2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

teşşekkür ederim ebah önce beni anlayıp yüreğimi rahatlatmak için zamanını ayırıp moralimi düzeltcek şeyler yazdığın için sonra beni savunduğun için..kim ne derse desin öenmli değil kötü söze yer yok kalbimde üzüldüm geçtim..doktoruma da anlattım dayanamayıp hiçbirşey olmamıştır dedi hiiiç merak etme dedi bundan sonra içme içenin de yanında durma dedi hele 12.haftadan sonra aklına bile getirme dedi:) sana da çok geçmiş olsun kazadan dolayı korkmuşsundur ama bebeğini güçlü kılar bu durum dert etme:) eşine de allahtan bir iyilik gelsin de senin yüzün hiç asılmasın inşallah:)

ben yaptırdım canım

bir dolu test 5 tüp falan kan aldılar idrarda hepsinin sonucu iyi çıktı şükür..

merak etme olması gereken şeyler

maşAllah canım ne mutlu size
testinde iyi geçmesine çok sevindim..

canım benim yerimde olsan sanırım daha da evham yapardın

hamdolsun ne bulantım var ne başka bir hamilelik belirtim

doktorum gittiğimde 4 hafta sonraya gün vermişti ve bu cuma nihayet gideceğiz

merak gerçekten insann içini kemiriyor ama bol dua kötü düşünceleri kafandan at inş.

hayırlı olsun canım :)

Merhaba güzel anneler geçmişi zor okudum telefondan girince birkaç sayfa öncesi yapılan testlerden söz edilmiş. Ben de özel hastaneye gidiyorum fakat doktorum hiç bir şeyistemedi bir az sonra gel dedi. Oda takribi 12. Hafta yapıyor şu anmemleketteyim. Bi daha doktora da gidemedim hatta sağlık ocağına kayıt da yaptırmadım. bayramdan sonra evime gidince yaptırabilecegim sizce o testler. 12.haftada yapılsa. Geç mi olur?
Bi de her zaman giremiyorum girsemde sadece yorumlarjı okuyabiliyorum cep telefonu ile zor oluyor .kusura bakmayin

topikte yine tartışma yine aynı konuu..
alınganlık normalde bu alınganlık değil kız haklı kimse cwp wermiyo burda naapsın neyseee herkes kendince haklı ben fikrimi söyledimm yapmamaya çalışın kızlar en büyük destekçiniz birbirinizsiniz...

kayramm canımm
tüm mesajlarını itinayla okudum yine canım..
seni özledim kızzzzz...
iyisindir inşallahh..

ebah canım benim
seni çok merak ettim
şu anda durumun nasıl acaba?
uzun zaman aklımdan gitmedin.
inşallah sende iyisindir canımm..

gülşah
hayatım sen hiç böyle şeylere takılma.dr un en güzel cevabı vermiş zaten..
sen gayet bilinçli bir annesin..
ve bundan sonra da öyle olacaksın..

veee kızlarr minik böcüklerinizle sizlerde iyisinizdir inşallahhh..

çok heyecanlıyım bebeğimi görücem yarın

cnm benimde hiçbir belirtim yok,eskisinden daha enerjiğim hatta ve göbeğim falan da çıkmadı..Ama biz şanslı hamileleriz bence bebeklerimiz bizi üzmeden büyüyor.Doktor kontrollerinde bi, sorun yoksa gereksiz evham yapma bebeğini etkileme.

Bnm de öksürürken hapşırırken kasıklarıma sancı giriyor normaldir cnm.

Arkadaşım çok sevindim hayırlı olsun...

Topic gerçekten paşa doldu ama artık kız haberi de gelsinnnnnn...Beni beklerseniz bayramdan sonra ancak haber verebilicem.Tahminler kız yönünde ama kısmet..

KAyracım sen ce bnm kız mı erkek mi ? hiç belirtim yok tatlıdan tiksindim sadece çikolata, dondurma tatlı şeyler yiyemiyorum.

günaydınnnnnnnnn.......

bıgün kendime bayramlık almak istiyorum ama hiç halim yok işe zor geldim....

bayramı da gezerek geçirebileciğimi hiç sanmıyorum zaten büyük ihtimal yatarım

siz benim yerime de gezin kızlarrrr

Slm arkadaslar bendesuan turkiyedetatildeyim o yuzden sohbetlerinize pek katilamiyorum
Cuma gunu konyada ultrasona giricem bir seyi merak ettim
Bazi arkadaslarin doktorlari cinsiyet kesin olmamakla beraber yinede ihtimal soylemis
Acaba cuma gunubende sorsam doktor tuhaf bakarmi .. cunku oglumda fransadaki doktorum 17. Haftadan once kesinlikle soylememisti .. netlesmeden asla soyleyemeyiz demisti ..
1 oglum var rabbim hayirlisini versin kesinlikle illaki su olsun diye biistegim yok ama icime cok kiz doguyor
Ne zamanelim karnima gitse kizim diye sevesim geliyor .. oglumdada boyle olmustum ilk gunden hep oglum diye seviyordum icime erkek dogmustu ve kesinlikle emindim erkek olduguna ..

Benimde sukurler olsunki bulantilarim ve siskinligim bitti kizlar
Bence uzulupkorkmaniz cok,normal insan ilkbebekte psikopat oluyor oglumda cok manyakcaseylere agladigimi bilirim ..ama bundada asiri rahatim sanirim ikincide insan tecrubei oluyor ... daha biz bi kalp atisini duyduk sonra tatilegeldik dogruduzgunultrasonda 1 sefer gordum
Birde sankrim oglum yuzundende heyecanim cok az ..djn 2 yasina girdi o kadar dillendiki her gn yeni bir kelime her gun yeni bir sey onu izlemektenneyalan soyluyum bebeis pek aklimiza gelmiyo ... insallah minik mercimegimde bi hareketlensin o zaman tam hissedicez aramizda bi 4.daha oldugunu ...
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ...

rabbim sağlıkla herkese hayırlı ebişler versin.ben bugün kendimi çok dinç hissediyorum kızlarrr :)allah nazarlardan korusun.acayip bi enerji patlamam var.size de yolluyorum burdan güzel enerjilerimi yakalayınn :)

İnş hislerinde yanılmassın tatlım,hayırlısı olsun.yüreğindeki olur inş.sağlıkla doğsun.bence burda 13. haftada olduğun için öğrenebilirsin bence cinsiyetini

günaydın kızlar gününüz güzel olsun inşallah herşey yolundadır maşallahhh cinsiyetler belli olmuş ERKEK ERKEKK ERKEKKK gidiyo hayırlı olsun annecikleri darısı benim gibi meraktan çatlayanların başına doğruymuş demekki bu sene erkek yılı diyolarda bu erkeklere birazda KIZZZ lazım ama porselen_bebeg naptı ki gitti mi doktora onuda merak ettim:18:

ya kendisi yok haber versem ayıp olurmuki??beni aradı söyledi ama bilemedim((((((((((((36:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…