Hehhh bende tam seninle birlikte PORSELEN BEBEK, ve Rose 'u soracaktım nerdeler diye
Yalnız porselenden ciddi anlamda kaç gündür bişi yok merak ettim doğrusu
Yumurta sende çalışıyonmu :)
Annen ne yapıyor bakım, bazı anneler yorar insanı ve babalar
kiizzz yimirtaaaa, neden kizdin o kadar yavrimm yaa.
merak etmeyin yagmur koymucam ben kizimin ismini ceklin kavga etmeyin. kackilo aldin sen, takam be o kadar veririsin sonra. at gibi koscaz bebelrin pesinden
sekere selam bu arada.
hımmm kımse benı merak etmemıs bır kısıde mıhs'ın bugun kontrolu vardı cınsıyetı bellı olucaktı noldu acep dememıs
iyi geceler hanimlar.. biz oglumuzun adini Musab koymaya karar verdk.. Yanina ek isim olarak Rustem koyacagiz..
dikkat ettimde hamilelik takvimindede bizim boyumuz kilomuz ayni :) 14 cm-250 gr oglusum
bu ara iyi beslenmem lazim
hoşgeldin canım aramıza bebeğin hayırlı olsunArkadaşlar merhaba Allah izin verirse ben de mart sonu annelerindenim. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim. Bilgilerim; Yaş:25, Şehir:Kayseri, Sat:26 Haziran, Beklenen doğum tarihi:26 Mart ve ilk bebeğim teşekkürler...
canım kapalı grup olduğu için yorumları başkaları göremiyor diye biliyorum benay ben bu saatte okuyom kusura kalma coook tebrik ederim hoop diye gelsin kiucagina isallah kizha misim bi de anneler hep ayni sallamican ole kabul etcen komiklik sanip gulcen
KIVIRCIK TWEETY BAHAR SEKERCIK face den mi giriyosunuuuz siz o zmn ben de uye oliyim sadece soyle bir durum var: milletin ana sayfasinda 2013 mart annelerine katildi diye gorunuyormu ve sizin yaptiginiz yorumlar sag ust tarafta basklarinda gorunuyo ya kapali grup olsa da gorunuyo mu beni aydinlatiniz. gizlilik ayarlarini da beceremiyom bilginize heeelllp
KISSEM canim yattinmi bu gece ay merak ettim kizim ya ben alsam ufak tefegim zaten bogulurum onun icinde kesin
KELEBEK KISSEM kaynana gorumce kim olursa pabuc birakmak yok takdire sayansiniz
günaydın güzel hamişler
dün çok yoğunum dedim ya malesef hiç bir yere gidemedim
rahatsızlandım
dün size yazdıktan sonra 2. kahvaltımı yaptım :))
kahvaltıdan sonra nabzım yükseldi kendimi bayılıcakmış gibi hissettim
çok aşırı karnıma ağrı girdi
tam detaya girmek istemiyorum sabah sabah
ama halimi bi görseydiniz öyle kötü bi karın ağrısı çektim ki
tuvalete zor yetiştim
hem alttan hem üstten tutamadım kendimi
üff hiç geçmicek sandım bi an
allaha şükür şimdi iyiyim
inşallah o kadar sancı bebeğime bi zarar vermemiştir
Günaydın cici bebe anneleri...
HErkesin cuması mübarek olsun...
Ben haftasonu olmasına rağmen mutsuzum bugün.Sabahları işe gelirken dolabn karşısında 10 dak duruyorum ne giyeceğimi şaşırıyorum..
üzerime olan 2 3 şeyden sıkıldım farklı giyinmek istiyorum. daha önce bol olan ama şuan üstüme tam oturan bir pantolon ve üzeribe de t-hırtümü giydim.T-shırtü pant içine sokunca göbüşüm de çıktı tabi. aslında göbeğimin biraz belli olması hoşuma gidiyor.biraz daha büyüyünce saklarım bol kıyafetlerle diye düşünüyorum.
Eşim sağolsun moralimi bozdu..giydiklerine biraz dikkat et demez mi. Arkadan dötün , önden göbeğin fırlamış dedi..Çok bozuldum bi an kırıldım öyle deyince.
Ki henüz sadece 2,5 kilo aldım.Tamam biraz dar giyindim ama öyle kötü göründüğümü düşünmüyordum.
Sabah sabah sıktı cnmı..beni bırakırken arabadan öpmedim ben de ..anladı kırıldığımı sabahtan arıyor şimdi özledim diye...:14
günaydın anneler ve bebeleri
bir haftanın sonuna gelmeye özel sektör çalışanları için son 9 saat
ben bugün amirimle konuşucam kararlıyım hırslıyım sinirliyim....ne olacaksa olsun
gelişmeleri naklen buradan bildiririmölmek var dönmek yok
hee calisiom devlet meeemuruyum benpek yogun calisan bir insan degilim sukur ki
PORSELEN en son iyiyim dedi sevindik sonra yok oldu :44:iyidir umarim
annem ne yapmiyor ki salataya biber koyma diyorum koyuyor unuttum diyor
laptobunu aliyom bazen, e ben face e nasi gircem diyor
arabayla onu istedigi yere goturmemi istiyor
bi de mobilya aldi bana kitledi taksitleri...vs
sanirim benim annem biraz az dusunceli ancak boyle tarif edebiliyorum onla kotu de olmak istemiyorumbole bacim iste
Günaydın cici bebe anneleri...
HErkesin cuması mübarek olsun...
Ben haftasonu olmasına rağmen mutsuzum bugün.Sabahları işe gelirken dolabn karşısında 10 dak duruyorum ne giyeceğimi şaşırıyorum..
üzerime olan 2 3 şeyden sıkıldım farklı giyinmek istiyorum. daha önce bol olan ama şuan üstüme tam oturan bir pantolon ve üzeribe de t-hırtümü giydim.T-shırtü pant içine sokunca göbüşüm de çıktı tabi. aslında göbeğimin biraz belli olması hoşuma gidiyor.biraz daha büyüyünce saklarım bol kıyafetlerle diye düşünüyorum.
Eşim sağolsun moralimi bozdu..giydiklerine biraz dikkat et demez mi. Arkadan dötün , önden göbeğin fırlamış dedi..Çok bozuldum bi an kırıldım öyle deyince.
Ki henüz sadece 2,5 kilo aldım.Tamam biraz dar giyindim ama öyle kötü göründüğümü düşünmüyordum.
Sabah sabah sıktı cnmı..beni bırakırken arabadan öpmedim ben de ..anladı kırıldığımı sabahtan arıyor şimdi özledim diye...:14
TWETY ay insan yavrusnu ole ekranda gorunce sarilip opesi geliyor hic gozunu ayirmadan saatlerce bakasi geliyor dimi yaao bel agrilari mide agrilari geccek insallah bacim ha bi de ben disipini yillardir kullanirim coook onemlidir ve daha kanamam olmamistir
DB55 ve ROSE benim ana baba da ortmen sizi cok iyi anliyorum ama simdiki idareciler sanki yoldan geciyorlarmis da gel su masaya otur demisler oyle .............................. ler yani bosluklari istediginiz gibi doldurun ne cocuklari bilgisiz birakin ne de tamamen onlara adayin kendiniz mutlu olmadiginiz surece bu onlara yansir demi ama azcik bencil olun
GAMZELI ben de kayseriliyim nerdensin sen ama ben iki uc yilda bir giderim' hic orda yasamisligim yok gebeligin de hayirli ugurlu olsun
TOPLU YANITvalla benim ne kendi annem ne kayinvaldem daha sunu alcam bunu alcam torunuma demedi zaten biz kocamla tek kurus harcatmadik kimseye yine ole yapariz diyedir belki' buyuk esyalari garanti biz aliriz ole olmali diye dusunduk hep cunku cok konusan tiplerdir laf gelsin istemedik ama hic durumunuz olmasaydi alsinlar derdik tabiki de
bir de puset anakucagi araba konusunda bilgiye ihtiyacim olacak o kadr okul okudum hala bunu cozemedim
günaydın güzel hamişler
dün çok yoğunum dedim ya malesef hiç bir yere gidemedim
rahatsızlandım
dün size yazdıktan sonra 2. kahvaltımı yaptım :))
kahvaltıdan sonra nabzım yükseldi kendimi bayılıcakmış gibi hissettim
çok aşırı karnıma ağrı girdi
tam detaya girmek istemiyorum sabah sabah
ama halimi bi görseydiniz öyle kötü bi karın ağrısı çektim ki
tuvalete zor yetiştim
hem alttan hem üstten tutamadım kendimi
üff hiç geçmicek sandım bi an
allaha şükür şimdi iyiyim
inşallah o kadar sancı bebeğime bi zarar vermemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?