2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

isteee olay o yasayan bilir:) ben sonrasinda 4 gun ki.min ustune oturamadim dikislerden bide basur oldum sonrasinda ohhh 1 ay geberdim, sezeryandada ayni seyler kimi 3 gunde iyilesio kimi 3 ay kimi 3 yil hala agriyo dio. onun icin hayirlisi bu cok tartisacagim bi konu diil

kizlar bana yazik gunah degil mi yaaa, beni niye hic hatirlamiyorsunuz, bi Gece vardi, nerelerde acep demiyorsunuz. Ben de mi isi biraksam ne yapsam, islerim yogun yazmiyorum diye bana hic yuz vermiyosunuz

gezdiniz haftasonu di mi? benim egitimim vardi, pazar gezebildim biraz. Kizima yeni ciciler aldim. Hala erkek kiyafetleri daha cekici gelse de :)

bi de son doktora gittigimde amniyo sivisi az diye firca yemis, su icmeye baslamistim, hatirladiniz mi bacilar? Iste ona internetten bakayim dedim de ayyyy bakmaz olaydim. Karalari bagladim. Meger benim su icmemle bi ilgisi yokmus, muhtemelen tansiyonum ile ilgiliymis. bizim bebede bobrek sorunlari olabilirmis. Gelisim geriligi de olursa gebeligin sonlanmasi lazimmis. Ay valla icim karardi. Yani sukrediyorum tabi ki ama tansiyon desen bende, uterusun arkaya yapisik olmasi bende, amniyo sivisi azligi bende... Allah beterinden saklasin.

Benim doktor teee 5 hafta sonraya detayli ultrasona yolladi. Ciddi bir problem olsa daha erken cagirirdi diye dusunuyorum. Onunla avutuyorum kendimi, cok icime sinmezse giderim bi daha doktora.

Neyse bende gun sonu ozeti budur :) hepinizin mis kokulu kuzucuklarini opuyorum...

hosgeldin gececim:) ben seni gormedim daha once yenilerdenim, kimsecikler yok yauuu bende disari ciktim geldim hala kimsecikler yokk?? ya cok ilginc suyu bende su icmeyle ilgili sanirdim demek alakasi yok mus ha ?? ama tahminin gibi doktorun 5 hafta dediyse insallah bisecik yoktur...cunku bi terslik olunca hemen 1 hafta diolar.nese canini sikma canim ya, bisecik olmaz insallah, ee sen ne aldin guzel kizina anlat bakimmmm

cok sagol citruscum. Ay citrus deyince canim yine eksi bisey istedi :))

Bi tane cok sirin kot aldim. Bi de biz besiktasliyiz, besiktasli olunmaz, dogulur diye bir zibin aldik.

Ben de cikayim bari izleyemedigim dizi bolumlerini izleyeyim. Yarin gorusuruz arkadasim.

evet canım hangisi bizim ve bebeklerimiz için hangisi iyiyse öyle olsun, nasıl olursa olsun ama kolay olsun

kızlar yazılarınızı okuyamıyorum
ne moralim var ne halim
bu aralar çok yorgunum
ayrıca eşim işten çıktı moralim çok bozuk
ayrıca bana yanlızlığımı unutturan bütün arkadaşlarıma çookk teşekkür ediyorum
iyiki varsınız...
dediğim gibi bu aralar pek giremicem yazılarınızın belki bazılarını okuyabilirim kusura bakmayın

salı günüde 3lü testimin sonucunu alıcam dua edin benim için

canım inşallah sonuçlarınız güzel çıkacak, hiç endişelenme

eşin olayına gelince canım bak içindeki meleğinin ne kısmetleri var, allah onları kısmetiyle gönderiyor bizlere, göreceksin size ne güzel kapılar açılacak yavrularının yüzü suyu hürmetine...

Güselim, hayırdır ne oldu böyle.. Üzülme sen her kapanan kapının bir aydınlığı vardır.. ki... sana bu bebeği veren RABBİM rızkınıda beraberinde getircektir inşallah. Ama hepimiz .eşitli sınavlardan geçiyoruz bu hayatta, RABBİM çekemeyeceği dert vermes kuluna.. Sen dua et yeterki.. İnşallah eşin en kısa zamanda bir iş bulur. Sende uzaklaşma burdan bence, moral olsun sana burdakiler,bizler.. Olabildiği kadar yanındayızz

Baştan söyleyeyim öğretmenler başlık yazım için hemennnnnn kızmasınlar bana emi :)lütfen, edebiyatım ve Türk dilim,kompozisyonum her zaman iyi olmuştur övünmek gibi olmasın ama net dilim benim böyleeee ona göre heee Öğretmenlerim sınıfta bırakmayın beniii sınav fobim var ona göreee hihihih

Evett kızlar kısacık bir aradan sonra evime gelip size bir merhaba birde iy igeceler diliyeyim dedimm
Frezyyy bisi özlemişin kısss soalasınnn, birde kaynatmışsın ben gezemiyorum onlar nasıl geziyler diyerekten şöyle ki; acısını çıkardım bu iki gün valla 4 ayın hehehe Gidemediğim göremediğim yerler insanlar vardı kıslarr, onları gidip gördüm iyi oldu mis oldu, ama sizleri bende ösledimmmmm.. Sizde inşallah üzerinizdeki ağırlığı, yorgunluğu atar bir hava alırsınız benim gibiiiiiiiii. Sağlığınız yerinde olsun da gerisi yalan

Yımırtaaaa; gece gece yine güldürdün beni otobüs,elini beline kıy ıy mıy sesler falan süpersin gene Yarın sabah bi deniyem ben
Tweetyyy canım saolsın, iş durumum iki gündür düşünüyorum bencede iyi oldu kışın zaten zorlaşıcak şartlar, ee malum işyerindeki manevi şartlarımda zordu katlanmak biras daha kolaylaşıcak

Bebeğini kaybeden arkadaşım; ne denir bilmiyorum ama RABBİM en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah.
Geceyim ben ; Sen dua et YARADAN'a inşallah hiç bişey yok bebişinde olmayacakta. Kalbini ferah tut. Doktor çok acil olsaydı seni 5 hafta boş bırakamasdı.. Sen yemeklerini ye, kendini yorma dua et gerisini RABBİM e bırak canım
Testleri olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum...
ysmnmv idi sanırım nick; canım facede de yorum yaptım sana ben konuyla ilgili, bence kısların dediği gibi başka bir doktora daha git en iyisi ondan sonra düşün taşın yaptırmalımıyım diye. Yaptırma niyetinide düşün neden yaptırıcam diye, sonra eşinle birlikte HAYIRLI olan kararı ver inşallah. Ben inanıyorum sağlıklı bebişlerimiz bisim,arada nazları oluyor o kadar annişlerii. Ne olur kendinizi bırakmayın kıslarr...
KıSLAR aklımda kalanlar bunlardı. Atladığım olduysa hoş görün çok okuyamadım herşeyi. Vakit dar, yatak bekler sabah iş bekler
Bu arada KIVIRCIK selamlarrrrrrrrrrrr
Ebah haberlerini sabah bekliyorussss
Kıslar cümleten İYİ GECELER sabah görüşürüs inşallah. RABBİM sizin ve bebişlerimizin yanında olsun inşallah. Öperimmm hepinizi

Son düzenleme:
günaydınlar hamişler, prens ve prensesler
iyisinizdir umarım, pazartesi malum işbaşı yine okula gitmeden bir girip selam vereyim dedim

Günaydın kızlar tüüüü tüüüü maşallah nazar değmesin bugün iyiyim sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl hissedenler varmı bu hafta :d

Günaydın size ve bebişlerinize kıslarrrr :) Hayırlı,sağlıklı mutlu bir gün geçirmemizi dilerim inşallah.
Kadınızz hala tık yok bisde :)
Rose iyi ettin güselim girmekle, özlüyorus senide ara verdikçee

hayırlısı canımm sağlıklı olsunlarda geç hissedelim ben daha cinsiyetinide öğrenmedim bu aydın 17sinde gidicem inşallah

Herkes birbirine bir kez gülümsesin. Bir kez "Mutlu günler ve iyi haftalar" desin ve bir kez "hatır" sorsun... Böylece günümüz güzelleşsin, İnsanlar güzelleşsin, hayat güzelleşsin...

günaydın

bende özlüyorum valla girmeyince girip okuyorum sizleri ama o kadar yorgun oluyorum ki akşamları ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum ayaklarımın ağrısından duramıyorum malum hep hareket halinde hep ayaktayım okulda ama aklım hep burda oluyor ne var ne yok meraktayım hep

Kadınız hareketlerini sormuşsun ben 2 haftadır ara ara hissediyorum önceleri gaz mı acaba diyordum ama artık ayırt edebiliyorum dikkat kesilin alt karın kısmınızda göbeğin altındaki bölgelerde özellikle hareket ediyorlar bebekler saatte 8 ile 40 arası hareket edermiş ancak çok güçlü olanları hissedebilirmişiz ben özellikle çok aç olunca yemek yemeye başladım mı tekmeliyor güçlü bi şekilde ordan anlıyorum kuzumun yerini

Herkes birbirine bir kez gülümsesin. Bir kez "Mutlu günler ve iyi haftalar" desin ve bir kez "hatır" sorsun... Böylece günümüz güzelleşsin, İnsanlar güzelleşsin, hayat güzelleşsin...

günaydın

Herkese günayaydınnnn. Ozaman bu hafta hepimize mutluluk getirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…