2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
aminn hepimiziinkini:) ya sen cok miniksin amaaa kucucuk senin gibi bi ark. vardi benim tek bebekti gerci ama gayet rahat benden bile rahatttt 6 cm acikla hastaneye gidip doordu zmaninda valla:) benki 175 boy 78kilo ile kaldim yani ben biraz at gibiyim senin yaninda:)) ama insallah bisecik olmadan 38 tamamlarsin canim sen dusunme bunlari tadini cikar
e ozman sen bu hafta kontrole gitcennnn cinsiyet ogrencen bi kiz bi oglan olur insallah , ne guzel gorcen bebiciklerini. benim bulantim bittide bas agrisi uyusukluk, bas donmesi goz kararmasi hatttttttt safhada, yani su koltuktan otekine gecmiom yer edindim burda, coktu koltuk. varmiydi senin anne tarafinda ikiz??

canım ben edebiyatçıyım, lisedeyim yani, kanamam vardı, çok şükür geçti şimdi ama sürekli yatıyorum, raporluyum, bu arada arkadaşım sınıf öğretmeniydi, ismi dilek

allah yardımcın olsun canım bir daha yaşamazsın inşallah öyle kötü şeyler..dinlen bol bol..

36 bile benim için çok çok güzel olur citruscum. evet canım pazartesi kontrole gidecem, tek düşündüğüm sağlıkları, gerisi boş

baş ağrısını iki kere yaşadım ama ne biçim, yürüyemiyordum bile o derece yani

anne tarafımda yok ama alakası olmamasına rağmen baba tarafı tüm ikiz, benimki de tüp bebek zaten

ii bekliorum ozman pazartesi guzel haberlerini, ciciler bakiorm bak surdakilere ya carters a bayiliyorum:)))) girdim yine kiz anasi moduna ohhhhh

Baby Girl Accessories | Towels | Carter's

ankaradaymissin sende profilde gordum hangi hastaneye gidiosun

inşallah canım kimse yaşamasın.

kızlar topluca gezmelere gitmiş, yalnız kaldık buralarda....

sorma ya gezmeye gitmişler mutfağa su içmeye bile zor gidiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi çok susuyorum ben ya siz de öyle misiniz gece boğazım kuruyo uyurken arada yudum yudum su içiyorum sonra wc yollarında sabah oluyor sinir oluyorum

carters yabancı bi site çıktı güzel şeyler var ama alışveriş yapabiliyormuyuz burdan sen aldın mı bir şeyler?

başkent hastanesine gidiyorum canım, sen?

ben korkumdan ne bir şey alıyorum ne de bakıyorum bir şey olursa ne yaparım diye, allahım korusun

ben gelen hediyelerle avunuyorum ama, ama marka bebe diye bi site var ordanaliyorum urunlerin hepsi olmasada baya bise var ordada. kendi sitesindende yapabiliyosun ama vergiler gonderme biraz tuzlu oluyo, toptan bi alisveris olursa ucuza gelebilir. ama cokkkkk tatlilar yauuu

Bebek Giyim, Çocuk Giyim, Hamile Giyim | MARKABEBE.COM

carters yabancı bi site çıktı güzel şeyler var ama alışveriş yapabiliyormuyuz burdan sen aldın mı bir şeyler?

susamak ne kelime, yanıyorum sabaha kadar
her lavaboya kalktığımda bir bardak da su içiyorum senin gibiyim, sonra da sabaha kadar lavabo.....

aa tobe tobe ole seler dusunme ya azkaldi hem topu topu 5 ay:)) bende tobb etu e gidiorum ,gecen doomda guvene gittim herseyiyle iidi ama dogum cok zorduya bidaha gidemiom nefret ettim ordan.

başkent hastanesine gidiyorum canım, sen?

ben korkumdan ne bir şey alıyorum ne de bakıyorum bir şey olursa ne yaparım diye, allahım korusun

aa tobe tobe ole seler dusunme ya azkaldi hem topu topu 5 ay:)) bende tobb etu e gidiorum ,gecen doomda guvene gittim herseyiyle iidi ama dogum cok zorduya bidaha gidemiom nefret ettim ordan.

normal doğum muydu canım? benimki sezaryen olacak ama ben ondan bile çok korkuyorum.:18:

günaydın hamiş hanımlar
bu aralar pek giremicem kusura bakmayın

günaydın hamişler ben uzun zamandır giremiyorum cinsiyetimiz belli oldu kızım olacak hiç kilo almadım karnım falanda yok neden acaba

arkadaşım, çok fazla bilgim yok bu konuda ama yaptıran tüm arkadaşlarımın sonuçları iyi çıktı
Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah 1-2 doktora daha gidip testlerini tekrarlat istersen geçmiş olsun

günaydın hamişler ben uzun zamandır giremiyorum cinsiyetimiz belli oldu kızım olacak hiç kilo almadım karnım falanda yok neden acaba

Günaydın , iyi pazarlar
gözünayıdn dilara.... Takma işte ne güzel seninde iç karnın geniş olabilir bebeiş sağlıklıysa göbeğine falan takma bence

Toptopcum afiyet olsun yarasın bebişine inşşşş:)))) evet o tarifi yapan kimse pişman olmadı canım..

Kızlarrr, hediye çekilişine katılanlar:

Mihs
Kissem
Ebah
Bahar
Şekercik
Bsima
Kadınızzz
Skrn82
Çilek
Akılcı
Gıdapınar
Ozpolat
Kıvırcık
Toptopyumurta
Marmara41
Citrus
Nuriscan
Frezya78 ve ben
toplamda 19 kişi olduk eşleşmeye başlamak için bir kişiye ihtiyacımız var katılmak isteyen?

normaldi evet, bence sezeryan daha iidir diyip bi tartisma baslatmiim:) ama bence daha iidir. opuyorum canim sanada ii gecelr gorusuruzzz yine

günaydınnnnnn

ne kadar sessiz yine topik, kızlar gezmeye devam....

benim kız kardeşim normal doğum yaptı, çok acı çekti doğum gerçekleşene kadar ama sonrasında o kadar çabuk topladıki, sezaryenin kendini toplama süresi daha uzun, iyileşmek daha uzuzn zaman alıyor. en yakın arkadaşım sezaryen sonrası 3 gün çişini tutamadı

bu nasıl bi çekiliş biraz anlatabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…