2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kadınız cok guzelmıs bayıldım. Ay bebıslerımızı hayal etmek bıle mukemmel oluyo. Ozpolat bende aynı her aksam yemek yerken bende peynır tuketıyorum doyamıyorum resmen .

Bebeğimi o küçüçük bedeniyle o zıbının içinde sürekli düşünüyorum annesi kurban olsun bugün anneminde dediği gibi pıt pıt pıt atıyo sürekli belli ediyo kendini :)

aynı ben

iyi fikir ben de süt içemiyorum ama pudingi severim..Hemen yapıp yiyorum.

iyi fikir ben de süt içemiyorum ama pudingi severim..hemen yapıp yiyorum.

en azından sütüde tüketmiş oluyoruz bölece sabahlarıda kendime nesquik aldım onu içiyorum gece uyanınca ve çok açsam gecede bir bardak içiyorum sütü kendi için eğlenceli bi hale getirdim

canım ne güzel işte,peynir de iyi.Ben yiyeyim de dua ediyorum,ama haftalardır ağzıma sokmadım.Yapacak tek şey var,yemeye devam.
peynir tükettiğim sürece bir sıkıntı olmaz yani değilmi?

canım ben tatlı yiyemiyorum bir sıkıntımda o yani soğudum çikolatadan tatlıdan abur cubur ne varsa ondan işte

ben de süt içmiyorum. Yoğurt yiyorum. Omda da varmış kalsiyum cokca

ama hazır yoğurtlara çok güvenme ben 2 kg süt alıyorum ve mayalıyorum mümkün oldukca pek hazır şeyler tüketmiyorum katkı maddeleri çok oluyo eğer senin fırsatın yoksa mayalamaya annenden kayınvalidenden falan rica et yapsınlar daha sağlıklı olur

Ben genelde ınek sutunden yapılmıs peynırlerı yıyorum. Bırde anneme kayınvalıdeme gıdınce oradakı peynırlerı cok severek yıyorum. Benım peynırım tam yaglı degıl orta yaglı sert peynır sevıyorum vala sımdı canım ıstedı neyse aksam eve gıdınce yıyım barı. Bırde tel tel ayrılan kasar peynırlerı varya onları cok sevıyorum. Bazen ekmek ustune surulecek gıbı yumusak peynırde yıyorum cnm
hangi peyniri yiyorsunuz,ben ezine denedim,taze peynir denedim olmadı.

Yok canım bende hazır yoğurt yemiyorum. Sütcuden süt alıp bazen kendim yapıyorum. Bazen de annem yapıp gönderiyor

Son düzenleme:
yok canım bende hazır yoğurt yemiyorum. Sütünden süt alıp bazen kandım yapıyorum. Bazen de annem yapıp gönderiyor

zaten annelerimiz olmasa biz mahvaluruz :) allah eksik etmesin annelerimizi her gün arar bişeyler yapar yollar kendisi her haftasonu gelir kahvaltılık bişeyler alıp. Ama kaynanamla en son nezaman konuştuk hatırlamıyorum bile :d

Pek komikmis...

annem der ki, ben sana hamile iken hergüne bir elma bir kase yoğurt yerdim. Doktor bile şaşırmıştı kan değerlerimin düzgün olmasına demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…