yavrillaaarrrr, anam masallah foku fokur kaynamissiniz. ben bugun hayirlisiyla isi birakmis bulunuyorum yalan degil icimi bi huzur kapladi. SEKERCIK uzulme tatlim sen de maddi konular hallolur, yarim gun calismak sana da iyi gelecek bence. umarim ben de pisman olmam.
EBAH, aslansin kaplansin oyle gurledin mi kedi gibi pisiyolar iste
TWEETY yarin sendeyim tatlim yapiver su mercimek koftesini, hazira konasim vaaaaarrrrr.
FREZZY (insalh dogru yazmisimdir) gel katil bize gir aramiza fircala fircala tam 2 dakika...(boyle sacmaliklara da hazir ol zira deli cok bu topikte )
yasaklar kalkti diye ne sevinmisiniz kizzz, anam niye bzi de tik yok. yasak da degil ama yasak olsa daha cekici gelirdi kesin. oturun len yerinize yatin uyuyun ehehehehehe
y baska seyler de yazacaktim unututm yine alinti yapmayi da unutuyom. yafffffff nolcak benim bu halim..
bana bakinn ben haftasonu yokum, gezmelerde olcam, netim yok..cok konusmayin kocaniza hizmet edin, yemek yapin. ben gelince okumasi zor olmasin.. osleyin benii anacimmmm, opirem sizi
madem bu kadar kolaydı da ben niye kaç gündür kendi kendimi yiyorum...
amirimin odasına gittim planımı iptal edemiyorum zaten eşimde müsade etmiyor dedim "özel durumun varmış yapacak birşey yok peki" dedi
ne gıcık,sinir,uyuz bir durum
bu arada yeni bir hafta sonu için günaydınnnnnnn. güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
deryademir, hadi gözün aydın MAŞALLAH bebişineeeRABBİM iyi haberlerini eksik etmesin bebiklerin
Bu arada EBAHHH kime niyet kime kısmettt derlermiş ;
Kızlar Bugün akşam iş yerinde pırt tıme döndürdüler benii :) Maaşımı da yarı yarıya indirdiler.. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama hayırlısı olsun diyorum artık Biras zorlıcak beni hesaplarımı şaşırtacak ama napalım yapcak bişi yok dimi kızlarr
İşten tamamen çıkartmayı gö... yemedi tabii hihihihiYerimede eleman alındığı için böyle daha iyi olcak,sende dinlenirsin dediler:26:
slm güzel anne adayları
beni hatırlayanınız var mı bilmiyorum tahmini doğum tarihim 10 martdı kalp atışlarını duymuştuk kendini görmüştük herşey çok güzeldi fakat birden herşey altüst oldu 8+4 günlükken kalp atışları durdu bebişimin yani 9 ağustosta kürtaj oldum o günden sonra buraya hiç girmedim b ara girip hamilelik imzamı sildim o kdarRabbm verdi o aldı vardır bi bildiği dedim ama anca toparlanabildim daha önce böyle birşey yaşaysn var mı aranızda?
hoşgeldin cnım aman niye çekiniyodun hepimizz aynıyız işte çekinmeye gerek yok şeker yaz sen yazkızlar nasılsınız? ay çok heyecanlıyım ilk defa yazıyorum..herkes gibi ben de hep okuyordum sizi bazen öyle konular oluyordu ki dilimin ucuna geliyordu sözler ,ben de katılmak istiyordum muhabbete ama hep çekiniyordum toptopyumurtayı örnek aldım kendime balıklama dalayım dedim çoksevdim hepinizi çok içtensiniz..bu arada ben de öğretmenim..
slm güzel anne adayları
beni hatırlayanınız var mı bilmiyorum tahmini doğum tarihim 10 martdı kalp atışlarını duymuştuk kendini görmüştük herşey çok güzeldi fakat birden herşey altüst oldu 8+4 günlükken kalp atışları durdu bebişimin yani 9 ağustosta kürtaj oldum o günden sonra buraya hiç girmedim b ara girip hamilelik imzamı sildim o kdarRabbm verdi o aldı vardır bi bildiği dedim ama anca toparlanabildim daha önce böyle birşey yaşaysn var mı aranızda?
merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim dörtlü test sonucum riskli çıktı/ 146 dr. üniverse hastaneine sevk etti amniyosentez yaptır dedi.ben yaptırmayı pek düşünmüyorm ama bu konuda bilgiisi olan arkadaş varmı ne yapmalıyım sizce
merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim dörtlü test sonucum riskli çıktı/ 146 dr. üniverse hastaneine sevk etti amniyosentez yaptır dedi.ben yaptırmayı pek düşünmüyorm ama bu konuda bilgiisi olan arkadaş varmı ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?