- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
- 68
kızlar bir şey soracağım sizlere:
deli gibi bir şeye takıp sadece onu yediğiniz ürün var mı? ben çılgınlar gibi turşu ve şam fıstığı yiyorum, ikisini de yemeden yapamıyorum
Cnm 2 li ve 3 lu testlerde hersey normal miydi ? Bazılarımız 2 liden sonrasını bile yaptırmıyor. Canını sıkma. Bu 4 lu test hakkında bir şey bilmiyorum.
canım benim bir bilgim yok ama forumlardan okuduğum hep güzel sonuçlanmış, inşallah seninki de güzel sonuçlanır canım, zor bir durum ama lütfen içini ferah tut...
Canım vardır mutlaka hayırlı bir yolu. Dua edelim biz de sana olur mü. Dualarımız seninle
en çok tatlı mı yiyorsunuz tuzlu mu?
ben tuzlu
ikili yapmadıki dr. sadece bunu yaptırdı bua böyle oldu :S
cinsiyeti öğrenmiş miydin ?ben en başından beri tuzlu yiyorum, çok tuzlu yiyorum, hep tuzlu yiyorum
en çok tatlı mı yiyorsunuz tuzlu mu?
ben tuzlu
cinsiyeti öğrenmiş miydin ?
merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim dörtlü test sonucum riskli çıktı/ 146 dr. üniverse hastaneine sevk etti amniyosentez yaptır dedi.ben yaptırmayı pek düşünmüyorm ama bu konuda bilgiisi olan arkadaş varmı ne yapmalıyım sizce
canım benim ebe arkadaşım war bana sakın 4 lü testi yaptırma 4 lü test genelde yanıltıcı çıkıyo demişti bende yaptırmadım zaten ne 2liyi ne 4 dörtlüyü icini ferah tut inşallah yanılmıştır rabbime emanet yawrularımız
tatlı yiyince erkek tuzlu,ekşi yiyince kız diyorlar ya
günaydın bebişlerin güzel annişleri :) yeni gelen arkidişlar hoş geldiniz. cinsiyet öğrenenler hayırlı uğurlu olsun. bugün kontrole gidecekler güzel haberlerlre gelmenizi, canı sıkılanlar, kendini yanlız hissedenler, içinden mutluluk fırlayanlar, başı kaynana vb. ile dertte olanlar, borcu olanlar, hasta olanlar, kaynanası veya annesi alıpta kendisi bebişine birşey alamayanlar, iştahsız olanlar, hapur hupur yiyenler, sabahları zor kalkanlar, hiç uyuyamayanlar, hamile yastığı alanlar, almayı düşünenler, yolculuk yapacaklar, interneti olmayanlar, geçmişi okuyamayanlar, arada sırada uğrayanlar, çok kilo alanlar, kilo almayanlar, göbüşü büyüyenler, henüz büyümekte olanlar, tekmeleri hissedenler,hissetmeyenler, trafik çilesinden bunalanlar bunalmayanlar, pilates yapmayı düşünenler, düşünmeyenler, herşeyin en geç iki gün içinde gönlünüzce olmasını dileğiyle canlarım bebişkolarımıza allahın izniyle kavuşmamız için 1 gün (dün) daha bitti yeni güne merhaba diyerek, hepinize kucak dolusu sevgiler bebişlerinize sağlık sıhhat, her gününüz en güzel gününüz olsun...
merhaba güzel anneler. Ben aranızdan ağustos ayında ayrılmıştım. Düşük yapmıştım. Fakat düşükten sonra hala adet olamadım. Ne zaman tekrar adet olurum acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?