2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
valla Allah kolaylık versin,kar kışta arada derede alışveriş yapacağız.Ben kısmete ekim-kasım başlayacağım ufak tefek almaya,ağır külfetler sonraya kalacak.

Oğluşun olcak sanırım hayırlı uğurlu olsun inş. tatlım insanın eli minik minik cicilere gidiyo Ne zaman öğrendin cinsiyetini bebişinin

Kızlarrr kayınvalide anılarınızı okudumda ve gülümsemekten kendimi alamdım
Benimmmmmm hiççççççççççç böyle sıkıntılarım yokkkkk çok şükürrr evlenirkende çöp dahi almadılar ve aldırmadım şimdide bebişimin herşeyini kısmet olursa kendim alacacağım zaten kendisini görmem etmem , rahatım yani bennn
Hepinize bu halinizle sabır diliyorum RABBİM yardımcınız olsun, biliyorum ki bazen çok canınız yanıyor (zamanında benim çok yaktı çünkü) o yüzden kaynana görümce dedinmi bana bi kal geliyor :))))

Oğluşun olcak sanırım hayırlı uğurlu olsun inş. tatlım insanın eli minik minik cicilere gidiyo Ne zaman öğrendin cinsiyetini bebişinin
ayy canım çok sağol,RAbbi'm hepimizin evlatlarını sağlıklı,sıhhatli,hayırlı kılsın inşallah.
12'sinde öğrendim canım 2 hafta önce.

ebahım canım benım saka bı yanan nen var kuzum bu ısyerındekılere bı randevu ver bulusmak ıcın dısarda senın yeırne bız gıdelım canım gerısını merak etme hallolmus bıle sen :)

canını sıkma borcun harcın yoksa kocanda cık dıosa cık be guzelım bebegınle olursun ıste bundan daha guzelı varmı canımmm???

iyi güldürdün valla beni canım içimden sinirlendiğimde tescilli manyak derim bundan snra Taş devrinde kalırsa bi insan böyle olur sanki evlenirken her adete uydular da bi çocuğun beşiği kaldı

ayy canım çok sağol,RAbbi'm hepimizin evlatlarını sağlıklı,sıhhatli,hayırlı kılsın inşallah.
12'sinde öğrendim canım 2 hafta önce.

Amin canımm ben de 3lü teste gittiğimde öğrencem inş.artık elimi attığımda göbüşüm dolduruyo elimi Senin göbüşün çıktı mı çok değişik bişey yaa

Amin canımm ben de 3lü teste gittiğimde öğrencem inş.artık elimi attığımda göbüşüm dolduruyo elimi Senin göbüşün çıktı mı çok değişik bişey yaa

çıktı göbüşüm biraz canım.Artık vaktidir çıkmanın.Yeriz biz onları....

ben de 3lü teste gidecğim yarın,tüm hafta belki de bundan ağrıdı başcağızım...:44:

mihsim herkes kanıma dokunuyor herkese sinir oluyorum zatiii birde başıma mesai çıkardı kadın of yani of neyseki yarın lafımı söyleyip kenara çekilicem kendi düşünsün...işten çıkma korkum olmadığını biliyor hala üstüne geliyor....
annelerinden ve kayınvalidelerinden hediye bekleyen anneler boşuna beklemeyin artık kız tarafı erkek tarafımı kaldı ki?? artık siz bir ailesiniz o sizin evladınız anane-babanne almak zorunda değil onlar zaten bizi bugünlere kadar getirdi şimdi bide torun yükümü alsınlar....ben kimseyi karıştırmıyorum kendi kafama göre alıyorum...zaten alın diyemem herkesi gücü ortada...bizim onlara destek olmamız gerekirken adet diye onlardan bekleyemem.... oh iyi geldi

kendimi fasulyeden hissediyodum Senin de cinsiyet belli değil mi daha Benim gibi çatlıyo musun

kız aslında çok merak etmiyorum tek derdim bieşey alamıyorum cinsiyet belli olmadan

Ona böyle cici cici şeyler almak istiyorum ama alamıyorum ahhhh belli olsa neler alıcam neler

ayy kızlar konu kaynanadan açılınca nasıl dökülüyoruz

bnm ki daha başlamadı ama dünden meraklı zaten bizde kalıp bakmaya..

bnm de annemle başım dertte..illa bebek alışverişine birlikte gidelim diyor.eşimde kimseyi istemiyor.ikimiz gidelim istiyor..Aslında ben de tıpkı düğün alışverişimiz gibi ikimiz olalım sadece istiyorum.KAyınvalidemi de istemezdim..
Sen bize ayak uyduramazsın biz çok geziniyoruz dedim kızdı ben felçlimiyim diye.

benden hevesli sağolsun..annemde tam kaynanadır yani ben kızıyken yadırgıyorum.ama kıyamıyorum da hevesine...

çıktı göbüşüm biraz canım.Artık vaktidir çıkmanın.Yeriz biz onları....

ben de 3lü teste gidecğim yarın,tüm hafta belki de bundan ağrıdı başcağızım...:44:

stres yapıyo insan hayırlısıyla hiç bişey çıkmaz inşallah hap da kullanmıyorum dr. minoset bişey yapmaz demişti ama sen bişey kullanıyo musun baş ağrısı için bnm de sıkça ağrıyo da :44:

Bugun binada yangin alarmi caldi, 11 kat merdiveni indim . Tatbikatmis, sinir oldum insan hamilelere soyle onlar asansoru kullanir bu kadar salak olunur deli oldum. Yoruldum valla...

haklısın...
ben aldırtma taraftarı değilim ki.yanlış anlaşılmasın,annemler diyor hep alacağız diye,kayınvalidden öyle sesler çıkmayınca garipsiyorum.ayrıca alırım dediği şey anakucağı,ve o konuda da yan çiziyor.biz alın demedik ki,hem alırız derlerse de almayın demem açıkçası,bizim de bir yere kadar.

kız aslında çok merak etmiyorum tek derdim bieşey alamıyorum cinsiyet belli olmadan

Ona böyle cici cici şeyler almak istiyorum ama alamıyorum ahhhh belli olsa neler alıcam neler

ben hevesimi almak için sarı bi zıbın aldım bnm kocamla aramızda kız erkek davası söz konusu da geçen kontrolde gördüm kendi kadar pipisi vardı diyodu dedim o kordonu ne bilinçsiz bi babasın diye

söndür hemen o sigarayııı

ben hevesimi almak için sarı bi zıbın aldım bnm kocamla aramızda kız erkek davası söz konusu da geçen kontrolde gördüm kendi kadar pipisi vardı diyodu dedim o kordonu ne bilinçsiz bi babasın diye

ilaç kullanmadım canm baş ağrısı ile ilgili.doktora soracağım yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…