yarın kontrolüm,içim felaket sıkıntılı..ilkini düşürdüm bunada bişiy olursaevlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum zaten
üstüne alınan arkadaş senin derdinin ne olduğunu bile bilmiyorum..çünkü günlerden beri bebeğimin en ufak sinyal vermesi için ne yapıcağımı şaşırdımçok üzügünüm çok kaygılıyım çok korkuyorum...ben en ufak belirti yok hemde hiçbirşey..hatta karnım küçüldü :18::18: En son cok büyük bir bebek tekme attı gibi oldu ondan sonra ne olduysa olduu Bugün ağlıyorum sürekli zaten hiç iyi değilim yüzüm sapsarı,gözlerim içi donuk,göğüsler küçücük acısız birde göbek küçüldü Offf allahım yardım et..kızlar eğer bişiy olduysa bebeğime allah korusun emin olun ki ben yaşayamamm öldürürüm kendimiii
üstüne alınan arkadaş senin derdinin ne olduğunu bile bilmiyorum..çünkü günlerden beri bebeğimin en ufak sinyal vermesi için ne yapıcağımı şaşırdımçok üzügünüm çok kaygılıyım çok korkuyorum...ben en ufak belirti yok hemde hiçbirşey..hatta karnım küçüldü :18::18: En son cok büyük bir bebek tekme attı gibi oldu ondan sonra ne olduysa olduu Bugün ağlıyorum sürekli zaten hiç iyi değilim yüzüm sapsarı,gözlerim içi donuk,göğüsler küçücük acısız birde göbek küçüldü Offf allahım yardım et..kızlar eğer bişiy olduysa bebeğime allah korusun emin olun ki ben yaşayamamm öldürürüm kendimiii
kızlaarr selam herkese..bi cinsiyet haberide benden..bugün ikili testim vardı,test sırasında eli ağzında uyuyodu sıpam,burun kemiğinide gördük.doktorumuzun işi bitince uyandı gerildi,sonra bize doğru döndü..çook muhteşemdi,tadı damağımda kaldı
vee doktorum kesin olmamakla birlikte %51 erkek dedi
aaaa hadi hayırlı olsun canımtopiğimizde 2. paşamızda belli oldu
sağol cnm,darısı tüm topiktekilere
canım allah korusun kötü kötü şeyler düşünme 12.haftadan itibaren belirtiler kendini kaybediyormuş zaten daha iyi hissediyormuşsun ağlama da lütfen bebeğinide üzme... Bnmde göbeğim bir gün şiş birgün belime yapışık bazen bulantım oluyor bazense başım ağrıyor bazen hiç olmuyor arada kasıklarım ağrıyor batıyor kötümü düşüneyim hemen kendi psikolojini ne hale sokmuşsun pozitif düşünürmüsün lütfen kötü dönemleri atlatmışsın zaten endişelenme aaaaaaaa bak kızıyorum
ne diosun sen ya sacmalama allahin gucune gider bole laflar etme sen bole kaygili oldukca o rahat edemez konuyu kacirmis olabilirim ama dr a gitmedinmi gitde bir icin rahatlasin
10 gun sonra benimde belirtilerim gececekmis ben o 10 gunu bekliyorum senin yaptigina bak. Bunlar normal hepmizin belirtisi azalacak rahat edecez.
sağol cnm,darısı tüm topiktekilere
kızlaarr selam herkese..bi cinsiyet haberide benden..bugün ikili testim vardı,test sırasında eli ağzında uyuyodu sıpam,burun kemiğinide gördük.doktorumuzun işi bitince uyandı gerildi,sonra bize doğru döndü..çook muhteşemdi,tadı damağımda kaldı
vee doktorum kesin olmamakla birlikte %51 erkek dedi
Selam canlar ben bikac guNdur giremedim yorum yapma meselesine bende cok yazdim dert paylastim yanit gelmedi bende bisi beklemiorum yaziorum napimDelilige vurdum bisi dendimi hemen yanlis anlasilio ben ikili teste girdim dun iyi gecti sukur dr tahmni erkek bakalim bir ay sonra kesinlesir
SÜPER BİR HABER ÇOK SEVİNDİM CANIM SENİN ADINA..ALLAHIM SAĞ SAĞLİM SİZİ BİRBİRİNİZE KAVUŞMANIZI NASİP ETSİN İNŞALLAHH..ELİ AĞZINDA UYUYODU HE ALLAHIM MUCİZESİNE BAK NE GÜZEL BİR DUYGU BU :))) MAŞALLAH BEBİŞİNEEE PAŞAN HAYIRLI OLSUN TATLIM
kızlar böyle düşündüğüm için kendime de kızıyorum..ama elimde olmadan cok merak ediyorum yavrumu.galiba ben biraz fazla heyecan yapıyorum ve bu huyumuda değiştiremiyorum.çook tez canlıyım.zaten ben dünyaya gelirkende çok acele etmişimm(güldüm şimdi bak yaaa kendi kendime) rabbim güzel haberlerle dönmemi nasip etsin inşallah yarın öğlende gidicem inşallahh
hepimiz merak ediyoruz canım çoğumuzun ilk hamileliği bende bir tane sorunlu hamilelik yaşadım ama kendimi bırakmadım millet neler neler yaşıyor,genciz dedim yine olur veren allah alan allah dedim hayırlısı böyleymiş dedim yine verdi çok şükür... ama böyle ortada bişey yok kendi kendini yemişsin allahın gücüne gider arkadaşım pozitif düşün inşaallah da güzel haberlerle de dönüceksin inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?