valla bnm ki pek tatlı söylemedi ondan bozuldum zaten yoksa hoşuma bile giderdi kiloma takılması.
Ben de eğer karnımı saklarsam zaten hiç anlaşılmıyor, hatta zayıfsın diyorlar,
Yumurta senin de bnm gibi annenle başın dertte sanırım.Bnm ki de kaynanam olsa bu kadar olurdu canı sağolsun..Hep laf sokmaca bana..heryere gelmek istiyo bnm le ..2 dak sonra yoruldum oturalım deri acıktım yiyelim der.İnce fikirli değil malesef..
kızlar benim göğüslerim git gide büyüdü sarkmadı fakat acayip dolgunlaştı sertleşti, dolayısıyla sütyenlerim olmuyor. bi tane ince kumaş toparlayıcı aldım sürekli onu takıyorum.
ama gece yatarken çok sıkıyor ve ağrıyor. ben de çıkartıp yatıyorum çoğu zaman üstüne yatmış oluyorum göğüslerimin, sütyensiz yatmak sarkmaya sebep oluyor diye duymuştum bilgisi olan var mı?
siz nasıl yapıyorsunuz?
bugun üçlü testımın sonucu bellı oldu cok sukur ıyı cıktı ama esım arayıp sormadı bıle konusmuyoruzz ama ınsan merak eder yaa
kızlar benim göğüslerim git gide büyüdü sarkmadı fakat acayip dolgunlaştı sertleşti, dolayısıyla sütyenlerim olmuyor. bi tane ince kumaş toparlayıcı aldım sürekli onu takıyorum.
ama gece yatarken çok sıkıyor ve ağrıyor. ben de çıkartıp yatıyorum çoğu zaman üstüne yatmış oluyorum göğüslerimin, sütyensiz yatmak sarkmaya sebep oluyor diye duymuştum bilgisi olan var mı?
siz nasıl yapıyorsunuz?
anneme hep derim ki iyi ki oglun olmamis Allah bilmis de vermemis bana bole yapion geline ne cektirirdin sen. aynen senin ki gibi virvir virvir hep haklidir
SUDE koca saglita severmis derler evet de ben o kocayi doverim cok pis
FILIZ anamm salvar super fikir ya benim halamlar giyerler hala dur bi tane isteyim onalrdanKocana da kirismayan pantol giydir kumas mi giyer ki hep utuledim diip koy ya da
AYBIGE sen sen ol yaninda aglama guclu gorun derim ben o uzulsun sonra kendi yalnizigina senin uzuldugunu gormesinuclu testine sevin canini sikma nasilsa esekligini anlicak
NURISSSS ay ne kiskandim seniiii ne caliskansin yav ben de 9 da uyandim bi camasir astim oturdum nette dizi izliyom toto bosa buyumuyobi de marmara hamsisi yedim ben de gecen gun pismi oluyo ki onlar marmara denizinden dolayi karadeniz yoktu ay cok bilgisizim
KISSEM alacam kiz ole gaza geldim ki ben de don sola don saga uyuyamiyorum alayim da gomulup yatayim dusmem dimi yataktan onla beraberayrica nolcek bu kocalar beyin nakli lazim ama sen iyi yapion ha uzmuon mutlu olcak seyler buluon kendine aferin bacim
KIVIRIIMooh isin son gunuymus git ustune basina bebise kocaya bisielr al ya da beraber alin ay ne guzel ne guzel disarda da yemek yersiniz
SEKERIM daha yazmadi face ayrintilarini napam bilemedim
benim de suan dag bayir yesillik olsun manzarali cay bahcesi olsun oturupanamdan dolayi efkar dagitip sonra hoplayip ziplayasim var anam sexten uzak kaldim aha valla libidom tavan yapti hamile insan kosmak istermiymis kocam gene nobetci of of
MIRRORS kiz beni yeni okudum anca kusmeee yoookkk bak burdayiiiz
amma yazdim bi posta daha camasirim var haydiyin gorusuruk seviyim siziii
bem kiler küçüktü 75 beden zor oluyor du ama şuan büyüdükleri o kadar belli oluyor şuan ki halini seviyorum
ama daha çok büyüsünler isteemem
ama gece çıkarıp da yatmak sarkmaya neden olur küçükken annemler de öyle derdi oradan hatırlıyorum
Yumurtacım kumas degıl keten tarzda pnt gıyıyo ama dızlerı bılmem ne olmus faan fılan bakıyrum hıcbırsey yok oldurcek benı . Artık gomlek utulemekten bunaldım ama :) salvar dıktırcem bende en rahatı vala aynen
bem kiler küçüktü 75 beden zor oluyor du ama şuan büyüdükleri o kadar belli oluyor şuan ki halini seviyorum
ama gece çıkarıp da yatmak sarkmaya neden olur küçükken annemler de öyle derdi oradan hatırlıyorum
hımm benim 85 di büyüyorda büyüyor napcaz bilmiorum bu aylarda bu kadar ise son aylarda tahmin edemiyorum :)) hamilelikten öncede çıkarıp yatardım bırak sarksın baharcık zaten emzirmeden sonra sarkcak(( doktorlar sütyenle yatmayı önermiyorlar göğüs sağlığı açısından şekerim
hmm bilmiyodum sağlıksız olduğunu beni rahatsız etmediğinden ben hep sütyenle yatıyorumdiğer türlü kendimi çıplak hissediyorumm
selamlarrr
kimse beni sormamış galiba,iki haftadır bugün muayeneye gideceğim diyordum oysaki,akılda kalmam lazımdı
selam
eee gittin mi canım ne dedi doktor
hımm benim 85 di büyüyorda büyüyor napcaz bilmiorum bu aylarda bu kadar ise son aylarda tahmin edemiyorum :)) hamilelikten öncede çıkarıp yatardım bırak sarksın baharcık zaten emzirmeden sonra sarkcak(( doktorlar sütyenle yatmayı önermiyorlar göğüs sağlığı açısından şekerim
selamlarrr
kimse beni sormamış galiba,iki haftadır bugün muayeneye gideceğim diyordum oysaki,akılda kalmam lazımdı
bugün herkes çok alıngann nazlı hamişlerrrmuayene kaçta canmm? ben çalışıyorum şahsenn genelde yazamıyorum
işin şakası canım,tabiki herkesin kendine durumu var,unutuluyor buradaki bazı durumlar.
muayenem oldu bitti,sonuçlar 10 ekimde alınacakinşalah bişeyciği yoktur yavrumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?