2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ramazanın ilk günü bir sürprizle hamile olduğumu öğrendim, bugün de gelişemeyen bebeğimi Ramazanın son gününde kürtajla aldırmam gerektiğini öğrendim. Şoklardayım Şoklardayım... Bir Ramazandı geldi geçti hayatımdan... Asla isyan etmiyorum ama çok mutsuzum. Allahım sizin bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

canım üzülmemek elde değil..Allah sana en kısa zmanda sağlıkla sıhhatlee bir bebek nasip etsinn..çabucak toparlan inşş..

Allahım yardımcın olsun,tez vakitte sanada hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin..

ayy canım kıyamam ya, hayat ıste gulzelıklerde var cırkınlıklerde
hepsı bızler ıcın be guzelım.sen umudunu yıtırme sakın, guclu ol.
umarım en kısa zamanda allah tekrar nasıp eder.

canım çok geçmiş olsun kendini bırakma lütfen rabbim tekrar nasip etsin inşaallah hayırlısıyla...

hehe ben çınar istiyorum bebem hamza diyor rüyam ömer....artık nüfüsa çınar hamza ömer ...yazdırırız.şaka bir yanada çok etkilendim ben ya.annemde diyorki oğlunda peygamber ism, diyor sende rüyanda gördün.hayırlara vesile olsun canım....

benim sürekli ağlıyasım var,çok kırılmışım demekki
gözlerim dolu dolu oluyor bağıra bağıra ağlamak istiyorum
çok kırgınım çok kızgınım hala aramadı
kıyamam sana ya..ilk zamanlardan biliyorum seni ne kadar duyarlıydın halbukii...allah bilsin canım ama sen yavrunu düşün.madem o yavrusunu düşünüyor sen iki katı kendi kuzunu düşün..sakın yıpratma kendini sakın..

nie sormadın kız??erkek diyecekti ammada uyuz doktorun varmış benimki zırt die söler sormana gerek kalmaz...özledim hem seni çok kaybolma...neyse haberler güzel çok şükür...

aleyküm selam kuzum.biliyorum rüyanı sana telefonda anlattım ben anlamını.ama ben şaşırdım..sabah hala sayıklıyordum eşim kaldırdı ...tüm gün kurtulamadım etkisinden.amin kuzum ya amin...

kızlaarrrrr benim de yarın dr kontrolum var
ne dersiniz cinsiyetini söyler mi acaba

söyleyecek elimde telefon beklicem duayla...4.paşa gelsin bakalım...

gülüm ben bir yıldan fazladır yürüyorum zaten.özel bişey değil.hala kilo kaybediyorum hamilelikten bu yana popom küçüldü kollarım inceldi.bugün annemin komşusu doktora git eriyorsun dedi..hayırlısı ne diyeyim...

s.a kızlarrr misafirim vardı dönderir döndermez koştum yanınıza bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir inşallah

iyiyiz canısım sen nasılsın???

ben aldım canımm hemde 3 tane birden.....
üçüne de kıyamadım aldım gittti vallaa.
biraz tuzlu oldu ama olsun bakalım..
sağlıkla güzellikle giy inşallah canım..

sevil giyime bak netten.ebru hamileliğede bak..ben hep o ikisinden almıştım.bende çok almıcam belki işe gideceğim için bikaç pantolon.ben yaz hamilesiydim kuzumda hep kapri ve kot almıştım...

çok üzüldüm kuzum ne denir ki...rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin...

Allahım yardımcın olsun,tez vakitte sanada hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin..

canım geçmis olsun.her seyde vardır bir hayır.nasıl hamılelgmzı duyunca sevındıysek bu tür durumlarda da metanetli olmaliyız.zaten doktorun sana gereklı tavsıye ve moralı verecek.en hayırlı zamanda rabbım cumlemıze bebisımizı saglıkla nasip etsin.

kızlaaar davul gibi oldum yineeee. gobusume bakın 5 aylık dersiniz su an tabi sabah fossssss

Aaa bu kadar damat adayı gelecekse gelin de şart olmaz ki.seyyar ultrasyonlar (anneler,teyzeler,komsular ve hıslerinın guclu oldugunu idda edenler hep kızın olck dıyolar bana.bakalım gercek ultrasyon ne diyecek iyi desınde elı ayagı duzgun desin en kıymetlı sozler bunlar..

koysaydın göbüş yada usg anlatsaydın hamileikte yaşadıklarını sanada yorum yapardık şekerim.ama bu topikten çok kız çıkmayacak bu anlamdada ben hislerime güveniyorum.kızı olan elet olacakta paşalar önde gidecek bakalım artık.şubat annelerinde bakıyorum onlardada paşalar önde gidiyor...

z kelebek çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıccakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin....nur sey nur inşaallh cinsiyeti belli olur Allah gönlğne göre hayırlı muradlar versın ...
herkese selamlar hayırlı geceler arkadaşlar çok mesajları okuyorum geçmişi sğrekli takip edemesemde çoğuna yorum yazamasamda dualarımızla kalben birbirimize destek olduğumuzada inanıyorum okuduğum her mesajı ihtiyaca göre dua ediyorum açıkcası okuduğum an...
Bende de hamilileğin en tuhaf belirtisi 15 yaşından beri çıkmayan alın sivilceleri bebişler bizi en az 10 yıl gençleştirdi şimdiden :) ne yapalım güzel düşünmek de fayda var
birde ben 3 kilo aldım sanırım biraz fazla oldu buda bebeğin bizi en az 10 yaşda olgun kadın yapacağı anlamına geliyor inşaallh...
herkese selamlar varmı benim gibi 10 yıl gençleşen ama 10 yılda olgun kadın olma yoluna giren ?

güzeldim dahada güzelleştim valla gülüm yüzümde olan bir kaç iz vardı onlar bile kayboldu ışıl ışıl çok aydınlık bir yüzüm oldu beeğimin hediyesi....10 yaş olgun olmak istemiyorummmmbu yaş yeter en fazla 30.otuzdan sonra 4 yılda bir yaş atacağım

gülüm benim bende dogustan göbis oldugu icin pek hamıle gbı dglm ama kılo almadım hala hatta zayıfladım.hıc mıde bulantısı yaşamadım.daha once de soyldm dişlermd hassayet,el ve ayak parmaklarmda usume bırde uyku aşerme durumum da yok.boyle iştee..

gizli sürpriz bebek olacak kuzucukayaklarda üşüme erkek gibi sanki....azıcık öle hissettim sanki ama

Bende ozel doktora gittigim halde testleri devlette yaptirdim
Gerek yok yani fazladan para vermenize

Canim benim gercekten zor bi surec. bende yasadim ama bak simdi hamileyim.
nasip diye bak belki dogru zaman degildir.
lutfen kendini cok uzme hayirlisiyla bi sure sonra olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…