hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişinmerhaba arkadaşlar ben sizleri uzun zamndır takip ediyorum
ancak yazmak için fırsat oldu
denizliden katılıyorum aranıza
öğretmenim ve 25 yaşındayım ilk bebeğim olacak inş.
20 mart gözüküyor doğum tarihimiz
herkes sütyen ölçülerinden bahsetmiş ben hala aynı giyiyorum 85 numara
bulantılardan 3 kilo vermiştim onun 1 kilosunu almış durumdayım ama görseniz sanki 5-6 kilo almış gibiyim hiç bir kıyafetim olmuyor neredeyse. çok şiştim yaa
bulantılardan 3 kilo vermiştim onun 1 kilosunu almış durumdayım ama görseniz sanki 5-6 kilo almış gibiyim hiç bir kıyafetim olmuyor neredeyse. çok şiştim yaa
merhaba arkadaşlar ben sizleri uzun zamndır takip ediyorum
ancak yazmak için fırsat oldu
denizliden katılıyorum aranıza
öğretmenim ve 25 yaşındayım ilk bebeğim olacak inş.
20 mart gözüküyor doğum tarihimiz
teşekkür ederim canımhoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin
ben de sadece 2 kilo aldım ama özellikle göbek kısmımla birlikte şiştim,bebişten bebişten....
alttaki şablonu 7 mart 2013 diye değiştirsem mi acab?:26::26:
evet bir şişlik gidiyor kilo almadan böyle şiştiysem kilo alınca ne olcam merak ediyom:))))canımcım kilo almayan bi çok kişi de şişti ve eski kıyafetlerini giyemiyor göğüslerinde belki son aylarda süt dolunca şişecektir. o büyüme ağrılarını çekmediğin için şanslısın ben neredeyse ağlıyordum 1 ay boyunca
canım benim çok tuzlu yiyorsan yada hamur işi o vücutta ödem yapıyor. benim arkadaşıma doktor yasaklamıştı hamur işini kız bildiğin şişmişti. bankaya terlikle gider duruma gelmişti kışın bile. ama bunlara dikkat ediyorsan hareket azlığı da şişkinlik yapıyor. benim ayaklarım şişiyor durumda idi hareket edemediğim zamanlarda
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilememişsin amaaaaa :) Şaka şaka canımcım hoş geldin aramıza. Ne iyi ettin de geldin. Bebişin hayırlı olsun inşallah cinsiyetini öğrendinmi
teşekkür ederim canım
bu arada cinsiyetimiz erkek
hayırlı olsun olişin benimkide kız dedi ama kesin değil göstermedi kendini çok namuslu. ona göre erkek anneleri kızım olursa utangaç namuslu olacak heralde adaylara duyurulur
evet ya çok fena bi kaç bişey almak lazım aslında üstümüze
ben lastik belli kot giyiyorum,üstüme de aldım bikaç bişey,başka bol paça lastik belli kumaşım da var.normal belli kotları giymeyeli 1 ayı geçti.
ya ben süt içemiyorum midemi bulandırıyor ama acayip peynir tüketiyorum sabah akşam 1 kalıbın yarısı gidiyor haftada 3 kalıp beyaz peynir alıyorum ne yapıcam ben :26:
ya ben süt içemiyorum midemi bulandırıyor ama acayip peynir tüketiyorum sabah akşam 1 kalıbın yarısı gidiyor haftada 3 kalıp beyaz peynir alıyorum ne yapıcam ben :26:
Merhaba kızlar nasılsınız ohhh bebeklerimizin cinsiyeti tamamlanmak üzere allah hepsine hayırlı ömürler versin
ben bebişime ilk bunu aldım Eki Görüntüle 519755 ama çok tatlı yaaaa
ben 5,00 tl ye aldım ama internette 14,50 tl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?