukda topikte en azından rubellayı ve idrarı yaptır sen başka dr a gidersen lazım olur

merhaba kizlar..nasilsiniz???ya bugun yine bulantim yok ben her bulantim olmadigindakafayi yiyorumm biseymi oldu fiye((sakin olmam gerekiyor ama olamiyorum ne yapcam bilmiyorum..28 inde ikili test icin kontrolum var.12+3oluyorum gec degil degilmi??ben tup bebekle hamile kaldim.doktorum 2 li test icin baska doktora yonlendirdi.

ahhh ahhhh antalya nın kumluca ilçesinde oturuyorum gülüm netten bakabilirsin 1 tane devlet hastanesi var başka bişi yok ne özel hastane ne başka bişi hastanede ki doktor gitsem yapar testleri ama 5 paralık doktor değilmiş yeni geldi daha 2 kuzenim var hamile hiç memnun değilller ilgilenmiyomuş bile adam annemin rahmi kist doluymuş kıst var çok büyük demiş bu kadar ne bi anlattı ne bi gösterdi diyo benim doktor buranın en iyisi 120 tl 15 in içinde çağırdı 2 kez 60 tl addı bi kanamam deldi 3 gün sonra tekrar gittik 35 tl aldı napcan elim mahkum doğuma kadar orayı düşünüyorum antalyaya gitsem eşim çalışıyo 2 saatlik yol kanamam felan gelse haa deyince gidilmez ki mecburum yni

inanamiyorum ya bunlar nasil doktor.para almayi biliyorlar ama...tabi baska sansinizolmadigini bildikleri icinde kullaniyorlar acimasizlar

inanamiyorum ya bunlar nasil doktor.para almayi biliyorlar ama...tabi baska sansinizolmadigini bildikleri icinde kullaniyorlar acimasizlar
evet biliyo kumlucada oyurduğumu ben burda değilde finikede gidiyorum doktora biraz uzak yani şimdi tek düşüncem doğum bu doktor özel olduğu için doğum yaptıramaz devlet hasranesine bir kez olsun gitmedim gerçi 2li tarama testi için gitcem bide 3lü test için o kadar başkada gitmem beni tam tanımadan doğum mu yaptırcak napcam ben ya nasıl nerde doğurcam?

Canlarım nasılsınız.ya bu akıntı işi bitmıyo bende yaa.rahatsız edıyo artık beni..

Selam canlar ben bikac guNdur giremedim yorum yapma meselesine bende cok yazdim dert paylastim yanit gelmedi bende bisi beklemiorum yaziorum napimDelilige vurdum bisi dendimi hemen yanlis anlasilio ben ikili teste girdim dun iyi gecti sukur dr tahmni erkek bakalim bir ay sonra kesinlesir

kızlar ben çıkıyorum iftara 1 saat kaldı yemek yapim kociş gelir şimdi akşam görüşürüz inşallah byy byyy

ben de bi turlu doktor secemedim yaaaaaaaa...

Canlarım nasılsınız.ya bu akıntı işi bitmıyo bende yaa.rahatsız edıyo artık beni..
canim danis doktoruna

he he aynen ben de sevindim ikili testine insallah darisi bizim basimiza. bu rada ikinci pasa heberi. valla bu topikte kiz dogurana madalya verileck gibi geliyorrrr

Son düzenleme:

üstüne alınan arkadaş senin derdinin ne olduğunu bile bilmiyorum..çünkü günlerden beri bebeğimin en ufak sinyal vermesi için ne yapıcağımı şaşırdım çok üzügünüm çok kaygılıyım çok korkuyorum...ben en ufak belirti yok hemde hiçbirşey..hatta karnım küçüldü :18::18: En son cok büyük bir bebek tekme attı gibi oldu ondan sonra ne olduysa olduu Bugün ağlıyorum sürekli zaten hiç iyi değilimyüzüm sapsarı,gözlerim içi donuk,göğüsler küçücük acısız birde göbek küçüldü Offf allahım yardım et..kızlar eğer bişiy olduysa bebeğime allah korusun emin olun ki ben yaşayamamm öldürürüm kendimiii

ayyy allah korusun ne demek o yasayamam ya sen deli misin. alalh beterinden saklasin.
hemen oyle kotu dusunme . yarin degilmiydi kontrolun senin bence stres yapip bebgini de uzuyosun.
ne acilar var bu dunyada. tabi ki kolay degil ama oyle hemen olurum bilmem ne. dur bakalim bi, bu ne bicim kendini salmak oyle....
sakin ol, kendine gel.

bilirim canım oraları bu sene bende antalya kaş da tatil yaptım bir şey bulmak zor gerçekten ..valla canım anladım el mahkum olunca haklısın sende hayırlısı olsun inşaallah doğumun istediğin gibi gerçekleşir

yarın kontrolüm,içim felaket sıkıntılı..ilkini düşürdüm bunada bişiy olursaevlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…