valla Allah kolaylık versin,kar kışta arada derede alışveriş yapacağız.Ben kısmete ekim-kasım başlayacağım ufak tefek almaya,ağır külfetler sonraya kalacak.
ayy canım çok sağol,RAbbi'm hepimizin evlatlarını sağlıklı,sıhhatli,hayırlı kılsın inşallah.Oğluşun olcak sanırım hayırlı uğurlu olsun inş. tatlıminsanın eli minik minik cicilere gidiyo Ne zaman öğrendin cinsiyetini bebişinin
igggg hepsimi ayni olur ya vid vid kadinlar, Allah bizi onlara benzetmesin, yaa ben su besigi kiz tarafi aliri cikaranin varya, lan kadin hamile kalio 9 ay olmasada bunun 6 ayi surunuyo, sonra dooruyo heryeri porsuyo dikisler atilio, sana yeni bi can verio, ustune bide anasi babasi cocuun esyalarini alio yok artik ya... bikere bizi aldiginiza sukredin be bide ustune besik alacaklarmis allam ya tobeeeeeee tobe sanki zorla verdiler bizi size .......
ilk hamileligimde ne sinirlenmistim ayni seyleri duyunca bak simdi henuz duymadim ama duymus kadar sinirlendim
sende sinirlenme kelebek cunku onlar tescilli manyak, bosuna sinirlenipte kalp atilarini hzilandirma:) relax catalasinn hepsiii
tatlım günlerimiz hemen hemen aynı bu arada1 gün var aramızda
ayy canım çok sağol,RAbbi'm hepimizin evlatlarını sağlıklı,sıhhatli,hayırlı kılsın inşallah.
12'sinde öğrendim canım 2 hafta önce.
güzel güzel burada genelde büyük birkaç hafta bizden önde gidiyorlarkendine yakın biri olunca daha iyi oluyor
Amin canımmben de 3lü teste gittiğimde öğrencem inş.artık elimi attığımda göbüşüm dolduruyo elimi Senin göbüşün çıktı mı çok değişik bişey yaa
kendimi fasulyeden hissediyodumSenin de cinsiyet belli değil mi daha Benim gibi çatlıyo musun
çıktı göbüşüm biraz canım.Artık vaktidir çıkmanın.Yeriz biz onları....
ben de 3lü teste gidecğim yarın,tüm hafta belki de bundan ağrıdı başcağızım...:44:
mihsim herkes kanıma dokunuyor herkese sinir oluyorum zatiii birde başıma mesai çıkardı kadın of yani ofneyseki yarın lafımı söyleyip kenara çekilicem kendi düşünsün...işten çıkma korkum olmadığını biliyor hala üstüne geliyor....
annelerinden ve kayınvalidelerinden hediye bekleyen anneler boşuna beklemeyin artık kız tarafı erkek tarafımı kaldı ki?? artık siz bir ailesiniz o sizin evladınız anane-babanne almak zorunda değil onlar zaten bizi bugünlere kadar getirdi şimdi bide torun yükümü alsınlar....ben kimseyi karıştırmıyorum kendi kafama göre alıyorum...zaten alın diyemem herkesi gücü ortada...bizim onlara destek olmamız gerekirken adet diye onlardan bekleyemem....oh iyi geldi
kız aslında çok merak etmiyorum tek derdim bieşey alamıyorum cinsiyet belli olmadan
Ona böyle cici cici şeyler almak istiyorum ama alamıyorum ahhhh belli olsa neler alıcam neler
mihsim herkes kanıma dokunuyor herkese sinir oluyorum zatiii birde başıma mesai çıkardı kadın of yani ofneyseki yarın lafımı söyleyip kenara çekilicem kendi düşünsün...işten çıkma korkum olmadığını biliyor hala üstüne geliyor....
annelerinden ve kayınvalidelerinden hediye bekleyen anneler boşuna beklemeyin artık kız tarafı erkek tarafımı kaldı ki?? artık siz bir ailesiniz o sizin evladınız anane-babanne almak zorunda değil onlar zaten bizi bugünlere kadar getirdi şimdi bide torun yükümü alsınlar....ben kimseyi karıştırmıyorum kendi kafama göre alıyorum...zaten alın diyemem herkesi gücü ortada...bizim onlara destek olmamız gerekirken adet diye onlardan bekleyemem....oh iyi geldi
kız aslında çok merak etmiyorum tek derdim bieşey alamıyorum cinsiyet belli olmadan
Ona böyle cici cici şeyler almak istiyorum ama alamıyorum ahhhh belli olsa neler alıcam neler
stres yapıyo insan hayırlısıyla hiç bişey çıkmaz inşallahhap da kullanmıyorum dr. minoset bişey yapmaz demişti ama sen bişey kullanıyo musun baş ağrısı için bnm de sıkça ağrıyo da :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?