Bende geceleri zorlanıyorum. Kissem yastığı ne kadara aldın? Birde internetden aldıysan hangi alışveriş sitesinden aldın?
Selam kızlar doktordan geldikkkk Allahıma şükürler olsun herşey yolundaydı paşam kıpır kıpır 1 dk yerinde durmadı dr teyzesi çok zorlandı ölçümlerde
mide bulantılarım için reflü başlıyor sanırım dedi rennie yazdı
başağrısı için bu kadar çok başın ağrıyorsa gebelik genelde migreni tetikler migren olabilir dedi minoset verdi
3-4 gündür çok bel ağrısı çekiyordum fıtıktanmı kaynaklanıyor anlayamamıştım neyseki oda gebeliktenmiş Sanki bu ağrılarda daha ne varki der gibi bir bakışı vardı drumuzun((
Bu arada dr çok sevindi 1 kg vermişim :)))
Tetenoz aşısını yaptırmak sana kalmış dedi kararda veremedim((
bayrama gezmelere gidebilirmişiz ...15 ekimde 4 lü testimiz var
ayyyhhhh çok mutluyummmm oğlluşumu gördümmm Rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallah
vall benm de durduk yere kaniyor, biktim gercekten..
ben tuz ile yemek sodasi karistirp onunla gargara yapiyorum. cok iyi geliyo ama sizce vucuda tuz yuklmesi yapiyomuyumdur bu sekilde
selam güzel anneler...
yarın doktora gideceklerden bir ricam olabilir mi? kızlar biz görev icabı kasabada yaşıyoruz ve burada alabalıktan başka balık yok. doktoruma gitmeye de daha çok var. acaba rica etsem, yarın kendi doktorunuza sorabilir misiniz alabalık bebeğimin ihtiyaçlarını karşılar mı diye? internette bir çok sitede yenilebilir diyor ama yine de emin olamıyorum. şimdiden teşekkürler.
kızlar bugün doktora gittim.15+0 120 gr 14 cm bebek.ikili testi memlekette yaptırmıştım dr erkek demişti.bugünde farklı bir ile gitmiştik.yolda da çok yorulmuştum hemde açtım çocuk hiç oynamadı hareket dahi etmedi.dr kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi göremedim dedi.bende muallakta kaldım.şimdi bulunduğumuz yere geldik 1 hafta sonra burdaki dr baktırıcam
Hamile Yast11, Hamilelere Özel Yast1k, Sweet Dreams Hamile Yast11
burdan aldım canım az önce şöyle bi yatayım üzerine demiştim bi uyumuşum 1 saat kesintisiz :) bakalım akşam nasıl geçecek yarın yazarım
selam güzel anneler...
yarın doktora gideceklerden bir ricam olabilir mi? kızlar biz görev icabı kasabada yaşıyoruz ve burada alabalıktan başka balık yok. doktoruma gitmeye de daha çok var. acaba rica etsem, yarın kendi doktorunuza sorabilir misiniz alabalık bebeğimin ihtiyaçlarını karşılar mı diye? internette bir çok sitede yenilebilir diyor ama yine de emin olamıyorum. şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba Allah izin verirse ben de mart sonu annelerindenim. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim. Bilgilerim; Yaş:25, Şehir:Kayseri, Sat:26 Haziran, Beklenen doğum tarihi:26 Mart ve ilk bebeğim teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba Allah izin verirse ben de mart sonu annelerindenim. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim. Bilgilerim; Yaş:25, Şehir:Kayseri, Sat:26 Haziran, Beklenen doğum tarihi:26 Mart ve ilk bebeğim teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?