kızlar nasılsınız? ay çok heyecanlıyım ilk defa yazıyorum..herkes gibi ben de hep okuyordum sizi bazen öyle konular oluyordu ki dilimin ucuna geliyordu sözler ,ben de katılmak istiyordum muhabbete ama hep çekiniyordum toptopyumurtayı örnek aldım kendime balıklama dalayım dedim çoksevdim hepinizi çok içtensiniz..bu arada ben de öğretmenim..
5 haftalıkken benimde yasaklanmıştı. 2-3 hafta oldu deldim düşük gibide bir belirti olmadı. bende artık kaldırdım yasağı. sendede bir kötü belirti yoksa korkma artıkkkızlar ya bişey sorcam ama yazarken utandığım belli olmaz o yüzden kıpkırmızı olduğumu varsayın sizufak bi kaçamak oldu eşimle 16+0 ız 5 haftalıkken kahverengi akıntıdan dolayı düşük tehlikesi demişti doktor uzun bi süre progestan içtim bırakalı da 4 hafta filan oldu hiçbir sorun yok gram kanamam ya da kahve akıntı olmadı bebek de son derece iyi çıkıyo hep.Doktora da kayınvalidem yanımdaydı soramadımmmm bişey olmaz dimi :44:
bu arada kızlar açık süt kapalı süt muhabbeti yapılmış. ben de bilmiyordum bir iki defa açık alıp içtim bende. hatta yarın yine alacaktım iyi oldu söylemeniz almayayım bari açıktan araştırdım şöyle bir nette de gerçekten zararlıymış bize...
link eklemeye çalıştım ama eklenmiyor sanırım. ya da ben beceremedim...
cnm bnmde durum ayniydi. 5-6 haftalikkken dusuk tehlikem basladi. progesteran kullandim 12. haftadan sonra kestim. yaklasik 5 haftadir da sukur lekem olmuyor. bugun gittigimde sordum doktora hala yasak mi diye. kanaman geceli ne kadar oldu dedi. bir ayi gecti deyince istedigini yap dedi:) icini rahat tut sende
Hoş geldinnnnnn öğretmenimmmmmm :)
Hayırlısıyla sende bebğini kucağına al inşallah :)
Yımırtaaaaaaaaaaaaaa sen nelere kadirsinnn
5 haftalıkken benimde yasaklanmıştı. 2-3 hafta oldu deldim düşük gibide bir belirti olmadı. bende artık kaldırdım yasağı. sendede bir kötü belirti yoksa korkma artıkk
Al şekerim sana sürekli yaptığım tarif afiyet olsun :))) acaba bide yemekle içmekle ilgili topikmi açsak ???kizlar ben de bi saat utu yapip 22.30 da behzatim basliyo onu izlicem
knorun mercimek kofte seysini de bulamadim yrn bana tarif bulun noluuuurrrrrrr
kizlar ben de bi saat utu yapip 22.30 da behzatim basliyo onu izlicem
knorun mercimek kofte seysini de bulamadim yrn bana tarif bulun noluuuurrrrrrr
tatlım çoookk sağol valla içim çok rahatladı :) tamamen aynıymış durumumuznette okuduğuma göre zaten ilacı bıraktıktan sonra 1 hafta içinde bişey olmazsa tehlike bitti anlamına geliyomuş bayaa oldu bizim
Güselim mera ketme bişeycik olmas.. Banada bir ara yasaktı sonra 10 gün geçsin serbest demişti doktor, bişey olmas ise diye gerçi ben yasağı kendim devam ettriyorumAma sen kendin takılmasakın ALLAH ın izniyle bişey olmas..
tedirgin yazmıştım buraya ilk ama şimdi nerdeyse göbek atcamyasak konusunda bizim biraz sorunumuz var inş bişey olmıycak :)
canım senin oğluşun olacak sanırım değilmi ? eee ankette kız olarak gözüküyor ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?