2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
herkes sütyen ölçülerinden bahsetmiş ben hala aynı giyiyorum 85 numara

bulantılardan 3 kilo vermiştim onun 1 kilosunu almış durumdayım ama görseniz sanki 5-6 kilo almış gibiyim hiç bir kıyafetim olmuyor neredeyse. çok şiştim yaa

ben de sadece 2 kilo aldım ama özellikle göbek kısmımla birlikte şiştim,bebişten bebişten....

canımcım kilo almayan bi çok kişi de şişti ve eski kıyafetlerini giyemiyor göğüslerinde belki son aylarda süt dolunca şişecektir. o büyüme ağrılarını çekmediğin için şanslısın ben neredeyse ağlıyordum 1 ay boyunca

canım benim çok tuzlu yiyorsan yada hamur işi o vücutta ödem yapıyor. benim arkadaşıma doktor yasaklamıştı hamur işini kız bildiğin şişmişti. bankaya terlikle gider duruma gelmişti kışın bile. ama bunlara dikkat ediyorsan hareket azlığı da şişkinlik yapıyor. benim ayaklarım şişiyor durumda idi hareket edemediğim zamanlarda

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilememişsin amaaaaa :) Şaka şaka canımcım hoş geldin aramıza. Ne iyi ettin de geldin. Bebişin hayırlı olsun inşallah cinsiyetini öğrendinmi

KIZZLAR UNUTMADAN ;

2013 mart anneleri olarak hediye çekilişi yapıyoruz Sizde bu heyecanı yaşamak ve katılmak istiyorsanız 2013 mart anneleri hediye çekişili başlıyor topiğinden bilgi alabilir ve katılabilirsiniz

Canım ben genelleme yaparak yazmıştır doktora gidicekler teste girecekler diyeee amaaaaaa
Heheheh bebişin sğalıklımı sen ona bak, boşver 5 gün geri ileriyi onlar büyüdükçe günleri yerine gelecek inşallah.. Değiştirme şimdilik önümüzde uzun zaman var. Sen beslenmene dikkat yeter canım

alttaki şablonu 7 mart 2013 diye değiştirsem mi acab?:26::26:

evet bir şişlik gidiyor kilo almadan böyle şiştiysem kilo alınca ne olcam merak ediyom:))))

ayaklarım falan şişmiyor hamurişi hiç yemiyorum diyebilirim. tuz da herkesin yediği kadar normal yani.
son ayları düşünemiyorum ne kadar şişceğiz acaba:))))

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilememişsin amaaaaa :) Şaka şaka canımcım hoş geldin aramıza. Ne iyi ettin de geldin. Bebişin hayırlı olsun inşallah cinsiyetini öğrendinmi

hoşbulduk canım öğrendik biz 13. hafta erkek olacak inş. bu sene çok erkek var galiba öyle duydum:)))

ben lastik belli kot giyiyorum,üstüme de aldım bikaç bişey,başka bol paça lastik belli kumaşım da var.normal belli kotları giymeyeli 1 ayı geçti.

ben de daha önceden bol gelen bi kaç parça kıyafetimi giyip duruyorum.
tesettürlüyüm ben pantalonun üzerine tunik tarzı bişey giyince problem olmuyor ama tunikler de hafiften dar gelmeye başladı.
bakalım bi siyah etek alasım var onun üzerine salaş gömleklerim var bi kaç tane bi süre de öyle idare ederim.

Merhaba kızlar nasılsınız ohhh bebeklerimizin cinsiyeti tamamlanmak üzere allah hepsine hayırlı ömürler versin
ben bebişime ilk bunu aldım ama çok tatlı yaaaa
ben 5,00 tl ye aldım ama internette 14,50 tl :)

ya ben süt içemiyorum midemi bulandırıyor ama acayip peynir tüketiyorum sabah akşam 1 kalıbın yarısı gidiyor haftada 3 kalıp beyaz peynir alıyorum ne yapıcam ben :26:

ya ben süt içemiyorum midemi bulandırıyor ama acayip peynir tüketiyorum sabah akşam 1 kalıbın yarısı gidiyor haftada 3 kalıp beyaz peynir alıyorum ne yapıcam ben :26:

canım ne güzel işte,peynir de iyi.Ben yiyeyim de dua ediyorum,ama haftalardır ağzıma sokmadım.Yapacak tek şey var,yemeye devam.

Iyi yaa ben sadece gardiropdan bişey bulup giyemediğimi sanıyodum ama hemen hemen hepimiz aynıyız sabahları ne giycem derdinden bıktım hiç bişeyim olmuyo bi tane pantolonum var olan başkada hiç bi pantolonum eteğim olmuyo üstüm zaten ben dar giyerdim onlar imkansız hiç denemiyorum bile bi kaçtane bol gömlek falan aldım onları giyiyorum ama 1 hafta boyunca elimdekilerle idare edemiyorum hafta sonuna doğru pat diye kalıyorum ortada

bende öyleyim ilk bir ay içtim sonra tiksindim ama şimdi peynir çok yiyorum ve akşamları 1 kase yoğurda reçel koyup yiyorum süt eksikliğimi gidersin diede hemen hemen hergün puding yapıyorum hem soguk soguk akşamları güzel oluyo tavsiye ederim süt içemeyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…