sen nerden aldın kız evet bende baktım internetten bi ara 9,90 inmişti
ben gittiğim hastanenin önünde bi tane adam bebk kıyafetleri satıyodu bende en sonunda dayanamım aldım bitane
Kadınız cok guzelmıs bayıldım. Ay bebıslerımızı hayal etmek bıle mukemmel oluyo. Ozpolat bende aynı her aksam yemek yerken bende peynır tuketıyorum doyamıyorum resmen .
Iyi yaa ben sadece gardiropdan bişey bulup giyemediğimi sanıyodum ama hemen hemen hepimiz aynıyız sabahları ne giycem derdinden bıktım hiç bişeyim olmuyo bi tane pantolonum var olan başkada hiç bi pantolonum eteğim olmuyo üstüm zaten ben dar giyerdim onlar imkansız hiç denemiyorum bile bi kaçtane bol gömlek falan aldım onları giyiyorum ama 1 hafta boyunca elimdekilerle idare edemiyorum hafta sonuna doğru pat diye kalıyorum ortada
bende öyleyim ilk bir ay içtim sonra tiksindim ama şimdi peynir çok yiyorum ve akşamları 1 kase yoğurda reçel koyup yiyorum süt eksikliğimi gidersin diede hemen hemen hergün puding yapıyorum hem soguk soguk akşamları güzel oluyo tavsiye ederim süt içemeyenlere
denk gelirse bana da çyle bi adam alırım bendeucuzmuş valla beş tl al al koy kenara nasıl sa lazım olucak [/QUO
AYNEN ÖLE EN ÇOK LAZIM OLCAK ŞEY BENCE CİNSİYETİNİ Bİ ÖĞRENİYİMDE ONDAN SONRA KİMSE TUTAMAZ BENİ HERŞEYİ AMA HER BEĞENDİĞİMİ ALCAM :) PAYLAŞIRIM BURDAN SİZLERE
iyi fikir ben de süt içemiyorum ama pudingi severim..hemen yapıp yiyorum.
ya ben süt içemiyorum midemi bulandırıyor ama acayip peynir tüketiyorum sabah akşam 1 kalıbın yarısı gidiyor haftada 3 kalıp beyaz peynir alıyorum ne yapıcam ben :26:
peynir tükettiğim sürece bir sıkıntı olmaz yani değilmi?canım ne güzel işte,peynir de iyi.Ben yiyeyim de dua ediyorum,ama haftalardır ağzıma sokmadım.Yapacak tek şey var,yemeye devam.
bende öyleyim ilk bir ay içtim sonra tiksindim ama şimdi peynir çok yiyorum ve akşamları 1 kase yoğurda reçel koyup yiyorum süt eksikliğimi gidersin diede hemen hemen hergün puding yapıyorum hem soguk soguk akşamları güzel oluyo tavsiye ederim süt içemeyenlere
ben de süt içmiyorum. Yoğurt yiyorum. Omda da varmış kalsiyum cokca
canım ben tatlı yiyemiyorum bir sıkıntımda o yani soğudum çikolatadan tatlıdan abur cubur ne varsa ondan işte
hangi peyniri yiyorsunuz,ben ezine denedim,taze peynir denedim olmadı.
kızlar gece sütyenle yapma memede kist oluşumuna yol açıyor diye biliyorum bide ayıptır söylemesi benim kocacağzım sütyenle yatmama çok rahtsız oluyor bi eli mutlaka orda uyuyor
ama hazır yoğurtlara çok güvenme ben 2 kg süt alıyorum ve mayalıyorum mümkün oldukca pek hazır şeyler tüketmiyorum katkı maddeleri çok oluyo eğer senin fırsatın yoksa mayalamaya annenden kayınvalidenden falan rica et yapsınlar daha sağlıklı olur
peynir tükettiğim sürece bir sıkıntı olmaz yani değilmi?
yok canım bende hazır yoğurt yemiyorum. Sütünden süt alıp bazen kandım yapıyorum. Bazen de annem yapıp gönderiyor
denk gelirse bana da çyle bi adam alırım bendeUcuzmuş valla beş tl al al koy kenara nasıl sa lazım olucak [/quo
aynen öle en çok lazım olcak şey bence cinsiyetini bi öğreniyimde ondan sonra kimse tutamaz beni herşeyi ama her beğendiğimi alcam :) paylaşırım burdan sizlere
vala aynıdüşüncedeyiz cinsiyet öğrenmediğimiz için bekliyoruz bi öğrenelim neler alıcaz neler
hakkatten kızlar ben iyice ele aldım edepsizliği. nerdeyse beni niye özlemiyosunuz beeee diye bağırcam burda:)))))))))
şaka bi yana accık canım sıkkın hala şu müdüre.
elma tavsiye ederim kızlar ben de çok faydalı. ayrıca beslenme uzmanı bi hocamız vardı muzla elma besleyicilik açısından denktir derdi. tavsiye ederim şiddetle. hem de felaket acıktırıyo.
şu sütyen meselesine gelince ben 80 giyiyordum şu anda ağzıma girecekler büyüklükten dolayı. yada ağır gelecek bi gün taşımak omuzlarıma atacağım ikisini de:)))) saten sütyen aldım ben çok rahatım kızlar beden yine 80 ama cup d giyiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?