2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm güzel anne adayları
beni hatırlayanınız var mı bilmiyorum tahmini doğum tarihim 10 martdı kalp atışlarını duymuştuk kendini görmüştük herşey çok güzeldi fakat birden herşey altüst oldu 8+4 günlükken kalp atışları durdu bebişimin yani 9 ağustosta kürtaj oldum o günden sonra buraya hiç girmedim b ara girip hamilelik imzamı sildim o kdar Rabbm verdi o aldı vardır bi bildiği dedim ama anca toparlanabildim daha önce böyle birşey yaşaysn var mı aranızda?

özlemezmiyizzzzzz anacımmmmmmm hafta içi görüşürüz inşallah kısmetse.

FREZZY yazın çok güzeldi hepsi doğru valla yaşanan şeyler. hamileliktede bebek oluncada hiç bir şeyi takmamak lazım bebeklerim sağlıklı olsunda gerisi boş ....( benim bide koca bebeğim var)

ebahçım hadi gözün aydın.. oh işte herşey bu kadardı :)

günaydın bebişlerin güzel annişleri :) yeni gelen arkidişlar hoş geldiniz. cinsiyet öğrenenler hayırlı uğurlu olsun. bugün kontrole gidecekler güzel haberlerlre gelmenizi, canı sıkılanlar, kendini yanlız hissedenler, içinden mutluluk fırlayanlar, başı kaynana vb. ile dertte olanlar, borcu olanlar, hasta olanlar, kaynanası veya annesi alıpta kendisi bebişine birşey alamayanlar, iştahsız olanlar, hapur hupur yiyenler, sabahları zor kalkanlar, hiç uyuyamayanlar, hamile yastığı alanlar, almayı düşünenler, yolculuk yapacaklar, interneti olmayanlar, geçmişi okuyamayanlar, arada sırada uğrayanlar, çok kilo alanlar, kilo almayanlar, göbüşü büyüyenler, henüz büyümekte olanlar, tekmeleri hissedenler,hissetmeyenler, trafik çilesinden bunalanlar bunalmayanlar, pilates yapmayı düşünenler, düşünmeyenler, herşeyin en geç iki gün içinde gönlünüzce olmasını dileğiyle canlarım bebişkolarımıza allahın izniyle kavuşmamız için 1 gün (dün) daha bitti yeni güne merhaba diyerek, hepinize kucak dolusu sevgiler bebişlerinize sağlık sıhhat, her gününüz en güzel gününüz olsun...

Herkeslere gunaydiiiiinnn, dedikten sonra kahvaltıya kaçıyorum dostlar. Misafir var evde saat kaç oldu daha ben kahvaltı hazırlayacağım

Günaydın güzel anneler ve bebişleri bugün nasılsınız herkes için güzel bi haftasonu olması dileğiyle

merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim dörtlü test sonucum riskli çıktı/ 146 dr. üniverse hastaneine sevk etti amniyosentez yaptır dedi.ben yaptırmayı pek düşünmüyorm ama bu konuda bilgiisi olan arkadaş varmı ne yapmalıyım sizce

Tünaydın kızlar;

şekercimmm inşallah maddi olarak çok etkilemez sizide daha iyi oldu hem kendine hem bebişine hem evine genişşşşçe vakit ayırabileceksin ...sıkılma gibi bir derdin yogggg hem evde hem işte olacaksın :))) bide zaten çok geriyorlardı seni orda en azından 3 gün sıkcan dişini hayırlısı olsun tabiii

bu arada facede cvp yazamadım ciğer kesinlikle yemiyorum canım

canım Allah sabır versin en kısa zamanda tekrar bebiş haberini verirsin bize inşallahhh Maallesef ben o duyguyu 3 kez yaşadım (((

Kıvırcık sen gel kuşm mercimek köftesi neki misafir ol gel bana börekler açarım sana şaka bir yana hamurişi konusunda çoook becerikliyimdir istediğin bişi olursa söle paketler gönderirim şekerim :)))) bu arada iyi yolculuklar vınnnn işini unutmaaa

Teyzeleri bizde bugün oğluşumla gezmelere gideceğiz hepinizi öpüyoruz kooccccamannn

günaydın güzel bir haftasonunu hepimiz hoşgeldik

bugn iş yok ohhhh ohhhh anneme kahvaltıya geldim ama c çok yavaş yorum bile yapamıyorum

olsun hepinizi öpüorum ben bi geçmişi okuyımmmmmmm

hoşgeldin cnım aman niye çekiniyodun hepimizz aynıyız işte çekinmeye gerek yok şeker yaz sen yaz

çok geçmiş olsn cnm en kısa zamanda allahım bu acını hafifletsin

şekercik, senin için part time olması iyi olmuş ne güzel dinlenirsin bebeğinde dinlernr ama tabi maddi yönden kötü olabilir
inşallah zorluk çekmezsinz

kıvırcık sende işten ayrılmışsın hayırlı olsun mu desem yoksa başka şeymi bilemedim hakkında hayırlısı olsun ne güzel sende dinlenirsin işte doğum zamanı gelse de bende çıksam keşke

selamlar güzel anneler nasılsınız bebişlerle ben iyiyim çok şükür annemlere geldim 2 günlüğüne haftasonunu değerlendireyim dedim bebişim de özlemişti çok sık giremiyorum eskisi gibi malum okuldayım akşama kadar akşam da pestile dönüp geliyorum fırsat buldukça girip yazdıklarınızı okuyorum yazmaya mecalim olursaa selam verip çıkıyorum cici bakın kendinize ve bebişlerinize bizi de unutmayın kızımla dualarınızı eksik etmeyin

canım benim bir bilgim yok ama forumlardan okuduğum hep güzel sonuçlanmış, inşallah seninki de güzel sonuçlanır canım, zor bir durum ama lütfen içini ferah tut...

kızlar bir şey soracağım sizlere:

deli gibi bir şeye takıp sadece onu yediğiniz ürün var mı? ben çılgınlar gibi turşu ve şam fıstığı yiyorum, ikisini de yemeden yapamıyorum

Canım vardır mutlaka hayırlı bir yolu. Dua edelim biz de sana olur mü. Dualarımız seninle

Cnm 2 li ve 3 lu testlerde hersey normal miydi ? Bazılarımız 2 liden sonrasını bile yaptırmıyor. Canını sıkma. Bu 4 lu test hakkında bir şey bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…