kızlar nasılsınız? ay çok heyecanlıyım ilk defa yazıyorum..herkes gibi ben de hep okuyordum sizi bazen öyle konular oluyordu ki dilimin ucuna geliyordu sözler ,ben de katılmak istiyordum muhabbete ama hep çekiniyordum toptopyumurtayı örnek aldım kendime balıklama dalayım dedim çoksevdim hepinizi çok içtensiniz..bu arada ben de öğretmenim..
nuriscan hoşbuldum canım sayfalar uzayack evetçünkü benim de çenem biraz düşüktür diyorum ya şimdiye kadar zor tuttum kendimi hele o kaynana muhabbettlerinde neler geçti aklımdan ama tuttum kendimi ben gündüzleri de okuyorum teneffüslerde duramıyorum sizsiz.. ama öyle beni unuttunuz sormadınız falan diye triplere girmem merak etmeyin rahat rahat kaynatalım yeter sonra ördüğüm örgüleri paylaşırım sizinle ,az çok bi işe yararım be demi
keşke bi tane olsalar o kadar çoklar ki canım benim bak zamanla benimkini tanıdıkça şükredersin sen de..bi de ben üst katındayım yani düşün..O meşhur kaynana benimkisi galiba şekerim
keşke bi tane olsalar o kadar çoklar ki canım benim bak zamanla benimkini tanıdıkça şükredersin sen de..bi de ben üst katındayım yani düşün..
illa işe yaramana gerek yok canım benim muhabbet edelim yeter. varlığın yeter canım benim...nuriscan hoşbuldum canım sayfalar uzayack evetçünkü benim de çenem biraz düşüktür diyorum ya şimdiye kadar zor tuttum kendimi hele o kaynana muhabbettlerinde neler geçti aklımdan ama tuttum kendimi ben gündüzleri de okuyorum teneffüslerde duramıyorum sizsiz.. ama öyle beni unuttunuz sormadınız falan diye triplere girmem merak etmeyin rahat rahat kaynatalım yeter sonra ördüğüm örgüleri paylaşırım sizinle ,az çok bi işe yararım be demi
NURISIM hizli kariyim ben kapici copu almaya gelince bisi sorcam onu bekliom gelsin markete cikacam..
yemegi yaptim yedik babamla kiymali pattes bulgur pilavi salata hooop midede suan annem hasta ona da pattes hasladim yogurt la yiyo suan camasiri astim yemek piserken simdi diger posta makinada
kELEBEXXX kocam yok ya bugunun enerjisi ordan geliyor anlarsin ya libidom tasayiiiyoksa bir depresif mood um vardir ki dusman basina
sana kocamannnnn
FREZYA kizini saglikla kucagina al insallah hep beraber guzel mutlu gebelikler gecirelim insallah
Nurişcim kıyamam sende sormussun beni hihihiyaaa frezya hosgeldin ama banamı laf attın kız merak edılmezsem trip yapmam diyeeee atarımmm baganeee bakim beni kim sevüüüü die bakarııımmmm
çilak sana demedim ya sen sevgi isteği ile yazıyosun tatlım adını hatırlamıyorum şimdi vardı öyle yazanlar trip atarak falan..beni bağrınıza basın diye övüyorum işte kendimi acı bana yeniyim daha
5 haftalıkken yasaklamışmıydı doktor?kızlar ya bişey sorcam ama yazarken utandığım belli olmaz o yüzden kıpkırmızı olduğumu varsayın sizufak bi kaçamak oldu eşimle 16+0 ız 5 haftalıkken kahverengi akıntıdan dolayı düşük tehlikesi demişti doktor uzun bi süre progestan içtim bırakalı da 4 hafta filan oldu hiçbir sorun yok gram kanamam ya da kahve akıntı olmadı bebek de son derece iyi çıkıyo hep.Doktora da kayınvalidem yanımdaydı soramadımmmm bişey olmaz dimi :44:
5 haftalıkken yasaklamışmıydı doktor?
evet ama sonra ilaç verdiğini de unuttu ben hatırlattım da bıraktırdı hatırlamıyo yasakladığını
canım içini ferah tut bence kötü bir duruma ait hiçbir belirti yok allaha şükür, bir sonraki kontrolde sorarsın doktoruna..
canım benim alabalık bebeğin ihtiyacını karşılamazmış. arkadaş doktoruna sordu. imkanı yoksa balık yagına baslasın daha ıyı olur demıs.Bende aynı dertten müzdaripim. Bizde sadece alabalık bulabiliyoruz( Umarım deniz balığı kadar faydalıdır. Bende merakla bekliyorum....
ay kızlar okudum geçmişi şimdi biti ama okumaz olaydım dedim
şu kısacık 9 ayımızda size bu kadar anlayışsız kocaları, anaları, kaynanaları, patronları, velileri kaynar kazana koyup kaynatmak istedim resmen
önce kocalar ne olmuş kilo aldıysak totomuz göbişimiz çıktıysa hemen gidip hamile kıyafetlerine saldırıp bütçemizi sarsmıyoruz diye suçlu mu olduk? sizde hafta sonu gidip hemen hamile kıyafetleri aldırın ocaklarına incir ağcını kendleri dikmiş olsunlar. mırın kırın ederlerse de Haziran ayında yaptıklarını düşün bu halde olmamın tek sorumlusu ben değilim heralde dersiniz. yemekte ellerine mi yapışır bi kaç ay idare etseler açlıktan öldürmüyorsunuz heralde ekmek arası yapıp yesinler biz içimizdeki canlar için nelere katlanıyoruz sanki kadın olarak hamile olabilme lütfu bize bize verilsin diye biz mi yalvardık onlar taşısınlar 9 ay boyunca ve onlar yaşasın bulantıları bayılmaları kusmaları çok sinirlendim çooookkk.benim kocamda geçenlerde dalga geçti göbeğim baya büyüdü artık dedim sadece göbeğin olsa yine iyi heryerin büyüdü dedi bende güldüm geçtim açıkçası hamilelikten sonra kendimi daha dişi, daha değerli ve daha güzel buluyorum hıh kıyafet olarakta elbiselerimi tercih ediyorum önü çok kalkmayanları giyiyorum.
sonra anne ve kayınvalideler nedendir her halta karışma isteği bu maydanozluk durumlar yaparken kendilerimi vardı kocanızla aranızda imkanınız varsa bulaştırtmayın diyorum hiç bişeye ben konusunu bile açmıyorum şu alıncak bu alıncak muhabbeti bile yapmıyorum kocamla taksit taksit öderiz diye plan yapıyoruz.
patronlar zaten yrı bi konu zaten özel sektörde herkez birbirinin kuyusunu kazmak çabasında heleki patronlar domuzdan kıl koparsam kar diyorlar pabuç bırakmayın haklarınızı okuyun öğrenin çarpın suratlarına.
ve veliler gelip 1-2 saatliğine bile onca çocuğu zaptetsinler bakalım gelip elinizi ayağınızı öperler. evde terbiye veremeyenler okulda öğretmeni uğraşsın diyorlar sonrada izmirdeki çocuk gibi gidip öğretmenini bıçaklıyor
offf off hayırlı cumalar olsun bebeklerimiz bize sağlık güç ve neşe versin inşallah
yaaaa bende yoğurtlu falan yiyordum yemeğini yapıyordum ama naynnnn yemicez ıspanağı da yoğurtsuz yicez. balık için imkanı olmayanlara balık hapı, ceviz, badem bide brokoliyi ben çok tavsiye ediyorum
Karnım bukadar büyük bebişim 18 haaftalık olmasına rağmen halen bir kez pıt pıtını hissedemedim.bukadar hareketsiz olurmu insan ya.bende artık hareketlerini tekmelerini hissetmek istiyorum.sanırım benden başka hissetmeyen yok
madem bu kadar kolaydı da ben niye kaç gündür kendi kendimi yiyorum...
amirimin odasına gittim planımı iptal edemiyorum zaten eşimde müsade etmiyor dedim "özel durumun varmış yapacak birşey yok peki" dedi
ne gıcık,sinir,uyuz bir durum
kızlar nasılsınız? ay çok heyecanlıyım ilk defa yazıyorum..herkes gibi ben de hep okuyordum sizi bazen öyle konular oluyordu ki dilimin ucuna geliyordu sözler ,ben de katılmak istiyordum muhabbete ama hep çekiniyordum toptopyumurtayı örnek aldım kendime balıklama dalayım dedim çoksevdim hepinizi çok içtensiniz..bu arada ben de öğretmenim..
insan yalnızlığını unutuyor sizinle,bol bol gülüyorum..aynı şeyleri başkalarının da yaşadığını bilmek rahatlatıyor biraz..
ben Karabükteyim aslında izmirliyim düştüm bi delinin peşine geldim işte,ekleyebildim mi bilmiyorum takvimi ama 17 haftalık bebeğim hatta prensesim diyebilirim geçen hafta öğrendim cinsiyetini.. hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri kızım olsun istiyordum çok sevindim o yüzdenaz çok tanıyorum sizi de..
cnm bnmde durum ayniydi. 5-6 haftalikkken dusuk tehlikem basladi. progesteran kullandim 12. haftadan sonra kestim. yaklasik 5 haftadir da sukur lekem olmuyor. bugun gittigimde sordum doktora hala yasak mi diye. kanaman geceli ne kadar oldu dedi. bir ayi gecti deyince istedigini yap dedi:) icini rahat tut sendekızlar ya bişey sorcam ama yazarken utandığım belli olmaz o yüzden kıpkırmızı olduğumu varsayın sizufak bi kaçamak oldu eşimle 16+0 ız 5 haftalıkken kahverengi akıntıdan dolayı düşük tehlikesi demişti doktor uzun bi süre progestan içtim bırakalı da 4 hafta filan oldu hiçbir sorun yok gram kanamam ya da kahve akıntı olmadı bebek de son derece iyi çıkıyo hep.Doktora da kayınvalidem yanımdaydı soramadımmmm bişey olmaz dimi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?