2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben hevesimi almak için sarı bi zıbın aldım Bnm kocamla aramızda kız erkek davası söz konusu da Geçen kontrolde gördüm kendi kadar pipisi vardı diyodu Dedim o kordonu ne bilinçsiz bi babasın diye

bende o kordonu pipi sandım ayıptır söylemesi
Ama erkek hissdiyorum belki de o yüzden merak etmiyorum sonra kendime kızıyorum ya kızsa üzülür içimde diye ama çok erkek hissediyorum nednse

Ama erkek hissdiyorum belki de o yüzden merak etmiyorum sonra kendime kızıyorum ya kızsa üzülür içimde diye ama çok erkek hissediyorum nednse

doktor bana pipisini göstertti...ben bilem gördüm.çok yakınlaştırmıştı,kalp atışının,kalbin şeklini bile gördüm.

tatlım var mısın yok musun vardı ya kutumda kırmızı hissediyorum mavi hisssediyorum falan diye ona döndük valla ben de kız hissediyorum kısmet senin bi snraki kontrolün ne zaman ?

doktor bana pipisini göstertti...ben bilem gördüm.çok yakınlaştırmıştı,kalp atışının,kalbin şeklini bile gördüm.

artık bizde bu gidişimize tam öğreniriz ama daha iki hafta var ben maaşımı alıp koyayım kenara daaaaaa öğrendiğim gibi başlarım bebekime bişiler almaya

Valla kaynana muhabetleri kaynamış gitmiş... Bakıyorum dertlisiniz. Bizimkiler uzakta o yüzden problem olmuyor. Annem biraz basımda ama o da şükür sıkıntı yapmıyor :)

Evet en iyisi kendi basımıza takılmak... Çok şükür biz öyle sıkıntılar yasamadık. Yasamayız da insaallah...

Bugun binada yangin alarmi caldi, 11 kat merdiveni indim . Tatbikatmis, sinir oldum insan hamilelere soyle onlar asansoru kullanir bu kadar salak olunur deli oldum. Yoruldum valla...

Ayyy yavruuuummm... Tövbe tovbeeee ay hem gidik bı durum hem de güldüm yani duruma.... tövbe tovbeeee

ben hevesimi almak için sarı bi zıbın aldım bnm kocamla aramızda kız erkek davası söz konusu da geçen kontrolde gördüm kendi kadar pipisi vardı diyodu dedim o kordonu ne bilinçsiz bi babasın diye

Ha haaaaa....

Canım bahsettigin pusetin markası nedir...

Son düzenleme:
chicco canım sanırım.

tatlım var mısın yok musun vardı ya kutumda kırmızı hissediyorum mavi hisssediyorum falan diye ona döndük valla ben de kız hissediyorum kısmet senin bi snraki kontrolün ne zaman ?

iki hafta daha var çok yani daha senin ki ne zaman bakalım hislerimiz doğru çıkacak mı

ben hevesimi almak için sarı bi zıbın aldım bnm kocamla aramızda kız erkek davası söz konusu da geçen kontrolde gördüm kendi kadar pipisi vardı diyodu dedim o kordonu ne bilinçsiz bi babasın diye

ayyy koptum resmen ben size ya...
Ben de oğlumun pipisini gördüm doktorum işaretleyip fotosunu eşimin eline verdi al albüme koyarsın diye

cnm eğer erkek hissesiyorsan erkektir ..Ben de en başından erkek diyordum .anneler hisseder...

şimdi inşallah dicem korkuyorum hala ya kızsa bana içerden kızar diye
sağlıklı olsunda iki hafta sonra öğrenirim ben belki dayanamam giderim erkenden söyle die doktorun yakasına yapışırım

ben de erkek hissediyordum erkek oldu....500000000liram nerde?kutumu doğru tahmin ettim

Eğer erkek doğurmazsam kuma alcakmış evde bi kuşumuz var erkek.Sana bi erkek evlat verdim bi de kızımız olsun dedim bn de Sağlıkla kucağına alırsın inş.

Eğer erkek doğurmazsam kuma alcakmış evde bi kuşumuz var erkek.Sana bi erkek evlat verdim bi de kızımız olsun dedim bn de Sağlıkla kucağına alırsın inş.

bizimki de tüm akrabaları aramıştı,"bil bakalım cinsiyet ne" diye soruyordu eşim,akrabaların çoğu "erkek mi" diye cevaplıyordu.çünkü erkek istediğini biliyordu herkes.Allah gönlüne göre verdi,sağlıklısı,sıhhatlisi olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…