ebah için pazartesiyi beklicez sanırım o haftasonları nete girmiyor((
tweety cim benden prens haberi var.:)
evet kızlar bende hastaneden döndüm. Ve benimde oğluşum olucakmış. bir görseniz nasıl esniyo,uzatıyo kendini eller kollar havada maşallah benim tosunuma. herşey çok iyiymiş :):) Allah hepinizin bebişlerini çok iyi etsin. Herşey mükemmel olsun.
Eki Görüntüle 515888
Eki Görüntüle 515889
kızlar neyse halim çıksın falım diyerekten yorumları size bırakıyorum:)
ayyy canım gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşaallahheralde topikte en son ben öğrenicem
tweety cim benden prens haberi var.:)
Evett Kontrolden ilk Dönen Ben Oldum Sanırım :) Çok şükür herşeyimiz iyi, 3 haftada 800 gr almışım bu dahada iyi :) Ve karnı çıkmıyo diye üsülen arkadaşlara duyrulur, bana bile doktorum çok dedi (Bende çok çıkmadı diyenlerdendim).. Beebek daha küçük o kadar büyük karın yapmas,sağa sola bakmayın siz dedi :) veeeeeeeeeeeeee ta ta ta tammmmmmmmm PRENSESSSSSS çok hareketli dediiii :) Bebişim MAŞALLAH gösterdi bu kez... :) Bizden bu kadar Kızlarr :)
evet kızlar bende hastaneden döndüm. Ve benimde oğluşum olucakmış. bir görseniz nasıl esniyo,uzatıyo kendini eller kollar havada maşallah benim tosunuma. herşey çok iyiymiş :):) Allah hepinizin bebişlerini çok iyi etsin. Herşey mükemmel olsun.
ahhh canım dr 6 ekimde gel dedi 3lü tet için o zaman belki öğrenicem:)sen ne zaman öğreneceksin
kızlarr bugün çoğu kişinin kontrolü varmış inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir cisiyetler tamamlanıyorrözpolat seninki nezaman canım? içime erkek doğuyor seninkinde bu arada aşı takviminizde ilk aşınız nezaman? benim az kaldı 2 ekimde ..
ohoooo bn ne yazmısım sen ne anlamıssın....konu amacını aşmış anladıgım kadarıyla..tamamen ıyı nıyetım ve destek amaclı yazdıgım yazıdan neler cıkarabılmıssın benı sasırttın dogrusu..bu polemıge donusen konuyu kendı tarafımdan kapatmadan once porselen bebek sunları bılmenı ıstıyorum ılk olarak bu topıktekı ana amac bebek ve annelık olsada zaman aman eslerımızle olan problemlerımızı zaman zaman kayınvalıdelerımızı veya kendı ıcımızde ıcınden cıkılamaz bu durumda oldugumuzda dertlerımızı paylastıgımız bır forum burası ve bunun boyle olmasının sebebıde burdakı herne kadar kımse kımseyı tanımasada içten kurulan yakınlık.. ve bn bundan hıc rahatsız dıılım ne senın esını anlatmandan kı yazdıgım gıbı sana cevap verenler arasındaydım ne bır baskasının eltısını anlatmasından .buraya neden gırıyourz paylasmak ıcın dımı amac bu ıste bnde tam olarak senınle ılgılı duydugum uzuntuyu ve gordugum kadarıyla kendını ıyı hıssetmemenden dolayı toparlanman ıcın sana yazdıgım yazıda senınle yasadıklarını paylastıgım ıcındı.. uslubum belkı bırz sert geldı ama buda bnm tarzım yazıyla o tarafa bu kadar aktarılabılıyo blkı karsı karsıya olsak tavrımın senı uzmek yada yermek olamadıgını anlardın...ama bırseye ınankı cok uzuldum gorun ıste arkadaslar deyıp burdakı arkadaslarımı bana karsı kıskırtmaya calısman hıc hos dııl ewınde sorun yasayan ve saflıgıyla bunu paylasanlar derken bunu dedıgın gıbı zaman zaman hepımız yasıyoruz blkı ama onda bırımız burda yazıoruz eger bu yazılanlar umrunda olmasa yada destek olmak ıstemesem kımseye cevap wermem ve oralı olmam keske dunde snı gormezden gelıp destek olmaya calısmasaymısım ... buraya yazdıgım her cevap her kıme olursa olsun vakıt ayırıp deger verdıgım ıcındır yoksa ınan ne kımsenın benı ne de bnm kımseyı elestırmem haddım degıldır
kızlarr bugün çoğu kişinin kontrolü varmış inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir cisiyetler tamamlanıyorrözpolat seninki nezaman canım? içime erkek doğuyor seninkinde bu arada aşı takviminizde ilk aşınız nezaman? benim az kaldı 2 ekimde ..
Mehmet Süner
8 Ağustos
HERHANGİ BİR ÖZEL HASTANEYE GİTTİĞİNİZDE MUHTEMELEN SİZDEN FAZLA PARA ALACAKLAR. OYSA SGK (ssk,bagkur,emekli sandıgı gibi) ANLAŞMASI OLAN ÖZEL HASTANELERİN ALMASI GEREKEN PARA BELLİ VE ÇOK AZ BİR MIKTAR. AYNI ZAMANDA TEŞHİS AŞAMASINDA İSTENEN TAHLİL, FİLM GİBİ İŞLEMLER İÇİN İSE 1 KURUŞ BİLE TALEP EDEMEZLER. BUTUN BUNLARA RAGMEN EGER SİZDEN GEREK MUAYENE GEREKSE TAHLİL VEYA FİLMLER İÇİN PARA İSTEN
İR İSE ÖDEMENİZİ KREDİ KARTI İLE YAPIN, AYRINTILI FATURA İSTEDİĞİNİZİ BELİRTİN VE MUTLAKA FATURANIZI ALIN.. MUAYENE VEYA TEDAVINIZI OLUN.. İŞİNİZ BİTİNCE ELİNİZDEKİ BELGELERLE HER HASTANE İÇİNDE BULUNAN HASTA HAKLARI VEYA MUSTERİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜNE GİDEREK KENDİLERİNDEN FAZLA TAHSİL EDİLMİŞ OLAN PARAYI TALEP EDİN. EVELEYİP GEVELEYEBİLİRLER.. KONUDAN GERCEKTEN HABERİNİZ VARMI YOKMU ONU ANLAMAYA CALIŞABİLİRLER. SAKIN GERİ ADIM ATMAYIN VE EGER PARANIZI GERİ VERMEZLERSE SGK ' YA ŞİKAYET EDECEGİNİZİ SÖYLEYİN. ŞİKAYET DURUMUNDA HER İŞLEM BAŞINA 5BİN TL CEZA ÖDEMEK ZORUNDALAR VE ONLAR BU CEZAYI ÖDEMEK YERİNE EMİN OLUN SİZE PARANIZI SEVE SEVE GERİ VERECEKLER.. VE SAKIN BİRDAHA AYNI HASTANEYE GİTMEKTEN DE CEKİNMEYİN.. MADEM Kİ SGK İLE ANLAŞMIŞLAR UYMALARI GEREKTİĞİNİ BİLİYORLAR , İŞLERİNE GELMİYORSA ANLAŞMAYI FESH ETSİNLER. BUNU DA ONLARA SÖYLEYİN.
BEN BU HABERİ İLK DUYDUGUMDA TEREDDUT ETMİŞTİM ANCAK 950 TL LİK İŞLEMİN 900 TL SİNİ GERİ ALINCA INANMANIN ÖTESİNDE ÇOK DA SEVİNDİM. VE YAKLAŞIK 4 AYDIR AYNUI HASTANEDE İŞLERİMİZİ YAPTIRIYORUM, HEPSİ DE BENİ TANIYOR ARTIK. DAHA VEZNE BAŞINA GİDİNCE İŞLEMLERİ ONA GÖRE YAPIYORLAR.. SESSİZ VE SAKIN.. BAŞKALARI DUYMASIN DİYE.. AMA BEN SİZE BUNU DUYURAYIM. ZULME SESSİZ KALMAK DA ZALIMLİKTİR.
(Alıntı)kızlar bunu facede paylaşmışlar...bizden her gittiimizde tahlil parası bilmem ne alıyorlarr yazıkkk ..ben bunu biliyordum zaten ama bile bilede boyun eğmekk ...sözün bittiği yerr...
ahhh canım dr 6 ekimde gel dedi 3lü tet için o zaman belki öğrenicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?