allah bağışlasın kızını ve bu doğacak yavrunu, canım ben minyonum, bilmiyorum ki nasıl olur, 1.58 boy var, 49 kilo ile hamile kaldım, inşallah uzun bir süre taşıyabilirim, kuzular da bana yardım eder. canım ikili test yaptırdım 12. haftada her şey normaldi, 4 haftadır görmüyorum onları, çok özledim
bulantılarım tam geçmedi canım, çok rahat değilim henüz, sende durumlar nasıl canım? inşallah sende olumsuz bir şey yoktur.
canım ben edebiyatçıyım, lisedeyim yani, kanamam vardı, çok şükür geçti şimdi ama sürekli yatıyorum, raporluyum, bu arada arkadaşım sınıf öğretmeniydi, ismi dilek
aminn hepimiziinkini:) ya sen cok miniksin amaaa kucucuk senin gibi bi ark. vardi benim tek bebekti gerci ama gayet rahat benden bile rahatttt 6 cm acikla hastaneye gidip doordu zmaninda valla:) benki 175 boy 78kilo ile kaldim yani ben biraz at gibiyim senin yaninda:)) ama insallah bisecik olmadan 38 tamamlarsin canim sen dusunme bunlari tadini cikar
e ozman sen bu hafta kontrole gitcennnn cinsiyet ogrencen bi kiz bi oglan olur insallah , ne guzel gorcen bebiciklerini. benim bulantim bittide bas agrisi uyusukluk, bas donmesi goz kararmasihatttttttt safhada, yani su koltuktan otekine gecmiom yer edindim burda, coktu koltuk. varmiydi senin anne tarafinda ikiz??
allah yardımcın olsun canım bir daha yaşamazsın inşallah öyle kötü şeyler..dinlen bol bol..
36 bile benim için çok çok güzel olur citruscum. evet canım pazartesi kontrole gidecem, tek düşündüğüm sağlıkları, gerisi boş
baş ağrısını iki kere yaşadım ama ne biçim, yürüyemiyordum bile o derece yani
anne tarafımda yok ama alakası olmamasına rağmen baba tarafı tüm ikiz, benimki de tüp bebek zaten
inşallah canım kimse yaşamasın.
kızlar topluca gezmelere gitmiş, yalnız kaldık buralarda....
carters yabancı bi site çıktı güzel şeyler var ama alışveriş yapabiliyormuyuz burdan sen aldın mı bir şeyler?ii bekliorum ozman pazartesi guzel haberlerini, ciciler bakiorm bak surdakilere ya carters a bayiliyorum:)))) girdim yine kiz anasi moduna ohhhhh
Baby Girl Accessories | Towels | Carter's
ankaradaymissin sende profilde gordum hangi hastaneye gidiosun
ii bekliorum ozman pazartesi guzel haberlerini, ciciler bakiorm bak surdakilere ya carters a bayiliyorum:)))) girdim yine kiz anasi moduna ohhhhh
Baby Girl Accessories | Towels | Carter's
ankaradaymissin sende profilde gordum hangi hastaneye gidiosun
carters yabancı bi site çıktı güzel şeyler var ama alışveriş yapabiliyormuyuz burdan sen aldın mı bir şeyler?
sorma ya gezmeye gitmişler mutfağa su içmeye bile zor gidiyorum çok yorgun hissediyorum kendimiçok susuyorum ben ya siz de öyle misiniz gece boğazım kuruyo uyurken arada yudum yudum su içiyorum sonra wc yollarında sabah oluyor sinir oluyorum
başkent hastanesine gidiyorum canım, sen?
ben korkumdan ne bir şey alıyorum ne de bakıyorum bir şey olursa ne yaparım diye, allahım korusun
aa tobe tobe ole seler dusunme ya azkaldi hem topu topu 5 ay:)) bende tobb etu e gidiorum ,gecen doomda guvene gittim herseyiyle iidi ama dogum cok zorduya bidaha gidemiom nefret ettim ordan.
hadi biz se uyuyalım, herkes uyumuş, iyi geceler canımm
merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim dörtlü test sonucum riskli çıktı/ 146 dr. üniverse hastaneine sevk etti amniyosentez yaptır dedi.ben yaptırmayı pek düşünmüyorm ama bu konuda bilgiisi olan arkadaş varmı ne yapmalıyım sizce
günaydın hamişler ben uzun zamandır giremiyorum cinsiyetimiz belli oldu kızım olacak hiç kilo almadım karnım falanda yok neden acaba
normaldi evet, bence sezeryan daha iidir diyip bi tartisma baslatmiim:) ama bence daha iidir. opuyorum canim sanada ii gecelr gorusuruzzz yine
kızlarrr, hediye çekilişine katılanlar:
Mihs
kissem
ebah
bahar
şekercik
bsima
kadınızzz
skrn82
çilek
akılcı
gıdapınar
ozpolat
kıvırcık
toptopyumurta
marmara41
citrus
nuriscan
frezya78 ve ben
toplamda 19 kişi olduk eşleşmeye başlamak için bir kişiye ihtiyacımız var katılmak isteyen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?