2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba,,,bende yanı katıldımsizlere:)

bu donem erkek donemı galıba herkes erkekmiş ini benımkıde erkektir. daha çok kuçuk suanda 7 haftalık:)

herkese gunaydin.benim bulantilarim artti.cok kotuyum,kusuyorum surekli.porselenden haber yokmu........:26::26::26:

günaydın anneler ve büyümek için can atan bebeleri....

dün akşam eve gittiğimde evdeydi bende yemek yok diye tost yapacakken arkamdan geldi yemeğe gidiyoruz dedi bende hazırlandım gittim hiç onunla konuşmadım ortaklarının eşleriyle konuştum eve geldik konuşmadan yattım.sabah e-mail attım içimdeki herşeyi yazdım son kez ağladım şimdi keyfim yerine gelsin diye bir burayı okuyorum bir fırat karikatürlerini okuyorum (enneee ) desteğiniz için çok teşekkür ederim...
belirtim yok diyen arkadaşlar ben ne yapayım ne karnım var,ne bulantım var,ne tiksintim var,göğüs acım bitti ama ben bebeğim benimle diye bir de sabi sünyanla derleşiyorum....

ohh iyi etmişsin..hiçte içine atma içinde seni kemireceğine dışarıçıkıp onu kemirsin:))))

kayra'yı bulmuşken bende tahmin istiyorum doğum tarihim 10.09.1989 sat 24 mayıs eşimin doğum tarihi 06.05.1983 bakar mısın canım bana da yorumunu bekliyorum :) kusmam falan olmadı kesem bi solda çıktı bi sağda anlayamadım onu enson soldaydı ultrason resminde tuzlu şeyler canım iştiyor du ilk zamnlar şimdi pek bişey yok bide hep sol kasığımda sancı var dı :) çok mu uzattım acaba

ama sadece tahmin tamammı:)))))))))))))))erkek çıkıyor seninikide:)))))))))))))))

Son düzenleme:
ohh iyi etmişsin..hiçte içine atma içinde seni kemireceğine dışarıçıkıp onu kemirsin:))))

kızlar sizde olmasanız ne yapardım kiminle dertleşirdim iyiki tanışımışım sizleri kim derdi hamile kalıcam farklı şehirlerden farklı insanları tanıcam bir de derdimi anlatıp dermen bulucam keyfim yerine gelecek.....

bizde seni iyiki tanımışız gülümm.....

kızlarrr bunlar 7+3ün ultrason görüntüleri
ve
buda 10+3 günlük göbüşüm
hmmm kız mı erkek miii

günaydın şekerlerim:))))))))))))

günaydınn şekerimmm

iyi yapmışsın inş herşey güzel olur,boşver.bizlerde şimdi hassasıs ya kafaya takıyoruzdur herşeyi daha bi çok büyütüyoruz ondan

yok gülüm sabah 10 da telefonla bir haer aldım güzel bir haberde kendisi gelemedi haberi ben versem ayıp olurmu diye bocaladım...

ikizlerimi var yoksa ne kız merak ettim valla

bu topikten çok fazla kız çıkmayacakk...şifa,sürmeli bunlarınkide erkek...diğerlerini bilemiyorum((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…