madem bu kadar kolaydı da ben niye kaç gündür kendi kendimi yiyorum...
amirimin odasına gittim planımı iptal edemiyorum zaten eşimde müsade etmiyor dedim "özel durumun varmış yapacak birşey yok peki" dedi
ne gıcık,sinir,uyuz bir durum
kızlar paket sütmü içiyorsunuz yoksa açık sütmü ben bi türlü karar veremedim paket sütlerde koruyucu madde var açık sütlerdede mikrop var diyolar..
kızlar annem bana şunu aldı kaynanam bunu aldı falan diyosunuz ya inanın özeniyorum size
bana hiç kimse bu gün kahvaltını yaptınmı ne yedin sağlıklı beslen gibi şeyler söylemiyo
kimse bişeyler alıp ye kızım bebeğin beslensin demiyo(
çok üzüldüm napim benimde kocam var bide oğlum gerçi oğlumun bişey ye demesi bi yana abur cuburlarından yediğim zaman bana kızıyo
herşeyi yiyosun diye
cnm ben ne yazikki ne süt ne peynir yiyemiyorum bazen azcık yoğurt.2 kere açık süt aldım kaynatırken koptu.bidahada almadım.öylece kaldı aslında içmek lazım.
amirimin odasına gittim planımı iptal edemiyorum zaten eşimde müsade etmiyor dedim "özel durumun varmış yapacak birşey yok peki" dedi
kızlar paket sütmü içiyorsunuz yoksa açık sütmü ben bi türlü karar veremedim paket sütlerde koruyucu madde var açık sütlerdede mikrop var diyolar..
şimdi arkadaşlarla konuştum kemal sunalın şener şenle flimi vardı kibar feyzo....kemal sunal köyden kendini kovdurmak için bir sürü şey yapıyordu şener şen ağada kovmuyordu kemal sunal her defasında yanına gidip "kovirmisiiin?" diyordu ağada "kovmiriiiimmm kovmiriiimm" diyip sinir krizi geçiriyordu...aynı onun gibi oldu
hihiihKız ne planlar yaptın burda hepsi yattı neyse hayırlısı böleymişş
Ben sek günlük süt alıyorum cam şişede 1,5 tl şişesi geri verilip parası alınıyorHer ayrıntıyı yazıyımmda çok lezzetli soğuk soğuk içiyorum direk.
3 gün ömrü var anında bozuluyor pastorize olmadığı için tavsiye ederim
amannnnnn takma yaaaaaa hepsi aynı bir türlü kıymete binemiyorsun.Hayırlı cumalar cnm. Aman hep aynı aybıgecım. Bızdede oluyo oluyo seyler. Yapabıldıgın kadar yap zorlama kendını uzme canını bebısın uzulmesın. Ikı canlı olmak kolay degıl. Her ınsanda bır olmuyo. Bızde utu yuzunden fena tartısıyoruz. Esım utulenmıs bır pantolonu bugun gıydıyse yarın ıcın yıne utuletıyo. Uyuz oluyorum o zaman. Annesı her yemegın ıcıne tavuk koyu aklına ne gelırse yanı koınmucak yemeye bıle. Bu ne ya dedım bırgun esıme ısyerınde tavuk evde tavuk hergun tavuk . Bunaldım artık tavuktan dedım. O zaman sende baska yapta yıyelım dedı bana. Saldın sen kendını dıyo hay allahım ya uyuzlar ıste. :)
Ayyyyy maşallah maşallah nazar değmez inşallah,
Ay biz bir oraya biz buraya bayıla duralım. Hatuna bak maşallah bir dünya is yapmış bir de hamsi temizleyecekmis... Çok özendim
sorma ya. haziranda bir tatile çıktık pir çıktık sonra hamilelik 3 ay mide bulantıları 1 ayda sınavlarım derken ev aldııııııı başını gittiiiiii.kızımda öğlene kadar kreşe gidiyor haldur huldur bu hafta hep temizlik yaptım. kaç aydır duran camlar ütüler falan hepsini bitirdim. silmeyi süpürmeyi zaten hergün yapıyorsun bu hafta baya hamaratım. bu arada balık ayıklamaya bayılırım. haftayada genelde dışardayım gezecem işlerimi halledeceğim.
kızlar durun semiz otunda omega 3 var evet ama içindeki bilmem ne emziminde asit varmış ve bebeğin kesesini deliyormuşşşşş :18:
ımmmmmmmhhhh bende bayılırım yoğurtlu semizotuna. annem böbreklerimi ağrıtıyor diye zaten ıspanak alamıyorum semiz otu severim. haftada ne kadar tüketiyorsunuzki ? haftada 1 falansa bebek kesesinin delinmesi falan zannetmiyorum o kadar riskli olduğunu:18::18::18:Aaaaaa.... Ben de güzel semizotu salatası yapıp yiyordum peynirlice falan...
kız kreşten gelene kadar yaptım yaptım sonra imkansız kızı yanlız bırakamıyorum odada akşama kadarda evi bir dağıtıyorki sormayın. 8.30 9:00 diyincede pestilim çıkıyor kızda bende helak olup düşüyoruz yatağa sonra yine 7de mesai başlıyor canım. valla aldığım karadenizmi marmaramı bilmiyorum. okadar anlamıyorum.NURISSSS ay ne kiskandim seniiii ne caliskansin yav ben de 9 da uyandim bi camasir astim oturdum nette dizi izliyom toto bosa buyumuyobi de marmara hamsisi yedim ben de gecen gun pismi oluyo ki onlar marmara denizinden dolayi karadeniz yoktu ay cok bilgisizim
maaşallahhhhhhya ben süt içemiyorum midemi bulandırıyor ama acayip peynir tüketiyorum sabah akşam 1 kalıbın yarısı gidiyor haftada 3 kalıp beyaz peynir alıyorum ne yapıcam ben :26:
ben kız olunca pek ayakta kalmıyorum. hemen yer veriyorlar. ama tek başıma kalınca yer vermiyorlar bende aynennnnnn içimden kalkın leynnnnnn burada hamile var bana yer verin diyorum.bende yer veriyodum.vermeyenlerede içimden çok kızyodum.şimdi kendim hamile grubunda olunca acayip oluyor.yer vermeyenlere kızıyorum verenlerede mahçup kalıyorum:))böyle birşey işte
hahaaaaa allah iyiliğini versin. az kaldı karnının büyüyünce yer vermeye başlarlar.benim yaklaşık dört aydır kıçım dolmuş otobüs koltuğunu görmedi hiç kimse yer vermiyo bana ahhhh gençlik aahhh nereye gidiyor aman kızlar çok kınamayalım bebişlermizde büyünce öle olursa
ayy ben çok konuşan bi tipim akşam evde eşime herşeyi anlatırım alakalı alakasız. ama muhabbetim iyidir esir aldı mı kurtulamaz..
geçen eşime dedim benim sesimi duyuyomuş bebeğim, kocam demesin miii ona çok acıyorum birde bütün gün seninlebıdır bıdır çocuğun başını ağrıtma
ne güzel işte bebeğin erken konuşur. bende az konuşurum kızım geç konuştu yapısal işte.
soğuk soğuk derken kaynatmadan değil dimi.kaynadıktan sonra soğuyarak.bende alayım bundan sonra
yok canım ya hiç kaynatmıyorum günlük süt sonuçta şişede. Kapağını açınca direk içiyorum. Kaynatmaya gerek yok diye biliyorum ama :26:
yok canım ya hiç kaynatmıyorum günlük süt sonuçta şişede. kapağını açınca direk içiyorum. kaynatmaya gerek yok diye biliyorum ama :26:
normalde de süt içemezken öyle hiç içemem heralde.sana afiyetler olsun bebişine yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?