Günaydın cici bebe anneleri...
HErkesin cuması mübarek olsun...
Ben haftasonu olmasına rağmen mutsuzum bugün.Sabahları işe gelirken dolabn karşısında 10 dak duruyorum ne giyeceğimi şaşırıyorum..
üzerime olan 2 3 şeyden sıkıldım farklı giyinmek istiyorum. daha önce bol olan ama şuan üstüme tam oturan bir pantolon ve üzeribe de t-hırtümü giydim.T-shırtü pant içine sokunca göbüşüm de çıktı tabi. aslında göbeğimin biraz belli olması hoşuma gidiyor.biraz daha büyüyünce saklarım bol kıyafetlerle diye düşünüyorum.
Eşim sağolsun moralimi bozdu..giydiklerine biraz dikkat et demez mi. Arkadan dötün , önden göbeğin fırlamış dedi..Çok bozuldum bi an kırıldım öyle deyince.
Ki henüz sadece 2,5 kilo aldım.Tamam biraz dar giyindim ama öyle kötü göründüğümü düşünmüyordum.
Sabah sabah sıktı cnmı..beni bırakırken arabadan öpmedim ben de ..anladı kırıldığımı sabahtan arıyor şimdi özledim diye...:14
günaydın anneler ve bebeleri
bir haftanın sonuna gelmeye özel sektör çalışanları için son 9 saat
ben bugün amirimle konuşucam kararlıyım hırslıyım sinirliyim....ne olacaksa olsun
gelişmeleri naklen buradan bildiririmölmek var dönmek yok
Ebahcım hadi bakalım hayırlısı inşallah :) İstemek başarmanın yarısıdır Hakkında RABBİM hayırlısını versin haberlerini bekliyoruzzz
o kadar cesaretlendim kadın hala daha gelmedi...ben ve cadı kızım odaya giricez ve hakkından gelicezdemek isterdim ama nazlı kızım içimde saklandı biryerlerde ama nereye gitti.... gel kızım korkma sen
evveeeettttt herkese günaydın kızlar daha kahvaltımızı bile yapamadık bebeğimle çünkü bu yastık süpper deliksiz bir uyku keyfi yaşattı bize:) şiddetle tavsiye ediyorum
kahvaltıdan sonra geçmişi okuyup donerim size
evveeeettttt herkese günaydın kızlar daha kahvaltımızı bile yapamadık bebeğimle çünkü bu yastık süpper deliksiz bir uyku keyfi yaşattı bize:) şiddetle tavsiye ediyorum
kahvaltıdan sonra geçmişi okuyup donerim size
sanada hayırlı cumalar
kocan latife yapmıştır sana kırılma tabi şu ara hepimiz hassasız biliyorum ama genede sen iyi yönünden anla
göbeğin büyüdü yani bebeiğimiz büyüyo anlamında demiş işte ne güzel:)))
benimkide hep diyo kilo aldın sen dikkat et kendine diyo
bende anca gülüyorum lafına hamileyken kilo almam kadar doğal ne var diyorum uzatmıyorum
alışmışlarya bizi çıtır görmeye ee şimdi maşşallah tontiş göbişlerimiz ee malesef yanındada totolarımız büyümeye başladı garipsiyolar napsınlar.
gunaydın canım benım aynı dert bndede var 1kg 700 gr almısım bu zamana kadar dun doktorda tartıldım goruntumde az bır gobek dısında bır degısıklık yok ammaaaaaaa kıyafetler sıkıo ıste yada kapanmıo dugmeler artık ıse gelmeyı sırf sabah ne gıycem dıe ıstemıorum walla bı sıyah pantolonum var belı lastıklı bı zamanlar almısım aklımı seveyım yanı her gun onla gelıorum sanırım dogumdan sonra nefretten atacam o pantolonueşine gelınce bnmkıde aynı bana bısı demedı henuz ama gecen yolda bı kadın gorduk 9 aylık dogurdu doguracak bır esofman gıymıs olmus sana tayt ztn ustunede kısa bı tişört cok fena gorunuodu sanırımbız ne kadar duzgun gıyınsekte dısardan ole gosukuoruz mu sanıolar nedır su kadına bak ya bu ne ya falan dedı bnada alttan bole gıyınememssın der gıbıydı yanı sankı bız popo gobek gosterme meraklısıyız töbe töbeeee neyle rahat edeceksek onu gıymeye calısıoruz da anlayana takma bebegım benımmmm
Gunaydın guzel annısler haftasonuna sayılı saatler kaldı oley oley... Lolocum cok gecmıs olsun guzelım aman dıkkat et kendune bende yutkunamıyorum bogazım berbat usutmusun cok fena su bılem ıcemıyom. Bebısıne hıcbıseyem olmamıstır ıcını rahat tut sekerım. Gıdapınar, aynı beya aynı napcan :) hep aynı dertten muzderıbız. Insan kendnı cok bakımsız hıssedoru bazen. Hep aynı seylerı gıy cıkar. Ebahcım, senınleyız canım vala bır yardımımız olursa seve seve hamısler kulubu olarak destekteyız. Toptop yumurtam bızde aynı evlenırken bıle herseyımızı kendımız yaptık. Iyıkıde oyle yapmısız. Kımseden bırsey beklemıyorum. Sonra kaynanam yuz buluyo hersyeden. Sekercık, yuzde yuz katılıyorum sana bu zamanda devlet memuru olmak var, ozel sektor zor
Ah canım kıyafet derdi bende var, ve eski giydiğim hiç bir şey olmuyor.. Hamile pantolunu falan zaten olmuyor.. Bende acaip sıkıntı yaşıyorum...Eşin biras kıskanmıştır seni o yüzden demiştir öyle benim eşimde bazen diyor tayt gömlek giydiğim için
Bak zaten pişman olmuş üzme kendini sen
Ahh kızlar sanki keyfimden giyiyorum bunları olmuyor işte..olanları da uydurmaya çalışıorum kendimce.Ben de göbeği ortada çok dar giyinen hamileleri sevmiyorum,itici geliyor. ama şuan o pozisyonda değilim mi ufak bi göbeğim var sadece..
Kıskançlık ta değil ben ce çünkü hamile bi kadını neden kıskansın ki şu halimle pek çekici olduğumu sanmıyorum..
Aslında konu açılmışken bu ara kendimi hiç kadınsı dişi hissetmiyorum ben..ne oldu bana diyorum nerde o eski hallerimbu kocama da yansıyor tabi..
LOLO gecmis olsun simdi nasilsin?:44:
GDA PINAR bana kocam hergun laf sokuo ama tatli tatli o yuzden gulup geciom bi sefer cok sinir etmisti burnundan getirince o gun bugundur gulec mi gulec seninki de bundan sonra yiyosa desin bisi affetme hemen
EBAH sana ve kizina koclarim benim deyip mudurun odasina gonderesim geldi hic azalmasin hirsin ha heyecan da yapma hakliyiz hakkimizi arayacagiz soke soke alcagiz vermezlerse tuzak kuracagiz
SEKERCIK canim puset anakucagi ayni midir hangi araba kullanislidir gibi seyler aman yorma kendini sakin detaylari 6. Ayda bida sorarim ben nasilsa
Gıdapınar bende hıc cekıcı bulmuyorum kendımı. Benımde sadece gobusum var arkadan baksan manken gıbıyım ama sadece arkadan
Gunaydin bi de cift canlarkahvalti yapiciiim annemle derdim omurluk benim, dun benim banyoyu temizlemis ki israrla yapar temizlik delisi bugun hasta fena usutmus ona bakicam bi de guya bana yardim ediyo ama hep sonra ben ona bakmak zorunda kaliyorum ise de gitmedim atacaklar beni memurluktan o olcak:26:
Ahh kızlar sanki keyfimden giyiyorum bunları olmuyor işte..olanları da uydurmaya çalışıorum kendimce.Ben de göbeği ortada çok dar giyinen hamileleri sevmiyorum,itici geliyor. ama şuan o pozisyonda değilim mi ufak bi göbeğim var sadece..
Kıskançlık ta değil ben ce çünkü hamile bi kadını neden kıskansın ki şu halimle pek çekici olduğumu sanmıyorum..
Aslında konu açılmışken bu ara kendimi hiç kadınsı dişi hissetmiyorum ben..ne oldu bana diyorum nerde o eski hallerimbu kocama da yansıyor tabi..
Gıdapınar bende hıc cekıcı bulmuyorum kendımı. Benımde sadece gobusum var arkadan baksan manken gıbıyım ama sadece arkadan
günaydın kızlarr bende kahvaltımı yaptım artık kahvaltıda tahinli pekmez yiyorum önceleri midem bulanıyodu hiç vitamin alamadım bundan sonra besleyeyim bebişimi bari. doktorum bebeğine günlük yazsana dedi güzel fikir bence bugün bi güzel defter alıp başlasam mı diyorum.
Gunaydın kıssemcım. Cok sevıncım sekerım keyıflı bır uyku uyumana. Hadı bebısını doyur guzelce ben ve oglusum ıcınde ye bırseyler, ıcımden geldı :) ben gecmısı pek takıp edemıyorum ya. O yuzden hep unutuluyorum galıba
günaydın herkese.canım hamile yastığı mı aldın ? bende alcam hep unutuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?