2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ay kızlar okudum geçmişi şimdi biti ama okumaz olaydım dedim

şu kısacık 9 ayımızda size bu kadar anlayışsız kocaları, anaları, kaynanaları, patronları, velileri kaynar kazana koyup kaynatmak istedim resmen

önce kocalar ne olmuş kilo aldıysak totomuz göbişimiz çıktıysa hemen gidip hamile kıyafetlerine saldırıp bütçemizi sarsmıyoruz diye suçlu mu olduk? sizde hafta sonu gidip hemen hamile kıyafetleri aldırın ocaklarına incir ağcını kendleri dikmiş olsunlar. mırın kırın ederlerse de Haziran ayında yaptıklarını düşün bu halde olmamın tek sorumlusu ben değilim heralde dersiniz. yemekte ellerine mi yapışır bi kaç ay idare etseler açlıktan öldürmüyorsunuz heralde ekmek arası yapıp yesinler biz içimizdeki canlar için nelere katlanıyoruz sanki kadın olarak hamile olabilme lütfu bize bize verilsin diye biz mi yalvardık onlar taşısınlar 9 ay boyunca ve onlar yaşasın bulantıları bayılmaları kusmaları çok sinirlendim çooookkk. benim kocamda geçenlerde dalga geçti göbeğim baya büyüdü artık dedim sadece göbeğin olsa yine iyi heryerin büyüdü dedi bende güldüm geçtim açıkçası hamilelikten sonra kendimi daha dişi, daha değerli ve daha güzel buluyorum hıh kıyafet olarakta elbiselerimi tercih ediyorum önü çok kalkmayanları giyiyorum.

sonra anne ve kayınvalideler nedendir her halta karışma isteği bu maydanozluk durumlar yaparken kendilerimi vardı kocanızla aranızda imkanınız varsa bulaştırtmayın diyorum hiç bişeye ben konusunu bile açmıyorum şu alıncak bu alıncak muhabbeti bile yapmıyorum kocamla taksit taksit öderiz diye plan yapıyoruz.

patronlar zaten yrı bi konu zaten özel sektörde herkez birbirinin kuyusunu kazmak çabasında heleki patronlar domuzdan kıl koparsam kar diyorlar pabuç bırakmayın haklarınızı okuyun öğrenin çarpın suratlarına.

ve veliler gelip 1-2 saatliğine bile onca çocuğu zaptetsinler bakalım gelip elinizi ayağınızı öperler. evde terbiye veremeyenler okulda öğretmeni uğraşsın diyorlar sonrada izmirdeki çocuk gibi gidip öğretmenini bıçaklıyor

offf off hayırlı cumalar olsun bebeklerimiz bize sağlık güç ve neşe versin inşallah

bugun üçlü testımın sonucu bellı oldu cok sukur ıyı cıktı ama esım arayıp sormadı bıle konusmuyoruzz ama ınsan merak eder yaa

evet candascım ya sağıma doğru yatıyordum yada yüz üstü şuan yapamam gereken iki hareket benim alışkanlığımdı yani :)

canım bende çok sık bacak ağrısı olmuyor artık başlarda biraz daha fazlaydı. sonrasında otururken hep ayaklarımı uzattım kalça hizamda pufa uzatıyorum kıvırarak oturmuyorum ağrılarım yok gibi artık.

Tweetycim eşimde hiiçç şikayet etmedi zaten tam bir kişilik yer kaplıyor yatakta o gördüğün yastığın bir kısmı alna girdiği için rahat ettik ikimizde hatta sabah eşim " valla o kadar rahat ve dinlenmiş görünüyorsunki bi tanede bana mı alsak bundan" ddedi

bugun üçlü testımın sonucu bellı oldu cok sukur ıyı cıktı ama esım arayıp sormadı bıle konusmuyoruzz ama ınsan merak eder yaa

canım erkekler daha az heyecanlı olabiliyor ya da unutabiliyor bak benimki de (3 senedir çocuk çocuk diye yalvarıyordu) daha hiç kontrole gelip bebeğimizi görmedi. geçen ay kontrolüm olduğunu bile unuttu sabah kalktı işe gidiyordu kontrole gelmeyecekmisin dedim ne kontrolü unutttum izin almadım çok işim var gelemem dedi bende sen bilirsin doğumu unutma dedim herşeyi kafanıza takmayın bebeğinizde takıntılı olur söyliyim haaaa

kizlar kizlar geleemm mi yanaginizdan opem mi?

ne guzel bi topik oldu burasi ya cok seviyriiiim sizi
gecmisi sole bi okudum kocalara cook kizdim. pinarcim senin ki pisman olmus gorunuyor ama Aybige seninkinein kulagini cekmek lazim tatlim.
ayy ben de hic bi sey yapamiyorum evde, kendi yapiyo kocam yemegi. destek olacaklar bu gunlerde kolaysa alsin kendi dogursun.

ben iyice balik beyinli oldum ama cok gicik oluyorum. gecmisi okudum alinti yapmadim simdi unuttum yafff ne vardi ne yoktu.
YIMIRTAAA biz face de yazirouz ama burayi birakmuiyoruz, gidip de donmeyenler vaaarrrr sen onlardan olma seker yazmistir sana ayrintilari, ayrica TWEETY nuriscan face de kayitli canimmm.

NURISCAN yemek sodasi karbonat canim, toz oluyo..

benim bugun iste son gunum. bu kadar seviniyourm ama bakalim deli gibi sikilcam sonra. amaaan 2sinde turkiye yolcusuym vatanim bekle beniii hhee heeeytttt

bu arada sekere selam

Öğlen oldu ama herkese gunaydinlar ve de hayırlı cumalar...
Ben bugün temizlik yapacagım ben bugün temizlik yapacagım diye diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. Dün de yapacaktım ama olmadı. Mutfağı kociş topladı sabah

Gecmisi söyle bir okudum... Baya bir uzun okumuştum

chicco canım sanırım.

Teşekkür ederim canım. Sağolasın

Eğer erkek doğurmazsam kuma alcakmış evde bi kuşumuz var erkek.Sana bi erkek evlat verdim bi de kızımız olsun dedim bn de Sağlıkla kucağına alırsın inş.

Ayyyy pek komik. Nereli kız senin koca. Benimkiler guneydogulular. Bebek de erkek... Oh dedim en azından ne zaman erkek olacak diye gözümüze Bakıp durmazlar... İlk seferde meseleyi hallettik

Canım güzel haberlerini almışsin hadi gözün Aydın. Bakalım bize bayrama izin verecek mı doktor. Geçtiğimiz ay seyahat yasakti:44::44:

Hayırlı olsun canım

kızllarr benimde dişetlerim acaip kanıyor arkadaşım diş dr u parodontax diş macunu , ağız bakım suyu verdi diş ipi mutlaka kullanmak gerekiyormuş birde

Ağız bakım suyu olarak neyi tavsiye etti acaba doktorun tatlım :44:

Balık yağı hapı kullan derim canım. Alabalıktan daha faydalı çünkü. Haftada iki kere. Yan etkisi de yok hem. Bir de semizotunda omega 3 var ceviz ve badem de de var...

Hoş geldin caniiimmm... Rabbim güzel ve kolay bir hamilelik ve dogum nasip etsin

iyi geceler hanimlar.. biz oglumuzun adini Musab koymaya karar verdk.. Yanina ek isim olarak Rustem koyacagiz..

dikkat ettimde hamilelik takvimindede bizim boyumuz kilomuz ayni :) 14 cm-250 gr oglusum

bu ara iyi beslenmem lazim

Ayyyy Musab bin umeyir gibi yakışıklı olur inşallah... Huyu da benzer....
Biz de Mesut koyacağız bir de kayınbabamin ismi Mahmut

Ayya Canım arada bana da oluyor.... Gecmis çok şükür

Ben günlük değil de ara ara mektup yazıyorum Oğluşuma....

Ha ha iyi demiş eskilerimiz

Hicccccc takma canım... Kocanın karnına totosuna ağırlık bağla... Arada sırtına karnına bı tekme indir... Arada midesini bı sıkkkkk.... Hadi yap yapalım bu halinle deee....

İnsaallah sen de güzel haberlerle donersin :)

Hamilelikte alinganlik oluyoooo. Dün iğne vuruldum... Bizimki iyi niyetle mizildanma yaa bak cocuğumuz da mizildak olur dedi ağladım

Ay tatlım dua falan oku eşnin üstüne . gaddar adam

Ayyyyy maşallah maşallah nazar değmez inşallah,
Ay biz bir oraya biz buraya bayıla duralım. Hatuna bak maşallah bir dünya is yapmış bir de hamsi temizleyecekmis... Çok özendim

bugun 3 lu testımın sonucu bellı oldu cok sukur ıyı cıktı ama arayıp sormuyor bıle konusmuyoruz yaa .. ınsan hıcmı merak etmezz yaaa

Söyleme hiç bı si kiz... bakalım ne zaman aklına gelecek de soracak... Hih

teşekkürler sudee bi de sen öslemişsiiinnnn

Canım benim yaaa inan ki bende burdan bütün gün okuyan bir tip oldum konularla alakam varsa yazıyorum. girmesem bende unutulurum eminim, bazen selamım bile görülmüyor,

ama napalım çok kalabalık ya burası ondan bişey diyemiyorum

sabah bilgisayarımı açar açmaz buraya giriyorum hepinizi çok özlüyorm merak ediyorum ama yazma eriniyorum

Son düzenleme:
kızlar durun semiz otunda omega 3 var evet ama içindeki bilmem ne emziminde asit varmış ve bebeğin kesesini deliyormuşşşşş :18:

plates konusunda en iyi yorumu toptop yumurta yapıtor plates topnuna ben mi biniyorum o mu bana biniyor anlamıyorum demişti

ben doktoruma gidince yürüyüş bandını sorucam soğuk havalarda üşenip dışarı çıkmamazlık yapmak istemiyorum hasta falan olmakta korkutuyor tabi

kızlar benim göğüslerim git gide büyüdü sarkmadı fakat acayip dolgunlaştı sertleşti, dolayısıyla sütyenlerim olmuyor. bi tane ince kumaş toparlayıcı aldım sürekli onu takıyorum.

ama gece yatarken çok sıkıyor ve ağrıyor. ben de çıkartıp yatıyorum çoğu zaman üstüne yatmış oluyorum göğüslerimin, sütyensiz yatmak sarkmaya sebep oluyor diye duymuştum bilgisi olan var mı?

siz nasıl yapıyorsunuz?

Aaaaaa.... Ben de güzel semizotu salatası yapıp yiyordum peynirlice falan...

yaaaa bende yoğurtlu falan yiyordum yemeğini yapıyordum ama naynnnn yemicez ıspanağı da yoğurtsuz yicez. balık için imkanı olmayanlara balık hapı, ceviz, badem bide brokoliyi ben çok tavsiye ediyorum

bende de durum seninki gibi 1 beden büyüdüler ve taş gibiler bende yeni sütyen aldım ama gece yatarken çıkarıyorum mecburen yoksa çok sıkıyor avuç içlerimi birbirne yaslayıp itiyorum egzersiz oluyor kasların kuvvetlenmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…