- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
- 68
kızlar hamile yastığım geldi yataktaki büyüklüğünü merak edenler burdan fikir edinebilir. alttaki ufak olan emzirme yastığı hediyesi
Eki Görüntüle 519175
ben hevesimi almak için sarı bi zıbın aldımBnm kocamla aramızda kız erkek davası söz konusu da Geçen kontrolde gördüm kendi kadar pipisi vardı diyodu Dedim o kordonu ne bilinçsiz bi babasın diye
bende o kordonu pipi sandım ayıptır söylemesi
Ama erkek hissdiyorum belki de o yüzden merak etmiyorum sonra kendime kızıyorum ya kızsa üzülür içimde diye ama çok erkek hissediyorum nednse
Ama erkek hissdiyorum belki de o yüzden merak etmiyorum sonra kendime kızıyorum ya kızsa üzülür içimde diye ama çok erkek hissediyorum nednse
doktor bana pipisini göstertti...ben bilem gördüm.çok yakınlaştırmıştı,kalp atışının,kalbin şeklini bile gördüm.
mihsim herkes kanıma dokunuyor herkese sinir oluyorum zatiii birde başıma mesai çıkardı kadın of yani ofneyseki yarın lafımı söyleyip kenara çekilicem kendi düşünsün...işten çıkma korkum olmadığını biliyor hala üstüne geliyor....
annelerinden ve kayınvalidelerinden hediye bekleyen anneler boşuna beklemeyin artık kız tarafı erkek tarafımı kaldı ki?? artık siz bir ailesiniz o sizin evladınız anane-babanne almak zorunda değil onlar zaten bizi bugünlere kadar getirdi şimdi bide torun yükümü alsınlar....ben kimseyi karıştırmıyorum kendi kafama göre alıyorum...zaten alın diyemem herkesi gücü ortada...bizim onlara destek olmamız gerekirken adet diye onlardan bekleyemem....oh iyi geldi
Bugun binada yangin alarmi caldi, 11 kat merdiveni indim . Tatbikatmis, sinir oldum insan hamilelere soyle onlar asansoru kullanir bu kadar salak olunur deli oldum. Yoruldum valla...
ben hevesimi almak için sarı bi zıbın aldımbnm kocamla aramızda kız erkek davası söz konusu da geçen kontrolde gördüm kendi kadar pipisi vardı diyodu dedim o kordonu ne bilinçsiz bi babasın diye
Canım bahsettigin pusetin markası nedir...bebek pusette daha rahat ediyor onun içine bi de anne karnındaki pozisyonu yaratan bişey yapmışlar yeni doğum yapan arkadaşımda gördüm ondan almayı düşünüyorum.Bi de alışveriş zamanı tam kara kışa gelcek valla nasıl çıkıp alışveriş yapcaksak Ben bi de ankaradayım yılın 7 ayı karkış
Valla kaynana muhabetleri kaynamış gitmiş... Bakıyorum dertlisiniz. Bizimkiler uzakta o yüzden problem olmuyor. Annem biraz basımda ama o da şükür sıkıntı yapmıyor :)
Evet en iyisi kendi basımıza takılmak... Çok şükür biz öyle sıkıntılar yasamadık. Yasamayız da insaallah...
Ayyy yavruuuummm... Tövbe tovbeeee ay hem gidik bı durum hem de güldüm yani duruma....tövbe tovbeeee
Ha haaaaa....
Canım bahsettigin pusetin markası nedir...
tatlım var mısın yok musun vardı ya kutumda kırmızı hissediyorum mavi hisssediyorum falan diye ona döndük vallaben de kız hissediyorum kısmet senin bi snraki kontrolün ne zaman ?
ben hevesimi almak için sarı bi zıbın aldımbnm kocamla aramızda kız erkek davası söz konusu da geçen kontrolde gördüm kendi kadar pipisi vardı diyodu dedim o kordonu ne bilinçsiz bi babasın diye
iki hafta daha var çok yani daha senin ki ne zamanbakalım hislerimiz doğru çıkacak mı
ayyy koptum resmen ben size ya...
Ben de oğlumun pipisini gördüm doktorum işaretleyip fotosunu eşimin eline verdi al albüme koyarsın diye
cnm eğer erkek hissesiyorsan erkektir ..Ben de en başından erkek diyordum .anneler hisseder...
Ben de oğlumun pipisini gördüm doktorum işaretleyip fotosunu eşimin eline verdi al albüme koyarsın diye
cnm eğer erkek hissesiyorsan erkektir ..Ben de en başından erkek diyordum .anneler hisseder...
Benimde 2 hafta var11inde falan gitcem hayırlısı olsun da
artık beraber gider öğreniriz
kızlar herkese iyi akşmalarben çıkıyorum evime gideyim de sıcak bir duş sonra dinleneyim güzel bi
artık beraber gider öğreniriz
kızlar herkese iyi akşmalarben çıkıyorum evime gideyim de sıcak bir duş sonra dinleneyim güzel bi
ben de erkek hissediyordum erkek oldu....500000000liram nerde?kutumu doğru tahmin ettim
Eğer erkek doğurmazsam kuma alcakmış evde bi kuşumuz var erkek.Sana bi erkek evlat verdim bi de kızımız olsun dedim bn de Sağlıkla kucağına alırsın inş.
anam sende 3 sıfır fazladan koymuşun acun bile bu kadar vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?