2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
inşallah canım, cinsiette çıkmamış kordona sende kurban gitmişsin

ben 3lü test yaptırmıcam bir tek 2li yaptırdım allah izin verirse bundan sonrakilere gerek görmüyorum
cinsiyeti 12 eylülde öğrenmiştim,genel ultrasonda kordonu gördü doktor.kesin bişey söyleyemem dedi.

ben 2li test yaptırmamıştım canım,direkt 3'lü yapıldı bende.2li testte değerler iyi çıktığında 3lüye gerek duymuyor zaten bazı doktorlar.

Ay tweety en sevmedıgım ev ısı utu yapmak. Utucuye verelım dıye kandırıyorum bazen 25 parca 20 tl ımıs dıye. Hem butceye katkı dıyorum. Ben utulesem elektrık daha fazla olur gıbılerınden bazen ıse yarıyo ama her zaman kanmıyo :)
Filizcim walla keten ütülemek kumaştan daha zor bizim buaralar çok sıcak olduğundan eşimde keten pantolon giyiyor geneldede ham keten ütülemesi çokk zor bilirim

Canım gözünaydın maşallah Sağlıkla kucağına aldığın günleri görmeni nasip etsin Rabbim
bu arada geçmişi okumadan sorgulamışsın tek tek olmasada toplu olarak dualarımızı gönderdik :)))

bir hafta falan geride olmasında çok da sakınca yokmuş sanırım çünkü burada ki pek çok arkadaş da vardı bu sorun inş test sonuçların güzl çıkar :ben 3 lüyü yaptırayı düşünmüyorum doktor yaptır derse yaptırım ama demez benm doktor ikiliyi bile sana bırakıyorum demişti

valla üşendim geçmişi bakmaya,hem ben takılmak istedim sadece,yoksa alınganlığım fln yok yani

ayy canımm benim darısı sizin de başınıza inşallah,bebişimi 7 mart diye düşüneyim ben,sürekli "ben 3 martta doğmucam anne demek istiyor gibi"."

alttaki şablonumu değiştirsem mi acaba?

hayalim hoş geldin. belki son adet tarihinden bir haftasonrasını dikkate alınarak hesaplaması yapılabilir. sonuçta son adet tarihinden sonraki ilk beraberliğinde değilde belki sonrasında kalmışsındır. bence o yüzdendir . Benim son adet tarihim 23.05.2012 ama doktor 28.05.2012 olarak alacağız dedi. başta geriydi benim bebişimde ama artık 28.05 hesaplanıyo ve boyu kilosu maşallah çok iyi. 19 cm 200 gramdı cumartesi gittiğimde.

bende de geç döllenme olmuştur diye düşünüyorm,çünkü o ara hiç değişmedi.Bakalım doktorun öyle bir düşüncesi olabilirse kendisi iletir bana,her ay 5 gün geride hep.Ama sağlıkla,sonuçlarla ilgili problemim olmadı çok şükür.17+1 ile uyumlu ve sağlıklı.

hakkatten kızlar ben iyice ele aldım edepsizliği. nerdeyse beni niye özlemiyosunuz beeee diye bağırcam burda:)))))))))

şaka bi yana accık canım sıkkın hala şu müdüre.

elma tavsiye ederim kızlar ben de çok faydalı. ayrıca beslenme uzmanı bi hocamız vardı muzla elma besleyicilik açısından denktir derdi. tavsiye ederim şiddetle. hem de felaket acıktırıyo.

şu sütyen meselesine gelince ben 80 giyiyordum şu anda ağzıma girecekler büyüklükten dolayı. yada ağır gelecek bi gün taşımak omuzlarıma atacağım ikisini de:)))) saten sütyen aldım ben çok rahatım kızlar beden yine 80 ama cup d giyiyorum ben

Maşallah subhanallah filizcim 19 cm haftasına göre çok iyi birrr ibrahim kutluay daha geliyoır sanırım :))))

benim göğüsler büyüdü kızlar,85'ti 90 oldu ayıptır söylemesi,:26::26:genel de bez sütyen kullanıyorum,daha rahat.Ben de gece çıkarıyorum çünkü alışkanlık vardı bende eskiden kalan.

Maşallah subhanallah filizcim 19 cm haftasına göre çok iyi birrr ibrahim kutluay daha geliyoır sanırım :))))

evet tweetycim maşallah şuan çok boyu uzun gidiyo. doktorda öle dedi. bir ibrahim kutluaymı geliyo yoksa diye :) ama çok aşırı süt tükettim ilk iki ay. belki ondandır. :) günde nerdeyse 2 litre içiyodum. süte aşerdim yani :) şimdi bir bardak anca :)

ayyyy canım maşşallahh sana da bebişine de. ne güzel uzamış o öyleeee. yarın ben de soriiimm bakiimm kaç cm benim kuzum da

kızlar gece sütyenle yapma memede kist oluşumuna yol açıyor diye biliyorum bide ayıptır söylemesi benim kocacağzım sütyenle yatmama çok rahtsız oluyor bi eli mutlaka orda uyuyor

maşallah ben de ilk 2 ay tükettim ama günde 1 bardak.2 aya yakındır içemiyordum,geçen gün yine başladım içmeye 200 ml.

Son düzenleme:
neyse kızlar ben kaçar biraz ortakılığı toparlayayım bide benim kocişşşş kek aşeriyormuş onada kek yapıyımda sürpriz olsun bariii öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…