2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar gripten korunmak için grip asısı yaptıran yada düşünen var mı ben dr. a daha soramadım yapıp yaptırmama konusunda...

Slm kızlar cinsiyetler öğrenilmiş hayırlı olsun
Bugün okulda nobetciydim. Ogrenciler artık öğretmenden çekinmiyorlar, önümüzde kavga edip koşuyorlar daha naler neler... En çok kızdığım ise önündeki ogretmen bile olsa itmekten cekinmemeleri. O kadar sınır oluyorum ki o zaman karnıma da çarpacaklar diye korkuyorum.

Kızlar yarın ins Bebetonun cinsiyetini ogrencez ilk size haber vericem ay çok heyecanlıyım :)))

kızlar bugün doktora gittim.15+0 120 gr 14 cm bebek.ikili testi memlekette yaptırmıştım dr erkek demişti.bugünde farklı bir ile gitmiştik.yolda da çok yorulmuştum hemde açtım çocuk hiç oynamadı hareket dahi etmedi.dr kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi göremedim dedi.bende muallakta kaldım.şimdi bulunduğumuz yere geldik 1 hafta sonra burdaki dr baktırıcam

selam güzel anneler...

yarın doktora gideceklerden bir ricam olabilir mi? kızlar biz görev icabı kasabada yaşıyoruz ve burada alabalıktan başka balık yok. doktoruma gitmeye de daha çok var. acaba rica etsem, yarın kendi doktorunuza sorabilir misiniz alabalık bebeğimin ihtiyaçlarını karşılar mı diye? internette bir çok sitede yenilebilir diyor ama yine de emin olamıyorum. şimdiden teşekkürler.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben çok gergin sinirli ve bir o kadar da yorgunum bu idareciler hiç anlamıyorlar halimden yaaa çocuklar da öyle bir hırçınlar ki ayak tabanlarım ağrıyor yürüyemiyorum hatta otururken bile sızım sızım sızlıyor bu kadar yorugunluğun üstüne bir de canımı sıktılar iyice yaa Allahım yardım etsin güç versin bana kimsenin umrunda değil halim ne de olsa şeytan diyor al raporları 40 gün sonra da izne ayrıl rezil olan onlar olsun ama işte çocukların hakkına girmek istemiyorum kıyamıyorum ama bunun kıymetini bilen yok

güzel haberlerin için gözün aydın canım

vall benm de durduk yere kaniyor, biktim gercekten..

ben tuz ile yemek sodasi karistirp onunla gargara yapiyorum. cok iyi geliyo ama sizce vucuda tuz yuklmesi yapiyomuyumdur bu sekilde

yemek sodası maden suyumu ? benim zaten diş eti problemim var şimdi yine devam ediyor.

canancığım oğluşun için gözün aydın. allah sağlıkla sıhatle kucağına almak nasip etsin.

öğretmen arkadaşlarım allah kolaylık versin sizlerede işiniz zor.

merhabalar:)yarin doktora gitmicem ama ben bunu merak etmistim, bildigim kadariyla alabalik omega 3 bakimindan cokta ii diil, en zenginler levrek uskumru ve somon...mus, ama bu yolla alinamiyorsa omega mutlaka ceviz yemek gerekiyomus ceviz ve badem bebegin zeka gelisimi icin faydaliymis:) ben bol bol yiyorum

Canım daha çok küçük, ben hissetmiyorum bile.. Sen takma kafanı ağrın kanaman yoksa ALLAH ın izniyle yoktur bişey.. Alabalık konusunda bi bilgim yok ama gidecek arkadaşlar sorarsa süper olur senin için RABBİM kolaylık versin inş..

Kızlar sizin işiniz çok zor gerçekten, yetişkinler bela evet insanı delide ediyolar, bütün gün mesela ben sinir harbi yaşıyorum ama sizinkiler çocuk bide insan bi yandan kıyamıyor, büyüklere zaten bişey diyemiyorum . Sanki kendi anneleri karıları hamile kalmıyor. İnsanlar gerçekten merhametten yoksunlar malesef ki
RABBİM size yardım etsin,sabır versin.Mesleğiniz gerçekten çok kutsal ve fedakarlık gerektiyor.. Db55 çocuklarda bi yerde ayna görevini yapıyolar sen daha iyi bilirsin, yazık ki aileler veremedikleri terbiyeyi bazen o fedakar öğretmenler versin birasda onlar uğraşsın düşüncesiyle hareket ediyolar yazık...İnşallah huzura erersiniz bi an önce..

Son düzenleme:

Bende aynı dertten müzdaripim. Bizde sadece alabalık bulabiliyoruz( Umarım deniz balığı kadar faydalıdır. Bende merakla bekliyorum....

arkadaşlar en güzeli mevsimie göre balık tüketmek çok kafanızı karıştırmayın haftada 2 kere yesek iyi olur

iyi geceler annişler... bende genelde haftada bir kez yemeye çalışıyorum. birde sevmeyipte yemeye çalışanlardan. ama bebişime fayda olsun diye ne olsa yerim

Arkadaşlar merhaba Allah izin verirse ben de mart sonu annelerindenim. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim. Bilgilerim; Yaş:25, Şehir:Kayseri, Sat:26 Haziran, Beklenen doğum tarihi:26 Mart ve ilk bebeğim teşekkürler...

hayırlı olsun canım benim. allah kucağına almayı nasip etsin nur topu gibi olsun bebişin.

Hoş geldin canım hayırlı olsun inşallahhh :) amin diyorum dularına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…