2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ah canım kıyafet derdi bende var, ve eski giydiğim hiç bir şey olmuyor.. Hamile pantolunu falan zaten olmuyor.. Bende acaip sıkıntı yaşıyorum... Eşin biras kıskanmıştır seni o yüzden demiştir öyle benim eşimde bazen diyor tayt gömlek giydiğim için
Bak zaten pişman olmuş üzme kendini sen

Ebahcım hadi bakalım hayırlısı inşallah :) İstemek başarmanın yarısıdır Hakkında RABBİM hayırlısını versin haberlerini bekliyoruzzz

Ebahcım hadi bakalım hayırlısı inşallah :) İstemek başarmanın yarısıdır Hakkında RABBİM hayırlısını versin haberlerini bekliyoruzzz

o kadar cesaretlendim kadın hala daha gelmedi...ben ve cadı kızım odaya giricez ve hakkından gelicez demek isterdim ama nazlı kızım içimde saklandı biryerlerde ama nereye gitti....gel kızım korkma sen

Gerekli cvp ları verdikten sonraaaaa herkese kocaman GÜNAYDIN diyorummmm :) Bebişlerinizi sizi sevgiyle öpüyorumm
Hayırlı bereketli huzurlu cuma diliyorum hepinize.. Umarım güsel mutlu huzurlu bir gün geçiririz hep birlikte...

evveeeettttt herkese günaydın kızlar daha kahvaltımızı bile yapamadık bebeğimle çünkü bu yastık süpper deliksiz bir uyku keyfi yaşattı bize:) şiddetle tavsiye ediyorum

kahvaltıdan sonra geçmişi okuyup donerim size

Siz zaten ikiniz birlikte bence herşeyin üstesinden gelirsiniz MAŞALLAH. Kararlığını, kendin eminliğini bozma durumunu anlat gerisin bırak ALLAH a ve o ....... kadınaa Gönlüne göre olsun inşallah

o kadar cesaretlendim kadın hala daha gelmedi...ben ve cadı kızım odaya giricez ve hakkından gelicez demek isterdim ama nazlı kızım içimde saklandı biryerlerde ama nereye gitti....gel kızım korkma sen

Gunaydın kıssemcım. Cok sevıncım sekerım keyıflı bır uyku uyumana. Hadı bebısını doyur guzelce ben ve oglusum ıcınde ye bırseyler, ıcımden geldı :) ben gecmısı pek takıp edemıyorum ya. O yuzden hep unutuluyorum galıba

günaydın herkese.canım hamile yastığı mı aldın ? bende alcam hep unutuyorum ya

Ahh kızlar sanki keyfimden giyiyorum bunları olmuyor işte..olanları da uydurmaya çalışıorum kendimce.Ben de göbeği ortada çok dar giyinen hamileleri sevmiyorum,itici geliyor. ama şuan o pozisyonda değilim mi ufak bi göbeğim var sadece..
Kıskançlık ta değil ben ce çünkü hamile bi kadını neden kıskansın ki şu halimle pek çekici olduğumu sanmıyorum..

Aslında konu açılmışken bu ara kendimi hiç kadınsı dişi hissetmiyorum ben..ne oldu bana diyorum nerde o eski hallerim bu kocama da yansıyor tabi..

günaydın kızlarr bende kahvaltımı yaptım artık kahvaltıda tahinli pekmez yiyorum önceleri midem bulanıyodu hiç vitamin alamadım bundan sonra besleyeyim bebişimi bari. doktorum bebeğine günlük yazsana dedi güzel fikir bence bugün bi güzel defter alıp başlasam mı diyorum.

LOLO gecmis olsun simdi nasilsin?:44:
GDA PINAR bana kocam hergun laf sokuo ama tatli tatli o yuzden gulup geciom bi sefer cok sinir etmisti burnundan getirince o gun bugundur gulec mi gulec seninki de bundan sonra yiyosa desin bisi affetme hemen
EBAH sana ve kizina koclarim benim deyip mudurun odasina gonderesim geldi hic azalmasin hirsin ha heyecan da yapma hakliyiz hakkimizi arayacagiz soke soke alcagiz vermezlerse tuzak kuracagiz
SEKERCIK canim puset anakucagi ayni midir hangi araba kullanislidir gibi seyler aman yorma kendini sakin detaylari 6. Ayda bida sorarim ben nasilsa

Gıdapınar bende hıc cekıcı bulmuyorum kendımı. Benımde sadece gobusum var arkadan baksan manken gıbıyım ama sadece arkadan

Gunaydin bi de cift canlarkahvalti yapiciiim annemle derdim omurluk benim, dun benim banyoyu temizlemis ki israrla yapar temizlik delisi bugun hasta fena usutmus ona bakicam bi de guya bana yardim ediyo ama hep sonra ben ona bakmak zorunda kaliyorum ise de gitmedim atacaklar beni memurluktan o olcak:26:

Gıdapınar bende hıc cekıcı bulmuyorum kendımı. Benımde sadece gobusum var arkadan baksan manken gıbıyım ama sadece arkadan

valla bnm ki pek tatlı söylemedi ondan bozuldum zaten yoksa hoşuma bile giderdi kiloma takılması.
Ben de eğer karnımı saklarsam zaten hiç anlaşılmıyor, hatta zayıfsın diyorlar,

Yumurta senin de bnm gibi annenle başın dertte sanırım.Bnm ki de kaynanam olsa bu kadar olurdu canı sağolsun..Hep laf sokmaca bana..heryere gelmek istiyo bnm le ..2 dak sonra yoruldum oturalım deri acıktım yiyelim der.İnce fikirli değil malesef..

günaydın dünyanın en güzel varlığını taşıyan, dünyanın en nadide çiçekleriiiiiii

önden koca göbekli arkadan manken hanımlar hepiniziii öpüyorum. o kocalar önce kendilerine baksınlar hadi biz çocuk taşıyoruz onların göbeğinin içinde ne var

kıyafet konusu hepimizin genel sıkıntısı. ah ben napayım kapalı giyindiğim halde yazın bağrında daha hala üstüme hırkalar bilmem neler daha giydiriyo. benim ki çok kıskanç kafayı kırıcam en son

bi dönem ben kendimi çok çirkin hiisediyodum sivilcelerim de çıkmıştı. iş yerindekiler de sinir ediyodu. sonra benimki de etkilendi aynı şekilde yaklaştı. siz siz olun şu bana çirkin dedi şu bana şişko dedi demeyin

tam tersi sen iyice güzlleştin diyolar deyin bakış açıları değişsin

evde de salmayın kendini neşeli ve bakımlı olun bak nasıl gözlerine güzel ve sevimli geliyoruz. ben bir ara cadoloz gibi dolaşıyodum saç baş bi tarafta.

her odada ayılıp bayılmalar ekşimik bi surat ifadesi adam da haliyle nefret etti. nenelerimiz boşuna dememiş ' DOST VARLIKTA, KOCA SAĞLIKTA SEVERMİŞ'

Gunaydın canan, evet bence hemen baslamalısın ben oglusuma yazıyorum bırkac gundur onsekız yasına geldıgınde ona vermeyı planlıyorum. Annesının duygularını dusuncelerını neler hıssettıgını bılsın yasasın ag oglusum benım. Ay nasıl duygulandum sımdı. Bırde sekercık bebegın mektubu dıye bır yazı paylasmıs agladım okurken yemın ederım.

günaydın filizcim neden unutulasın baya kalabalıklaştı topiğimiz ama hepimiz aktif yazıiıyoruz çalışanlar için biraz daha zor oluyor tabii. yumurtamın biri snin oğluşuna olsun o zman iki tane yedim

günaydın herkese.canım hamile yastığı mı aldın ? bende alcam hep unutuyorum ya

Günayddııınnn candas evet hamile yastığı aldım dün fotoğrafını paylaşmıştım geçmişten bulabilirsin hamileyastigi.comdan 100 tlye aldım ve 4 aydır geçirdiğim en güzel uykulardan birini geçirdim tavsiye ediyorum :)

hayırlı cumalar kızlarr.. bugun cok mutsuzumm sabaha kadar uyuyamadım.. sebebı ıse hamıle oldugumdan berı ne evımle ılgılenebılıyorum ne dgru duzgun yemek yapabılıyorumm bulantılarım cok fazla yemekte yıyemıyorumm 7 kılo verdım bu gune kadar.. bende bu duruma uzuluyrmm esıme yemek falan yapamıyorumm dıee dun zorladım kendımı yemekte hazırladım..ama kıymetı bıle -olmadı bı suru kavga ettık ne yapıyosunn yaptıgınn hıc bısey yok falann.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…