2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ikili yapmadıki dr. sadece bunu yaptırdı bua böyle oldu :S

ikiliyi neden yapmamış aaa canım ben ikilinin daha kesin sonuç olduğunu okudum bir doktor sitesinde. canını sıkma içini ferah tut dua et. 4 boyutlu ultrasona girsen herhangi birşey öğrenebilir misin acaba:44:

merhaba güzel anneler. ben aranızdan ağustos ayında ayrılmıştım. düşük yapmıştım. fakat düşükten sonra hala adet olamadım. ne zaman tekrar adet olurum acaba??

ben 14. haftamda doktora gittiğimde alttan muayene etti, kültür aldı ve enfeksiyon kapmışsın dedi, bu durum erken doğuma ve düşüğe neden olabiliyor dedi, fitil ve antibiyotik vrdi , istemesem de kullandım, ilaç süresince akıntım neredeyse bitti, ama bugün yeniden başladı,

kızlar sizlerde akıntı durumu nedir?

rengi ve kokusu nasıl?

:18:

canım benim ebe arkadaşım war bana sakın 4 lü testi yaptırma 4 lü test genelde yanıltıcı çıkıyo demişti bende yaptırmadım zaten ne 2liyi ne 4 dörtlüyü icini ferah tut inşallah yanılmıştır rabbime emanet yawrularımız

inşallah öyledir canm..Alah hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah

günaydın herkese..brsfiliz öyle güzel yazmışsın ki kimseyi unutmamışsın anacım

gezin siz gezin ..ben burda tarhana yapayım güneşin altında kaynanacığımla siz gezin benim yerime de,ben özlerim hepiciğinizi

merhaba güzel anneler. Ben aranızdan ağustos ayında ayrılmıştım. Düşük yapmıştım. Fakat düşükten sonra hala adet olamadım. Ne zaman tekrar adet olurum acaba??

cnm düşükten sonra genelde 1-2 ay olunmuyor diye biliyorum.normaldir sanırım.çünkü bendede öyle olmuştu.dr normal demişti.bir dahaki aya olmazsan mutlaka drye görün

selam kızlaaar. geldik doktorumuzdan. bebeğim 19 cm ve 200 grammış 16+5 günlükmüş sağlıklı görünüyor dedi doktoum. 3 lü testi de yaptı ama. hareketini görürmüyüm umudu ile tatlı yedim amma bebeğim yüz üstü uyuyordu:) uyanmayı bırakın tınlamadı bileeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…