bu nasıl bi çekiliş biraz anlatabilirmisiniz
günaydınnnnnn
ne kadar sessiz yine topik, kızlar gezmeye devam....
benim kız kardeşim normal doğum yaptı, çok acı çekti doğum gerçekleşene kadar ama sonrasında o kadar çabuk topladıki, sezaryenin kendini toplama süresi daha uzun, iyileşmek daha uzuzn zaman alıyor. en yakın arkadaşım sezaryen sonrası 3 gün çişini tutamadı
kizlar bana yazik gunah degil mi yaaa, beni niye hic hatirlamiyorsunuz, bi Gece vardi, nerelerde acep demiyorsunuz. Ben de mi isi biraksam ne yapsam, islerim yogun yazmiyorum diye bana hic yuz vermiyosunuz
gezdiniz haftasonu di mi? benim egitimim vardi, pazar gezebildim biraz. Kizima yeni ciciler aldim. Hala erkek kiyafetleri daha cekici gelse de :)
bi de son doktora gittigimde amniyo sivisi az diye firca yemis, su icmeye baslamistim, hatirladiniz mi bacilar? Iste ona internetten bakayim dedim de ayyyy bakmaz olaydim. Karalari bagladim. Meger benim su icmemle bi ilgisi yokmus, muhtemelen tansiyonum ile ilgiliymis. bizim bebede bobrek sorunlari olabilirmis. Gelisim geriligi de olursa gebeligin sonlanmasi lazimmis. Ay valla icim karardi. Yani sukrediyorum tabi ki ama tansiyon desen bende, uterusun arkaya yapisik olmasi bende, amniyo sivisi azligi bende... Allah beterinden saklasin.
Benim doktor teee 5 hafta sonraya detayli ultrasona yolladi. Ciddi bir problem olsa daha erken cagirirdi diye dusunuyorum. Onunla avutuyorum kendimi, cok icime sinmezse giderim bi daha doktora.
Neyse bende gun sonu ozeti budur :) hepinizin mis kokulu kuzucuklarini opuyorum...
cok sagol citruscum. Ay citrus deyince canim yine eksi bisey istedi :))hosgeldin gececim:) ben seni gormedim daha once yenilerdenim, kimsecikler yok yauuu bende disari ciktim geldim hala kimsecikler yokk?? ya cok ilginc suyu bende su icmeyle ilgili sanirdimdemek alakasi yok mus ha ?? ama tahminin gibi doktorun 5 hafta dediyse insallah bisecik yoktur...cunku bi terslik olunca hemen 1 hafta diolar.nese canini sikma canim ya, bisecik olmaz insallah, ee sen ne aldin guzel kizina anlat bakimmmm
isteee olay o yasayan bilir:) ben sonrasinda 4 gun ki.min ustune oturamadim dikislerden bide basur oldum sonrasinda ohhh 1 ay geberdim, sezeryandada ayni seyler kimi 3 gunde iyilesio kimi 3 ay kimi 3 yil hala agriyo dio. onun icin hayirlisi bu cok tartisacagim bi konu diil
kizlar bana yazik gunah degil mi yaaa, beni niye hic hatirlamiyorsunuz, bi Gece vardi, nerelerde acep demiyorsunuz. Ben de mi isi biraksam ne yapsam, islerim yogun yazmiyorum diye bana hic yuz vermiyosunuz
gezdiniz haftasonu di mi? benim egitimim vardi, pazar gezebildim biraz. Kizima yeni ciciler aldim. Hala erkek kiyafetleri daha cekici gelse de :)
bi de son doktora gittigimde amniyo sivisi az diye firca yemis, su icmeye baslamistim, hatirladiniz mi bacilar? Iste ona internetten bakayim dedim de ayyyy bakmaz olaydim. Karalari bagladim. Meger benim su icmemle bi ilgisi yokmus, muhtemelen tansiyonum ile ilgiliymis. bizim bebede bobrek sorunlari olabilirmis. Gelisim geriligi de olursa gebeligin sonlanmasi lazimmis. Ay valla icim karardi. Yani sukrediyorum tabi ki ama tansiyon desen bende, uterusun arkaya yapisik olmasi bende, amniyo sivisi azligi bende... Allah beterinden saklasin.
Benim doktor teee 5 hafta sonraya detayli ultrasona yolladi. Ciddi bir problem olsa daha erken cagirirdi diye dusunuyorum. Onunla avutuyorum kendimi, cok icime sinmezse giderim bi daha doktora.
hoşgeldin canım, o internette yazanlara hiç takma kafanı lütfen, kötününde kötüsünü yazıyorlar, çok çok önemli bir şey olsa başka tetkikler isterlerdi, içini ferah tut canım, prensesinin hiç bir şeyi yok annesi
kızlar yazılarınızı okuyamıyorum
ne moralim var ne halim
bu aralar çok yorgunum
ayrıca eşim işten çıktı moralim çok bozuk
ayrıca bana yanlızlığımı unutturan bütün arkadaşlarıma çookk teşekkür ediyorum
iyiki varsınız...
dediğim gibi bu aralar pek giremicem yazılarınızın belki bazılarını okuyabilirim kusura bakmayın
salı günüde 3lü testimin sonucunu alıcam dua edin benim için
kızlar yazılarınızı okuyamıyorum
ne moralim var ne halim
bu aralar çok yorgunum
ayrıca eşim işten çıktı moralim çok bozuk
ayrıca bana yanlızlığımı unutturan bütün arkadaşlarıma çookk teşekkür ediyorum
iyiki varsınız...
dediğim gibi bu aralar pek giremicem yazılarınızın belki bazılarını okuyabilirim kusura bakmayın
salı günüde 3lü testimin sonucunu alıcam dua edin benim için
günaydın size ve bebişlerinize kıslarrrr :) hayırlı,sağlıklı mutlu bir gün geçirmemizi dilerim inşallah.
Kadınızz hala tık yok bisde :)
rose iyi ettin güselim girmekle, özlüyorus senide ara verdikçee
Günaydın size ve bebişlerinize kıslarrrr :) Hayırlı,sağlıklı mutlu bir gün geçirmemizi dilerim inşallah.
Kadınızz hala tık yok bisde :)
Rose iyi ettin güselim girmekle, özlüyorus senide ara verdikçee
Herkes birbirine bir kez gülümsesin. Bir kez "Mutlu günler ve iyi haftalar" desin ve bir kez "hatır" sorsun... Böylece günümüz güzelleşsin, İnsanlar güzelleşsin, hayat güzelleşsin...
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?