günaydın...
arkadaşımızı niye bu kadar tersliyorsun ki,o da yaptığı hatanın farkında senin kadar o da hamile birbirimizi eleştirirken bence biraz daha duyarlı olalım.önemli olan 9 ay boyunca ne yiyip ne içtiğinden öte,doğduktan sonra ne kadar iyi anne baba olduğundur,şuanda çocuk kanser hastaları,böbrek hastalarının anneleri emin ol sigara içmemiştir...herkes kendi yanlışları ve doğruları ile yaşar içmemek senin doğrun içmek onun tereddütüdür.....
özel hastanede doktor bana yapılması için bazı testler verdi 5 tane falab işte içinde kan ve idrar var iğerlerini anlamadım annede bir hastalık varmı sarılık falan diye dedi bendedetaylı sormadım:44::44:
Size de verdi mi?????????? Devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum cuma günüAma burada kimse bahsetmedi o testlerden
Selam canlar ben bikac guNdur giremedim yorum yapma meselesine bende cok yazdim dert paylastim yanit gelmedi bende bisi beklemiorum yaziorum napimDelilige vurdum bisi dendimi hemen yanlis anlasilio ben ikili teste girdim dun iyi gecti sukur dr tahmni erkek bakalim bir ay sonra kesinlesir
üstüne alınan arkadaş senin derdinin ne olduğunu bile bilmiyorum..çünkü günlerden beri bebeğimin en ufak sinyal vermesi için ne yapıcağımı şaşırdımçok üzügünüm çok kaygılıyım çok korkuyorum...ben en ufak belirti yok hemde hiçbirşey..hatta karnım küçüldü :18::18: En son cok büyük bir bebek tekme attı gibi oldu ondan sonra ne olduysa olduu Bugün ağlıyorum sürekli zaten hiç iyi değilim yüzüm sapsarı,gözlerim içi donuk,göğüsler küçücük acısız birde göbek küçüldü Offf allahım yardım et..kızlar eğer bişiy olduysa bebeğime allah korusun emin olun ki ben yaşayamamm öldürürüm kendimiii
kızlaarr selam herkese..bi cinsiyet haberide benden..bugün ikili testim vardı,test sırasında eli ağzında uyuyodu sıpam,burun kemiğinide gördük.doktorumuzun işi bitince uyandı gerildi,sonra bize doğru döndü..çook muhteşemdi,tadı damağımda kaldı
vee doktorum kesin olmamakla birlikte %51 erkek dedi
kızlar böyle düşündüğüm için kendime de kızıyorum..ama elimde olmadan cok merak ediyorum yavrumu.galiba ben biraz fazla heyecan yapıyorum ve bu huyumuda değiştiremiyorum.çook tez canlıyım.zaten ben dünyaya gelirkende çok acele etmişimm(güldüm şimdi bak yaaa kendi kendime) rabbim güzel haberlerle dönmemi nasip etsin inşallah yarın öğlende gidicem inşallahh
slm kızlar
nasılsınız bakalım ben bir süredir giremiyordum şimdi bakiim dedimm.ay 12 haftaya giren arkadaşlar var sizin adınıza çok sevindim allahım bizede ozamanları hemencik göstereir inşaalllah....bazı arkadaşlar kendine sıkıntı yapmış bebişim hareketli değil karnım yok die...emin ol hepimizi öyleyiz..ay ağır kaldırdım ay karnım ağrıdı bişeymi var die evham yapıyoruzzz...canlarım benim kendinizi ve bebişleriniz üzmeyin bende bazen sıkıntı yapıyorum yok öle yok böle die ama Allahım hakımızda neyse hayırlısını versin...hamileliğinizin tadını çıkarın...ben afedersiniz istifar ediyorum die seviniyorummm:)))neyse ben size bişey sorcam bazen ani hareketlerde veya hapşurduğunuzda kasık ağrınız oluyormuuu....
kızlaarr selam herkese..bi cinsiyet haberide benden..bugün ikili testim vardı,test sırasında eli ağzında uyuyodu sıpam,burun kemiğinide gördük.doktorumuzun işi bitince uyandı gerildi,sonra bize doğru döndü..çook muhteşemdi,tadı damağımda kaldı
vee doktorum kesin olmamakla birlikte %51 erkek dedi
Slm arkadaslar bendesuan turkiyedetatildeyim o yuzden sohbetlerinize pek katilamiyorum
Cuma gunu konyada ultrasona giricem bir seyi merak ettim
Bazi arkadaslarin doktorlari cinsiyet kesin olmamakla beraber yinede ihtimal soylemis
Acaba cuma gunubende sorsam doktor tuhaf bakarmi .. cunku oglumda fransadaki doktorum 17. Haftadan once kesinlikle soylememisti .. netlesmeden asla soyleyemeyiz demisti ..
1 oglum var rabbim hayirlisini versin kesinlikle illaki su olsun diye biistegim yok ama icime cok kiz doguyor
Ne zamanelim karnima gitse kizim diye sevesim geliyor .. oglumdada boyle olmustum ilk gunden hep oglum diye seviyordum icime erkek dogmustu ve kesinlikle emindim erkek olduguna ..
bende geldim aranıza inşallah bende mart ayında ilk bebeğimi kucağıma alacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?