toptopyumurta arkadaşım bu kocaları bir araya toplayıp eşşek sudan gelinceye kadar dövsek az zaten
sen niye uzak kaldn bakıyım hala yasağın mı var korkuyon mu herkes burda tam gaz gidiyo
selamlarrr
kimse beni sormamış galiba,iki haftadır bugün muayeneye gideceğim diyordum oysaki,akılda kalmam lazımdı
Filizcim walla keten ütülemek kumaştan daha zor bizim buaralar çok sıcak olduğundan eşimde keten pantolon giyiyor geneldede ham keten ütülemesi çokk zor bilirim
Kızlar karınlar ne alemde hamile olduğunuzu hiç anlayan oluyomu yoksa bebek değilde göbek gibimi duruyo ben çok takıyorum buna yaaa çünki kimse anlamıyo kilolu bi bayanı andırıyorum
valla ben bundan sonra her bişeyi telefonuma kaydetcem ha alıngan gebe karılarbu arada sen geriden gitme mevzusuna takılmayasın çook var öle bi de için cidden rht etmiyosa başka bir doktora tek seferliğne gitsen olmamı canım
Kızlar karınlar ne alemde hamile olduğunuzu hiç anlayan oluyomu yoksa bebek değilde göbek gibimi duruyo ben çok takıyorum buna yaaa çünki kimse anlamıyo kilolu bi bayanı andırıyorum
haftada bir balık tüketiyorum allahtan ondan tiksinmedim ama bende süt ve yumurta da tiksindimhımm anladım canım oda zor yaa bişeylerden tiksinmek ben tavuk yumurta balık ve süt görmek dahi istemiyorum
canım ben sert yağlı beyaz peynir tüketiyorum çok seviyorum kokmamasıda önemli benim için...hangi peyniri yiyorsunuz,ben ezine denedim,taze peynir denedim olmadı.
sade sade yiyorum canım ay nasıl bu hale geldim inanamıyorum gerçektenKadınız cok guzelmıs bayıldım. Ay bebıslerımızı hayal etmek bıle mukemmel oluyo. Ozpolat bende aynı her aksam yemek yerken bende peynır tuketıyorum doyamıyorum resmen .
yoğurtda her yoğurdu yemiyorum bir tek bim den dost yoğurt alıyorum kokmuyor çünkü tadıda gayet güzelolmaz canım,süt içebilirsen iç,yoğurt olarak da yiyebilrsin.
karnım belirdi ama göbekten kilo almışım gibi duruyor,minibüste bile yer vermiyolar daha.
yok ya yasak masak koca iki günde bir nöbetçi annem ve babamın evi tadilatta bizdeler 10 güne gidecekleranladın di mi durumu mu sudem
valla ben bundan sonra her bişeyi telefonuma kaydetcem ha alıngan gebe karılarbu arada sen geriden gitme mevzusuna takılmayasın çook var öle bi de için cidden rht etmiyosa başka bir doktora tek seferliğne gitsen olmamı canım
kızlar diyin ki keten pantolon testislerde ilerde kanser yapıomuş çünkü saf pamuk değilmiş internette okudum falan deyin(yalnız benimki de nasıl bir atmadır ha)kocam yemez demeyin tırsar az giyer kanvaslar var güzel onları denetin sevdirin
vala aynıdüşüncedeyiz cinsiyet öğrenmediğimiz için bekliyoruz bi öğrenelim neler alıcaz neler
kız bulantığım olduğu için damla sakız çiğniyorum.İyi mi yapıyorum sizce?
yok ya yasak masak koca iki günde bir nöbetçi annem ve babamın evi tadilatta bizdeler 10 güne gidecekleranladın di mi durumu mu sudem
kızlar diyin ki keten pantolon testislerde ilerde kanser yapıomuş çünkü saf pamuk değilmiş internette okudum falan deyin(yalnız benimki de nasıl bir atmadır ha)kocam yemez demeyin tırsar az giyer kanvaslar var güzel onları denetin sevdirin
vala aynıdüşüncedeyiz cinsiyet öğrenmediğimiz için bekliyoruz bi öğrenelim neler alıcaz neler
karnım belirdi ama göbekten kilo almışım gibi duruyor,minibüste bile yer vermiyolar daha.
sizin azmış göbeğiniz yine.beni gören 4 aylık değil 6-7 aylık sanıyor.çok sinirim bozuluyor benimde.ayrıca 4-5 kez otobüse bindim sadece 1 kez yer verildi.insan kendini tuhaf hissediyor aslında:)
sizin azmış göbeğiniz yine.beni gören 4 aylık değil 6-7 aylık sanıyor.çok sinirim bozuluyor benimde.ayrıca 4-5 kez otobüse bindim sadece 1 kez yer verildi.insan kendini tuhaf hissediyor aslında:)
sakız acıktırmıyor mu kızzben hep naneli şeker, bir de çubuk kraker bol bol ve meyvee
sen gene iyisin banada kuzenim ogün 6 aylık dimi dedi kardeşim abla 6 aylık dimi diyo bi çok kişide 5-6 aylık dio en kötüsünü annem sölüyo anneme soruyo teyzemler ne kadar die annemde 1,5 aylık dio :) bi ortasını bulamadık
sen gene iyisin banada kuzenim ogün 6 aylık dimi dedi kardeşim abla 6 aylık dimi diyo bi çok kişide 5-6 aylık dio en kötüsünü annem sölüyo anneme soruyo teyzemler ne kadar die annemde 1,5 aylık dio :) bi ortasını bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?