2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

benim de göbek bölgem kıllandı ya..kocaman oldular.

ben hamilelere yer veriyordum hep,başkaları vermeyince asıl o zaman garipsiyorum,"hamileyim ben ya,yer versene işt ufaklık."diyesim geliyor.

bende yer veriyodum.vermeyenlerede içimden çok kızyodum.şimdi kendim hamile grubunda olunca acayip oluyor.yer vermeyenlere kızıyorum verenlerede mahçup kalıyorum:))böyle birşey işte

Kızlar farkındamısınız evrim geçiriyoruz uuuuuu sona doğru nasıl bişi olcam acaba hahaaaa kendimi düşünemiorum tıslaya tıslaya gezerim heralde

bende yer veriyodum.vermeyenlerede içimden çok kızyodum.şimdi kendim hamile grubunda olunca acayip oluyor.yer vermeyenlere kızıyorum verenlerede mahçup kalıyorum:))böyle birşey işte

ben ters ters bakıyorum vermeyenlere,kafasını dönüyor cam tarafına doğru.erkekler veriyor çoğuunlukla,koskoca adam dikilsin ayakta,amaa çoğunlukla ayakta kalıyorum.

ben ters ters bakıyorum vermeyenlere,kafasını dönüyor cam tarafına doğru.erkekler veriyor çoğuunlukla,koskoca adam dikilsin ayakta,amaa çoğunlukla ayakta kalıyorum.

benim yaklaşık dört aydır kıçım dolmuş otobüs koltuğunu görmedi hiç kimse yer vermiyo bana ahhhh gençlik aahhh nereye gidiyor aman kızlar çok kınamayalım bebişlermizde büyünce öle olursa

Karnım bukadar büyük bebişim 18 haaftalık olmasına rağmen halen bir kez pıt pıtını hissedemedim.bukadar hareketsiz olurmu insan ya.bende artık hareketlerini tekmelerini hissetmek istiyorum.sanırım benden başka hissetmeyen yok

bebişin kız mı cancağızım??

hissedersin pek yakın zamanda,yalnız dyene bakın,ben de seyirme dışında doğru dürüst hissetmedim ki.

sırt üstü yat ve biraz sert olsun karnın ve bebeğin nerdeyse elini oraya koy ama biraz bastır ve çek sonra görki nasıl hareket ediyo ve senin haftan benden daha fazla bide çikolata ye ve sonra bu dediklerimi yap .

Kızlar farkındamısınız evrim geçiriyoruz uuuuuu sona doğru nasıl bişi olcam acaba hahaaaa kendimi düşünemiorum tıslaya tıslaya gezerim heralde

işte o zaman otobüs dolmuş kıvamına geliriz,arabaya adım atar atmaz,herkes ayağa kalkar,beğendiğimiz yere otururuz.

Skrn bende bır ıkıkez hıssetmıstım bayadır hıc bırsey hıssetmıyorum bende. Oglum ordamısın dıyorum cıt yok pasadan

cumartesı dr sordugumda az sabret 20. Haftaya bırsey kalmadı o zaman bol bol hıssedırsın dedı. Bebısınle konus dedı o senı hıssedıyo falan dedı ben koptum zaten ay benım yavrum dıye :)

konuşmu ben hiç konuşmuyorum bebeğimle gerçekden hissediyolarmı annelerini

Cumartesı dr sordugumda az sabret 20. Haftaya bırsey kalmadı o zaman bol bol hıssedırsın dedı. Bebısınle konus dedı o senı hıssedıyo falan dedı ben koptum zaten ay benım yavrum dıye :)

evet yaaa,,karnımızda taşıdğımız bizim yavrularımız....

şükürler olsun Rabbi'me.

Cumartesı dr sordugumda az sabret 20. Haftaya bırsey kalmadı o zaman bol bol hıssedırsın dedı. Bebısınle konus dedı o senı hıssedıyo falan dedı ben koptum zaten ay benım yavrum dıye :)

ayy ben çok konuşan bi tipim akşam evde eşime herşeyi anlatırım alakalı alakasız. ama muhabbetim iyidir esir aldı mı kurtulamaz..

geçen eşime dedim benim sesimi duyuyomuş bebeğim, kocam demesin miii ona çok acıyorum birde bütün gün seninle bıdır bıdır çocuğun başını ağrıtma

Bazı yapılan arastırmalarda anne konustugunda ultrasonla ızlemlerde bebısın tepkılerınde bır arttıs oluyormus. Mesela musık dınletmek, bebıse nınnı soyledıgınde anne karnında. Bebek dogduktan sonra aynı nınnıyı soyledıgınde meseela bebek gulumsuyor ve sakınlesıyormus. Bence sene konus sonucta kalbı atan bır can oldu artık onlarda
konuşmu ben hiç konuşmuyorum bebeğimle gerçekden hissediyolarmı annelerini

sırt üstü yat ve biraz sert olsun karnın ve bebeğin nerdeyse elini oraya koy ama biraz bastır ve çek sonra görki nasıl hareket ediyo ve senin haftan benden daha fazla bide çikolata ye ve sonra bu dediklerimi yap .

hisssedebileyim diye hergün çikolata yiyorum.çok nazlı olacak kızım çok nazlı

Anneler herseyı kararlar o babısler cok bılmesın bakım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…