bizimki de tüm akrabaları aramıştı,"bil bakalım cinsiyet ne" diye soruyordu eşim,akrabaların çoğu "erkek mi" diye cevaplıyordu.çünkü erkek istediğini biliyordu herkes.Allah gönlüne göre verdi,sağlıklısı,sıhhatlisi olsun inşallah.
Eminim kız da olsa çok sevinirdiMerağımız cicilerini almaktan yoksa dediğin gibi en önmlisi sağlık sıhhat tatlım
ben de çıkıyorum kızlar,görüşürz yine,,muhabbet güzeldi,sağolunn
Selam kızlar doktordan geldikkkk Allahıma şükürler olsun herşey yolundaydı paşam kıpır kıpır 1 dk yerinde durmadı dr teyzesi çok zorlandı ölçümlerde
mide bulantılarım için reflü başlıyor sanırım dedi rennie yazdı
başağrısı için bu kadar çok başın ağrıyorsa gebelik genelde migreni tetikler migren olabilir dedi minoset verdi
3-4 gündür çok bel ağrısı çekiyordum fıtıktanmı kaynaklanıyor anlayamamıştım neyseki oda gebeliktenmiş Sanki bu ağrılarda daha ne varki der gibi bir bakışı vardı drumuzun((
Bu arada dr çok sevindi 1 kg vermişim :)))
Tetenoz aşısını yaptırmak sana kalmış dedi kararda veremedim((
bayrama gezmelere gidebilirmişiz ...15 ekimde 4 lü testimiz var
ayyyhhhh çok mutluyummmm oğlluşumu gördümmm Rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallah
slm kızlar bebeğimin cinsiyetini dün öğrendim bi kızım olacakmış ama doktor kesin demiyorum dedi yüz üstü yatmış hiç bi tarafını göstermedi bizeherşeyimiz normalmiş çok şükür artık yukarıda çıkmış ilk başta rahim ağzına yakın oluşmuştu. herşey serbest dedi artık doktorum
Maşallah yakışıklıyaa :) Kız benim prenses te öyle maşallah kıpırdaktı :)
Bulantılar reflüyse yandım demektirbende zaten ülser gastrit karışımı bişi vardı :18:
Bel ağrıları aynen özellikle sabah kalktığımda fenayımmm:18:
Hadi gözün aydın canım, Hep söyle güsel haberler alalım inşallahhhh
Hadi gözün aydın canım, RABBİM sağlıklarını eksik etmesin inşallah.. Bi dahaki kontrolünü beklicen artık yada çok arası varsa yakında bi hastanede baktırırsın tekrardan :)
slm kızlar bebeğimin cinsiyetini dün öğrendim bi kızım olacakmış ama doktor kesin demiyorum dedi yüz üstü yatmış hiç bi tarafını göstermedi bizeherşeyimiz normalmiş çok şükür artık yukarıda çıkmış ilk başta rahim ağzına yakın oluşmuştu. herşey serbest dedi artık doktorum
kızllarr benimde dişetlerim acaip kanıyor arkadaşım diş dr u parodontax diş macunu , ağız bakım suyu verdi diş ipi mutlaka kullanmak gerekiyormuş birde
Selam kızlar doktordan geldikkkk Allahıma şükürler olsun herşey yolundaydı paşam kıpır kıpır 1 dk yerinde durmadı dr teyzesi çok zorlandı ölçümlerde
mide bulantılarım için reflü başlıyor sanırım dedi rennie yazdı
başağrısı için bu kadar çok başın ağrıyorsa gebelik genelde migreni tetikler migren olabilir dedi minoset verdi
3-4 gündür çok bel ağrısı çekiyordum fıtıktanmı kaynaklanıyor anlayamamıştım neyseki oda gebeliktenmiş Sanki bu ağrılarda daha ne varki der gibi bir bakışı vardı drumuzun((
Bu arada dr çok sevindi 1 kg vermişim :)))
Tetenoz aşısını yaptırmak sana kalmış dedi kararda veremedim((
bayrama gezmelere gidebilirmişiz ...15 ekimde 4 lü testimiz var
ayyyhhhh çok mutluyummmm oğlluşumu gördümmm Rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallah
vall benm de durduk yere kaniyor, biktim gercekten..kızllarr benimde dişetlerim acaip kanıyor arkadaşım diş dr u parodontax diş macunu , ağız bakım suyu verdi diş ipi mutlaka kullanmak gerekiyormuş birde
vall benm de durduk yere kaniyor, biktim gercekten..
ben tuz ile yemek sodasi karistirp onunla gargara yapiyorum. cok iyi geliyo ama sizce vucuda tuz yuklmesi yapiyomuyumdur bu sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?