2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlarrr doktor ilk gördü karnın baya çıkmış güselim dio :) Dedim neyy :) Kimse karnın 4 aylığıa hiç benzemiyor diyor halbuki.. Oda dedi olurmu bu bile fazla ki bu hepsi bebek karnı değil zaten dedi.. Siz aldırmayın sağa sola diyor.. heee biidee en çokda 3 haftada 800 gr almışım ona çok sevindim.. :) Yarın resim yüklerim artık sizlere :)
Heee birde üçlü test istemiyorum dedi, 2 li normal olduğu ve yaşınında normal olması ile gerek görmüyorum dedi.. 22 haftadan sonra ayrıntılı usg isticem sadece dedii

Son düzenleme:
kızlar ben şimdilik çıkıyorum. fırsat bulursam girmeye çalışırım.temizlik yapim biraz. sonra alışverişe ekimde kardeşim evleniyor :)))

tweety cim benden prens haberi var.:)

Tebrik ederim cnm. Bi şehzade daha demek... Maşallahh,Sağlıkla büyür inş...

tweety cim benden prens haberi var.:)

canımm ne güzell hayırlı olsun prensesinn maşallahh

canım seninde prensin olacakmışş hayırlı olsunn rabbim evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza alıp missler gibi giydirmeyi,bıcı bıcı yaptırmayıı,emzirmeyii hepsini nasip etsinn inşallahhhhh

kızlarr bugün çoğu kişinin kontrolü varmış inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir cisiyetler tamamlanıyorr özpolat seninki nezaman canım? içime erkek doğuyor seninkinde bu arada aşı takviminizde ilk aşınız nezaman? benim az kaldı 2 ekimde ..

sen ne zaman öğreneceksin
ahhh canım dr 6 ekimde gel dedi 3lü tet için o zaman belki öğrenicem:)

porselencim benimde içime erkek doğuyor rabbim hayırlısını versin inşaallah

selam arkadaşlar yine 1 hafta gelemedim özledim sizi. bu hafta ikili testimi alıp doktoruma gösterme fırsatı buldum. çok şükür hiç bir problemim yok. ekimin 8 i gibi konrole gideceğim tekrar. cinsiyetimiz daha belli olmadı. hayırlısı bakalım.

bak canım bu konuyu uzatmak bende istemiyorum..öyle ki,ben buraya gelip sıkıntımı paylaştım sadece..eleştirilmek için yazmadım..uslübının sert olmasına gerek yoktu.sen belki farklı bakış açısıylayaklaşmak istedin kendimi toparlayım,daha fazla üzmeyim diye..bunu zaman zaman bende yaparım çok üzgün olan birini gördüğümde biraz sert konusrum ki kendine gelsin diye sarsarım onu biraz..benim sadece anlam veremediğim eşimle alakalı konularıda açmış olman herkes işini gücünü bıraktı sana yazdı demişsin? burası dediğin gibi zaman zaman derdimizi de anlattığımız topik olduğuna göre verilen cevaplar çok normaldi..ben kimi kime kışkırtayım ayrıca? öyle bir amacım neden olsun?neyse ben konuyu kapatmak istiyorum çünkü hakikatten çok yersiz uzuyor gerek yok bukadar uzatılmasına..sanırım birbirimizi anlayamadık..olabilir kimse kimseyi anlayacak diye bişiy yok sonuçta..hoşçakal..

bu aradaaa çook önemli bişiyi unuttumm dün yavrumun 3 lü testini aldım allaha şükür hiçbir problem yok düşük riskli çıktı..ona çook sevindim..tekrar ultrasonda görmek istedim bebeiğimi aradaki açık 18+1 iken 16+5 göründü..dr.a göre normal önemli değil hangi açıdan geriden geliyor diye sordum..bebek zayıfmışş bol bol balık yememi önerdi..bende elimden geldiğince yiyorum ,cevizde hergün yiyorum zaten..kapsül alayımmı diye sordum balık yağı kesinlikle önermedii..artık rabbime emanet ediyorum..ben elimden geldiğince bebeğimin sağlığı için bişiyler yapıcam..inşallah ki umut ediyorumki açığımı kapatıcam inşallahh..benim oğluşumm annişi üzmücek,komacan olcak inşallahh

Mehmet Süner
8 Ağustos

HERHANGİ BİR ÖZEL HASTANEYE GİTTİĞİNİZDE MUHTEMELEN SİZDEN FAZLA PARA ALACAKLAR. OYSA SGK (ssk,bagkur,emekli sandıgı gibi) ANLAŞMASI OLAN ÖZEL HASTANELERİN ALMASI GEREKEN PARA BELLİ VE ÇOK AZ BİR MIKTAR. AYNI ZAMANDA TEŞHİS AŞAMASINDA İSTENEN TAHLİL, FİLM GİBİ İŞLEMLER İÇİN İSE 1 KURUŞ BİLE TALEP EDEMEZLER. BUTUN BUNLARA RAGMEN EGER SİZDEN GEREK MUAYENE GEREKSE TAHLİL VEYA FİLMLER İÇİN PARA İSTEN
İR İSE ÖDEMENİZİ KREDİ KARTI İLE YAPIN, AYRINTILI FATURA İSTEDİĞİNİZİ BELİRTİN VE MUTLAKA FATURANIZI ALIN.. MUAYENE VEYA TEDAVINIZI OLUN.. İŞİNİZ BİTİNCE ELİNİZDEKİ BELGELERLE HER HASTANE İÇİNDE BULUNAN HASTA HAKLARI VEYA MUSTERİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜNE GİDEREK KENDİLERİNDEN FAZLA TAHSİL EDİLMİŞ OLAN PARAYI TALEP EDİN. EVELEYİP GEVELEYEBİLİRLER.. KONUDAN GERCEKTEN HABERİNİZ VARMI YOKMU ONU ANLAMAYA CALIŞABİLİRLER. SAKIN GERİ ADIM ATMAYIN VE EGER PARANIZI GERİ VERMEZLERSE SGK ' YA ŞİKAYET EDECEGİNİZİ SÖYLEYİN. ŞİKAYET DURUMUNDA HER İŞLEM BAŞINA 5BİN TL CEZA ÖDEMEK ZORUNDALAR VE ONLAR BU CEZAYI ÖDEMEK YERİNE EMİN OLUN SİZE PARANIZI SEVE SEVE GERİ VERECEKLER.. VE SAKIN BİRDAHA AYNI HASTANEYE GİTMEKTEN DE CEKİNMEYİN.. MADEM Kİ SGK İLE ANLAŞMIŞLAR UYMALARI GEREKTİĞİNİ BİLİYORLAR , İŞLERİNE GELMİYORSA ANLAŞMAYI FESH ETSİNLER. BUNU DA ONLARA SÖYLEYİN.
BEN BU HABERİ İLK DUYDUGUMDA TEREDDUT ETMİŞTİM ANCAK 950 TL LİK İŞLEMİN 900 TL SİNİ GERİ ALINCA INANMANIN ÖTESİNDE ÇOK DA SEVİNDİM. VE YAKLAŞIK 4 AYDIR AYNUI HASTANEDE İŞLERİMİZİ YAPTIRIYORUM, HEPSİ DE BENİ TANIYOR ARTIK. DAHA VEZNE BAŞINA GİDİNCE İŞLEMLERİ ONA GÖRE YAPIYORLAR.. SESSİZ VE SAKIN.. BAŞKALARI DUYMASIN DİYE.. AMA BEN SİZE BUNU DUYURAYIM. ZULME SESSİZ KALMAK DA ZALIMLİKTİR.
(Alıntı)kızlar bunu facede paylaşmışlar...bizden her gittiimizde tahlil parası bilmem ne alıyorlarr yazıkkk ..ben bunu biliyordum zaten ama bile bilede boyun eğmekk ...sözün bittiği yerr...

Ekim'in 2.haftasi galiba şimdi hatırlayamadim

Bununla ilgili bir ozel hastane bir kağıt imzalatiyor. Parayı geri istemeyeceğimize dair. Tam hatırlamıyorum, kağıdı saklasaydım ayrıntılı yazarım.
Paranin geri alinmasiyla ilgili haberlere baktım da pek iç açıcı seyler okumadım.

ahhh canım dr 6 ekimde gel dedi 3lü tet için o zaman belki öğrenicem:)

özpolatcım. buradan anlıyorum ki en son sen öğrenmeyeceksin. benim randevum ise 19 ekim ayyy herkes de öğrenmeye başladı. ben sabredemiyorum yaaa. nasıl geçecek bu 1 ay

selam kızlar bende mart annesi olcam nasip olursa.....bugün baya kontrole gidenler olmuş okuduğum kadarıyla...bende kontreldeydim bugün doktorumuz %70 erkek dedi...oğluşum olcak benimde...rabbim hayırlısıyla tüm annelere hayırlısıyla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…