Ben zaten 73 kg ile hamile kaldım kiloluydum yani şimdi hamile kalıncada 4 kg aldım bide şişlik var o yüzden kendimden böle soğumaya başladım offfff kıllanladım göbeğimdeki kıllar eşimle yarışcak hale geldi yaaa eşim erkek kuaförü yakında ense sakal traşı olmaya gidicem sanırım
bana aylığını fazla söyleyen herkese şişiyorum diyorum.gerçektende şişmi acaba yoksa bukadar olmaz yani.drye de sormak aklıma hiç gelmedi
ben hamilelere yer veriyordum hep,başkaları vermeyince asıl o zaman garipsiyorum,"hamileyim ben ya,yer versene işt ufaklık."diyesim geliyor.
bende yer veriyodum.vermeyenlerede içimden çok kızyodum.şimdi kendim hamile grubunda olunca acayip oluyor.yer vermeyenlere kızıyorum verenlerede mahçup kalıyorum:))böyle birşey işte
ben ters ters bakıyorum vermeyenlere,kafasını dönüyor cam tarafına doğru.erkekler veriyor çoğuunlukla,koskoca adam dikilsin ayakta,amaa çoğunlukla ayakta kalıyorum.
Karnım bukadar büyük bebişim 18 haaftalık olmasına rağmen halen bir kez pıt pıtını hissedemedim.bukadar hareketsiz olurmu insan ya.bende artık hareketlerini tekmelerini hissetmek istiyorum.sanırım benden başka hissetmeyen yok
karnım bukadar büyük bebişim 18 haaftalık olmasına rağmen halen bir kez pıt pıtını hissedemedim.bukadar hareketsiz olurmu insan ya.bende artık hareketlerini tekmelerini hissetmek istiyorum.sanırım benden başka hissetmeyen yok
Kızlar farkındamısınız evrim geçiriyoruz uuuuuu sona doğru nasıl bişi olcam acaba hahaaaa kendimi düşünemiorum tıslaya tıslaya gezerim heralde
Karnım bukadar büyük bebişim 18 haaftalık olmasına rağmen halen bir kez pıt pıtını hissedemedim.bukadar hareketsiz olurmu insan ya.bende artık hareketlerini tekmelerini hissetmek istiyorum.sanırım benden başka hissetmeyen yok
Skrn bende bır ıkıkez hıssetmıstım bayadır hıc bırsey hıssetmıyorum bende. Oglum ordamısın dıyorum cıt yok pasadan
ben de hissetmiyorum,belli belirsiz bişeyler olmuştu geçen haftalar.
cumartesı dr sordugumda az sabret 20. Haftaya bırsey kalmadı o zaman bol bol hıssedırsın dedı. Bebısınle konus dedı o senı hıssedıyo falan dedı ben koptum zaten ay benım yavrum dıye :)
Cumartesı dr sordugumda az sabret 20. Haftaya bırsey kalmadı o zaman bol bol hıssedırsın dedı. Bebısınle konus dedı o senı hıssedıyo falan dedı ben koptum zaten ay benım yavrum dıye :)
Cumartesı dr sordugumda az sabret 20. Haftaya bırsey kalmadı o zaman bol bol hıssedırsın dedı. Bebısınle konus dedı o senı hıssedıyo falan dedı ben koptum zaten ay benım yavrum dıye :)
konuşmu ben hiç konuşmuyorum bebeğimlegerçekden hissediyolarmı annelerini
bebişin kız mı cancağızım??
Hissedersin pek yakın zamanda,yalnız dyene bakın,ben de seyirme dışında doğru dürüst hissetmedim ki.
sırt üstü yat ve biraz sert olsun karnın ve bebeğin nerdeyse elini oraya koy ama biraz bastır ve çek sonra görki nasıl hareket ediyo ve senin haftan benden daha fazla bide çikolata ye ve sonra bu dediklerimi yap .
ayy ben çok konuşan bi tipim akşam evde eşime herşeyi anlatırım alakalı alakasız. ama muhabbetim iyidir esir aldı mı kurtulamaz..
geçen eşime dedim benim sesimi duyuyomuş bebeğim, kocam demesin miii ona çok acıyorum birde bütün gün seninlebıdır bıdır çocuğun başını ağrıtma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?