2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hee calisiom devlet meeemuruyum ben pek yogun calisan bir insan degilim sukur ki
PORSELEN en son iyiyim dedi sevindik sonra yok oldu :44:iyidir umarim

annem ne yapmiyor ki salataya biber koyma diyorum koyuyor unuttum diyor
laptobunu aliyom bazen, e ben face e nasi gircem diyor
arabayla onu istedigi yere goturmemi istiyor
bi de mobilya aldi bana kitledi taksitleri...vs

sanirim benim annem biraz az dusunceli ancak boyle tarif edebiliyorum onla kotu de olmak istemiyorum bole bacim iste

kiizzz yimirtaaaa, neden kizdin o kadar yavrimm yaa.

merak etmeyin yagmur koymucam ben kizimin ismini ceklin kavga etmeyin. kackilo aldin sen, takam be o kadar veririsin sonra. at gibi koscaz bebelrin pesinden

sekere selam bu arada.

yazdim canim anama kizma sebeplerinden bi kismini okumusundur ole iste of offf kac kilo aldigimi soluyom hazirmisinizzzzz altii en sevdigim sayiiiiiii alti (bizim bebislere ne yapip edip susam sokagini izletmemiz lazim olmadi onun gibizi)danadan inege dogru gidisimin resmidir bu kilolar

hımmm kımse benı merak etmemıs bır kısıde mıhs'ın bugun kontrolu vardı cınsıyetı bellı olucaktı noldu acep dememıs

ay ben bu saatte okuyom kusura kalma coook tebrik ederim hoop diye gelsin kiucagina isallah kizha misim bi de anneler hep ayni sallamican ole kabul etcen komiklik sanip gulcen

KIVIRCIK TWEETY BAHAR SEKERCIK face den mi giriyosunuuuz siz o zmn ben de uye oliyim sadece soyle bir durum var: milletin ana sayfasinda 2013 mart annelerine katildi diye gorunuyormu ve sizin yaptiginiz yorumlar sag ust tarafta basklarinda gorunuyo ya kapali grup olsa da gorunuyo mu beni aydinlatiniz. gizlilik ayarlarini da beceremiyom bilginize heeelllp

KISSEM canim yattinmi bu gece ay merak ettim kizim ya ben alsam ufak tefegim zaten bogulurum onun icinde kesin

KELEBEK KISSEM kaynana gorumce kim olursa pabuc birakmak yok takdire sayansiniz

iyi geceler hanimlar.. biz oglumuzun adini Musab koymaya karar verdk.. Yanina ek isim olarak Rustem koyacagiz..

dikkat ettimde hamilelik takvimindede bizim boyumuz kilomuz ayni :) 14 cm-250 gr oglusum

bu ara iyi beslenmem lazim

TWETY ay insan yavrusnu ole ekranda gorunce sarilip opesi geliyor hic gozunu ayirmadan saatlerce bakasi geliyor dimi yaao bel agrilari mide agrilari geccek insallah bacim ha bi de ben disipini yillardir kullanirim coook onemlidir ve daha kanamam olmamistir

DB55 ve ROSE benim ana baba da ortmen sizi cok iyi anliyorum ama simdiki idareciler sanki yoldan geciyorlarmis da gel su masaya otur demisler oyle .............................. ler yani bosluklari istediginiz gibi doldurun ne cocuklari bilgisiz birakin ne de tamamen onlara adayin kendiniz mutlu olmadiginiz surece bu onlara yansir demi ama azcik bencil olun

GAMZELI ben de kayseriliyim nerdensin sen ama ben iki uc yilda bir giderim' hic orda yasamisligim yok gebeligin de hayirli ugurlu olsun

TOPLU YANIT valla benim ne kendi annem ne kayinvaldem daha sunu alcam bunu alcam torunuma demedi zaten biz kocamla tek kurus harcatmadik kimseye yine ole yapariz diyedir belki' buyuk esyalari garanti biz aliriz ole olmali diye dusunduk hep cunku cok konusan tiplerdir laf gelsin istemedik ama hic durumunuz olmasaydi alsinlar derdik tabiki de

bir de puset anakucagi araba konusunda bilgiye ihtiyacim olacak o kadr okul okudum hala bunu cozemedim

günaydın güzel hamişler

dün çok yoğunum dedim ya malesef hiç bir yere gidemedim
rahatsızlandım
dün size yazdıktan sonra 2. kahvaltımı yaptım :))

kahvaltıdan sonra nabzım yükseldi kendimi bayılıcakmış gibi hissettim
çok aşırı karnıma ağrı girdi
tam detaya girmek istemiyorum sabah sabah
ama halimi bi görseydiniz öyle kötü bi karın ağrısı çektim ki
tuvalete zor yetiştim
hem alttan hem üstten tutamadım kendimi
üff hiç geçmicek sandım bi an

allaha şükür şimdi iyiyim
inşallah o kadar sancı bebeğime bi zarar vermemiştir

öğretmen arkadaşlar buraya geldiğimden beri yazılarınızı okuyorum
çok haklısınız veliler öğrenciler bazen insanı çileden çıkartıyolar
fakat..
benim oğlum 7. sınıf öğrencisi
karşımıza sizler gibi iyi öğretmenler çıktığı gibi çok kötü acımasız öğretmenlerde çıktı
kusura bakmayın düşüncelerimi yazmak zorunda hissettim kendimi
mesela oğlum daha 1. sınıftayken daha 6 yaşındayken yani
okula başladığı ilk haftalardı
oğlumu okuldan almak için okula gittiğimde
oğlumun kolundaki parmak izlerini ve kafasındaki kızarıklığı gördüm ve oğlum ağlıyordu
noldu diye sorduğumda bi öğretmen bana vurdu dedi
kimmiş o öğretmen dedim tamda oğluma vuran öğretmenin kapısındaymışım
ellerini beline koyarak benim nolmuş demesinmi
bi anlık şoktan sonra ilk önce sebebini sordum
tenefüs zili bitmiş oğlum sınıfa girmemiş onun için vurmuş
beynime kan sıçramıştı o an neler hissettiğimi bilemezsiniz
detaya girmicem o öğretmene haddini çok iyi bildirmiştim
öğretmen artık çocuğuma vurmayı bırak görünce uzaklaşıyodu
hakda etmişti yani
şu gün bile oğlumun o hali aklıma gelince o kadında iğreniyorum
gerçi 1 sene sonra oda anne oldu sonra tavırları yumuşadı anneliği tadınca
ama benim yavruma o psikolojiyi yaşattıya aynısı başına gelir inşallah
yani bu görevi hak ettiğince yapanlar gibi yapmayanlarda var bunu anlatmak istedim
ve bunun gibi bir sürü şey velilere kızarken bence bi düşünmek lazım ben kendimce öğretmenlere yaklaşırken artık temkinli yaklaşıyorum
yaşadığım gördüğüm onca öğretmen sayesinde sanırım güven sorunu yaşıyorum
sakın kimse alınmasın sizleri eleştirmek değil amacım sadece bazen öğretmenlerinde yanlış yaptıklarını anlatmak ve yaşadıklarımı paylaşmak istedim

iyi geceler hanimlar.. biz oglumuzun adini Musab koymaya karar verdk.. Yanina ek isim olarak Rustem koyacagiz..

dikkat ettimde hamilelik takvimindede bizim boyumuz kilomuz ayni :) 14 cm-250 gr oglusum

bu ara iyi beslenmem lazim

bizde mehmet musab koycaz inş çok hoşuma gidiyor musab ismi anlamıda güzel mehmet kayınpederimin ismi

Günaydın cici bebe anneleri...

HErkesin cuması mübarek olsun...

Ben haftasonu olmasına rağmen mutsuzum bugün.Sabahları işe gelirken dolabn karşısında 10 dak duruyorum ne giyeceğimi şaşırıyorum..

üzerime olan 2 3 şeyden sıkıldım farklı giyinmek istiyorum. daha önce bol olan ama şuan üstüme tam oturan bir pantolon ve üzeribe de t-hırtümü giydim.T-shırtü pant içine sokunca göbüşüm de çıktı tabi. aslında göbeğimin biraz belli olması hoşuma gidiyor.biraz daha büyüyünce saklarım bol kıyafetlerle diye düşünüyorum.

Eşim sağolsun moralimi bozdu..giydiklerine biraz dikkat et demez mi. Arkadan dötün , önden göbeğin fırlamış dedi..Çok bozuldum bi an kırıldım öyle deyince.
Ki henüz sadece 2,5 kilo aldım.Tamam biraz dar giyindim ama öyle kötü göründüğümü düşünmüyordum.

Sabah sabah sıktı cnmı..beni bırakırken arabadan öpmedim ben de ..anladı kırıldığımı sabahtan arıyor şimdi özledim diye...:14

Bir Uyku Yolunun daha sonuna geldik.....Yayın ve yapımda emeği geçen tüm yastık, yorgan, çarşaf ve rüyamda oynayan artistlere teşekkür eder saygılarımı iletirim...günaydınlar:

hoşgeldin canım aramıza bebeğin hayırlı olsun
canım kapalı grup olduğu için yorumları başkaları göremiyor diye biliyorum ben ama sen daha iyi bilene bir sor derim

günaydın lolo çok geçmiş olsun ilk ayları atlatmış olsak da şikayetlerimiz azalmamış olması ne kadar kötü
bebeğe bişey olmamıştır o yönden kendini üzme ama kendine dikka et yediklerine onlardanda kaynaklanmış olabilir geçmiş olmasına sevndim

sanada hayırlı cumalar
kocan latife yapmıştır sana kırılma tabi şu ara hepimiz hassasız biliyorum ama genede sen iyi yönünden anla
göbeğin büyüdü yani bebeiğimiz büyüyo anlamında demiş işte ne güzel:)))
benimkide hep diyo kilo aldın sen dikkat et kendine diyo
bende anca gülüyorum lafına hamileyken kilo almam kadar doğal ne var diyorum uzatmıyorum
alışmışlarya bizi çıtır görmeye ee şimdi maşşallah tontiş göbişlerimiz ee malesef yanındada totolarımız büyümeye başladı garipsiyolar napsınlar.

bahar616
malesef bende mide ve sindirim sistemi sorunu olduğu için bu durum oluyo zaten ara ara
hamileliğimin ilk zamanlarındada çok oldu
fakat geçmişti
şimdi olması baya bi korkuttu beni
bebeğim doğduktan sonra mide tedavime devam edicem allah nasib ederse

günaydın anneler ve bebeleri
bir haftanın sonuna gelmeye özel sektör çalışanları için son 9 saat
ben bugün amirimle konuşucam kararlıyım hırslıyım sinirliyim....ne olacaksa olsun
gelişmeleri naklen buradan bildiririm ölmek var dönmek yok

hakkıında hayırlısı olsun

İlerleyen yaşına ver derim, hoş gör derim Biraz az düşünceli evet derim, ama yapabilecek bişeyde yok derim. Sen yinede kırma derim ne diyim başkaAnne işte insna bişey diyemiyor ama işin birascık zor tabi gün ilerledikçe...
Devlet memuru demek:26: Ne güsell, tam mesleği işte günümüzün hihihihi

gunaydın canım benım aynı dert bndede var 1kg 700 gr almısım bu zamana kadar dun doktorda tartıldım goruntumde az bır gobek dısında bır degısıklık yok ammaaaaaaa kıyafetler sıkıo ıste yada kapanmıo dugmeler artık ıse gelmeyı sırf sabah ne gıycem dıe ıstemıorum walla bı sıyah pantolonum var belı lastıklı bı zamanlar almısım aklımı seveyım yanı her gun onla gelıorum sanırım dogumdan sonra nefretten atacam o pantolonu eşine gelınce bnmkıde aynı bana bısı demedı henuz ama gecen yolda bı kadın gorduk 9 aylık dogurdu doguracak bır esofman gıymıs olmus sana tayt ztn ustunede kısa bı tişört cok fena gorunuodu sanırımbız ne kadar duzgun gıyınsekte dısardan ole gosukuoruz mu sanıolar nedır su kadına bak ya bu ne ya falan dedı bnada alttan bole gıyınememssın der gıbıydı yanı sankı bız popo gobek gosterme meraklısıyız töbe töbeeee neyle rahat edeceksek onu gıymeye calısıoruz da anlayana takma bebegım benımmmm

Yumurta evet canım face de bir grup var herkes burdan değil tabi. Ben sana yazarım ayrıntıları.
Araba puset le ilgili sıkıntın nedir yaz bize sana yardımcı olmaya çalışalım cnm

Gunaydın guzel annısler haftasonuna sayılı saatler kaldı oley oley... Lolocum cok gecmıs olsun guzelım aman dıkkat et kendune bende yutkunamıyorum bogazım berbat usutmusun cok fena su bılem ıcemıyom. Bebısıne hıcbıseyem olmamıstır ıcını rahat tut sekerım. Gıdapınar, aynı beya aynı napcan :) hep aynı dertten muzderıbız. Insan kendnı cok bakımsız hıssedoru bazen. Hep aynı seylerı gıy cıkar. Ebahcım, senınleyız canım vala bır yardımımız olursa seve seve hamısler kulubu olarak destekteyız. Toptop yumurtam bızde aynı evlenırken bıle herseyımızı kendımız yaptık. Iyıkıde oyle yapmısız. Kımseden bırsey beklemıyorum. Sonra kaynanam yuz buluyo hersyeden. Sekercık, yuzde yuz katılıyorum sana bu zamanda devlet memuru olmak var, ozel sektor zor

Geçmiş olsun güselim, bende bir kaç gündür pek iyi değilim:18: bu aradalar herkes de var bişeyler..
RABBİM şifa versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…