2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar karınlar ne alemde hamile olduğunuzu hiç anlayan oluyomu yoksa bebek değilde göbek gibimi duruyo ben çok takıyorum buna yaaa çünki kimse anlamıyo kilolu bi bayanı andırıyorum

toptopyumurta arkadaşım bu kocaları bir araya toplayıp eşşek sudan gelinceye kadar dövsek az zaten

sen niye uzak kaldn bakıyım hala yasağın mı var korkuyon mu herkes burda tam gaz gidiyo

yok ya yasak masak koca iki günde bir nöbetçi annem ve babamın evi tadilatta bizdeler 10 güne gidecekler anladın di mi durumu mu sudem

selamlarrr
kimse beni sormamış galiba,iki haftadır bugün muayeneye gideceğim diyordum oysaki,akılda kalmam lazımdı

valla ben bundan sonra her bişeyi telefonuma kaydetcem ha alıngan gebe karılar bu arada sen geriden gitme mevzusuna takılmayasın çook var öle bi de için cidden rht etmiyosa başka bir doktora tek seferliğne gitsen olmamı canım

Filizcim walla keten ütülemek kumaştan daha zor bizim buaralar çok sıcak olduğundan eşimde keten pantolon giyiyor geneldede ham keten ütülemesi çokk zor bilirim

kızlar diyin ki keten pantolon testislerde ilerde kanser yapıomuş çünkü saf pamuk değilmiş internette okudum falan deyin (yalnız benimki de nasıl bir atmadır ha)kocam yemez demeyin tırsar az giyerkanvaslar var güzel onları denetin sevdirin

Kızlar karınlar ne alemde hamile olduğunuzu hiç anlayan oluyomu yoksa bebek değilde göbek gibimi duruyo ben çok takıyorum buna yaaa çünki kimse anlamıyo kilolu bi bayanı andırıyorum

Valla ben zayıf oldugum için, öndeki minnacik çıkıntı hemen anlaşılıyor

yok canımm içim rahat çok şükür de,sizlerden de duymak istedim,geriden gitmesi problem mi diye,sonuçta doktor bişey demedi,5 gün geride dedi ama olumsuz birşey söylemedi.5 gün geride gitmesi yaklaşık 2 aydır öyle.hatta 3 aydır.hep 5 gün gerideydi yani.

sutyen konusunda gece takmam kimse de taktıramaz bana uleeynn bi de zaten yüzüstü yatınca sıkıştığı için sarkar derler ki ben normalde de yan ya da sırtüstü yatarım hamileyken sıkıyosa yüzüstü yatın aman bebek cuk cuk cuk emecek nasılsa sağlığınızı rahatınızı düşünün çifte canlarım

SEKERCIGIM mesajını aldım ama cevap yazamıom malum çömez bir insanım hakkım yog imiş ama an itibariyle üye oluyorum

karnım belirdi ama göbekten kilo almışım gibi duruyor,minibüste bile yer vermiyolar daha.

hımm anladım canım oda zor yaa bişeylerden tiksinmek ben tavuk yumurta balık ve süt görmek dahi istemiyorum
haftada bir balık tüketiyorum allahtan ondan tiksinmedim ama bende süt ve yumurta da tiksindim

hangi peyniri yiyorsunuz,ben ezine denedim,taze peynir denedim olmadı.
canım ben sert yağlı beyaz peynir tüketiyorum çok seviyorum kokmamasıda önemli benim için...

Kadınız cok guzelmıs bayıldım. Ay bebıslerımızı hayal etmek bıle mukemmel oluyo. Ozpolat bende aynı her aksam yemek yerken bende peynır tuketıyorum doyamıyorum resmen .
sade sade yiyorum canım ay nasıl bu hale geldim inanamıyorum gerçekten

olmaz canım,süt içebilirsen iç,yoğurt olarak da yiyebilrsin.
yoğurtda her yoğurdu yemiyorum bir tek bim den dost yoğurt alıyorum kokmuyor çünkü tadıda gayet güzel

Ay toptop koptum ama ıyı fıkır hemen daha bu aksam caktırmadan bır ara solum ben ona hay allah cok guldum ya :)

kız bulantığım olduğu için damla sakız çiğniyorum.İyi mi yapıyorum sizce?

sakız acıktırmıyor mu kızz ben hep naneli şeker, bir de çubuk kraker bol bol ve meyvee

hmm anlaşıldı şekerimmm , genelde de isteksizlik oluyordu ilk aylarda şimdi normale dönüyor herkes sanırım kocalar mutluuuu

karnım belirdi ama göbekten kilo almışım gibi duruyor,minibüste bile yer vermiyolar daha.

sizin azmış göbeğiniz yine.beni gören 4 aylık değil 6-7 aylık sanıyor.çok sinirim bozuluyor benimde.ayrıca 4-5 kez otobüse bindim sadece 1 kez yer verildi.insan kendini tuhaf hissediyor aslında:)

sizin azmış göbeğiniz yine.beni gören 4 aylık değil 6-7 aylık sanıyor.çok sinirim bozuluyor benimde.ayrıca 4-5 kez otobüse bindim sadece 1 kez yer verildi.insan kendini tuhaf hissediyor aslında:)

ben hamilelere yer veriyordum hep,başkaları vermeyince asıl o zaman garipsiyorum,"hamileyim ben ya,yer versene işt ufaklık."diyesim geliyor.

sen gene iyisin banada kuzenim ogün 6 aylık dimi dedi kardeşim abla 6 aylık dimi diyo bi çok kişide 5-6 aylık dio en kötüsünü annem sölüyo anneme soruyo teyzemler ne kadar die annemde 1,5 aylık dio :) bi ortasını bulamadık

hmm anlaşıldı şekerimmm , genelde de isteksizlik oluyordu ilk aylarda şimdi normale dönüyor herkes sanırım kocalar mutluuuu [/QUOTE]
BEN HARİÇ HERKES MUTLU BU KONUDA SANIRIM.BİZE YASAK DEVAM EDİYOR.BU GİDİŞLEDE DOĞUMA KADAR ÖYLE OLACAK GİBİ GÖZÜKÜYOR.HER DRYE GİTTİĞİMDE YASAĞI HATIRLATIYOR..ZATEN BENDEDE HİÇ İSTEK YOK NİYES-YSE.SADECE KOCAMA ACIYORUM:)

maşşallahh canım,o zaman batın kısmın,rahim,karın boşluğu genişliğin az göbeğe doğru genişliyorsun.O da farkediyor hamileliğin dışardan bakıldığında belli olmasında.

Ben zaten 73 kg ile hamile kaldım kiloluydum yani şimdi hamile kalıncada 4 kg aldım bide şişlik var o yüzden kendimden böle soğumaya başladım offfff kıllanladım göbeğimdeki kıllar eşimle yarışcak hale geldi yaaa eşim erkek kuaförü yakında ense sakal traşı olmaya gidicem sanırım

bana aylığını fazla söyleyen herkese şişiyorum diyorum.gerçektende şişmi acaba yoksa bukadar olmaz yani.drye de sormak aklıma hiç gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…