2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Masallah

canım allah sabır versin..bende ilk iki bebeğimi kaybettim...ikincisi aynı seninki gibiydi 8 haftalıkken kalbi durmuş..nedenini de bulamadık..test felan yaptırdım kan pıhtılaşmasından şüphelenmişti dr.um..bir damlada kanamam olmuştu hamileliğimin sırasında ama önemsememiştim geçen kış şubatta kürtaj oldum..haziranda hamile kaldım...çok şükür şimdi kan pıhtılaşmasını önlemek için hergün göbişimden iğne vuruyorum kendime ve aspirin kullanıyorum..herşey yolunda 15+3 günlük hamişim...rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin sanada inşallah..üzme kendini herşeyin bir zamanı vardır ve herşey de bir hayır vardır...

kızlar bir şey soracağım sizlere:

deli gibi bir şeye takıp sadece onu yediğiniz ürün var mı? ben çılgınlar gibi turşu ve şam fıstığı yiyorum, ikisini de yemeden yapamıyorum

İmmmmm bı düşüneyim yok galiba... En çok yeşil zeytin yiyorum

ben en başından beri tuzlu yiyorum, çok tuzlu yiyorum, hep tuzlu yiyorum
bende bu aralar tahin pekmeze takmış durumdayım bazen akşama doğru yapıp yiyorum kahvaltıyada koyuyorum. buna taktıktan sonra 1.5 kilo aldım kesinlikle azaltmam lazım. sende fazla tuzlu yeme canım ödem yapar. ödem iyi değil hamileler için.
merhaba güzel anneler. ben aranızdan ağustos ayında ayrılmıştım. düşük yapmıştım. fakat düşükten sonra hala adet olamadım. ne zaman tekrar adet olurum acaba??
hoşgeldin canım biliyorum canım düşük yaptın. nasılsın şimdi? allah allah hiç bilgim yokki düşükten ne zaman sonra kan geliyor? hamilelik gibi doğumdan sonra hemen kan geliyor ya öyle olmuyormuki doktora gitsen bi iyi olur galiba canım. tekrar hamilemisin acaba? doktora gidip bilgi alırsan muhakkak haber ver. merak ettim şimdi seni :44::44::44:
gezin siz gezin ..ben burda tarhana yapayım güneşin altında kaynanacığımla siz gezin benim yerime de,ben özlerim hepiciğinizi

ooooohhhhhhh en güzelini sen yapıyorsun. kışında doğal doğal yersin yedirrirsin bebişine. benimde misafirim vardı vaktim poğaça pasta hazırlamakla geçti....

yaa allah bidaha yasatmasin papatya( akintim cok sumuksu ama yogun degil ve kotu kokulu hamilelk oncesinden cok farkli ama senin icine sinmiyosa farklilik seziyosan bi idrar ver pazartesi aman ihmal etme canim

Allah korusn bebegini ysmn insallah biseycik olmaz, ben ikiliyi bile yaptirmadim ama neden?? soyleki 4 sene once bir kizim oldu onda 2 li yaptirdim bilmiodum ama iyi bir hastaneydi bise cikmadi , benden sonra hamis olan en az 15 arkadasimdan 10unun bebegine sakat dendi cok yuksek risk dendi amniyosentez yapildi, ve hicbirinde cok sukur hiccc birsey cikmadi ama onlar butun hamilelikleri boyunca suphe tasidi ve agladi( bende o yuzden yaptirmadim guvenmiom onlara ben. ama senin icin rahat edecekse yaptir tabi senin secimin. Allah in iznyle hicc bise yoktur bebicigine bence:) bide baska bi doktora gidip bi olcum yaptir detaylida baktir bence bi tatlim...

bu insanlari sayiyla mi veriyolar acaba nasi da moral bozuyolar 4 aylik karin icin ne bekliyorlarmis acaba herkes bilir ki 20.haftadan itibaren karin anca cikar allam yarebbim ya bi de yer versinler diye soyleee elini beline koy karnini cikaray may diye ses cikar bak nasi veriyorlar

cilek nuriscan kizlar koftemi yaptim dedim yerken yazayim cilek senin tarif anlatimliydi peeek gozel oldu babam marul yikadi dizdi esim kasiklan 20 dak karistirdi saolsunlar suppperrr oldu 8 tane yedim yarim saatte

allah iyiliğini versin yumurta otobüs konusunda. çilek değil leyyyyynnn twenty_07 verdi sana tarifi canımcığımmmm

SEKERCIK sevin tabi sekerim sonucta maasin azaliyo ama sigortan devam ediyo ve azcik yorulcann hatta daha zevkli olcak, sen keyfine bak ya ;benim icin cok iyi oldu oohh' diye dolan is yerinde

KIVIRCIIIK senin de hayirli olsun valla ne iyi ettniz aslinda gebeligin tadini cikarin ooooohhhhdiger calisan arkadaslar isallah hepiciginiz isinizde rht edersiniz

ikilide ne ciktigini bilmiyosun saniram dimi? yani ben olsam yaptirirdim canim icim rahat ederdi, pek cok insan ben yaptirmazdim dese bile bu da benim fikrim icimde biseyi yoktur sagliklidir diye his olurdu ki sen de icini ferah tut tahlili yenilet baska yerde yaptir ve baska bir dr a goster bikac doktorun ayni ya da farkli seyleri soylemesi bellki yol gosterir sana:44:

kızlar bir şey soracağım sizlere:

deli gibi bir şeye takıp sadece onu yediğiniz ürün var mı? ben çılgınlar gibi turşu ve şam fıstığı yiyorum, ikisini de yemeden yapamıyorum

ivit yaaa ben tursu coook yiyom oglunmu olcak seninde yoksa:44:

İmmmmm bı düşüneyim yok galiba... En çok yeşil zeytin yiyorum

aha ben de yiyom ama kirik zeytin bayiliom yaninda domtes

tatlı yiyince erkek tuzlu,ekşi yiyince kız diyorlar ya

ben hep tam tersini yasayanlar biliyorum

allah iyiliğini versin yumurta otobüs konusunda. çilek değil leyyyyynnn twenty_07 verdi sana tarifi canımcığımmmm

ay ivit yaaaa yanlis yazmisim affet tweeeetttttty beni noluuurrrr cok dua ettim sana yaparkencilekim bana tarif vermen farz oldu demek ki verecegin var ya da he otobuste ben hep ole yaparim bayilacak gibi durunca illaki birileri yer veriyor

yaa allah bidaha yasatmasin papatya( akintim cok sumuksu ama yogun degil ve kotu kokulu hamilelk oncesinden cok farkli ama senin icine sinmiyosa farklilik seziyosan bi idrar ver pazartesi aman ihmal etme canim

canım kültür temiz çıktı , fitil ve antibiyotik kullandım ama hala kokulu sanki, nette baktığım makaleler kokusuz olmalı diyince korktum biraz

gezin siz gezin ..ben burda tarhana yapayım güneşin altında kaynanacığımla siz gezin benim yerime de,ben özlerim hepiciğinizi

ellerine saglik ben de cok severim yaaaa buyukannem yapar gonderirdi, ama esim kusmuk kokuo dedi yemedi sonra baskalarinin yaptigini da pisirdim yok yemedi hepsi kokuo dedi kendime yaptigimda da disari cikardi ben de artik yapamiooom

benimkiler ikiz bilmiyorum ne olcağını, 2'li teste gittiğimde birine kız birine erkek demişti doktor ama pek ihtimal vermedim, çok küçükler di henüz,

frezya hoşgeldin

ben de öğretmenim, meslektaşız, eski ev arkadaşım da karabüklü ile evlenip oraya yerleşti

ellerine saglik ben de cok severim yaaaa buyukannem yapar gonderirdi, ama esim kusmuk kokuo dedi yemedi sonra baskalarinin yaptigini da pisirdim yok yemedi hepsi kokuo dedi kendime yaptigimda da disari cikardi ben de artik yapamiooom
ben seviyorum sevmesine de yapımı çok zahmetli,bitti çok şükür.. Eşin bi yemeği sevmemesi de kötü oluyor,pişiremiyorsun tek başına yemek istemiyorsun göndereyim diyecektim ama evde de pişiremiyormuşsun sen gel ben sana yaparım tarhana

frezya hoşgeldin

ben de öğretmenim, meslektaşız, eski ev arkadaşım da karabüklü ile evlenip oraya yerleşti

papatyam hoşbuldum canım sağol sevindim meslektaş olmamıza arada kaynatırız okuldan ,öğrencilerden..eski ev arkadaşın belki benim burda okuldan arkadaşımdır

papatyam hoşbuldum canım sağol sevindim meslektaş olmamıza arada kaynatırız okuldan ,öğrencilerden..eski ev arkadaşın belki benim burda okuldan arkadaşımdır

canım ben edebiyatçıyım, lisedeyim yani, kanamam vardı, çok şükür geçti şimdi ama sürekli yatıyorum, raporluyum, bu arada arkadaşım sınıf öğretmeniydi, ismi dilek

canım kültür temiz çıktı , fitil ve antibiyotik kullandım ama hala kokulu sanki, nette baktığım makaleler kokusuz olmalı diyince korktum biraz

anladim insallah bisi yoktur ozman, ama koku degisiyo kotu bence ya yani onceki gibi degil sonucta bende hormonlardan diye dusunuyodum??

hamilelik haftamız aynı, beklenen doğum tarihiniz de aynı, ama benim ikizlerim o kadar beklemez sanırım hamileliğin nasıl gidiyor, problemin yoktur inşallah

aa oylemi:)) benimde basta iki keseydi:)) demekki var bu gun isinde bise, ama sonra oteki kese kayboldu bende cok isterdim ikiz olmasini cunku zor bi surec ikisi cikardi:)dedim ama kismet.benim ikinci bebis bu 4 yasinda kizim var buda kiz sanirim 25inde gittim cok sukur hersey iidi, testleri yaptirmadim zaten ben, guvenmiyorum onlara. yanliz zaten benimki ilki gibi olurmus ilki 40+5te suni sanciyla zorla dogdu:) bakalim bu sefer napcaz. sen nasilsin bulantilarin gectimi? bebiciklerin gelisimleri nasil ayy cok guzel iki tane Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin papatyam:)

hamilelik haftamız aynı, beklenen doğum tarihiniz de aynı, ama benim ikizlerim o kadar beklemez sanırım hamileliğin nasıl gidiyor, problemin yoktur inşallah

allah bağışlasın kızını ve bu doğacak yavrunu, canım ben minyonum, bilmiyorum ki nasıl olur, 1.58 boy var, 49 kilo ile hamile kaldım, inşallah uzun bir süre taşıyabilirim, kuzular da bana yardım eder. canım ikili test yaptırdım 12. haftada her şey normaldi, 4 haftadır görmüyorum onları, çok özledim

bulantılarım tam geçmedi canım, çok rahat değilim henüz, sende durumlar nasıl canım? inşallah sende olumsuz bir şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…