evet canım kızım olacak
cumartesı dr sordugumda az sabret 20. Haftaya bırsey kalmadı o zaman bol bol hıssedırsın dedı. Bebısınle konus dedı o senı hıssedıyo falan dedı ben koptum zaten ay benım yavrum dıye :)
seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de yaşadım o korkuyu, koşa koşa acile gidiyorsun bebeğini görüp rahatlıyorsun değil mi, ama yine kanayacak mı korkun maalesef hiç geçmiyor, benim kanamalarımın sebebi rahim içindeki kılcal damar çatlamasıydı, bardaktan boşanırcasına kan... sonrasında bir hafta on gün süren kahverengi lekeler, kahverengi leke kanın içeride kurumasıyla oluşuyormuş canım, bebeğini de görmüşsün sağlıklıysa dua etmekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden. bu arada doktorum bana pruloton depot diye bir iğne veriyordu, kanamayı anında kesiyordu canım, inşallah en kısa zamanda biter bu kabusun canım
cok gecmis olsun insallah bir an evvel kanaman durur canim, bebegin artik kocaman Allah in izniyle o sana simsiki tutunur annesi:)uzme kendini
ebrulı sımdı gordum gecmıs olsun ama arkadasımında oldu ustune gormek buymus hesaplarsan aslında regl olma zamanında kanaman olmustur bazılarına oluyormus korkma:26:
ben içinden konuşuyorum.dışardan yapamıyorum nedense.acaba bu şekildede hissediyormu.
hadi geçmiş olsun,gözün aydın diyeyim o zmn,cumartesi mesaisi ile ilgiliydi değl mi durum?madem bu kadar kolaydı da ben niye kaç gündür kendi kendimi yiyorum...
amirimin odasına gittim planımı iptal edemiyorum zaten eşimde müsade etmiyor dedim "özel durumun varmış yapacak birşey yok peki" dedi
ne gıcık,sinir,uyuz bir durum
madem bu kadar kolaydı da ben niye kaç gündür kendi kendimi yiyorum...
Amirimin odasına gittim planımı iptal edemiyorum zaten eşimde müsade etmiyor dedim "özel durumun varmış yapacak birşey yok peki" dedi
Ne gıcık,sinir,uyuz bir durum
Karnım bukadar büyük bebişim 18 haaftalık olmasına rağmen halen bir kez pıt pıtını hissedemedim.bukadar hareketsiz olurmu insan ya.bende artık hareketlerini tekmelerini hissetmek istiyorum.sanırım benden başka hissetmeyen yok
hayalim duman bence kesin geç döllenme 2 aydır öyle gidiosasağlıklı o ohhhh zıplıyo şuan
e ben de hissetmiyorum bebeğin hareketlerini bazen sbhları yatıyorum sırt üstü aydan bakıom hareket ediyo karnım o kadar
ebah naptın konuştunmu merak ettim
kızlar paket sütmü içiyorsunuz yoksa açık sütmü ben bi türlü karar veremedim paket sütlerde koruyucu madde var açık sütlerdede mikrop var diyolar..
kızlar annem bana şunu aldı kaynanam bunu aldı falan diyosunuz ya inanın özeniyorum size
bana hiç kimse bu gün kahvaltını yaptınmı ne yedin sağlıklı beslen gibi şeyler söylemiyo
kimse bişeyler alıp ye kızım bebeğin beslensin demiyo(
çok üzüldüm napim benimde kocam var bide oğlum gerçi oğlumun bişey ye demesi bi yana abur cuburlarından yediğim zaman bana kızıyo
herşeyi yiyosun diye
konuştum toptopçum kısa ve öz oldu sonuç tamam o zaman özel durumun varmış gelme dedibu kadardı da ne diye ben kendi kendime sinir olmuşum hırslanmışım....
konuştum toptopçum kısa ve öz oldu sonuç tamam o zaman özel durumun varmış gelme dedibu kadardı da ne diye ben kendi kendime sinir olmuşum hırslanmışım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?