2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ebahhhhhh hayırlısı buymuş demekkiii :) Boşver takma kafana sen haftasonu iyice düşün taşın, ondan sonra net bir karar ver güselimm

kızlar paket sütmü içiyorsunuz yoksa açık sütmü ben bi türlü karar veremedim paket sütlerde koruyucu madde var açık sütlerdede mikrop var diyolar..

cnm ben ne yazikki ne süt ne peynir yiyemiyorum bazen azcık yoğurt.2 kere açık süt aldım kaynatırken koptu.bidahada almadım.öylece kaldı aslında içmek lazım.

bana başta diyorlardı şimdi kimsenin umrunda değilim inan ki bugun çok üzüldüm. benim eşim de yanımda değil. annem bile bıktı benden 2 ayda. şimdi kendi evimdeyim kendi yemeğimi kendim yapıcam birazda evimi temizliycem. o yüzden hiç üzülme. hem bak senin eşim yanında bir de oğlun varmış ne güzel. maşallah. ben bir başımayım

cnm ben ne yazikki ne süt ne peynir yiyemiyorum bazen azcık yoğurt.2 kere açık süt aldım kaynatırken koptu.bidahada almadım.öylece kaldı aslında içmek lazım.

kızlar pastorize olmamış süt yasak bize açık alıp içmeyin kaynatsanız da bir işe yaramaz. günlüklerden alın ben yoğurt yiyordum annem yapıyor ama artık annem bana bakmaz oldu.

Kızlarr çok yoğun bigün geçiriyorum, ara ara okuyorum bebiş hissetmelerinden bahsetmişsiniz. Bende hiç bişi hissetmiyorum kADINIZZ nasıl yapıcaz o işi ben bebeğin nerde olduğunu bile anlamam ki Birde onun tarifin versen iyi olur
Göbek konusuna gelince, çevrem 4 aylık olmuşsun karnın az diyolar, ufak tefek zayıf olduğum için sanki biras göbeklenmişim gibi duruyor. Sadece akşamları biras şişiyor.. Ama doktorum cmrt günü sabah görür görmes oooo çok çıkmış karnın bu kadar nasıl çıktı bakıyım fazla bu dedi, ben kaldım öyle.. Nasıl yani herkes böyle diyor dedim, dediki el kadar bebek nasıl kocaman bir karın yapar bir düşün sen dedi, çevrene aldırış etme, biz beşinci aydan sonra belirgin bir karın bekleris dedi. Sen etrafına bakma didi... Veeeee kimse banadaaaaa yer vermiyorrr obodüslerdeeee, Pofuduk kocamda diyorki, yakında doğruucan hala bir karnın bile doğru düzgün yok kimse anlamıyorrr seni diyor birde gülüyor

hihiih kız ne planlar yaptın burda hepsi yattı neyse hayırlısı böleymişş

kızlar paket sütmü içiyorsunuz yoksa açık sütmü ben bi türlü karar veremedim paket sütlerde koruyucu madde var açık sütlerdede mikrop var diyolar..

ben sek günlük süt alıyorum cam şişede 1,5 tl şişesi geri verilip parası alınıyor her ayrıntıyı yazıyımmda çok lezzetli soğuk soğuk içiyorum direk.

3 gün ömrü var anında bozuluyor pastorize olmadığı için tavsiye ederim

şimdi arkadaşlarla konuştum kemal sunalın şener şenle flimi vardı kibar feyzo....kemal sunal köyden kendini kovdurmak için bir sürü şey yapıyordu şener şen ağada kovmuyordu kemal sunal her defasında yanına gidip "kovirmisiiin?" diyordu ağada "kovmiriiiimmm kovmiriiimm" diyip sinir krizi geçiriyordu...aynı onun gibi oldu

Kendiini yalnız hissetmeeeeeeee sakın, çünküm bende senin gibiyim benimde bir kocam var Çok şükür kiii

çileeeekkk nerdesiiinnn??porselen-bebeg nerdesiinnnn??sürmeli nerdesiiinnn??kayra nerdesiiiinn??şifa nerdesiiiinnn??nur-şey-nur nerdesiiiiinnn? hamilelikten balığa dönmüş hafızamla adını unuttuğum anneler ve ışık kızımın arkadaşları neredelerrrr??????????

Hahahahaha o filmi unutabilirmiyis yaaa aynen ona döncen sende,, bi kaç içinde bende dönücem tabi

soğuk soğuk derken kaynatmadan değil dimi.kaynadıktan sonra soğuyarak.bende alayım bundan sonra

hihiih kız ne planlar yaptın burda hepsi yattı neyse hayırlısı böleymişş

ben sek günlük süt alıyorum cam şişede 1,5 tl şişesi geri verilip parası alınıyor her ayrıntıyı yazıyımmda çok lezzetli soğuk soğuk içiyorum direk.

3 gün ömrü var anında bozuluyor pastorize olmadığı için tavsiye ederim

.heeeeyyyyyyyt 1 saattir yazılanları okuyorum gözlük takacam sayenizde bi hamsi ayıklayayım sağlık ocağına gidip geleyim dedim döktürmüşsünüz.
amannnnnn takma yaaaaaa hepsi aynı bir türlü kıymete binemiyorsun.

ebahcim cok iyi oldu konusman ooh icin rahat eder simdi keyfine bak sen bacim

kizlar ben yemege girisiyorum yeni geldim sonra banyo sonra camasir yine

eğer ki benim çocuk bana çekerse daha doğduğu anda konuşmaya başlar kıçına vuran doktora ne vuruyosun be yavaş vursana derse doktorun gözleri şöyle olur heralde

ahh yavrum doğsunda karşılıklı oturup bıdır ıdır konuşalım içerde neler yapmış sıkılmış mı anlatsın kocamda kafayı kafayı sıyırır

ben marketlere baktım ama göremedim markasının sek olduğunu bilmiyodum bugün bakayımda alayım süt bebekten çok bizim için faydalı bizim kalsiyumumuz gidiyo. çökelik yiyin diyolar onda çok kalsiyum varmış ama ben pek sevmiyorum. hurma yiyin arkadaşlar kuranda bile yazıyo hz.meryemde yemiş hep hem kan yapıyomuş hemde kolay doğumu sağlıyomuş rahim kaslarını kuvvetlendiriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…