2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar beni özlemediniz mi yaaa kimse benim yokluğumu fark etmemiş bile. hiç gelmedim mi aklınısaaaaa((((

biraz sıkıntılı idi bu hafta okulda müdürümüz ağır bir haksızlık yapıyor bana ama söylemeyeceğim şimdi bi şey. zaten yarım dönem diyorum. seneye çıkarırım ben bunu. susmam erdemimdi der ararım hakkımı.

giremedim canım sıkkın olunca geçmiş te ilerlemiş epeyi. yarın doktora gideceğim. bakalım ne diyecek bana doktor amcası. muhtemelen kilo alamayışıma der bi şeyler. inşallah bebeğim sağlıklıdır teyzeleri. içim kıpır kıpır yarın için.

yarın doktora gidecek tüm annelere dualarımı gönderiyorum. inşallah yarın güzel güzel haberlerle geliriz

bn ki anladı kırıldığı kızlar msn den yazıp duruyo..

Ben de dedim kırdın beni zaten olmuyo kıyafetlerim keyiften mi giyiyorum diye.
Ben zaten dar alıyomuşum, hamilelikte daha dar geliyomuş.Salaş şeyler alsaymışım.

alıcam bu haftasonu alışverişte inş. güzel şeyler bulurum.

evimize de bir iki eksiğimiz vardı avize ayakkabılık onları alıcaz.Bebeğimize hazırlıklar başlıyorrrrrrr

Hos geldın sudecım. Ay evet gorsen cevremdekıler soyle guzellestın boyle bılmem ne gorsen. Bende dıyorum kı eskıden cırkınmıydım yanı :) yok ama oglusun sana daha da guzellek kattı dıyolar bende hemen bı kasılmalar falan gorsen. Gıyım kosunda en sanslı annısler sanırım koyde yasayanlar ne guzel salvarı gecır bol bol.oh gel keyfım gel. Ama bende yaptırcam bır salvar evlerde rahat edım barı

aynı tartımayı biz de gecen hafta yaptık cnm.ki ben hergün yemeksiz bırakmam bizimki evle ilgilenmediğimden şikayet etti.Sinir etti beni.
Al o zaman hepsine yetişebilen birini oturt dedim en sonunda.

Ben mi alınganım diyorum bazen ama hamileye söylenmeyecek şeyler söylüyor o da üstüme geliyor..

sıkma canını lütfen arkadaşım. evi umursama. çağır birini yardıma arkadasın yada paralı yaptıracağın birini yaptır. yemek olayına gelince bir ay makinaya bulasığımı kusarak yerleştirdim ve o ay yemek adına ne kolaysa onu yaptım. sebze haşlayıp yedirdim ikimize de. ama şükür artık evime de eşime de bakabiliyorum. hala kusuyorum arada ama hemen gelip yapıyor bi şeyler eşim çok şükür. hiç üzme kendini. komşun bi kadından bile yardım istesen yapar 2 saatte temizliğini. yemeği de haşlama türü pişirme yoluna git ya da salata yap derim. üzme tatlı canını. nasıl olsa yapacaksın zamanla hepsini

bu kacıncı tartısma kendı kızkardesı bulantılarına ragmen her ısını yaparmısta bılmem ne .. zaten ısten yorgun argın gelıyorumm ve yapabılcek durumda olunca yapıyorumm zatenn cok anlayıssız davranıyoo agladımm uyuyamadım sabaha kadar

annem elınden geldıgınce yapmaya calısıyor.. ben yemek yaparken kac kere bayıldım ama adamın umrunda degıl kaç kere hsatanede yattım bulantılar yuzunden.. gercekten öyle zor bı durumkı ayrıca kımseye anlatamamakta cok kötu..

Oh afıyet olsun sekerım yarasın bebıskona

oooooo senin durum benimkinden daha kötüymüş canım. benim senin kadar kötü değildi. bi de eşim Allah razıolsun ondan yardımcı olmak için yapardı elinden geleni. ama sen yine de üzme kendini. bak ne güzel annen varmış benim hepsi uzakta. eşin de biraz gergin olabilir canım yaa ona da çok kızma. ama sen haklısın durumda. bulantıların için seni suçlamasına üzülme bunu ancak yaşayan anlar çünkü.

cnm valla sen elinden gelieni yapıyorsan için rahatsa boşver takma söylediklerini.

Ben de öyle yapıyorum benden bu kadar diyorum, geçiyorum.

Boşverrrrrrrrrr....

kendini üzme canım
bazen eşler anlayışsız oluyo umursama
yapabildiğini yap yapamadığın kalsın
zaten zamanla her şey düzelicek

bizde eşimle bu tarz tartışmalar yaşadık
sanki gıcıklığına hamile değilken karışmadığı şeylere bile karışmaya başlamıştı bi ara
şükür ben biraz daha iyiyimde kendimide evide biraz toparlayabildim
yoksa bu kocalar anlamıyo naz yapıyosun sanıyolar ne çektiğimizi biz biliyoruz anlamıyolar işte

sizlerede günaydınnnnn kızlarrrrr herzamanki gibi sabah 7 de kalktım kahvaltı kocayı işe kızı okula gönder temizlik ütü derrken yine bu saate kaldı günaydın demek. ben yine kaçar iyi muhabbetler hamsi almıştım onu ayıklayayım kızım gelince sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum akşam görüşürüz. hepinizi ÖPÜYORUMMMM.

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr.

geçmişi okuyorum ama tek seferde çok cevap yazamıyorum, biraz bilgisayar özürlüyüm sanırım

kızlar neden her işi yapmaya çalışıyorsunuz bunu bir türlü anlamıyorum. ben hamile olmadan önce de ' çok yoruldum, yetiştiremedim, yapamadım derdim' alıştı bu duruma.

şimdi kendisi de hiç kıyamıyor bana ( maşallah diyeyim )

kilo konusunda takılıyor ama hiç ciddiye almıyorum, hatta totişi ve göbeğimi ben gösteriyorum ona. büyümüşler mi diye :)

yalnız ben raporlu olduğum ve evde olduğum için eşofmanla geçiyor günlerim...

Hayırlı cumalar cnm. Aman hep aynı aybıgecım. Bızdede oluyo oluyo seyler. Yapabıldıgın kadar yap zorlama kendını uzme canını bebısın uzulmesın. Ikı canlı olmak kolay degıl. Her ınsanda bır olmuyo. Bızde utu yuzunden fena tartısıyoruz. Esım utulenmıs bır pantolonu bugun gıydıyse yarın ıcın yıne utuletıyo. Uyuz oluyorum o zaman. Annesı her yemegın ıcıne tavuk koyu aklına ne gelırse yanı koınmucak yemeye bıle. Bu ne ya dedım bırgun esıme ısyerınde tavuk evde tavuk hergun tavuk . Bunaldım artık tavuktan dedım. O zaman sende baska yapta yıyelım dedı bana. Saldın sen kendını dıyo hay allahım ya uyuzlar ıste. :)

Mesaj alındı.. Sipariş verildi. :))
Pazartesi bizde deliksiz uyuyacağız inşallah.

Ya bu arada sizde bacak ağrısı oluyormu? Akşam olunca dizlerimden aşşağısı adet zamanı gibi bacak ağrım oluyor. Eşimden hergün masaj yapmasını istemek zorunda kalıyorum. Başkaca çaresini bulan varmı acep?

merhaba kızlar,uzun süredir yoktum yıllık izne çıkmıştım tatile gidip geldik.iyi geldiş dinlenmiş bi şekilde bugün işbaşı yaptım
herkes iyidir inş
bi yaramazlık yoktur.bizde iyiyiz kızımla :)

Canım ya üzülme nolur, dur daha iyiyce büyücez o zman depresyona hep beraber gircez.bence en tatlı halin şuan, sen içinde bi melek taşıyosun en önemlsii bu.boşver gerisini.
hmm dur bakayım o zman geçmişe, işte zor oluyo bide hızlı ilerliyo ya.tamam güvenyroum sana, sende yüzüstümü yatıyodun yoksa ? bende çok verimli uyuyamıyorum almak şart.
anamm... kız üzme kendini, herşeyi boşver.mazaretimiz büyük.bebeğin doğunca herşey yoluna gircek sıkma kendini.
oo ciciler alıncakmış evev hayırlı olsun.bebişe neler alcan annesi ? ben alışveriş yapmaktan korkuyorum ya (

bacak agrısı bendede cok oluor özellıkle dızımın ust taraf sızlıyor resmen..doktorum bı tane korse önerdı medıkalcılerde satılıyormus sanırım

Günaydın güzel anneler ve kıpırdak bebeleri :)))

Lolo , canım geçmiş olsun bol sıvı almayı ihmal etme..

Gamzeli38, nickname doğrumu hatırlıyorum bilememdim ama inş doğrudur hoşgeldin mart annelerine

Kissemcim ne güzel deliksiz uyumuşsun ama benim merak ettiğim eşin rahat uyumuşmu :)))) ebat olarak biraz büyük duruyorya ondan soruyorum :)))

sekerciikkk tatlım senden ricam toptopa msj atarken face ile ilgili nuriscana da gönderirmisin aynı msjı şimdiden tşk ederim

Doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inş

bugun 3 lu testımın sonucu bellı oldu cok sukur ıyı cıktı ama arayıp sormuyor bıle konusmuyoruz yaa .. ınsan hıcmı merak etmezz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…