cinsiyeti 12 eylülde öğrenmiştim,genel ultrasonda kordonu gördü doktor.kesin bişey söyleyemem dedi.inşallah canım, cinsiette çıkmamış kordona sende kurban gitmişsin
ben 3lü test yaptırmıcam bir tek 2li yaptırdım allah izin verirse bundan sonrakilere gerek görmüyorum
Filizcim walla keten ütülemek kumaştan daha zor bizim buaralar çok sıcak olduğundan eşimde keten pantolon giyiyor geneldede ham keten ütülemesi çokk zor bilirim
gittim canımgenel ultrasona girdim,normal çıktı çok şükür.Günü hala 5 gün geride.Orada da o şekilde çıktı,muhtemel doğum tarihi 7 mart gözüküyor,yetişir ümidimdeydim ama 3 aydır hep 5 gün geride. Bi sıkıntı değildir umarım bu durum.Doktor normal dedi sonuç için ama günü için "geride " dedi.
üçlü test için kan verdim 10'unda alacağım sonucu.Onun dışında erkekliğini öğrendiğim bebişimin cinsiyeti görünmedi bugün,doktor kordonu var,teşhis edemiyorum dedi.
onun dışında ilaçlarla,kalsiyum,magnezyumla döndüm işe.
gittim canımgenel ultrasona girdim,normal çıktı çok şükür.Günü hala 5 gün geride.Orada da o şekilde çıktı,muhtemel doğum tarihi 7 mart gözüküyor,yetişir ümidimdeydim ama 3 aydır hep 5 gün geride. Bi sıkıntı değildir umarım bu durum.Doktor normal dedi sonuç için ama günü için "geride " dedi.
üçlü test için kan verdim 10'unda alacağım sonucu.Onun dışında erkekliğini öğrendiğim bebişimin cinsiyeti görünmedi bugün,doktor kordonu var,teşhis edemiyorum dedi.
valla üşendim geçmişi bakmaya,hem ben takılmak istedim sadece,yoksa alınganlığım fln yok yaniCanım gözünaydın maşallahSağlıkla kucağına aldığın günleri görmeni nasip etsin Rabbim
bu arada geçmişi okumadan sorgulamışsın tek tek olmasada toplu olarak dualarımızı gönderdik :)))
alttaki şablonu 7 mart 2013 diye değiştirsem mi acab?:26::26:
hayalim hoş geldin. belki son adet tarihinden bir haftasonrasını dikkate alınarak hesaplaması yapılabilir. sonuçta son adet tarihinden sonraki ilk beraberliğinde değilde belki sonrasında kalmışsındır. bence o yüzdendir . Benim son adet tarihim 23.05.2012 ama doktor 28.05.2012 olarak alacağız dedi. başta geriydi benim bebişimde ama artık 28.05 hesaplanıyo ve boyu kilosu maşallah çok iyi. 19 cm 200 gramdı cumartesi gittiğimde.
değiştirme canım neden bir haftasonra kavuşasınki oğluşuna bak gör aradaki 5 günü kapatacak paşan :)))
hayalim hoş geldin. belki son adet tarihinden bir haftasonrasını dikkate alınarak hesaplaması yapılabilir. sonuçta son adet tarihinden sonraki ilk beraberliğinde değilde belki sonrasında kalmışsındır. bence o yüzdendir . Benim son adet tarihim 23.05.2012 ama doktor 28.05.2012 olarak alacağız dedi. başta geriydi benim bebişimde ama artık 28.05 hesaplanıyo ve boyu kilosu maşallah çok iyi. 19 cm 200 gramdı cumartesi gittiğimde.
Maşallah subhanallah filizcim 19 cm haftasına göre çok iyi birrr ibrahim kutluay daha geliyoır sanırım :))))
benim göğüsler büyüdü kızlar,85'ti 90 oldu ayıptır söylemesi,:26::26:genel de bez sütyen kullanıyorum,daha rahat.Ben de gece çıkarıyorum çünkü alışkanlık vardı bende eskiden kalan.
evet tweetycim maşallah şuan çok boyu uzun gidiyo. doktorda öle dedi. bir ibrahim kutluaymı geliyo yoksa diye :) ama çok aşırı süt tükettim ilk iki ay. belki ondandır. :) günde nerdeyse 2 litre içiyodum. süte aşerdim yani :) şimdi bir bardak anca :)
evet tweetycim maşallah şuan çok boyu uzun gidiyo. doktorda öle dedi. bir ibrahim kutluaymı geliyo yoksa diye :) ama çok aşırı süt tükettim ilk iki ay. belki ondandır. :) günde nerdeyse 2 litre içiyodum. süte aşerdim yani :) şimdi bir bardak anca :)
kızlar gece sütyenle yapma memede kist oluşumuna yol açıyor diye biliyorum bide ayıptır söylemesi benim kocacağzım sütyenle yatmama çok rahtsız oluyor bi eli mutlaka orda uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?