Ramazanın ilk günü bir sürprizle hamile olduğumu öğrendim, bugün de gelişemeyen bebeğimi Ramazanın son gününde kürtajla aldırmam gerektiğini öğrendim. ŞoklardayımŞoklardayım... Bir Ramazandı geldi geçti hayatımdan... Asla isyan etmiyorum ama çok mutsuzum. Allahım sizin bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ramazanın ilk günü bir sürprizle hamile olduğumu öğrendim, bugün de gelişemeyen bebeğimi Ramazanın son gününde kürtajla aldırmam gerektiğini öğrendim. ŞoklardayımŞoklardayım... Bir Ramazandı geldi geçti hayatımdan... Asla isyan etmiyorum ama çok mutsuzum. Allahım sizin bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
hehe ben çınar istiyorum bebem hamza diyor rüyam ömer....artık nüfüsa çınar hamza ömer ...yazdırırız.hayırlara cıksın inş. rüyan cok güzelmiş.
benimde aklıma sey geldi bu sana bebeğinin isim müjdesi mi aceba.
erkek olursa ömer koy gibisinden aama sanırım oğlusun hamza diye seviyordu.
ömer hamza koyun sizde erkek olursa
kıyamam sana ya..ilk zamanlardan biliyorum seni ne kadar duyarlıydın halbukii...allah bilsin canım ama sen yavrunu düşün.madem o yavrusunu düşünüyor sen iki katı kendi kuzunu düşün..sakın yıpratma kendini sakın..benim sürekli ağlıyasım var,çok kırılmışım demekki
gözlerim dolu dolu oluyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum
çok kırgınım çok kızgınım hala aramadı
selamlar herkese umarım bebişlerle iyisinizdir
dün hiç giremedim çok kötüydüm bugün de öyleyim sinüzit problemim azdı yine ama çok şükür grip aşamasındaymışım doktora gittim bugün dayanamadım artık ama ilaç veremem sana dedi ağrı kesici ve burun spreyi verdi bol bol vitamin ve dinlenmeyle geçecek dedi off off bebeğime bişey olur diye korkuyorum bendedünden beri eşimde kendine dikkat etmiyorsun diye söyleniyor uyuz sanki keyfimden hasta oldum
dün doktor kontrolüm vardı bebişim iyiymiş ense kalınlığı normal dedi doktorum ikili testi yaptırdık hemen az önce aldık sonuçları doktor eşime risk yok demiş çok şükür sağlıklıymış bebişimkocaman olmuştu burnu hokka gibiydi ağzı açık esniyordu meleğim cinsiyetini sormadım ama doktorum da erken dedi doğru olmaz şimdi yanılma payı yüksek diyince fikrini sormadım bende benden böyle haberler umarım siz iyisinizdir hamişler
selamun aleyküm canlarrr
canım benimmm...
bende dün hz ömeri düşünmüştüm uzun uzun,ahlakını,imanını........
hatta bunun üzerine onun bür sözünü paylaştım burda
demek sana geçti hislerim taaa burdan.
RABBİM gönlünün güzelliğini rüyana yansıtmış,hayırlara gelsin inşallahh...
bende rüyamda önemli mübarek bir insanı gördüm,ve o kadar netti ki anlatamam......
çok mutluyum çokkk...
RABBİM salih rüyalar nasip etsin cümlemize....
kızlaarrrrr benim de yarın dr kontrolum var
ne dersiniz cinsiyetini söyler mi acaba
canımmm ne kadar sürede oldu bu söylediklerin ?????
bende yaklaşık 15 gündür yürüyorum koşu bandında ama hala grma gram yükseliyorum...
çok canım sıklıor yha bu duruma..
neden ben hep kolay kilo alabilen taraftayım yhaaaaaaaaa
s.a kızlarrr misafirim vardı dönderir döndermez koştum yanınıza bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir inşallah
sağlıkla güzellikle giy inşallah canım..ben aldım canımm hemde 3 tane birden.....
üçüne de kıyamadım aldım gittti vallaa.
biraz tuzlu oldu ama olsun bakalım..
sevil giyime bak netten.ebru hamileliğede bak..ben hep o ikisinden almıştım.bende çok almıcam belki işe gideceğim için bikaç pantolon.ben yaz hamilesiydim kuzumda hep kapri ve kot almıştım...ben geçenlerde bi kot pantolan aLDIM İŞTE üstünede gömlek her yere onunla gidiyorum çok rahat valla ama yakında laf olcak başka sırtı yok haralde diyebaşkada pek bişey beğenmedim şimdi netten bakıyorum bi kaç sitede var hamile hiyim ama onlarda hoşuma gitmedi offf ama almam lazım bişiler
kızlaaar davul gibi oldum yineeee. gobusume bakın 5 aylık dersiniz su an tabi sabah fossssss
Aaa bu kadar damat adayı gelecekse gelin de şart olmaz ki.seyyar ultrasyonlar (anneler,teyzeler,komsular ve hıslerinın guclu oldugunu idda edenlerhep kızın olck dıyolar bana.bakalım gercek ultrasyon ne diyecek iyi desınde elı ayagı duzgun desin en kıymetlı sozler bunlar..
z kelebek çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıccakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin....nur sey nur inşaallh cinsiyeti belli olur Allah gönlğne göre hayırlı muradlar versın ...
herkese selamlar hayırlı geceler arkadaşlar çok mesajları okuyorum geçmişi sğrekli takip edemesemde çoğuna yorum yazamasamda dualarımızla kalben birbirimize destek olduğumuzada inanıyorum okuduğum her mesajı ihtiyaca göre dua ediyorum açıkcası okuduğum an...
Bende de hamilileğin en tuhaf belirtisi 15 yaşından beri çıkmayan alın sivilceleri bebişler bizi en az 10 yıl gençleştirdi şimdiden :) ne yapalım güzel düşünmek de fayda var
birde ben 3 kilo aldım sanırım biraz fazla oldu buda bebeğin bizi en az 10 yaşda olgun kadın yapacağı anlamına geliyor inşaallh...
herkese selamlar varmı benim gibi 10 yıl gençleşen ama 10 yılda olgun kadın olma yoluna giren ?
koysaydın göbüş yada usg anlatsaydın hamileikte yaşadıklarını sanada yorum yapardık şekerim.ama bu topikten çok kız çıkmayacak bu anlamdada ben hislerime güveniyorum.kızı olan elet olacakta paşalar önde gidecek bakalım artık.şubat annelerinde bakıyorum onlardada paşalar önde gidiyor...
gülüm benim bende dogustan göbis oldugu icin pek hamıle gbı dglmama kılo almadım hala hatta zayıfladım.hıc mıde bulantısı yaşamadım.daha once de soyldm dişlermd hassayet,el ve ayak parmaklarmda usume bırde uyku aşerme durumum da yok.boyle iştee..
testleri yazdığı kağıt şuan bende değil hatırlamıyorum ki eşimde sağlık ocağına sordurttum yapılmıyo bizde sadece kan tedti yapılıyor demişler devlet hastanesine de gitmek içimden hiç gelmiyor ama özel de çok tutar diye mecburen gideyim bari :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?