2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Eminim kız da olsa çok sevinirdi Merağımız cicilerini almaktan yoksa dediğin gibi en önmlisi sağlık sıhhat tatlım

Eminim kız da olsa çok sevinirdi Merağımız cicilerini almaktan yoksa dediğin gibi en önmlisi sağlık sıhhat tatlım

aynen kız da olsa farketmez,ilk çocuğumuz,kız erkek...önemli değil,sağlıklı,sıhhatli,hayırlı,eli ayağı düzgn olsun yeterli..RAbbi'm korusun..

Selam kızlar doktordan geldikkkk Allahıma şükürler olsun herşey yolundaydı paşam kıpır kıpır 1 dk yerinde durmadı dr teyzesi çok zorlandı ölçümlerde

mide bulantılarım için reflü başlıyor sanırım dedi rennie yazdı

başağrısı için bu kadar çok başın ağrıyorsa gebelik genelde migreni tetikler migren olabilir dedi minoset verdi

3-4 gündür çok bel ağrısı çekiyordum fıtıktanmı kaynaklanıyor anlayamamıştım neyseki oda gebeliktenmiş Sanki bu ağrılarda daha ne varki der gibi bir bakışı vardı drumuzun ((

Bu arada dr çok sevindi 1 kg vermişim :)))

Tetenoz aşısını yaptırmak sana kalmış dedi kararda veremedim ((

bayrama gezmelere gidebilirmişiz ...15 ekimde 4 lü testimiz var

ayyyhhhh çok mutluyummmm oğlluşumu gördümmm Rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallah

Selam kızlar doktordan geldikkkk Allahıma şükürler olsun herşey yolundaydı paşam kıpır kıpır 1 dk yerinde durmadı dr teyzesi çok zorlandı ölçümlerde

başağrısı için bu kadar çok başın ağrıyorsa gebelik genelde migreni tetikler migren olabilir dedi minoset verdi

3-4 gündür çok bel ağrısı çekiyordum fıtıktanmı kaynaklanıyor anlayamamıştım neyseki oda gebeliktenmiş Sanki bu ağrılarda daha ne varki der gibi bir bakışı vardı drumuzun ((

ayyyhhhh çok mutluyummmm oğlluşumu gördümmm Rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallah

Maşallah yakışıklıyaa :) Kız benim prenses te öyle maşallah kıpırdaktı :)
Bulantılar reflüyse yandım demektir bende zaten ülser gastrit karışımı bişi vardı :18:
Bel ağrıları aynen özellikle sabah kalktığımda fenayımmm:18:
Hadi gözün aydın canım, Hep söyle güsel haberler alalım inşallahhhh

slm kızlar bebeğimin cinsiyetini dün öğrendim bi kızım olacakmış ama doktor kesin demiyorum dedi yüz üstü yatmış hiç bi tarafını göstermedi bize herşeyimiz normalmiş çok şükür artık yukarıda çıkmış ilk başta rahim ağzına yakın oluşmuştu. herşey serbest dedi artık doktorum

Hadi gözün aydın canım, RABBİM sağlıklarını eksik etmesin inşallah.. Bi dahaki kontrolünü beklicen artık yada çok arası varsa yakında bi hastanede baktırırsın tekrardan :)

sağol canım inşallah hepberaber güzel haberler alıp verelimmm

Hadi gözün aydın canım, RABBİM sağlıklarını eksik etmesin inşallah.. Bi dahaki kontrolünü beklicen artık yada çok arası varsa yakında bi hastanede baktırırsın tekrardan :)

sağol canım bugün test için gittim aslında ama girmek istemedim tekrardan ultrasyona

gözünaydın canım

kızllarr benimde dişetlerim acaip kanıyor arkadaşım diş dr u parodontax diş macunu , ağız bakım suyu verdi diş ipi mutlaka kullanmak gerekiyormuş birde

Şu diş ipinden de hiç haz etmem hee :)
Doğrudur canım, bende bi gidicem şu taşınma olayımı halledince fena bişey ya sabahları sinir oluyorum, iyice midem bulanıyor:44:

kızllarr benimde dişetlerim acaip kanıyor arkadaşım diş dr u parodontax diş macunu , ağız bakım suyu verdi diş ipi mutlaka kullanmak gerekiyormuş birde

yavrussssss hayirli olsunn. masallah pasamiza. tetanoz benimki de gerek yok dedi. yaptirmicam ben

sana da hayirli olsun canim prenses. saglikla insallah

vall benm de durduk yere kaniyor, biktim gercekten..

ben tuz ile yemek sodasi karistirp onunla gargara yapiyorum. cok iyi geliyo ama sizce vucuda tuz yuklmesi yapiyomuyumdur bu sekilde

Slm kızlar cinsiyetler öğrenilmiş hayırlı olsun
Bugün okulda nobetciydim. Ogrenciler artık öğretmenden çekinmiyorlar, önümüzde kavga edip koşuyorlar daha naler neler... En çok kızdığım ise önündeki ogretmen bile olsa itmekten cekinmemeleri. O kadar sınır oluyorum ki o zaman

Slm kızlar cinsiyetler öğrenilmiş hayırlı olsun
Bugün okulda nobetciydim. Ogrenciler artık öğretmenden çekinmiyorlar, önümüzde kavga edip koşuyorlar daha naler neler... En çok kızdığım ise önündeki ogretmen bile olsa itmekten cekinmemeleri. O kadar sınır oluyorum ki o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…