Canım ya üzülme nolur, dur daha iyiyce büyücez o zman depresyona hep beraber gircez.bence en tatlı halin şuan, sen içinde bi melek taşıyosun en önemlsii bu.boşver gerisini.
hmm dur bakayım o zman geçmişe, işte zor oluyo bide hızlı ilerliyo ya.tamam güvenyroum sana, sende yüzüstümü yatıyodun yoksa ? bende çok verimli uyuyamıyorum almak şart.
anamm... kız üzme kendini, herşeyi boşver.mazaretimiz büyük.bebeğin doğunca herşey yoluna gircek sıkma kendini.
oo ciciler alıncakmış evev hayırlı olsun.bebişe neler alcan annesi ? ben alışveriş yapmaktan korkuyorum ya(
Mesaj alındı.. Sipariş verildi. :))
Pazartesi bizde deliksiz uyuyacağız inşallah.
Ya bu arada sizde bacak ağrısı oluyormu? Akşam olunca dizlerimden aşşağısı adet zamanı gibi bacak ağrım oluyor. Eşimden hergün masaj yapmasını istemek zorunda kalıyorum. Başkaca çaresini bulan varmı acep?
Günaydın güzel anneler ve kıpırdak bebeleri :)))
Lolo , canım geçmiş olsun bol sıvı almayı ihmal etme..
Gamzeli38, nickname doğrumu hatırlıyorum bilememdim ama inş doğrudur hoşgeldin mart annelerine
Kissemcim ne güzel deliksiz uyumuşsun ama benim merak ettiğim eşin rahat uyumuşmu :)))) ebat olarak biraz büyük duruyorya ondan soruyorum :)))
sekerciikkk tatlım senden ricam toptopa msj atarken face ile ilgili nuriscana da gönderirmisin aynı msjı şimdiden tşk ederim
Doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inş
bugun üçlü testımın sonucu bellı oldu cok sukur ıyı cıktı ama esım arayıp sormadı bıle konusmuyoruzz ama ınsan merak eder yaa
kizlar kizlar geleemm mi yanaginizdan opem mi?
ne guzel bi topik oldu burasi yacok seviyriiiim sizi
gecmisi sole bi okudum kocalara cook kizdim. pinarcim senin ki pisman olmus gorunuyor ama Aybige seninkinein kulagini cekmek lazim tatlim.
ayy ben de hic bi sey yapamiyorum evde, kendi yapiyo kocam yemegi. destek olacaklar bu gunlerde kolaysa alsin kendi dogursun.
ben iyice balik beyinli oldum ama cok gicik oluyorum. gecmisi okudum alinti yapmadim simdi unuttum yafff ne vardi ne yoktu.
YIMIRTAAA biz face de yazirouz ama burayi birakmuiyoruz, gidip de donmeyenler vaaarrrr sen onlardan olmaseker yazmistir sana ayrintilari, ayrica TWEETY nuriscan face de kayitli canimmm.
NURISCAN yemek sodasi karbonat canim, toz oluyo..
benim bugun iste son gunum. bu kadar seviniyourm ama bakalim deli gibi sikilcam sonra. amaaan 2sinde turkiye yolcusuym vatanim bekle beniii hhee heeeytttt
esracımm bana msj atmış face eklenmek için ondan dedimdi her neyse yapmış demekki kendisi öpüldün şeker
teşekkürler bahaaaaarrrr. bi tek sen öslemişsin beniii
teşekkürler sudee bi de sen öslemişsiiinnnn
teşekkürler bahaaaaarrrr. bi tek sen öslemişsin beniii
chicco canım sanırım.
Eğer erkek doğurmazsam kuma alcakmış evde bi kuşumuz var erkek.Sana bi erkek evlat verdim bi de kızımız olsun dedim bn de Sağlıkla kucağına alırsın inş.
Selam kızlar doktordan geldikkkk Allahıma şükürler olsun herşey yolundaydı paşam kıpır kıpır 1 dk yerinde durmadı dr teyzesi çok zorlandı ölçümlerde
mide bulantılarım için reflü başlıyor sanırım dedi rennie yazdı
başağrısı için bu kadar çok başın ağrıyorsa gebelik genelde migreni tetikler migren olabilir dedi minoset verdi
3-4 gündür çok bel ağrısı çekiyordum fıtıktanmı kaynaklanıyor anlayamamıştım neyseki oda gebeliktenmiş Sanki bu ağrılarda daha ne varki der gibi bir bakışı vardı drumuzun((
Bu arada dr çok sevindi 1 kg vermişim :)))
Tetenoz aşısını yaptırmak sana kalmış dedi kararda veremedim((
bayrama gezmelere gidebilirmişiz ...15 ekimde 4 lü testimiz var
ayyyhhhh çok mutluyummmm oğlluşumu gördümmm Rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallah
slm kızlar bebeğimin cinsiyetini dün öğrendim bi kızım olacakmış ama doktor kesin demiyorum dedi yüz üstü yatmış hiç bi tarafını göstermedi bizeherşeyimiz normalmiş çok şükür artık yukarıda çıkmış ilk başta rahim ağzına yakın oluşmuştu. herşey serbest dedi artık doktorum
kızllarr benimde dişetlerim acaip kanıyor arkadaşım diş dr u parodontax diş macunu , ağız bakım suyu verdi diş ipi mutlaka kullanmak gerekiyormuş birde
selam güzel anneler...
yarın doktora gideceklerden bir ricam olabilir mi? kızlar biz görev icabı kasabada yaşıyoruz ve burada alabalıktan başka balık yok. doktoruma gitmeye de daha çok var. acaba rica etsem, yarın kendi doktorunuza sorabilir misiniz alabalık bebeğimin ihtiyaçlarını karşılar mı diye? internette bir çok sitede yenilebilir diyor ama yine de emin olamıyorum. şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba Allah izin verirse ben de mart sonu annelerindenim. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah. Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim. Bilgilerim; Yaş:25, Şehir:Kayseri, Sat:26 Haziran, Beklenen doğum tarihi:26 Mart ve ilk bebeğim teşekkürler...
iyi geceler hanimlar.. biz oglumuzun adini Musab koymaya karar verdk.. Yanina ek isim olarak Rustem koyacagiz..
dikkat ettimde hamilelik takvimindede bizim boyumuz kilomuz ayni :) 14 cm-250 gr oglusum
bu ara iyi beslenmem lazim
günaydın güzel hamişler
dün çok yoğunum dedim ya malesef hiç bir yere gidemedim
rahatsızlandım
dün size yazdıktan sonra 2. kahvaltımı yaptım :))
kahvaltıdan sonra nabzım yükseldi kendimi bayılıcakmış gibi hissettim
çok aşırı karnıma ağrı girdi
tam detaya girmek istemiyorum sabah sabah
ama halimi bi görseydiniz öyle kötü bi karın ağrısı çektim ki
tuvalete zor yetiştim
hem alttan hem üstten tutamadım kendimi
üff hiç geçmicek sandım bi an
allaha şükür şimdi iyiyim
inşallah o kadar sancı bebeğime bi zarar vermemiştir
günaydın kızlarr bende kahvaltımı yaptım artık kahvaltıda tahinli pekmez yiyorum önceleri midem bulanıyodu hiç vitamin alamadım bundan sonra besleyeyim bebişimi bari. doktorum bebeğine günlük yazsana dedi güzel fikir bence bugün bi güzel defter alıp başlasam mı diyorum.
günaydın dünyanın en güzel varlığını taşıyan, dünyanın en nadide çiçekleriiiiiii
önden koca göbekli arkadan manken hanımlar hepiniziii öpüyorum. o kocalar önce kendilerine baksınlar hadi biz çocuk taşıyoruz onların göbeğinin içinde ne var
kıyafet konusu hepimizin genel sıkıntısı. ah ben napayım kapalı giyindiğim halde yazın bağrında daha hala üstüme hırkalar bilmem neler daha giydiriyo. benim ki çok kıskanç kafayı kırıcam en son
bi dönem ben kendimi çok çirkin hiisediyodum sivilcelerim de çıkmıştı. iş yerindekiler de sinir ediyodu. sonra benimki de etkilendi aynı şekilde yaklaştı. siz siz olun şu bana çirkin dedi şu bana şişko dedi demeyin
tam tersi sen iyice güzlleştin diyolar deyinbakış açıları değişsin
evde de salmayın kendini neşeli ve bakımlı olun bak nasıl gözlerine güzel ve sevimli geliyoruz. ben bir ara cadoloz gibi dolaşıyodum saç baş bi tarafta.
her odada ayılıp bayılmalar ekşimik bi surat ifadesi adam da haliyle nefret etti. nenelerimiz boşuna dememiş ' DOST VARLIKTA, KOCA SAĞLIKTA SEVERMİŞ'
hayırlı cumalar kızlarr.. bugun cok mutsuzumm sabaha kadar uyuyamadım.. sebebı ıse hamıle oldugumdan berı ne evımle ılgılenebılıyorum ne dgru duzgun yemek yapabılıyorumm bulantılarım cok fazla yemekte yıyemıyorumm 7 kılo verdım bu gune kadar.. bende bu duruma uzuluyrmm esıme yemek falan yapamıyorumm dıee dun zorladım kendımı yemekte hazırladım..ama kıymetı bıle -olmadı bı suru kavga ettık ne yapıyosunn yaptıgınn hıc bısey yok falann..(
kızlar beni özlemediniz mi yaaa kimse benim yokluğumu fark etmemiş bile. hiç gelmedim mi aklınısaaaaa((((
biraz sıkıntılı idi bu hafta okulda müdürümüz ağır bir haksızlık yapıyor bana ama söylemeyeceğim şimdi bi şey. zaten yarım dönem diyorum. seneye çıkarırım ben bunu. susmam erdemimdi der ararım hakkımı.
giremedim canım sıkkın olunca geçmiş te ilerlemiş epeyi. yarın doktora gideceğim. bakalım ne diyecek bana doktor amcası. muhtemelen kilo alamayışıma der bi şeyler. inşallah bebeğim sağlıklıdır teyzeleri. içim kıpır kıpır yarın için.
yarın doktora gidecek tüm annelere dualarımı gönderiyorum. inşallah yarın güzel güzel haberlerle geliriz
aynı tartımayı biz de gecen hafta yaptık cnm.ki ben hergün yemeksiz bırakmam bizimki evle ilgilenmediğimden şikayet etti.Sinir etti beni.
Al o zaman hepsine yetişebilen birini oturt dedim en sonunda.
Ben mi alınganım diyorum bazen ama hamileye söylenmeyecek şeyler söylüyor o da üstüme geliyor..
annem elınden geldıgınce yapmaya calısıyor.. ben yemek yaparken kac kere bayıldım ama adamın umrunda degıl kaç kere hsatanede yattım bulantılar yuzunden.. gercekten öyle zor bı durumkı ayrıca kımseye anlatamamakta cok kötu..
sizlerede günaydınnnnn kızlarrrrr herzamanki gibi sabah 7 de kalktım kahvaltı kocayı işe kızı okula gönder temizlik ütü derrken yine bu saate kaldı günaydın demek. ben yine kaçar iyi muhabbetler hamsi almıştım onu ayıklayayım kızım gelince sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum akşam görüşürüz. hepinizi ÖPÜYORUMMMM.
bugun 3 lu testımın sonucu bellı oldu cok sukur ıyı cıktı ama arayıp sormuyor bıle konusmuyoruz yaa .. ınsan hıcmı merak etmezz yaaa
teşekkürler sudee bi de sen öslemişsiiinnnn
Teşekkürler Kissem. Aslında akşam yemeklerinden sonra yürüyüş yapmak istiyorum ama bütün gün işte olunca yemekten sonra genelde sızıyorum(
İnşallah 2 hafta sonra yani 4.ay bitince hamilelik platesine başlıyacağım. O zaman bol bol gerilecek ekzersizler yapmak mümkün olacak. Siz ne düşünüyorsunuz plates konusunda?
kızlar durun semiz otunda omega 3 var evet ama içindeki bilmem ne emziminde asit varmış ve bebeğin kesesini deliyormuşşşşş :18:
Aaaaaa.... Ben de güzel semizotu salatası yapıp yiyordum peynirlice falan...
kızlar benim göğüslerim git gide büyüdü sarkmadı fakat acayip dolgunlaştı sertleşti, dolayısıyla sütyenlerim olmuyor. bi tane ince kumaş toparlayıcı aldım sürekli onu takıyorum.
ama gece yatarken çok sıkıyor ve ağrıyor. ben de çıkartıp yatıyorum çoğu zaman üstüne yatmış oluyorum göğüslerimin, sütyensiz yatmak sarkmaya sebep oluyor diye duymuştum bilgisi olan var mı?
siz nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?