günaydın dünyanın en güzel varlığını taşıyan, dünyanın en nadide çiçekleriiiiiii
önden koca göbekli arkadan manken hanımlar hepiniziii öpüyorum. o kocalar önce kendilerine baksınlar hadi biz çocuk taşıyoruz onların göbeğinin içinde ne var
kıyafet konusu hepimizin genel sıkıntısı. ah ben napayım kapalı giyindiğim halde yazın bağrında daha hala üstüme hırkalar bilmem neler daha giydiriyo. benim ki çok kıskanç kafayı kırıcam en son
bi dönem ben kendimi çok çirkin hiisediyodum sivilcelerim de çıkmıştı. iş yerindekiler de sinir ediyodu. sonra benimki de etkilendi aynı şekilde yaklaştı. siz siz olun şu bana çirkin dedi şu bana şişko dedi demeyin
tam tersi sen iyice güzlleştin diyolar deyinbakış açıları değişsin
evde de salmayın kendini neşeli ve bakımlı olun bak nasıl gözlerine güzel ve sevimli geliyoruz. ben bir ara cadoloz gibi dolaşıyodum saç baş bi tarafta.
her odada ayılıp bayılmalar ekşimik bi surat ifadesi adam da haliyle nefret etti. nenelerimiz boşuna dememiş ' DOST VARLIKTA, KOCA SAĞLIKTA SEVERMİŞ'
hayırlı cumalar kızlarr.. bugun cok mutsuzumm sabaha kadar uyuyamadım.. sebebı ıse hamıle oldugumdan berı ne evımle ılgılenebılıyorum ne dgru duzgun yemek yapabılıyorumm bulantılarım cok fazla yemekte yıyemıyorumm 7 kılo verdım bu gune kadar.. bende bu duruma uzuluyrmm esıme yemek falan yapamıyorumm dıee dun zorladım kendımı yemekte hazırladım..ama kıymetı bıle -olmadı bı suru kavga ettık ne yapıyosunn yaptıgınn hıc bısey yok falann..(
hayırlı cumalar kızlarr.. bugun cok mutsuzumm sabaha kadar uyuyamadım.. sebebı ıse hamıle oldugumdan berı ne evımle ılgılenebılıyorum ne dgru duzgun yemek yapabılıyorumm bulantılarım cok fazla yemekte yıyemıyorumm 7 kılo verdım bu gune kadar.. bende bu duruma uzuluyrmm esıme yemek falan yapamıyorumm dıee dun zorladım kendımı yemekte hazırladım..ama kıymetı bıle -olmadı bı suru kavga ettık ne yapıyosunn yaptıgınn hıc bısey yok falann..(
aynı tartımayı biz de gecen hafta yaptık cnm.ki ben hergün yemeksiz bırakmam bizimki evle ilgilenmediğimden şikayet etti.Sinir etti beni.
Al o zaman hepsine yetişebilen birini oturt dedim en sonunda.
Ben mi alınganım diyorum bazen ama hamileye söylenmeyecek şeyler söylüyor o da üstüme geliyor..
sıkma canını lütfen arkadaşım. evi umursama. çağır birini yardıma arkadasın yada paralı yaptıracağın birini yaptır. yemek olayına gelince bir ay makinaya bulasığımı kusarak yerleştirdim ve o ay yemek adına ne kolaysa onu yaptım. sebze haşlayıp yedirdim ikimize de. ama şükür artık evime de eşime de bakabiliyorum. hala kusuyorum arada ama hemen gelip yapıyor bi şeyler eşim çok şükür. hiç üzme kendini. komşun bi kadından bile yardım istesen yapar 2 saatte temizliğini. yemeği de haşlama türü pişirme yoluna git ya da salata yap derim. üzme tatlı canını. nasıl olsa yapacaksın zamanla hepsini
günaydın filizcim neden unutulasın baya kalabalıklaştı topiğimiz ama hepimiz aktif yazıiıyoruz çalışanlar için biraz daha zor oluyor tabii. yumurtamın biri snin oğluşuna olsun o zman iki tane yedim
Günayddııınnn candas evet hamile yastığı aldım dün fotoğrafını paylaşmıştım geçmişten bulabilirsin hamileyastigi.comdan 100 tlye aldım ve 4 aydır geçirdiğim en güzel uykulardan birini geçirdim tavsiye ediyorum :)
annem elınden geldıgınce yapmaya calısıyor.. ben yemek yaparken kac kere bayıldım ama adamın umrunda degıl kaç kere hsatanede yattım bulantılar yuzunden.. gercekten öyle zor bı durumkı ayrıca kımseye anlatamamakta cok kötu..
bu kacıncı tartısma kendı kızkardesı bulantılarına ragmen her ısını yaparmısta bılmem ne .. zaten ısten yorgun argın gelıyorumm ve yapabılcek durumda olunca yapıyorumm zatenn cok anlayıssız davranıyoo agladımm uyuyamadım sabaha kadar
bu kacıncı tartısma kendı kızkardesı bulantılarına ragmen her ısını yaparmısta bılmem ne .. zaten ısten yorgun argın gelıyorumm ve yapabılcek durumda olunca yapıyorumm zatenn cok anlayıssız davranıyoo agladımm uyuyamadım sabaha kadar
evveeeettttt herkese günaydın kızlar daha kahvaltımızı bile yapamadık bebeğimle çünkü bu yastık süpper deliksiz bir uyku keyfi yaşattı bize:) şiddetle tavsiye ediyorum
kahvaltıdan sonra geçmişi okuyup donerim size
Canım ya üzülme nolur, dur daha iyiyce büyücez o zman depresyona hep beraber gircez.bence en tatlı halin şuan, sen içinde bi melek taşıyosun en önemlsii bu.boşver gerisini.Ahh kızlar sanki keyfimden giyiyorum bunları olmuyor işte..olanları da uydurmaya çalışıorum kendimce.Ben de göbeği ortada çok dar giyinen hamileleri sevmiyorum,itici geliyor. ama şuan o pozisyonda değilim mi ufak bi göbeğim var sadece..
Kıskançlık ta değil ben ce çünkü hamile bi kadını neden kıskansın ki şu halimle pek çekici olduğumu sanmıyorum..
Aslında konu açılmışken bu ara kendimi hiç kadınsı dişi hissetmiyorum ben..ne oldu bana diyorum nerde o eski hallerimbu kocama da yansıyor tabi..
hmm dur bakayım o zman geçmişe, işte zor oluyo bide hızlı ilerliyo ya.tamam güvenyroum sana, sende yüzüstümü yatıyodun yoksa ? bende çok verimli uyuyamıyorum almak şart.Günayddııınnn candas evet hamile yastığı aldım dün fotoğrafını paylaşmıştım geçmişten bulabilirsin hamileyastigi.comdan 100 tlye aldım ve 4 aydır geçirdiğim en güzel uykulardan birini geçirdim tavsiye ediyorum :)
anamm... kız üzme kendini, herşeyi boşver.mazaretimiz büyük.bebeğin doğunca herşey yoluna gircek sıkma kendini.hayırlı cumalar kızlarr.. bugun cok mutsuzumm sabaha kadar uyuyamadım.. sebebı ıse hamıle oldugumdan berı ne evımle ılgılenebılıyorum ne dgru duzgun yemek yapabılıyorumm bulantılarım cok fazla yemekte yıyemıyorumm 7 kılo verdım bu gune kadar.. bende bu duruma uzuluyrmm esıme yemek falan yapamıyorumm dıee dun zorladım kendımı yemekte hazırladım..ama kıymetı bıle -olmadı bı suru kavga ettık ne yapıyosunn yaptıgınn hıc bısey yok falann..(
oo ciciler alıncakmış evev hayırlı olsun.bebişe neler alcan annesi ? ben alışveriş yapmaktan korkuyorum yabn ki anladı kırıldığı kızlar msn den yazıp duruyo..
Ben de dedim kırdın beni zaten olmuyo kıyafetlerim keyiften mi giyiyorum diye.
Ben zaten dar alıyomuşum, hamilelikte daha dar geliyomuş.Salaş şeyler alsaymışım.
alıcam bu haftasonu alışverişte inş. güzel şeyler bulurum.
evimize de bir iki eksiğimiz vardı avize ayakkabılık onları alıcaz.Bebeğimize hazırlıklar başlıyorrrrrrr
Mesaj alındı.. Sipariş verildi. :))
Pazartesi bizde deliksiz uyuyacağız inşallah.
Ya bu arada sizde bacak ağrısı oluyormu? Akşam olunca dizlerimden aşşağısı adet zamanı gibi bacak ağrım oluyor. Eşimden hergün masaj yapmasını istemek zorunda kalıyorum. Başkaca çaresini bulan varmı acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?