2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben de meyve yemekten meyve olacağım:44: mide bulantım yok ama yemeklere karşı aşırı isteksizim

hurma iyiymişte son zamanlarda yemek gerek sanırım .özellikle düşük riski taşıyanlar.çünkü doğumu kolaylaştırıyomuş

Benim az önce göbek hizamda ki seyirme bebekle alakalı olabilirmi sizce,, a:26:ma aşağıda değildi göbek deliği hizasındaydı

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz?geçmiş çok fazla sayfalar ilerlemiş pek okuyamadım..bizde iyiyiz napalım bebişim için artık daha çokk yemeğe çalısıyorum öğürene kadarrinşallah yavrum büyüyodur..bebişimi hala hissedemiyorum çook nadir pıt bişiy yapıyor ama oda ne olduğunu anlamıyorum:26:inşallah hissedeceğim ginlerde gelecek ama 20. Haftaya giriyorumm..:44:neyse kızlar ayın 1-2 si gibi kontrole gidicem bakalım inşallah herşey yolunda gidiyordur..yatış pozisyonumu hala ayarlamadım ben ya hele düngece deli gibi yatmışım valla hepiniz öpüldünüz ben pek eskisi gibi giremiyorum artık bilginiz olsun kendinize iyi bakınn

iyi olmanıza sevimdim cnm.bizlerde seni merak ediyorduk nede bu porselen bebeg diye.en son iyiiym demiştin gidiş o gidiş.bebeği hissetme konusuna gelince ilerleyen günlerde hissederiz inş bende hissetmiyorum çünkü.kendine ve bebişine iyi bak.öpt

Essin deli rüzgar essin
Birileri beni merak etsin
Ama kimse sormamış bile:26:
Hadi ilk harflere bak sen kimsin

beni soran ebahıma ve merak eden herkese selamlarrrrrrrrrrrrr
bu haftanın en berbat ıkı gununu gecırdım
dun eve gelenkadını kovdum annemle tartıstımannemden ozur dılerdım o haksızdı ama kadını sepetledım aramızı bozdu pislükkkkkkkkkk
bugun donem sonu.sımdı hala işteyim.
canımköfte cektı kocama sıparıs verdrım dısardan alcak oglumun pipisi şişer al ulen dedim

Benim az önce göbek hizamda ki seyirme bebekle alakalı olabilirmi sizce,, a:26:ma aşağıda değildi göbek deliği hizasındaydı

benim de gobek deligim kasiniyo gibi oluo sanki bebisim cekiyo gobek bagini gibi ya da ben ole dusunuyorum

bir de tum millete sesleniyorum acele etmeyiniz hareketlerini hissettmek icin 21. haftada da hissetmezsek iste o zmn konusun. benim soyle bir yontemim var tuvaletimi yapinca ozellikle sbhlari eskisinden baska renkte ve baska kokuda iste bu his bana bebegimin kalbinin attigi hatirlatiyor -anneeeee ben burdayim. diyor. ay aglicam simdi daha dogmadan ozledim onu ben

ben yetisemiom kari kismina ben de dahil cancancan konusuoz sen nerdeydin bugun cidden. kadin mi hakliydi yani kiz kadin hakliysa gunahini almasaydin. sen kofte dedin benim de canim mercmek koftesi istedi iyi mi ne pokh yicem sindik koca da nobette kimse de yapmaz bana ben de bilmem benim sipamin pipisi nolcak

kız yok ben haklıydım annem durduk yere eve gelken kadına gelme demıs vs vs
kadındanda oldum anneme kızdım ama sonra kalbı kırılkmasın dıe ozur dıledım
sana bı tuyo mercımek koftesı var hazır bole sukatıosun ooluo neydı adı knorunmu ne onu al bastırır en azından kız ıyıkı sen merak etmemıssın benı ıkı saat nasıl sıır yazcam sana toptopyumurtaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar nasılsınız? ay çok heyecanlıyım ilk defa yazıyorum..herkes gibi ben de hep okuyordum sizi bazen öyle konular oluyordu ki dilimin ucuna geliyordu sözler ,ben de katılmak istiyordum muhabbete ama hep çekiniyordum toptopyumurtayı örnek aldım kendime balıklama dalayım dedimçoksevdim hepinizi çok içtensiniz..bu arada ben de öğretmenim..

Eklentiler

• $552684_421168071264261_1957847063_n.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 50

hahahahahhahah top yazardin la nolcekahanda yaziom

teee kactan beri girmedim merak etmissin

oy oy nasil da sevindirdin
peki kimmis bu ilk harflerine baksana ( salagiiimmm )

anladim da anan da ole demeyeymis iyimis o mu yapcek temizligi bundan sonra aman neyse yapilir edilir bisiler
giyinip cikiom gidiom markete knor reyonuna evden meyve gotureyim kocama bari cikmisken iyi ki varsin ha cok yasa

hosgeldin iyi ki geldin frezyaaa nerde yasiyosun gebeligin nasil gidiyor topikte ogretmen cok allah sana da kolaylik versin

İyi akşamlar minnak bebelerin göbüşlü anneleri Allah muhabbetinizi arttırsın toptop kız akşam akşam iyi güldüm sana nerden geliyo bu enerji

hosgeldin frezya:) frezyalara bayilirim bu arada, bende boye bir dalis yapmistim araniza:) umarim eglenirsin ama cok hizli bu kizlar be coguna yetisemiyorum:) cinsiyeti bellimi bebisinin

kaynatmaya gerek yok canım bende günlük süt içiyorum
bende şişe sütü tepeme dikip içmeye bayılıyorum. ama artık içemiyorum. önce kızma veriyorum kalırsa içiyorum.
yörsanında var oda güzel sek yoksa markette yörsan bak. bazende sek kutuda oluyor.
buraya yazmadım ama vallahiiii ben merak ettim. topyumurtanın yazdıklarını okuyunca sen geliyorsun bazen aklıma toptop kadar olmasanda seninde çılgın çılgın yazıların var hele şimdi bir araya geldiniz konuştuklarınıza acayip güldüm canım ya.

ayyyyyy kıyamammmm ya hani sen yemek yapıyordun banyo çamaşır? her okuduğumu beğenmişsin cvp yazmışsın hangi ara markete gidiyorsun kıııııı
bende severim mercimek köftesi bugün aklımdan geçmedi değil vallahhhhiiii

insan yalnızlığını unutuyor sizinle,bol bol gülüyorum..aynı şeyleri başkalarının da yaşadığını bilmek rahatlatıyor biraz..
ben Karabükteyim aslında izmirliyim düştüm bi delinin peşine geldim işte,ekleyebildim mi bilmiyorum takvimi ama 17 haftalık bebeğim hatta prensesim diyebilirim geçen hafta öğrendim cinsiyetini.. hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri kızım olsun istiyordum çok sevindim o yüzdenaz çok tanıyorum sizi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…