2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
cumartesı dr sordugumda az sabret 20. Haftaya bırsey kalmadı o zaman bol bol hıssedırsın dedı. Bebısınle konus dedı o senı hıssedıyo falan dedı ben koptum zaten ay benım yavrum dıye :)

ben içinden konuşuyorum.dışardan yapamıyorum nedense.acaba bu şekildede hissediyormu.

cok gecmis olsun insallah bir an evvel kanaman durur canim, bebegin artik kocaman Allah in izniyle o sana simsiki tutunur annesi:)uzme kendini

ebrulı sımdı gordum gecmıs olsun ama arkadasımında oldu ustune gormek buymus hesaplarsan aslında regl olma zamanında kanaman olmustur bazılarına oluyormus korkma:26:

arkadaşlar çok sagolun iyiki varsınız içimi rahatlattı şuan iyiyim pazartesi tekrar gidecegim hastaneye inşallah bebişi,mde bnm gibi iyidir hepinizi seviyorum <3

madem bu kadar kolaydı da ben niye kaç gündür kendi kendimi yiyorum...
amirimin odasına gittim planımı iptal edemiyorum zaten eşimde müsade etmiyor dedim "özel durumun varmış yapacak birşey yok peki" dedi
ne gıcık,sinir,uyuz bir durum

ben hissettiklerini bildiğim için konuşmaya çalışıyorum oğluşumla,özellikle kusturduğunda,ağrı olduğunda.Sen çık ben senin totonu ısırcam diyorum.

hadi geçmiş olsun,gözün aydın diyeyim o zmn,cumartesi mesaisi ile ilgiliydi değl mi durum?

iyi ne güzel işte sonuçta seni azda olsa anlıyorlar.özel durumunu anlayacak kadar

O kadar alıntı yaptım pc kapandı dışardayım tuh ya gıcık oldum

hatılamıom hiç bişi ya
hayalim duman bence kesin geç döllenme 2 aydır öyle gidiosasağlıklı o ohhhh zıplıyo şuan
e ben de hissetmiyorum bebeğin hareketlerini bazen sbhları yatıyorum sırt üstü aydan bakıom hareket ediyo karnım o kadar
ozpolat anam ye yarasın sana da bebişine sutlaç yapabilirsin bak o da olur

hiç bişi kalmamış aklımda virvirvirvir hiç susmuyosunuz ki hadi ben kaçtım teee gece girerim
ebah naptın konuştunmu merak ettim

iş yerinde ilk kez eşim işe yaradı herşeyi onun üstüne attım....çok despottur falan dedim...zaten daha önce karşılaşmışlardı eşim çok asık suratlı durur....o yüzden despot sanıyor iyi oldu bundan sonra eşime yükleyeyim herşeyi

ben varım canım daha hiç bişe hissedemedim ultrasyonda çok hareketli bi dakika durmuyo ama bana hissettirmiyo pıt pıt bile yok

aynen canım,ben de öyle olduğunu düşünmeye başladım,bir sonraki muayenede muhtemelen doktora da söyleyeceğim artık.bilmişlik gibi olacak ama yapacak bişey yok

çikolata mikolata herşeyi denedim,sadece seğirme var,o da farkedersem eğer,yakında hissederiz inşallah.sağlıklı olsunlar yeter bize.

kızlar annem bana şunu aldı kaynanam bunu aldı falan diyosunuz ya inanın özeniyorum size
bana hiç kimse bu gün kahvaltını yaptınmı ne yedin sağlıklı beslen gibi şeyler söylemiyo
kimse bişeyler alıp ye kızım bebeğin beslensin demiyo(
çok üzüldüm napim benimde kocam var bide oğlum gerçi oğlumun bişey ye demesi bi yana abur cuburlarından yediğim zaman bana kızıyo
herşeyi yiyosun diye

kızlar paket sütmü içiyorsunuz yoksa açık sütmü ben bi türlü karar veremedim paket sütlerde koruyucu madde var açık sütlerdede mikrop var diyolar..

kızlar paket sütmü içiyorsunuz yoksa açık sütmü ben bi türlü karar veremedim paket sütlerde koruyucu madde var açık sütlerdede mikrop var diyolar..

boşverin takılmayın o kadar açık süt,kapalı yoğurt v.s. buldunuzmu yiyin....
ayrıca koruyucu madde tüm gıdalarda var,o zaman herşeyi kendimizin yapması gerekiyor,sütte koruyucu madde diye birşey yok uzun ömürlü olması için daha fazla ısıl işlem yapılıyor,temiz olduğunu düşündüğünüz tüm yoğurtlar sağlıklı,tabiki kendiniz yaptığınız zaman daha iyi ama hiçbirimizin mandırası yokki...sokak sütçüsünden aldığınız sütün hangi şartlarda yetiştirilen hayvandan geldiğiniz bilmiyoruz....sütün sağıldığı kabın bile temizliği önemli...ayrıca mandıralarda yada küçük süt üreticileri,aynı zamanda fabrikalar süt kesildiği zaman içine soda atıp normale getiriyor hiçbirimiz bunu anlayamayız....sütü kesen önemli etkenler,bulunulan sıcaklık ve mikrop üreme durumu....
gıda üretim detayına girersem hiçbirşey yiyemeyiz....size neyin iyi geldiğiniz düşünüyorsunuz onu yiyin gerçekten o size iyi gelir herşey beyinde bitiyor

Son düzenleme:

pişşştttt loloşummm bız varız burda heyyy!!! bak bır duyarsak ıyı beslemedıgını o bebegı walla annene kayınvalıdene benzemeyız burayı sana dar ederız!!!
amannnnnn canım benımmm ya takıldıgın seye bak varsın hıc sormasınlar ınsan ılgı alaka beklıo bu zamanlarda haklısın ama merak etme o bebısın bı dogsun gözün kımseyı gormıcek ztn :)

konuştum toptopçum kısa ve öz oldu sonuç tamam o zaman özel durumun varmış gelme dedi bu kadardı da ne diye ben kendi kendime sinir olmuşum hırslanmışım....

sen şimdi ayrılmayı kafana koydunya ne gariptir ki işyerinde sana sunulan şartlar sanki daha iyileşmiş gibi olcaktır neyse bu sıkıntıyı atmışsın en azından üstünden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…