2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yarın kontrolüm,içim felaket sıkıntılı..ilkini düşürdüm bunada bişiy olursaevlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum zaten

o zaman kendi kendine teshis koymaaaa. yarin bi git bakalim bende de oyle cook belirti yok yani. bazen aciyor gosguslerim abzen hic bisey yok.
tabiki kolay degil bir kayip yasamissin ama bu topikte okumuyomusun ne kayiplar var, olacaksa olur ama olmayacaksa da stres yapip oldurma.

sakinles simdi, al kocani cik disari ne bileyim kafani dagit dusunup durmaaa

canım allah korusun kötü kötü şeyler düşünme 12.haftadan itibaren belirtiler kendini kaybediyormuş zaten daha iyi hissediyormuşsun ağlama da lütfen bebeğinide üzme... bnmde göbeğim bir gün şiş birgün belime yapışık bazen bulantım oluyor bazense başım ağrıyor bazen hiç olmuyor arada kasıklarım ağrıyor batıyor kötümü düşüneyim hemen kendi psikolojini ne hale sokmuşsun pozitif düşünürmüsün lütfen kötü dönemleri atlatmışsın zaten endişelenme aaaaaaaa bak kızıyorum

Ne diosun sen ya sacmalama allahin gucune gider bole laflar etme sen bole kaygili oldukca o rahat edemez konuyu kacirmis olabilirim ama dr a gitmedinmi gitde bir icin rahatlasin

10 gun sonra benimde belirtilerim gececekmis ben o 10 gunu bekliyorum senin yaptigina bak. Bunlar normal hepmizin belirtisi azalacak rahat edecez.

kızlaarr selam herkese..bi cinsiyet haberide benden..bugün ikili testim vardı,test sırasında eli ağzında uyuyodu sıpam,burun kemiğinide gördük.doktorumuzun işi bitince uyandı gerildi,sonra bize doğru döndü..çook muhteşemdi,tadı damağımda kaldı

vee doktorum kesin olmamakla birlikte %51 erkek dedi

aaaa hadi hayırlı olsun canım topiğimizde 2. paşamızda belli oldu

ne diosun sen ya sacmalama allahin gucune gider bole laflar etme sen bole kaygili oldukca o rahat edemez konuyu kacirmis olabilirim ama dr a gitmedinmi gitde bir icin rahatlasin

10 gun sonra benimde belirtilerim gececekmis ben o 10 gunu bekliyorum senin yaptigina bak. Bunlar normal hepmizin belirtisi azalacak rahat edecez.

kızlar böyle düşündüğüm için kendime de kızıyorum..ama elimde olmadan cok merak ediyorum yavrumu.galiba ben biraz fazla heyecan yapıyorum ve bu huyumuda değiştiremiyorum.çook tez canlıyım.zaten ben dünyaya gelirkende çok acele etmişimm (güldüm şimdi bak yaaa kendi kendime) rabbim güzel haberlerle dönmemi nasip etsin inşallah yarın öğlende gidicem inşallahh

SÜPER BİR HABER ÇOK SEVİNDİM CANIM SENİN ADINA..ALLAHIM SAĞ SAĞLİM SİZİ BİRBİRİNİZE KAVUŞMANIZI NASİP ETSİN İNŞALLAHH..ELİ AĞZINDA UYUYODU HE ALLAHIM MUCİZESİNE BAK NE GÜZEL BİR DUYGU BU :))) MAŞALLAH BEBİŞİNEEE PAŞAN HAYIRLI OLSUN TATLIM

cnm ense ölçümünü hatırlıyo musun?senle nerdeyse aynıyız.benim hep haftamla aynı gidiyodu,bu sefer 12+1 ile uyumlu çıktı.4 gün ilerden gidiyo.

cnm senle aramızda 2 gün var.bende de belirtiler azaldı,benimde ödüm kopuyodu kalbi mi durdu acaba diye?benimde göbeğim nerdeyse eskisi gibi.bugün kontrolüm vardı,herşey normaldi.boşuna hem kendini hemde bebişini üzme bence..

sende bence kendini öyle hayal et..mesela ben korktuğumda en son ultrason görüntüsünü hatırlayıp acayip mutlu oluyodum,kıpır kıpırdı..şimdi artık bugünkü hali hafızamda olacak..

hepimiz merak ediyoruz canım çoğumuzun ilk hamileliği bende bir tane sorunlu hamilelik yaşadım ama kendimi bırakmadım millet neler neler yaşıyor,genciz dedim yine olur veren allah alan allah dedim hayırlısı böyleymiş dedim yine verdi çok şükür... ama böyle ortada bişey yok kendi kendini yemişsin allahın gücüne gider arkadaşım pozitif düşün inşaallah da güzel haberlerle de dönüceksin inanıyorum ben

slm kızlar

nasılsınız bakalım ben bir süredir giremiyordum şimdi bakiim dedimm.ay 12 haftaya giren arkadaşlar var sizin adınıza çok sevindim allahım bizede ozamanları hemencik göstereir inşaalllah....bazı arkadaşlar kendine sıkıntı yapmış bebişim hareketli değil karnım yok die...emin ol hepimizi öyleyiz..ay ağır kaldırdım ay karnım ağrıdı bişeymi var die evham yapıyoruzzz...canlarım benim kendinizi ve bebişleriniz üzmeyin bende bazen sıkıntı yapıyorum yok öle yok böle die ama Allahım hakımızda neyse hayırlısını versin...hamileliğinizin tadını çıkarın...ben afedersiniz istifar ediyorum die seviniyorummm:)))neyse ben size bişey sorcam bazen ani hareketlerde veya hapşurduğunuzda kasık ağrınız oluyormuuu....

kesinlikle katılıyorum..bende 5.haftamda düşük tehlikesi geçirmiştim.kanamayla beraber pıhtı gelmişti ve ben kesemin düştüğünü sanmıştım.o sabah olana kadar bin kere ölmüştüm.ama bak şimdi paşamın keyfini seyrettim bugün ve martta canlı canlı kucağımızda seyredicez hep beraber inşallah..

Merhaba arkadaslar
Yoklama vermeye geldim, çok yorgunum. Sabah istanbula gittim, toplantı yaptım. 4de dondüm, Ankara'da bir toplantı yaptım. Oradan da ofise gittim 9a kadar çalıştım (
Elif, kocan giciklik yapmış gercekten. Umarım bu aksam tatlıya bağlarsınız.
Porselen bebek, yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
Paşaları 3ledik herhalde :) kayra topik erkek diyordu doğru çıkıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…