2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hoşgeldin canım. geldin ne iyi ettin .sayfalar dahada uzayacak desenize yeni arkadaşlarımız katıldıkça
bende bu sayfalara taktım kafayı. gündüz baya kaynıyor burası takip etmekte zorlanıyorum yahuuuu.bazen akşam giriyorum sadece atlayıp okumasanda olmuyor yeni gelenlere merhaba cinsiyeti belli olana hayırlı olsun problemi olana geçmişolsun soru sorana cvp verecem diye aklım kalıyor yazılanlarda ama bu hamile halimde kaldırmıyor bu kadar okumayı. ama yinede buraya acayip bağımlı oldum kolik oldum kopamıyorum arkidişlerimden:13::13:

NURISIM hizli kariyim ben kapici copu almaya gelince bisi sorcam onu bekliom gelsin markete cikacam..

yemegi yaptim yedik babamla kiymali pattes bulgur pilavi salata hooop midede suan annem hasta ona da pattes hasladim yogurt la yiyo suan camasiri astim yemek piserken simdi diger posta makinada
kELEBEXXX kocam yok ya bugunun enerjisi ordan geliyor anlarsin ya libidom tasayiiiyoksa bir depresif mood um vardir ki dusman basina

FREZYA kizini saglikla kucagina al insallah hep beraber guzel mutlu gebelikler gecirelim insallah

nuriscan hoşbuldum canım sayfalar uzayack evet çünkü benim de çenem biraz düşüktür diyorum ya şimdiye kadar zor tuttum kendimi hele o kaynana muhabbettlerinde neler geçti aklımdan ama tuttum kendimi ben gündüzleri de okuyorum teneffüslerde duramıyorum sizsiz.. ama öyle beni unuttunuz sormadınız falan diye triplere girmem merak etmeyin rahat rahat kaynatalım yetersonra ördüğüm örgüleri paylaşırım sizinle ,az çok bi işe yararım be demi

O meşhur kaynana benimkisi galiba şekerim

keşke bi tane olsalar o kadar çoklar ki canım benim bak zamanla benimkini tanıdıkça şükredersin sen de..bi de ben üst katındayım yani düşün..

Seninki yine altında bnmki şehir dışında zırt pırt gelip kalıyo haftalarca aynı evde yaşıyoruz resmen tatlm senden de bikaç kaynana hikayesi bekliyoruz canım

Nurişcim kıyamam sende sormussun beni hihihi yaaa frezya hosgeldin ama banamı laf attın kız merak edılmezsem trip yapmam diyeeeeatarımmm baganeee bakim beni kim sevüüüü die bakarııımmmm

illa işe yaramana gerek yok canım benim muhabbet edelim yeter. varlığın yeter canım benim...

çilak sana demedim ya sen sevgi isteği ile yazıyosun tatlım adını hatırlamıyorum şimdi vardı öyle yazanlar trip atarak falan..beni bağrınıza basın diye övüyorum işte kendimi acı bana yeniyim daha

Nurişcim kıyamam sende sormussun beni hihihi yaaa frezya hosgeldin ama banamı laf attın kız merak edılmezsem trip yapmam diyeeeeatarımmm baganeee bakim beni kim sevüüüü die bakarııımmmm

çilak sana demedim ya sen sevgi isteği ile yazıyosun tatlım adını hatırlamıyorum şimdi vardı öyle yazanlar trip atarak falan..beni bağrınıza basın diye övüyorum işte kendimi acı bana yeniyim daha..
affetmedin mi beni

Ayyy ne yenisii kıızz burda yeni eski yok gelen katılan herkesi seviyoruz bazıları ne bıcım yer yanıt vermiolar dio anacım buradı dr sitesi degil tubbi yrd arıyorsunuz ama basımızdan gectiyse herkese yanıt verilir birde sayfalar cok cabuk ilerliyor bende okuyamıyorum bazen napim balıklama dalıyorummm ben yarın hamile yogadına baslıyorum kızlaaaaar hastanem ucretsız verıyooor:87::87::87::87:

kızlar ya bişey sorcam ama yazarken utandığım belli olmaz o yüzden kıpkırmızı olduğumu varsayın siz ufak bi kaçamak oldu eşimle 16+0 ız 5 haftalıkken kahverengi akıntıdan dolayı düşük tehlikesi demişti doktor uzun bi süre progestan içtim bırakalı da 4 hafta filan oldu hiçbir sorun yok gram kanamam ya da kahve akıntı olmadı bebek de son derece iyi çıkıyo hep.Doktora da kayınvalidem yanımdaydı soramadımmmm bişey olmaz dimi :44:

5 haftalıkken yasaklamışmıydı doktor?

ayyy çenenize sizin yaaa ancak bitirebildim geçmişi. hemen alıntılara geçelim:

Bende aynı dertten müzdaripim. Bizde sadece alabalık bulabiliyoruz( Umarım deniz balığı kadar faydalıdır. Bende merakla bekliyorum....
canım benim alabalık bebeğin ihtiyacını karşılamazmış. arkadaş doktoruna sordu. imkanı yoksa balık yagına baslasın daha ıyı olur demıs.

hay agzına sağlııııkkkkkk. ne güzel özetlemişsin şekerim.

yaaaa bende yoğurtlu falan yiyordum yemeğini yapıyordum ama naynnnn yemicez ıspanağı da yoğurtsuz yicez. balık için imkanı olmayanlara balık hapı, ceviz, badem bide brokoliyi ben çok tavsiye ediyorum

kissem: 19unda gideceğim doktora. o zamana kadar da balık yiyemeyeceğim herhalde. alabalık var bizim burada onu yiyordum ama arkadaş sordu doktoruna karşılamazmış. 19unda gittigimde artık bir aylık balık almayı dusunuyoruz il merkezinden. peki o zaman kadar ceviz ve brokoli karşılar mı acaba bizim vitanimizi bir fikrin var mı acep??

vallaha ben bir tek geçen hafta bir tek an hissettim o pıt pıtları. ama oondan sonra ne ses var ne soluk :26::26::26:

ay ebahcım yaaa. kusuruma bakma ama iletini okuyunca nedense güldüm bir an ifadene. ne kadar da gerilmiştin halbuki...

hoş geldin şekerim... Allah sağlık ve sıhhat versin...

ben de aslen manisalıyım. komşu memleket. ama biz de görev icabı işte Allah'ın dağında, torosların tepesindeyiz. meslektaşız yani... çok sevdiğim bir yazar vardır Yılmaz Özdil... isim, şehir, hayvan kitabında "DÜNYANIN SONUNDAKİ KÖY" diye bir yazısı var. işte orası bizim görev yaptığımız kasaba. gerçekten de dünyanın sonundaki köy

bu arada kızlar açık süt kapalı süt muhabbeti yapılmış. ben de bilmiyordum bir iki defa açık alıp içtim bende. hatta yarın yine alacaktım iyi oldu söylemeniz almayayım bari açıktan. araştırdım şöyle bir nette de gerçekten zararlıymış bize...

link eklemeye çalıştım ama eklenmiyor sanırım. ya da ben beceremedim...

Son düzenleme:
cnm bnmde durum ayniydi. 5-6 haftalikkken dusuk tehlikem basladi. progesteran kullandim 12. haftadan sonra kestim. yaklasik 5 haftadir da sukur lekem olmuyor. bugun gittigimde sordum doktora hala yasak mi diye. kanaman geceli ne kadar oldu dedi. bir ayi gecti deyince istedigini yap dedi:) icini rahat tut sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…