Onumuzdeki Sali burada resmi tatil, ultrason doktoru belki calismaz diye ultrasona bugun gittim. Bebis saglikli cok sukur. 170gr olmus tosuncugum. Cinsiyeti ben erkek gibi gordum esim kiz gibi gormus :)
Frezzya hoşgeldin canım
Aklıma gelmişken bende tavuk yiyemeyenlere bir tarif vereceğim sanırım bir topik açmak şart oldu
Neymiş neymiş neymişşu etleri sevemedim gitti yaaaaaa
evet tatlım o sırada elimde papağanım vardı kıpırdıyıp duruken yanlışlıkla kızı işaretledim geri de almayı bilmiyorum
anladım bende bilmiyorum sürmeliye sorarız bir ara sağlıkla gelsin paşan canım
boşver üzülme alışırsın gelir ne kadar çok olursa gider de bi okadar oluyor hep, düzene girer maaş durumun nasılsa..hem daha az yorulursun kendine bebeğine vakit ayırırsın tamamen işi bırakmaktansa böylesi daha iyi bence ..deryademir, hadi gözün aydın MAŞALLAH bebişineeeRABBİM iyi haberlerini eksik etmesin bebiklerin
Bu arada EBAHHH kime niyet kime kısmettt derlermiş ;
Kızlar Bugün akşam iş yerinde pırt tıme döndürdüler benii :) Maaşımı da yarı yarıya indirdiler.. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama hayırlısı olsun diyorum artık Biras zorlıcak beni hesaplarımı şaşırtacak ama napalım yapcak bişi yok dimi kızlarr
İşten tamamen çıkartmayı gö... yemedi tabii hihihihiYerimede eleman alındığı için böyle daha iyi olcak,sende dinlenirsin dediler:26:
boşver üzülme alışırsın gelir ne kadar çok olursa gider de bi okadar oluyor hep, düzene girer maaş durumun nasılsa..hem daha az yorulursun kendine bebeğine vakit ayırırsın tamamen işi bırakmaktansa böylesi daha iyi bence ..
2 hafta once gittigimde tehlike yok artik demisti ama biz cesaret edememistik. bundan sonra bisey olmaz artik allahin izniyleeeetatlım çoookk sağol valla içim çok rahatladı :) tamamen aynıymış durumumuznette okuduğuma göre zaten ilacı bıraktıktan sonra 1 hafta içinde bişey olmazsa tehlike bitti anlamına geliyomuş bayaa oldu bizim
Amin insallah tum annelerinGözün aydın derya Allah gönlünüze göre sağlıklı bebiş versin inş
Bebegin kismetiyle gelir INSALLAH!!!! Ben de ucus izni sorunu oldugu icin dogum iznine erken ayrilacam 27.haftanin ortasinda. Dogum izinim de 4ay, 3hafta da gecen yildan kalan izin var. Bakalim tekrar Hindistan'a donersem Mayista baslamam lazim. Eger baska ulke veya Turkiye olursa enazindan yaz sonuna kadar ucretsiz izin almak istiyorum.deryademir, hadi gözün aydın MAŞALLAH bebişineeeRABBİM iyi haberlerini eksik etmesin bebiklerin
Bu arada EBAHHH kime niyet kime kısmettt derlermiş ;
Kızlar Bugün akşam iş yerinde pırt tıme döndürdüler benii :) Maaşımı da yarı yarıya indirdiler.. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama hayırlısı olsun diyorum artık Biras zorlıcak beni hesaplarımı şaşırtacak ama napalım yapcak bişi yok dimi kızlarr
İşten tamamen çıkartmayı gö... yemedi tabii hihihihiYerimede eleman alındığı için böyle daha iyi olcak,sende dinlenirsin dediler:26:
yavrillaaarrrr, anam masallah foku fokur kaynamissiniz. ben bugun hayirlisiyla isi birakmis bulunuyorum yalan degil icimi bi huzur kapladi. SEKERCIK uzulme tatlim sen de maddi konular hallolur, yarim gun calismak sana da iyi gelecek bence. umarim ben de pisman olmam.
EBAH, aslansin kaplansin oyle gurledin mi kedi gibi pisiyolar iste
TWEETY yarin sendeyim tatlim yapiver su mercimek koftesini, hazira konasim vaaaaarrrrr.
FREZZY (insalh dogru yazmisimdir) gel katil bize gir aramiza fircala fircala tam 2 dakika...(boyle sacmaliklara da hazir ol zira deli cok bu topikte )
yasaklar kalkti diye ne sevinmisiniz kizzz, anam niye bzi de tik yok. yasak da degil ama yasak olsa daha cekici gelirdi kesin. oturun len yerinize yatin uyuyun ehehehehehe
y baska seyler de yazacaktim unututm yine alinti yapmayi da unutuyom. yafffffff nolcak benim bu halim..
bana bakinn ben haftasonu yokum, gezmelerde olcam, netim yok..cok konusmayin kocaniza hizmet edin, yemek yapin. ben gelince okumasi zor olmasin.. osleyin benii anacimmmm, opirem sizi
OOOOOO yaşasın o zaman ev hayatı diyoruz senin için demiiii kivircikkkkkHadi hayırlısı olsun, rahatlaman normaldir ve bi süre ara vermek her zaman iyidir yaaaaaa benim durumumda haftada 3 gün gidicem artık zaten sallamıyorum kıss 4 gün tatil 3 gün iş işte birasda böyle takılayım, ben istemesem gerçi yapamaslar bu suçta, uğraşmak isteimoyurm zaten yerime ilk günden eleman alındı diye uyuzum hepsine, artık anlaşamıyoruzda böylesi daha iyi amannnn bebişimin canı sağolsunnn
Ayyy bende gidiyom gezmelereeeeee haftasonu olmıcam bu kızlar acaba bizi merak ediceklermiiii ,özliceklermii frezzyy bak bende didim ilk kess hihihihih
ay çok güzelmiş paylaştığın yazı çok beğendim eminim biçoğumuzun kendini bulacağı bir yazı :2:
şekercik çok iyi olmuş bence part time olması maaşın düştü evet ama yorgunluğunda düşecek emin ol bebeğinde az yorulacak ve hazırlıkların için daha çok vaktin olacak biz işten kalan boşluğu doldururuz burda bak kaç kişiyiz. (bu söylediğim kıvırcık içinde geçerli )
bu arada ben yarın dışarıda olucamöğlenden önce müşterime gidicem toplantım var oradan sonra da annem çağırdı misafir gelecekmiş ne yapacağımı bilemedim gel bana yardım et dedi başım üstüne dedim yapacak bişey yok anneler kutsal
ve artık bebişimin uykucukları gelmiş yastığımızı özlemiş gidip uyucaz öpüldüz ve kıvırcığa katılıyorum çok kaynatmayın uleeeyyyynnn okuması zor oluyor :)
öpüldünüzzzz
aman super ıste valla oylesı daha guzel, yarım gun calısıcan sanmıstım ben de. gezmeye gıder gıbı gıt ıste ıse. gerı kalan gunlerde yat uyu yemek yap, besle bebişi. valla ben ev hanımlıgına soyunucam TR den geldıkten sonra(orda anam yapar her seyı) bol bol yemek yapıcam. kocam da raht etsın bıraz yazık catladı adam yemek yapmaktanben aksam 8 lere kadar calısıyodum..
bı de stress cabasıydı. yuk kalktı sımdı ustumden. bebişimde huzur bulsun biraz. senın ıcın de aynı sey gecerlı ohh on donujm bostan yan gel yat Osman
o zaman kimse özlemezse biz birbirimiz özlerizkaynatır yıne bu cadılar
Aynen öylee kıvırcıkımmm yaaa, sabah çıkıyom 7 de evde akşam giriyorum 8.30 da, en büüyük sorun yemek zaten şimdi güsel beslences prensesimle inşallah :) osman değilde bis yatcas o belli hihihihyarasın bebişlereeee
Aynennn kivircikim baktık olmadı biz ösleyelim birbimiziii
Bu arada sen TR de nete girebilecen demi gısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?